
- نویسنده: علیرضا لهفتان
- مدرک زبان
درخواست مشاوره رایگان مهاجرت
تافل یا TOEFL (مخفف Test of English as a Foreign Language)، یکی از مهمترین و معتبرترین آزمونهای زبان انگلیسی در جهان است که امروزه بیش از ۱۳ هزار دانشگاه، سازمان، موسسه، مدرسه، شرکت و کالج در دنیا نتایج آن را قبول دارند.
هدف از برگزاری تافل، سنجش مهارتهای زبان انگلیسی افراد در ۴ مهارت لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ است. هزینه آزمون تافل نیز طبق آمارهای موجود، ۲۶۵ دلار (حدود ۱۸ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳) میباشد.
آزمون تافل برای اهداف مختلفی به کار میرود که از جمله آنها میتوان به اپلای تحصیلی و اثبات مهارتهای زبانی اشاره کرد. کمترین و بیشترین نمره قابل کسب در آزمون TOEFL به ترتیب ۰ و ۱۲۰ میباشد. مدت زمان شرکت در آزمون TOEFL نیز حدود ۲ ساعت است.
اما آزمون تافل چه کاربردهایی دارد؟ چگونه در این آزمون ثبت نام کنیم؟ ساختار آن به چه صورتی است؟ تافل و آیلتس چه تفاوتهایی دارند؟ اگر میخواهید در آزمون تافل شرکت کنید، اما پاسخ این پرسشها و یک سری سوال مشابه و مهم دیگر را هنوز نمیدانید، شما را خواندن ادامه این مقاله دعوت میکنیم.
کاربردهای آزمون تافل
تافل به عنوان یکی از مهمترین آزمونهای بینالمللی زبان انگلیسی دارای کاربردهای مختلفی است که در ادامه با آنها آشنا میشوید.
- مهاجرت تحصیلی
- مهاجرت کاری
- اثبات مهارتهای زبانی
مهاجرت تحصیلی: بسیاری از دانشگاهها، موسسات آموزشی و کالجهای دنیا به ویژه در کشورهای انگلیسی زبان مانند آمریکا دارای شرط زبان هستند و این یعنی بدون اثبات مهارتهای زبان انگلیسی نمیتوانید در آنها اپلای تحصیلی کنید. این دانشگاهها مدارک زبان مختلفی را قبول دارند که از جمله آنها میتوان به آیلتس و تافل اشاره کرد.
البته توجه داشته باشید که دانشگاهها تنها نسخه TOEFL iBT، این آزمون را قبول دارند و سایر نسخهها معمولا مورد پذیرش نیستند. همچنین هر دانشگاهی دارای الزامات زبانی مخصوص به خود است. به عنوان مثال ممکن است بتوانید با نمره ۸۰ از دانشگاهی اپلای بگیرید، اما برای اپلای در دانشگاه دیگری نیاز به نمره ۸۵ داشته باشید.
مهاجرت کاری: بسیاری از کارفرمایان، سازمانها و شرکتها از سرتاسر دنیا، کارکنان بینالمللی را ملزم به ارائه مدرک زبان انگلیسی معتبر میکنند. علت انجام این کار کاملا روشن است، زیرا شما بدون داشتن دانش زبانی نمیتوانید با کارفرما، مراجعین و سایر افراد جامعه به خوبی ارتباط برقرار کنید.
تافل یکی از مدارک زبانی است که میتوانید از آن برای امور استخدامی در خارج از کشور استفاده کنید، البته توجه داشته باشید که لزوما هر کشوری مدرک تافل را قبول ندارد. به عنوان مثال، مدرک تافل مورد پذیرش اداره مهاجرت کانادا (IRCC) نمیباشد.
اثبات مهارتهای زبانی: با شرکت در آزمون تافل و دریافت نمره مورد نیاز، میتوانید به آسانی ثابت کنید که از سطح زبان انگلیسی خوبی برخوردار هستید، زیرا تافل یکی از آزمونهای استاندارد برای سنجش مهارتهای زبانی است. همچنین با کسب نمره خوب در آزمون TOEFL میتوانید آسانتر در مشاغل مرتبط با زبان انگلیسی مانند مترجمی، تدریس زبان، تورلیدری و... استخدام شوید.
مزایای آزمون تافل
شرکت در آزمون تافل دارای یک سری مزایا است که مهمترین آنها عبارتند از:
- دومین آزمون معتبر و محبوب زبان انگلیسی در جهان است.
- نتایج آن مورد پذیرش تمام دانشگاههای کانادا، استرالیا، بریتانیا و نیوزلند است.
- ۹۰% از دانشگاههای آمریکا مدرک آزمون TOEFL iBT را قبول دارند.
- مورد پذیرش دانشگاههای تاپ اتحادیه اروپا میباشد.
- میتوانید از آن برای برنامه جریان مستقیم دانشجویی کانادا (SDS) استفاده کنید.
- به صورت گسترده توسط دانشگاههای آسیایی به ویژه در چین، هنگ کنگ، مالزی و کره جنوبی و ژاپن مورد استفاده قرار میگیرد.
- با آمادگی برای تافل میتوانید مهارتهای زبان انگلیسی خود را به خوبی تقویت کنید.
- با داشتن نمره بالا در آزمون تافل میتوانید شانس پیدا کردن شغل در ایران و خارج از کشور را افزایش دهید.
- منابع آموزشی آن متعدد هستند.
- با شرکت در آزمون تافل میتوانید به صورت کامل سطح زبان انگلیسی خود را بسنجید.
- میتوانید به صورت آنلاین در آزمون تافل شرکت کنید.
- فیدبک کامل آزمون به شما ارسال خواهد شد.
- آزمون تنها در عرض ۲ ساعت انجام میشود.
- نتایج آن حداکثر تا ۴ روز به دست شما میرسند.
معایب آزمون تافل
آزمون تافل با وجود مزایایی که به آنها اشاره کردیم، معایبی نیز دارد که در ادامه برخی از آنها را مشاهده میکنید.
- ظرفیت آن حدود ۲ تا ۳ ماه قبل از روز امتحان تکمیل میشود.
- هزینه آن تقریبا نسبت به بیشتر آزمونهای زبان انگلیسی گرانتر است.
- محتوای آزمون تافل بر روی زبان انگلیسی رایج و کاربردی که در زندگی روزمره با آن مواجه هستید، چندان متمرکز نیست و بیشتر ماهیتی آکادمیک دارد.
انواع آزمون تافل
آزمون تافل دارای انواع مختلفی است که جزئيات آنها به شرح زیر میباشد.
