
این روزها که بسیاری از افراد به فکر بهبود موقعیت خود هستند، مهاجرت به کشورهای پیشرفته میتواند ابزاری برای دستیابی به فرصتهای تازه در زندگی فرد باشد. برخورداری از امکانات برتر آموزشی، شغلی و رفاهی در کنار فرهنگ مهاجرپذیر کانادا موجب شده تا این کشور به مقصد مناسبی برای علاقه مندان به مهاجرت تبدیل گردد. امروزه تورنتو به عنوان پایتخت چند فرهنگی جهان شناخته شده که بیش از نیمی از ساکنین آن را مهاجرین تشکیل میدهند. در ایران نیز کانادا نخستین انتخاب بسیاری از دانشجویان و مهاجرینی است که به دنبال تجربه یک زندگی بهتر هستند. در ادامه با ویژگیهایی که این کشور را مکانی مناسب برای مهاجرت تحصیلی و شغلی در ایران و جهان میسازد، آشنا میشویم.
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که تمایل دارید با مهاجرت به کانادا شرایط زندگی خود را تغییر دهید و یا به امکانات بهتری دست پیدا کنید تا پایان این مقاله با ادب ویزا همراه شوید.
تاریخچه مهاجرت به کانادا
پیر تورودو، نخستوزیر کانادا در دهه 1970، سیاست جدیدی را برای ارتقای محیط چند فرهنگی در کانادا اتخاذ کرد. بدین ترتیب این کشور پذیرای مهاجرانی از سراسر جهان شد و در حال حاضر یکی از برترین کشورهای مهاجرپذیر در میان کشورهای توسعهیافته است. تنها در سال 2018، حدود 310 هزار مهاجر وارد کانادا شده که 57% از آنان جذب بازار کار و مابقی همراه با اعضای خانوادهشان به عنوان پناهنده سیاسی در آنجا ساکن شدند. سیاست مهاجرتی کانادا که به سیاست موزاییکی مشهور است، برخلاف سیاست رایج دیگ جوشان (Melting Pot) ، فرهنگهای گوناگون مهاجران را درون فرهنگ کانادایی ادغام نکرده، بلکه میکوشد محیطی چند فرهنگی را تقویت کند که قومیتهای مختلف با حفظ آداب و سنن خود در آرامش زندگی کنند. در حال حاضر در کانادا 30 گروه قومیتی مختلف در کنار یکدیگر زندگی میکنند و همین موضوع موجب غنی شدن فرهنگ کانادایی در خلقیات اجتماعی و هنجارهای فرهنگی شده است.
ساختار اقتصادی
یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در انتخاب کشور محل اقامت، وضعیت اقتصادی و امکانات رفاهی آن کشور است. کانادا با درآمدی حدود 1.6 تریلیون دلار در سال ، یکی از ده کشور برتر اقتصادی جهان به حساب میآید که بخش عمده آن علیرغم منابع طبیعی گسترده، متکی به خدمات است، به نحوی که 78.9% از افراد در حرفههای خدماتی مشغول به کار هستند. پس از خدمات، حرفههای مربوط به تکنولوژی بزرگترین بخش ساختار اقتصادی کانادا را تشکیل میدهند. به همین دلیل این کشور به مقصد دلخواهی برای دانشجویان حوزه فناوری و علاقهمندان به مشاغل در این زمینه تبدیل شده است. علاوه بر آن، سیستم بانکی این کشور از ثبات بسیار خوبی بهرهمند بوده و از سال 1983 تا کنون به هیچ بحران بانکی و مالی دچار نشده است.
دانشگاهها و سیستم آموزشی
دانشجویان بخش عمدهای از مهاجران را در سراسر جهان تشکیل میدهند، پس طبیعی است که سیستم آموزشی کشور مقصد عامل تاثیرگذاری در انتخاب آنها به حساب بیاید. در واقع بر اساس سیاستهای آموزشی دولت کانادا، تحصیلات و آموزش بودجه قابل توجهی را به خود اختصاص میدهد، تا جایی که کانادا را به عنوان تحصیلکردهترین کشور جهان لقب دادهاند. در واقع حدود 54% از مردم کانادا دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و دانشجویان کم درآمد نیز میتوانند از بورسیههای گوناگونی بهرهمند شوند. همچنین سه دانشگاه مشهور کانادا همچون دانشگاه تورنتو، مکگیل و بریتیش کلمبیا جزء 100 دانشگاه برتر جهان بر طبق سیستم رتبهبندی QS هستند. به همین دلیل تحصیل در کانادا برای دانشجویان سراسر جهان محبوبیت زیادی دارد.