- آزمون TOEFL iBT
- آزمون TOEFL Essentials
- آزمون TOEFL Junior
- آزمون TOEFL Primary Tests
- آزمون TOEFL ITP
آزمون TOEFL iBT
مهمترین و محبوبترین آزمون تافل است که بیشتر برای اپلای تحصیلی در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و سایر کشورهای انگلیسی زبان بکار میرود. حدود ۹۷% از داوطلبان در آزمون TOEFL iBT (مخفف TOEFL Internet-Based Test) شرکت میکنند.
آزمون TOEFL Essentials
این آزمون در سال ۲۰۲۱ ایجاد شد و مدت زمان آن کمتر از نسخه اینترنتی امتحان تافل یعنی TOEFL iBT است. آزمون TOEFL Essentials بر خلاف TOEFL iBT، مهارتهای عمومی زبان انگلیسی افراد را مورد ارزیابی قرار میدهد. محتوای این آزمون بیشتر متمرکز بر زبان انگلیسی بکار رفته در زندگی روزمره میباشد.
آزمون TOEFL Junior
این آزمون دارای ۲ نسخه است و معلمها یا اساتید با استفاده از آن میتوانند مهارت ارتباطی زبان انگلیسی دانشآموزان یا دانشجویان خود را مورد ارزیابی قرار دهند. آزمون TOEFL Junior مناسب افراد در سنین بالاتر از ۱۱ سال است. با کمک این آزمون میتوان متوجه نقاط قوت و ضعف افراد شد و آنها را مدیریت کرد. انواع آزمون TOEFL Junior به صورت زیر است:
آزمون TOEFL Junior Standard Test: این آزمون با هدف ارزیابی مهارتهای درک مطلب، درک شنیداری و میزان تسلط بر اشکال و معنیهای زبانی ایجاد شده است.
آزمون TOEFL Junior Speaking Test: با استفاده از این آزمون نیز میتوانید مهارت مکاتبه شفاهی دانشآموزان یا دانشجویان را بسنجید.
آزمون TOEFL Primary Tests
این نسخه از آزمون تافل نیز مخصوص کودکان میباشد. آزمون TOEFL Primary Tests برای دانشآموزان با سنین بالاتر از ۸ سال طراحی شده است. معلمها با کمک این آزمون میتوانند اهداف، نقاط قوت و ضعف و میزان پیشرفت دانشآموزان خود را بررسی کنند. ارزیابی مهارتهای Listening، Reading و Speaking آزمون TOEFL Primary Tests تنها در یک ساعت قابل انجام است.
آزمون TOEFL ITP
با استفاده از آزمون TOEFL ITP میتوان مهارتهای زبان انگلیسی افراد در محیطهای مختلف (مدرسه، شرکت، موسسات دولتی و...) را ارزیابی کرد. در حال حاضر بیش از ۲۵۰۰ سازمان و موسسه از ۵۰ کشور دنیا نتایج این نسخه از آزمون تافل را قبول دارند. بخشهای مختلف این آزمون شامل موارد زیر میشود:
۱. Reading comprehension
۲. Listening comprehension
۳. Structure and written expression
۴. Speaking
توجه: آزمون TOEFL PBT از سال ۲۰۲۱ دیگر برگزار نمیشود.
مدت زمان آزمون تافل
شرکت در آزمون تافل کمتر از ۲ ساعت به طول میانجامد. مدت زمان شرکت در آزمون قبلا حدود ۳ ساعت بود و کاهش آن باعث شده است که افراد در طول امتحان TOEFL و به خصوص در انتهای آن چندان دچار خستگی نشوند. مدت زمان هر بخش از آزمون تافل نیز به شرح زیر میباشد:
نام مهارت |
مدت زمان |
Reading |
۳۵ دقیقه |
Listening |
۳۶ دقیقه |
Speaking |
۱۶ دقیقه |
Writing |
۲۹ دقیقه |
تمام مهارتها |
۱۱۶ دقیقه |
آزمون تافل چند سال اعتبار دارد؟
آزمون تافل ۲ سال اعتبار دارد و پس از پایان این مدت باید در صورت نیاز دوباره در امتحان TOEFL ثبت نام کنید. این بازه زمانی را باید دقیقا از روز دریافت مدرک محاسبه کنید. علت استفاده از اعتبار ۲ ساله در آزمونهایی مانند تافل و آیلتس این است که میتوان مطمئن شد که فرد داوطلب هنوز از سطح زبانی خوبی برخوردار میباشد.
ساختار آزمون تافل
آزمون تافل نیز مانند بیشتر آزمونهای بینالمللی زبان انگلیسی مانند آیلتس و CAE، از ۴ بخش لیسنینگ، ریدینگ، رایتینگ و اسپیکینگ تشکیل شده است که جزئيات آنها به شرح زیر میباشد.
نام مهارت |
تعداد سوالات یا تسکها |
توضیحات |
ریدینگ |
۲۰ سوال |
باید یک سری متن را بخوانید و به تعدادی پرسش پاسخ دهید. |
لیسنینگ |
۲۸ سوال |
باید به سخنرانی کوتاه یا گفتگویی کلاسی گوش کنید و سپس به تعدادی سوال جواب بدهید. |
اسپیکینگ |
۴ تسک |
باید در مورد موضوعی آشنا صحبت کنید و سپس درباره موضوعاتی که میخوانید یا میشنوید، صحبت کنید. |
رایتینگ |
۲ تسک |
باید متنی را بخوانید یا به فایلی صوتی گوش دهید و سپس جواب خود را تایپ کنید. نظری را در یک کلاس درس آنلاین مطرح کرده و سپس از آن دفاع کنید. |
مهارت ریدینگ یا درک مطلب تافل (TOEFL Reading)
بخش درک مطلب تافل دارای ۲۰ پرسش است که برای پاسخ به آنها حدود ۳۵ دقیقه زمان دارید. با کمک بخش ریدینگ آزمون تافل میتوان متوجه شد که آیا دانشجویان درک خوبی از مطالب استفاده شده در محیطهای دانشگاهی دارند یا خیر. بخش Reading شامل دو قسمت خواندنی میشود که هر یک تقریبا دارای ۷۰۰ کلمه است.
تعداد سوالات هر متن نیز ۱۰ عدد میباشد. متون ریدینگ در واقع گزیدهای از مقدمههای آکادمیک در کتابهای درسی دانشگاهها هستند. این متون موضوعات مختلفی را پوشش میدهند. اگر با موضوع مورد نظر هیچ آشنایی ندارید، جای هیچ نگرانی نیست، زیرا تمام اطلاعاتی که برای پاسخ به سوالات نیاز دارید، داخل متن موجود است. همچنین بخش درک مطلب شامل یک واژهنامه کوچک میشود که برای فهمیدن معنای کلمات پیچیده میتوانید از آن استفاده کنید.
مهارت لیسنینگ - شنیداری تافل (TOEFL Listening)
بخش شنیداری آزمون تافل از ۲۸ سوال تشکیل شده است که برای پاسخ به آنها حدود ۳۶ دقیقه زمان در اختیار شما قرار میگیرد. هدف از شرکت در مهارت لیسنینگ، سنجش توانایی افراد برای درک مکالمات و سخنرانیهای زبان انگلیسی است. فرد شرکت کننده در آزمون باید:
- مطالب ساده به زبان انگلیسی را درک کند.
- بتواند متوجه نقطه نظر فرد سخنران شود.
- اطلاعات را به خوبی به هم متصل کند.
در بخش Listening، به تعدادی سخنرانی و مکالمه انگلیسی گوش میدهید. لحن و زبان مورد استفاده در بخش شنیداری مناسب محیطهای آکادمیک است. بخش مهارت لیسنینگ دارای ۳ فایل صوتی است که هر یک ۳ تا ۵ دقیقه زمان میبرد. سخنرانی مورد نظر ممکن است مربوط به یک بحث کلاسی باشد.
تعداد سوالات هر سخنرانی نیز ۶ عدد میباشد. بخش Listening همچنین شامل ۲ مکالمه ۳ دقیقهای میشود که هر یک دارای ۵ پرسش میباشد. شما میتوانید برای هر صوتی که پخش میشود، یادداشت برداری کنید.
مهارت رایتینگ - نوشتاری تافل (TOEFL Writing)
بخش Writing آزمون TOEFL iBT، مهارتهای نوشتاری زبان انگلیسی شما در محیطی آکادمیک را ارزیابی میکند. با مشاهده نتایج آزمون رایتینگ میتوان متوجه شد که ایدهها و نظرات شما آیا به شکلی واضح و منظم نوشته شدهاند یا خیر. آزمون نوشتاری از ۲ تسک تشکیل شده است که توضیحات آنها به شرح زیر میباشد.
تسک ادغامی رایتینگ (Integrated writing task): ابتدا باید یک متن کوتاه را بخوانید و به یک فایل صوتی گوش دهید و سپس پاسخی را با توجه آنها بنویسید. مدت زمان تسک اول رایتینگ، ۲۰ دقیقه میباشد.
تسک بحث آکادمیک (Writing for an Academic Discussion task): باید در مورد یک نظر یا ایده خاص در کلاسی آنلاین مطلبی را بنویسید و از آن حمایت کنید. انجام این تسک نیز ۱۰ دقیقه زمان میبرد.
مهارت اسپیکینگ - گفتاری تافل (TOEFL Speaking)
با استفاده از بخش گفتاری یا اسپیکینگ آزمون تافل iBT، میتوان مشخص کرد که فرد داوطلب برای صحبت کردن به زبان انگلیسی در محیطی دانشگاهی چقد مهارت دارد. هر ۴ تسک و پرسشهای بخش Speaking مشابه موقیعتهای واقعی زندگی هستند که ممکن است در کلاس یا خارج از آن با آنها روبهرو شوید.
بین ۱۵ تا ۳۰ ثانیه زمان دارید که خود را برای هر پاسخ آماده کنید. پاسخ شما نیز بین ۴۵ تا ۶۰ ثانیه به طول میانجامد. برای انجام بخش Speaking، نیاز به میکروفن دارید و پاسخهای شما نیز ضبط میشوند.
مدت زمان کلی آزمون اسپیکینگ ۱۶ دقیقه میباشد. ارزیابی پاسخهای بخش گفتاری آزمون تافل توسط ترکیبی از هوش مصنوعی و ممتحنهای حرفهای و مورد تایید انجام میشود.
سوال ۱ بخش اسپیکینگ: در این بخش از آزمون اسپیکینگ، از شما خواسته میشود که در هنگام دادن پاسخ کاملا از ایدهها، نظرات و تجربیات خود استفاده کنید.
سوال ۲ تا ۴ بخش اسپیکینگ: باید مهارتهای زبان انگلیسی خود را (لیسنینگ و اسپیکینگ یا لیسنینگ و اسپیکینگ و ریدینگ) را با هم ترکیب کنید. این مهارتها را به گونهای ترکیب کنید که گویا در داخل یا خارج از کلاس درس و در موقعیتی واقعی در حال مکالمه هستید.
نحوه برگزاری آزمون تافل
آزمون تافل به دو روش حضوری و غیر حضوری برگزار میشود که میتوانید با توجه به شرایط خود، یکی را انتخاب کنید. مطمئن شوید که موسسه یا سازمان مورد نظرتان، فرمت آزمون انتخابی را قبول دارد.
آزمون حضوری تافل
این گزینه مناسب کسانی است که شرکت در مراکز سنتی آزمون تافل را به روش آنلاین ترجیح میدهند. داوطلبان میتوانند از میان هزاران مرکز برگزاری آزمون تافل مناسبترین گزینه را انتخاب کنند. آزمون حضوری بیش از ۱۷۰ بار در سال برگزار میشود.
آزمون غیر حضوری تافل
آزمون TOEFL iBT Home Edition نیز دقیقا مشابه TOEFL iBT است، با این تفاوت که در خانه فرد داوطلب برگزار میشود. در این روش یک فرد مراقب با دقت تمام حرکات شما را در حین آزمون زیر نظر دارد. توجه داشته باشید که لزوما شرکت در آزمون غیر حضوری شانس تقلب را افزایش نمیدهد و هر گونه حرکت مشکوک و تلاش برای تقلب منجر به لغو امتحان خواهد شد.
مراکز مختلفی نیز اقدام به برگزاری آزمون آنلاین تافل iBT میکنند، البته باید قبل از ثبت نام مطمئن شوید که از شرایط لازم برای شرکت در این نسخه از آزمون برخوردار هستید. این آزمون ۲۴ ساعت شبانه روز و ۴ روز در هفته برگزار میشود.
ثبت نام در آزمون تافل
ثبت نام در آزمون تافل بسیار ساده است و در مدت زمان کمی میتوانید آن را انجام دهید. داوطلبان میتوانند با ورود به حساب ETS account اقدام به ثبت نام در آزمون تافل کنند. فراموش نکنید که اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد استفاده شده در هنگام ثبت نام باید با کارت شناسایی که همراه خود به جلسه امتحان میبرید، مطابقت داشته باشد، در غیر این صورت نمیتوانید در آزمون شرکت کنید و همچنین هزینه ثبت نام نیز به شما بازگردانده نخواهد شد.
MYTOEFL، دقیقا همان چیزی است که به آن نیاز دارید. به محض اینکه برای آزمون تافل ثبت نام کردید، میتوانید به حساب کاربری ETS خود دسترسی داشته باشید. با ورود به حساب ETS میتوانید از قابلیتهای زیر بهرهمند شوید.
- مشاهده و تغییر تاریخ آزمون یا کنسل کردن ثبت نام
- ثبت درخواست اسکان موقت مخصوص امتحان تافل
- دسترسی به پورتال TOEFL TestReady
- خرید منابع آمادگی آزمون تافل
- مشاهده، دانلود و دسترسی به نظرات و فیدبکهای ارائه شده
- ثبت درخواست برای اخذ گزارش آزمون اضافی یا دریافت خدمات دیگر
- بهروزرسانی اطلاعات فردی مانند ایمیل یا آدرس پستی
برای ثبتنام در آزمون تافل معمولا نیاز به انجام مراحل زیر دارید.
۱. وارد وب سایت رسمی تافل شوید
۲. یک پروفایل Test maker برای آزمون تافل ایجاد کنید.
۳. تاریخ و محل برگزاری آزمون را انتخاب کنید.
۴. هزینه شرکت در آزمون را بپردازید.
۵. ثبت نام خود را تایید و ارسال کنید.
هزینه آزمون تافل
بر اساس اطلاعات موجود در وبسایت رسمی ETS، هزینه شرکت در آزمون TOEFL iBT، ۲۶۵ دلار است. در جدول زیر، جزئیات سایر هزینههای آزمون تافل را مشاهده میکنید. توجه داشته باشید که هزینههای این جدول جدای از هزینه اصلی آزمون است. برای محاسبه قیمت ریالی آزمون کافی است، عدد ۲۶۵ را در جدیدترین نرخ دلار در ایران ضربدر کنید، البته توجه داشته باشید که هزینه آزمون TOEFL ممکن است توسط سازمان ETS به مرور تغییر کند.
نام خدمات |
هزینه خدمات |
ثبت نام فوری (طی مدت ۷ روز مانده به روز آزمون) |
۴۰ دلار |
تغییر زمان آزمون |
۶۰ دلار |
بازگردانی نمرات لغو شده |
۲۰ دلار |
درخواست گزارش آزمون اضافی (به ازای هر سازمان یا موسسه) |
۲۵ دلار |
بررسی دوباره پاسخهای بخش اسپیکینگ یا رایتینگ |
۸۰ دلار |
بررسی دوباره پاسخهای بخش اسپیکینگ و رایتینگ |
۱۶۰ دلار |
بازگرداندن هزینه |
۳۰ دلار |
پرداخت هزینه آزمون تافل
روشهای پرداخت هزینه آزمون بستگی به نحوه ثبت نام شما دارد که جزئيات آنها به صورت زیر میباشد. اگر برای پرداخت هزینه آزمون دچار مشکل شدهاید، با کارشناسان ادب ویزا تماس بگیرید. حتما در هنگام پر کردن اطلاعات مرتبط با هزینه آزمون TOEFL بسیار دقت کنید. به منظور جلوگیری از هر مشکلی نیز از رسید پرداختی خود نیز یک اسکرین شات بگیرید.
شیوه ثبت نام در آزمون |
روشهای پرداخت |
حساب ETS |
کارت اعتباری (یا دبیت)، چک الکترونیکی و PayPAl یا AliPay |
ثبت نام تلفنی |
کارت اعتباری (یا دبیت) و چک الکترونیکی |
ثبت نام پستی |
کارت اعتباری یا دبیت |
دریافت مدرک تافل
دریافت نمرات یا همان مدرک تافل نیز بسیار ساده است. نتایج آزمون بین ۴ تا ۸ روز کاری پس از برگزاری امتحان، به حساب ETS Account شما ارسال خواهد شد. زمان دقیق دریافت نمرات، در پایان آزمون TOEFL iBT به شما نمایش داده میشود. در مجموع به ۳ روش میتوانید نتایج آزمون تافل را دریافت کنید که در ادامه با جزئيات آنها آشنا میشوید:
دریافت نتایج تافل از طریق ETS Account
به محض اینکه نمرات در دسترس باشند، یک ایمیل دریافت خواهید. برای دریافت نتایج کافی است به حساب کاربری خود وارد شوید. همچنین میتوانید، یک نسخه کپی PDF از نتایج آزمون را دانلود کنید. گزارش PDF آزمون، یک روز پس از دریافت آنلاین نتایج در حساب ETS Account، قابل دریافت هستند.
دریافت پستی نتایج تافل
میتوانید نسخه کاغذی نتایج آزمون را به صورت پستی دریافت کنید. البته دریافت مدرک کاغذی بین ۱۱ تا ۱۵ روز یا کمتر به طول میانجامد. توجه داشته باشید که برای دریافت نسخه کاغذی نمرات باید قبل از جلسه آزمون، درخواستی را به ETS بفرستید.
دریافت از طریق Express shipping
در این روش میتوانید نسخه کاغذی آزمون تافل را بین ۲ تا ۵ روز کاری دریافت کنید، البته ممکن است به دلیل تحریمها امکان استفاده از این شیوه اخذ مدرک وجود نداشته باشد.
نکته: برای دریافت نتایج آزمون باید حداقل در بخشهای ریدینگ و لیسنینگ به یک سوال پاسخ دهید و در هر دو بخش رایتینگ و اسپیکینگ نیز یک تسک را تکمیل کنید.
سطوح آزمون تافل
با کمک جدول زیر و نمرات موجود در آن، میتوانید متوجه شوید که شما در هر مهارت دقیق چه سطحی دارید.
نام مهارت |
سطح فرد شرکت کننده در آزمون |
مهارت ریدینگ |
نمره ۲۴ تا ۳۰: پیشرفته ۱۸ تا ۲۳: متوسط رو به بالا ۴ تا ۱۷: متوسط ۰ تا ۳: متوسط رو به پایین |
مهارت لیسنینگ |
نمره ۲۲ تا ۳۰: پیشرفته ۱۷ تا ۲۱: متوسط رو به بالا ۹ تا ۱۶: متوسط ۰ تا ۸: متوسط رو به پایین |
مهارت اسپیکینگ |
نمره ۲۵ تا ۳۰: پیشرفته ۲۰ تا ۲۴: متوسط رو به بالا ۱۶ تا ۱۹: متوسط ۱۰ تا ۱۵: مبتدی ۰ تا ۹: خیلی مبتدی |
مهارت رایتینگ |
نمره ۲۴ تا ۳۰: پیشرفته ۱۷ تا ۲۳: متوسط رو به بالا ۱۳ تا ۱۶: متوسط ۷ تا ۱۲: مبتدی ۰ تا ۶: خیلی مبتدی |
سطح آزمون تافل بر اساس نمره کل
اگر نتایج نمرات تافل را دریافت کردهاید، اما نمیدانید سطح شما چقدر است، از جدول زیر استفاده کنید.
نمره بدست آمده |
سطح فرد شرکت کننده در آزمون |
۱۱۰ تا ۱۲۰ |
سطح C2 |
۹۵ تا ۱۱۰ |
سطح C1 |
۶۵ تا ۹۵ |
سطح B2 |
۴۰ تا ۶۵ |
سطح B1 |
۳۰ تا ۴۰ |
سطح A2 |
مدارک لازم برای آزمون تافل
افراد برای شرکت در آزمون تافل نیاز به مدارک چندان پیچیدهای ندارند. مدرک شناسایی معتبر، مهمترین مدرک مورد نیاز برای ثبت نام و حضور در آزمون تافل است. در هنگام ثبت نام حتما نام و نام خانوادگی خود را به صورت کامل بنویسید. نوع مدرک شناسایی که استفاده میکنید، بستگی به قوانین مکان برگزاری آزمون و کشور محل زندگی شما دارد.
اگر در آزمون غیر حضوری شرکت میکنید، باید مدرک شناسایی خود را نشان دهید. مدرک شناسایی استفاده شده حتما باید اصل باشد و نسخههای کپی مورد قبول نیستند. همچنین نیاز به مدرک شناسایی فیزیکی دارید و نباید از کارت شناسایی دیجیتال استفاده کنید.
از ارائه مدارک منقضی شده نیز خودداری کنید. توصیه میشود که تصویر موجود در کارت شناسایی جدید باشد. پاسپورت، کارت ملی و گواهینامه خودرو نیز مورد پذیرش ETS هستند. مدرک شما همچنین باید دارای عکس و امضا باشد. تاییدیه ثبت نام در آزمون را نیز همراه خود به جلسه امتحان ببرید.
شرایط آزمون تافل
شرکت در آزمون تافل نیاز به شرایط خاصی ندارد و در ادامه به صورت خلاصه با آنها آشنا میشوید.
- داشتن مدرک شناسایی معتبر
- پرداخت هزینه آزمون
- تقلب نکردن در آزمون
- رعایت قوانین روز آزمون
توجه: شرکت در آزمون تافل هیچ محدودیت سنی ندارد، با این حال بهتر است در حین انجام امتحان حداقل ۱۸ سال سن داشته باشید.
اعتراض به نتایج آزمون تافل
مراکز برگزار کننده آزمون تافل این امکان را به شما میدهند که به نتایج آزمون تافل اعتراض کنید. برای انجام این کار باید فرم رسمی اعتراض به آزمون تافل را پر کنید. اگر قبلا نتایج خود را به دانشگاه یا سازمان مورد نظرتان فرستادهاید، دیگر نمیتوانید درخواست بررسی مجدد آزمون را بکنید.
تنها تا ۳۰ روز پس از برگزاری آزمون اصلی، برای ثبت درخواست بررسی دوباره بخشهای رایتینگ و اسپیکینگ فرصت دارید. ارسال درخواست به صورت آنلاین و از طریق حساب کاربری ETS انجام میشود. اطلاعات موجود در فرم را باید با دقت پر کنید. برای ثبت درخواست بررسی نتایج هر بخش نیز باید هزینهای را بپردازید.
قوانین آزمون تافل
تافل نیز مانند هر آزمون زبان انگلیسی دیگری دارای یک سری قوانین است که تمام افراد شرکت کننده در امتحان باید آنها را رعایت کنند. ۲۴ ساعت قبل از روز آزمون، حتما وارد حساب کاربری ETS شده و تایید کنید که هیچ تغییری در زمان و مرکز برگزار کننده ایجاد نشده است.
حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع آزمون، در جلسه امتحان حاضر شوید. مراکز برگزار کننده تافل به موضوع امنیت و ایمنی جلسات آزمون بسیار اهمیت میدهند و اگر نتوانید قوانین و دستورالعملهای درخواستی را رعایت کنید، اجازه ورود به جلسه امتحان را نخواهید داشت.
نتایج آزمون ریدینگ و لیسنینگ فورا قابل دسترس هستند. با مشاهده این نمرات غیر رسمی میتوانید متوجه شوید که چه عملکردی در این بخش داشتید. در چنین شرایطی میتوانید نمرات خود را کنسل کنید یا تصمیم به ارسال آنها به دانشگاه یا سازمان مورد نظرتان بگیرید. در پایان روز آزمون، متوجه خواهید شد که دقیقا چه روزی میتوانید نتایج دریافت کنید.
چه وسایلی را باید با خودم به جلس آزمون تافل ببرم؟
در جلسه آزمون، تنها باید کارت شناسایی و تاییدیه ثبت نام را همراه خود داشته باشید. آزمون تافل کاملا به صورت کامپیوتری برگزاری میشود؛ بنابراین نیاز به خودکار، مداد، پاککن، کاغذ، تراش و سایر نوشتافزارها ندارید. بهتر است تمام وسایل را با مرکز برگزار کننده آزمون بررسی کنید، زیرا ممکن است از شما ماسک، برگه واکسیناسیون و... نیز درخواست شود.
بردن چه وسایلی به جلسه آزمون تافل ممنوع است؟
نمیتوانید هیچ خوراکی و نوشیدنی را همراه خود به جلسه آزمون ببرید، مگر اینکه دارای شرایط جسمی خاصی باشید که البته چنین مواردی را حتما باید از قبل و با ثبت درخواست، به اطلاع مرکز برگزار کننده برسانید. از بردن وسایل شخصی نیز خودداری کنید. این وسایل شامل گوشی موبایل، دوربین، ساعت و هر گونه وسیله برقی دیگر میشود.
چگونه برای آزمون تافل آماده شویم؟
با کمک نکات و تکنیکهای یادگیری زیر میتوانید خود را به صورت کامل برای آزمون تافل آماده کنید و نمره خوبی در آن بگیرید.
- با ساختار آزمون تافل آشنا شوید.
- از اساتید حرفهای آزمون تافل مشورت بگیرید.
- مطالعه و تمرین زبان انگلیسی را به روزها و هفتههای موکول نکنید.
- از آخرین تغییرات صورت گرفته در سبک سوالات و قوانین این آزمون مطلع شوید.
- یک برنامه مطالعاتی کامل و اصولی برای خود ایجاد کنید.
- در صورت امکان، شرایط آزمون را تا جایی که ممکن است، در خانه یا محیط دیگری شبیهسازی کنید.
- از اپلیکیشنهای اختصاصی آزمون تافل استفاده کنید.
- در انتخاب منابع آزمون بسیار دقت کنید.
- به برنامه ایجاد شده، پایبند بمانید.
- اگر ممکن است، در آزمونهای آزمایشی آزمون شرکت کنید.
- سوالات آزمونهای سالیان قبل را با دقت آنالیز کنید.
- با جدیدترین و بهترین تکنیکهای تقویت ۴ مهارت اصلی آزمون تافل آشنا شوید.
- از پادکستها و کانالهای یوتیوب مخصوص آمادگی آزمون تافل استفاده کنید.
- یک دفتر اختصاصی برای آمادگی آزمون تافل ایجاد کنید.
- سرعت و دقت تایپ انگلیسی خود را افزایش دهید.
- دروس و نکات یاد گرفته شده را به صورت منظم مرور کنید.
- واژگان و گرامر زبان انگلیسی خود را تقویت کنید.
- به صورت منظم به خواندن متون آکادمیک بپردازید.
- به فایلهای صوتی پیشرفته زبان انگلیسی گوش دهید.
- به تمرین یادداشت برداری فایلهای صوتی بپردازید.
کلاس زبان آزمون تافل
بسیاری از افراد این سوال را از ما میپرسند که آیا ما برای آمادگی آزمون تافل نیاز به کلاس زبان داریم یا خیر. پاسخ این پرسش بستگی به فرد زبان آموز دارد. اگر تسلط کافی به زبان انگلیسی دارید و به صورت کامل از تکنیکهای داخل این مقاله استفاده کنید، معمولا دیگر نیازی به کلاس زبان نخواهید داشت.
البته تایپ شخصیتی نیز نقشی تعیین کننده در این رابطه دارد. به عنوان مثال برخی افراد به صورت خودخوان بهتر انگلیسی یاد میگیرند و برخی نیز برای دریافت نتیجه خوب در آزمون باید در کلاسهای زبان خصوصی یا عمومی تافل شرکت کنند.
با این حال توجه داشته باشید که لزوما هر کلاس یا آموزشگاه زبانی از کیفیت خوبی برخوردار نیست. قبل از انتخاب هر موسسه یا استادی، در مورد سوابق، شیوه تدریس، شهریه و مجوزهای تدریس آنها تحقیق کنید.
برای انجام این کار حتما نظرات زبانآموزانی که قبلا در کلاسهای آنها شرکت کردهاند را نیز جویا شوید. مدرس انتخابی شما باید قبلا نمره بالایی در آزمون تافل کسب کرده و همچنین دارای مدارک معتبر تدریس زبان انگلیسی مانند TESOL، TEFL و CELTA باشد.
تقلب در آزمون تافل
تقلب در آزمون تافل میتواند عواقب مختلفی برای فرد آزموندهنده داشته باشد. توصیه ما به شما، این است که تحت هیچ شرایطی در آزمون تافل تقلب نکنید. اگر فرد مراقب یا مرکز برگزار کننده متوجه تقلب شود، دیگر نمیتوانید به آزمون خود ادامه دهید و هیچ نمره و مدرکی نیز دریافت نخواهید کرد.
سازمان ETS در مورد انجام تقلب در آزمون تافل بسیار سختگیرانه عمل میکند. همچنین ممکن است، در صورت تقلب دیگر نتوانید در آزمون تافل شرکت کنید. سازمان ETS علاوه بر افراد مراقب آزمون، از هوش مصنوعی، قابلیتهای تشخیص صدا و چهره دیجیتال و بیومتریک نیز استفاده میکنید.
با توجه به این موارد، میتوان گفت که تقلب در آزمون تافل به هیچ عنوان ارزشش را ندارد و به جای آن باید خود را به صورت کامل برای این امتحان بینالمللی آماده کنید. توجه داشته باشید که حتی امکان هیچگونه تقلب رسانی از طرف فرد ممتحن نیز وجود ندارد.
توجه: از فرستادن فردی دیگر به جای خود به جلسه آزمون تافل جدا خودداری کنید. همچنین تحت هیچ شرایطی اقدام به خرید مدارک آزمون تافل نکنید.
نمره تافل مورد نیاز برای مهاجرت چقدر است؟
هر کشوری در رابطه نمره تافل الزامات خاص خود را دارد و نمیتوان یک عدد کلی را در نظر گرفت. برای دریافت ویزای دانشجویی آمریکا یا همان F-1 visa، معمولا حداقل نیاز به نمره تافل ۹۰ دارید. به منظور جلوگیری از ریجکتی بهتر است نمره شما بالاتر ۸۵ باشد. در هر مهارت نیز حداقل نمرهای بین ۲۰ و ۲۵ را کسب کنید.
هر چه نمره شما بالاتر باشد، شانس دریافت پذیرش و ویزا افزایش خواهد یافت. توجه داشته باشید که بیشتر دانشگاههای معروف آمریکا نمره ۱۰۰ تافل را از دانشجویان بینالمللی درخواست میکنند. این نمرات حالت کلی دارند و حتی ممکن است بتوانید با نمره ۷۰ هم در رشته یا دانشگاه اپلای موفق کنید. به الزامات هر مهارت نیز توجه کنید. به عنوان مثال ممکن است برای تحصیل در رشتهای نیاز به نمره ۲۵ رایتینگ داشته باشید.
برای تحصیل در کانادا برای مقطع کارشناسی معمولا باید نمرهای بین ۸۰ تا ۱۰۰ را بدست آورید. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلی برای مقاطع ارشد و دکتری نیز نیاز به نمره ۹۰ تا ۱۰۰ دارد.
اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید، بهتر است بسته به نوع مقطع و دوره، نمرهای بین ۷۹ تا ۹۶ را در آزمون تافل iBT بدست آورید. دانشگاههای برتر بریتانیا نیز معمولا نمرهای بین ۹۲ تا ۱۰۰ را از دانشجویان بینالمللی درخواست میکنند. برای اپلای در سایر دانشگاه این کشور اغلب نیاز به نمره ۷۹ یا ۸۰ دارید.
متقاضیان تحصیل در نیوزلند نیز بهتر است برای اپلای در مقطع کارشناسی نمره ۸۰ را کسب کنند. اگر هم میخواهید در مقاطع ارشد و دکتری تحصیل کنید نیز، باید حداقل نمره ۹۰ را در آزمون تافل بدست آورید.
آیا آزمون تافل در ایران برگزار میشود؟
طبق آخرین آمارها، آزمون تافل در ایران برگزار میشود. حداقل ۲ تا ۳ ماه قبل از مهلت اپلای، در آزمون تافل شرکت کنید تا مطمئن شوید که نمرات امتحان TOEFL در زمان مشخص شده به تیم پذیرش دانشگاه مورد نظرتان ارسال خواهد شد.
بهتر است مکان برگزاری آزمون به محل زندگی شما نزدیک باشد. قبل از روز آزمون با مرکز برگزار کننده تماس بگیرید و در مورد شرایط و قوانین جلسه امتحان پرسوجو کنید. توجه داشته باشید که مرکز برگزار کننده مورد نظر شما حتما باید دارای مجوز سازمان ETS باشد.
در حال حاضر آزمون تافل در شهرهای تهران، اصفهان، تبریز، قزوین، آمل، بابل، اهواز، ارومیه، یزد، کرمان و یزد برگزار میشود. اگر اطلاعی در مورد مراکز برگزار کننده آزمون تافل در ایران ندارید، با کارشناسان ادب ویزا تماس برقرار کنید.
نحوه ارسال نتایج آزمون تافل
میتوانید حداکثر ۴ بار به صورت رایگان نتایج آزمون تافل را به دانشگاه یا سازمان مورد نظرتان بفرستید، البته نام آنها را باید قبل از شرکت در جلسه امتحان، مشخص کنید. همچنین، این امکان وجود دارد که نام دانشگاه یا سازمانی را تا ساعت ۱۰ شب روز قبل از آزمون به لیست ارسالی خود اضافه یا حذف کنید.
اگر نام دانشگاه یا موسسهای را ثبت کنید، دیگر نمیتوانید درخواستی را برای بررسی دوباره نتایج بخشهای رایتینگ و اسپیکینگ به ETS بفرستید. نتایج آزمون تافل شما بسته به شیوه انتخابی، بین ۴ تا ۱۲ روز کاری به دانشگاه مورد نظرتان خواهد رسید. اگر نیاز به بیش از ۴ نتیجه آزمون دارید، باید هزینهای جداگانه را پرداخت کنید.
آزمون ماک تافل
موسسات مختلفی اقدام به برگزاری آزمونهای آزمایشی یا همان ماک (Mock) تافل میکنند. هزینه این آزمونها معمولا پایینتر از آزمون اصلی است. با شرکت در این آزمونها میتوانند با شرایط برگزاری امتحان و نوع سوالات آشنا شده و آمادگی خود را تا حد زیادی افزایش دهید. قبل از شرکت در هر آزمون ماک تافل، مطمئن شوید که سطح دشواری و شرایط آن بسیار مشابه به آزمون نسخه اصلی باشد.
مقایسه آیلتس و تافل، آیلتس بهتر است یا تافل؟
آیلتس مهمترین آزمون زبان انگلیسی در جهان است و هر ساله بیش از ۴ میلیون نفر در این امتحان بینالمللی شرکت میکنند. آزمون آیلتس اغلب در ۲ نسخه جنرال و آکادمیک برگزار میشود. نسخه آکادمیک مناسب اپلای تحصیلی است. نسخه جنرال نیز بیشتر برای اهداف مهاجرتی مورد استفاده قرار میگیرد.
لهجه به کار رفته در آزمون تافل آمریکایی است، اما آزمون آیلتس شامل لهجههای انگلیسی مختلفی میشود. آزمون آیلتس معمولا کمی آسانتر است؛ با این حال آسانی یا دشواری یک آزمون بستگی به عوامل مختلفی مانند سطح زبان انگلیسی، آشنایی با تکنیکهای مدیریت زمان و تست زنی و... دارد. با کمک جدول زیر میتوانید با مهمترین شباهتها و تفاوتهای دو آزمون تافل و آیلتس آشنا شوید.
مورد مقایسه |
TOEFL iBT |
IELTS |
نام کامل آزمون |
Test of English as a Foreign Language |
International English Language Testing System |
هزینه آزمون |
۲۶۵ دلار |
۲۸۰ تا ۳۴۰ دلار |
تعداد سوالات |
۴۸ سوال و ۶ تسک |
۸۰ سوال و ۵ تسک |
میزان محبوبیت |
نسبتا زیاد |
زیاد |
مدت زمان آزمون |
کمتر از ۲ ساعت |
۲ ساعت و ۴۵ دقیقه |
بازه نمرات |
۰ تا ۱۲۰ |
۰ تا ۹ |
میزان دشواری |
بستگی به فرد شرکتکننده در آزمون دارد، اما تافل کمی دشوارتر است. |
بستگی به فرد شرکتکننده در آزمون دارد، اما آیلتس کمی آسانتر است. |
کاربردها |
بیشتر مناسب برای دریافت پذیرش تحصیلی است. |
برای اپلای تحصیلی، مهاجرت کاری و... به کار میرود. |
نحوه برگزاری |
کامپیوتری |
کامپیوتری و کاغذی |
بخش ریدینگ |
کمی دشوارتر است. |
کمی آسانتر است. |
بخش رایتینگ |
معمولا بخش رایتینگ آزمون تافل کمی دشوارتر است. |
معمولا بخش رایتینگ آزمون آیلتس کمی آسانتر است. |
بخش اسپیکینگ |
آسانتر از آیلتس است. |
دشوارتر از تافل است. |
بخش لیسنینگ |
از لحاظ دشواری تقریبا مشابه آیلتس است. |
از لحاظ دشواری تقریبا مشابه تافل است. |
مدت زمان دریافت نتایج |
بین ۴ تا ۸ روز |
بسته به نحوه برگزاری بین ۱ تا ۱۳ روزه |
تعداد سازمانهای پذیرنده آزمون |
بیش از ۱۳ هزار موسسه و سازمان |
بیشتر از ۱۲۵۰۰ موسسه و سازمان |
سازمان برگزار کننده |
ETS |
IDP و British Council |
تعداد دفعات برگزاری |
بیش از ۱۷۰ بار در سال |
حداکثر ۴۸ بار در سال |
مقایسه نمرات تافل و آیلتس
برخی از افراد ممکن است بنا به دلایل مختلفی مانند تغییر آزمون، نیاز به تبدیل نمرات تافل به آیلتس داشته باشند. با استفاده از جدول زیر میتوانید نتایج این دو آزمون بینالمللی را به هم تبدیل کنید.
TOEFL iBT |
IELTS |
۱۱۸ تا ۱۲۰ |
۹ |
۱۱۵ |
۵/۸ |
۱۱۰ |
۸ |
۱۰۲ |
۵/۷ |
۹۴ |
۷ |
۷۹ |
۵/۶ |
۶۰ |
۶ |
۴۶ |
۵/۵ |
۳۵ |
۵ |
۳۲ |
۵/۴ |
۰ تا ۳۱ |
۰ تا ۴ |
بهترین منابع آزمون تافل
منابع آزمونهای معتبری مانند تافل به قدری زیاد هستند که همین موضوع میتواند باعث سردرگمی شرکتکنندگان در آزمون TOEFL شود. بررسیهای موسسه ادب ویزا نشان میدهد که موارد زیر بهترین منابع آزمون تافل در سال ۲۰۲۵ هستند.
بهترین کتابهای آزمون تافل
بهترین کتابهای آمادگی آزمون تافل در سال ۲۰۲۵ عبارتند از:
1. Barron's TOEFL iBT
۲. The Official Guide to the TOEFL iBT
۳. TOEFL iBT Prep Plus, 2020-2021 by Kaplan
۴. Princeton Review TOEFL iBT
۵. Cambridge Preparation for the TOEFL Test
۶. Barron’s Essential Words for the TOEFL
۷. Mastering the Reading Section for the TOEFL iBT
۸. Mometrix’s TOEFL Preparation Book 2023-2024
بهترین پادکستهای آزمون تافل
پادکستها نیز میتوانند به تقویت زبان انگلیسی شما کمک کنند. در ادامه برخی از بهترین پادکستهای مناسب آزمون تافل را مشاهده میکنید.
۱. All Ears English Podcast
۲. Arsenio's ESL Podcast
۳. English Language Test Prep Radio
۴. A Way with Words
۵. Happy English Podcast
۶. Everybody ESL
۷. Effortless English Podcast
۸. Two Teachers Talking
۹. TOEFL with Andrea
۱۰. ONLINE TOEFL ELF EDUCATION
بهترین اپلیکیشنهای آزمون تافل
در ادامه نیز فهرست بهترین اپلیکیشنهای آزمون تافل را مشاهده میکنید.
۱. TOEFL Go!
۲. TOEFL Prep and Practice App by Magoosh
۳. Practice for TOEFL Test Pro by Estudyme Studio
۴. TOEFL English Vocabulary Cards by Magoosh
۵. british council englishscore
۶. Get ready for TOEFL, ACT & SAT
۷. Vocabulary Builder
۸. MosaLingua - TOEFL Test Prep
۹. E2 Test Prep
بهترین کانالهای یوتیوب آزمون تافل
کانالهای یوتیوب تافل میتوانند به شما در تقویت سطح زبانتان کمک بسیاری کنند و بهترین آنها شامل موارد زیر میشود.
۱. TOEFL Speaking Teacher
۲. TOEFL TV Official
۳. Write to the Top
۴. TEST success
۵. IELTS and TOEFL with Juva
۶. Test Resources - TOEFL Preparation
۷. E2 TOEFL
۸. Magoosh TOEFL
۹. PrepScholar TOEFL
ماشین حساب آزمون تافل
اگر محاسبه نتایج آزمون تافل برای شما دشوار است، میتوانید از ابزارهای موجود در وبسایتهای زیر استفاده کنید. هر وبسایت دارای یک سری فیلتر میباشد که کافی است نمره تخمینی خود را وارد آنها کنید.
- وبسایت Edubenchmark
- وبسایت Abroadcube
سوالات متداول آزمون تافل چیست؟ | برای گرفتن مدرک تافل از کجا شروع کنیم؟
سختترین مهارت آزمون تافل کدام است؟
پاسخ این پرسش بستگی به میزان آمادگی شما برای یک مهارت خاص دارد، اما بررسیها نشان میدهند که دریافت نمره خوب در بخش اسپیکینگ آزمون تافل دشوارتر از سایر بخشها است.
هر چند مدت یکبار میتوانم در آزمون تافل شرکت کنم؟
میتوانید هر تعداد که میخواهید در آزمون تافل شرکت کنید، اما میان دو آزمون باید حداقل ۱۲ روز فاصله باشد.
دریافت نتایج آزمون تافل چقدر طول میکشد؟
دریافت نتایج آزمون تافل معمولا بین ۴ تا ۸ روز زمان میبرد.
تافل سختتر است یا آیلتس؟
این سوالی است که بسیاری از زبانآموزان آن را مطرح میکنند. پاسخ این پرسش بستگی به سطح زبان انگلیسی، میزان تسلط به تکنیکهای مدیریت زمان و تست زنی، آشنایی با ساختار آزمون و یک سری عوامل دیگر دارد، با این حال آزمون تافل معمولا کمی دشوراتر از آیلتس است.
حداقل نمره قبولی تافل چند است؟
آزمون تافل نمره قبولی یا مردودی ندارد و هر کشور، دانشگاه یا شرکتی نمرات خاصی را از افراد درخواست میکند. به عنوان مثال ممکن است بتوانید با نمره ۸۰ از دانشگاه پذیرش بگیرید، اما دانشگاه دیگری از شما نمره ۹۵ را درخواست کند.
آزمون تافل چند سوال دارد؟
آزمون تافل در مجموع از ۴۸ سوال و ۶ تسک مختلف تشکیل شده است.
آزمون تافل مهارتهای زبان را بر چه معیاری میسنجد؟
آزمون تافل همانند اکثر آزمونهای معتبر دیگر، چهار مهارت صحبت کردن (Speaking)، گوش کردن (Listening)، خواندن (Reading) و نوشتن (Writing) متقاضی را میسنجد.
آیا آزمون تافل در ایران نیز برگزار میگردد؟
بله در حال حاضر، این آزمون در ایران برگزار میشود.
هزینه و نحوه برگزاری آزمون تافل چطور است؟
هزینه آزمون تافل ۲۶۵ دلار است که به شکل حضوری و آنلاین برگزار میشود و مدت زمان آن ۲ ساعت است.
دیدگاه ها (0 پاسخ)