خدمات درمانی و رفاهی
بر طبق آمار سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، برای خدماتی درمانی هر فرد در کانادا سالانه بیش از 6 هزار دلار هزینه میشود. در واقع بیمه درمانی سراسری و امکانات پیشرفته پزشکی متوسط امید به زندگی را در این کشور به 82 سال رسانده و کانادا را در این رتبهبندی در مقام 18ام جهان قرار داده است. همچنین سیاستهای شغلی در این کشور، در راستای آسایش بیشتر کارمندان تنظیم شده و تنها کشور شمال آمریکاست که در آن کارمندان مرخصی اجباری دارند. حتی مرخصی زایمان والدین از هر کشور دیگری طولانیتر است و میتواند 18 ماه به طول بیانجامد. همچنین دسترسی به بیمههای مختلفی چون بیمه اشتغال، بیمه بازنشستگی و تسهیلات مراقبت از کودکان ثبات شغلی مناسبی را برای کارمندان فراهم کرده و دلایل مهاجرت به کانادا را دوچندان میسازد.
وضعیت سیاسی و اجتماعی
در سال 2018، کانادا در میان ده کشور صلحطلب جهان، مقام ششم را از آن خود کرد. نرخ پایین جرم و جنایت و خشونتهای قومی و سیاسی، این کشور را مکان امنی برای زندگی خانوادگی ساخته است. فضای دموکراتیک این کشور نیز بستر مناسبی برای فعالیت احزاب مختلف در حوزههای گوناگونی چون حقوق زنان، محیطزیست، حقوق LGBT ها و مهاجرین است که از طریق تشکیل کمپینهای قانونی و متعدد به تبلیغ آراء خود میپردازند. میتوان گفت که سیاست خارجی دوستانه و دوری از تشنجهای سیاسی باعث شده تا بسیاری از مردم جهان، به ویژه ایران با جدیت به مهاجرت به کانادا فکر کنند.
مزیتهای مهاجرت به کانادا در یک نگاه
- شهروندان کانادایی میتوانند با داشتن گذرنامه کانادایی در ایالات متحده آمریکا نیز زندگی کرده و به کار مشغول شوند.
- کانادا کشوری چند فرهنگی است و مهاجران میتوانند با حفظ سنن خود بدون نزاع در کنار یکدیگر زندگی کنند.
- نظام آموزشی و دانشگاههای کانادا از رتبههای برتر جهانی برخوردار هستند.
- قوانین کانادا از حقوق زنان و LGBTها حمایت میکند.
- کانادا دهمین اقتصاد بزرگ جهان است.
- خدمات درمانی رایگان در دسترس همه شهروندان کانادایی قرار دارد.
- کانادا بیشترین درآمد، تعطیلات و مرخصیهای با حقوق را در آمریکای شمالی ارائه میدهد.
- کانادا از امنیت شغلی و اجتماعی بسیار بالایی بهرهمند است.
روشهای مهاجرت ایرانیان به کانادا
- مهاجرت کاری( فدرال)
- مهاجرت کاری (استان کبک)
- اسپانسرشیپ خانواده
- اپلای تحصیلی
- مهاجرت از طریق ازدواج
- ویزای استارت آپ
- خود اشتغالی
مهاجرت شغلی به کانادا
دولت کانادا از سال 2015 برای افزایش رشد اقتصادی و جذب نیروی کار ماهر سیستم جدیدی را به نام اکسپرس اینتری (EXPRESS ENTRY) برای هروندی و مهاجرت کانادا (CIC) تقاضاهای مهاجرت به کانادا را برای اخذ اقامت کانادا از سه طریق بررسی میکند:
- برنامه ی نیروی کار ماهر فدرال Federal Skilled Worker Program (FSWP)
- برنامه نیروی کار ماهر اسکیلد تریدز The Federal Skilled Trades class (FSTP)
- برنامه مهاجرت از طریق تجربه کار در کانادا The Canadian Experience Class (CEC)
کارفرمایان نقش مهمی در انتخاب مهاجران ایفا میکنند و قادر خواهند بود از طریق بانک کاریابی که اخیراً در کانادا گسترش یافته است، کاندیداهای مناسب موقعیت شغلی خود را بیابند.
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی کار ماهر فدرال (FSWP)
برای اخذ اقامت دائم کانادا متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:
- در طول 10 سال گذشته حداقل یک سال سابقه کار مستمر و تمام وقت یا معادل آن را در 24 موقعیت شغلی زیر داشته باشند
- مدیر مهندسی، تحلیلگر مالی و سرمایهگذاری، زمینشناس و اقیانوس شناس، مهندس شهری، مهندس مکانیک، مهندس شیمی، مهندس معدن، مهندس زمینشناسی، مهندس پتروشیمی، مهندس هوا و فضا، مهندس کامپیوتر (به استثنای مهندس و طراح نرمافزار)، نقشهبردار زمین، برنامهنویسان کامپیوتری و توسعهدهنده رسانههای تعاملی، تکنسین و مکانیک ابزار صنعتی، بازرسان بهداشت عمومی، محیطزیست، بهداشت و امنیت شغلی، متخصص شنوایی و گفتار درمانی، فیزیوتراپیست، کاردرمانگر، فنشناس آزمایشگاه پزشکی، تکنسین آزمایشگاه پزشکی و دستیار آسیبشناس، تنفس درمانگر، اپراتور اتاق عمل و تکنسین قلبی ریوی، تکنسین پرتونگاری پزشکی، سونوگراف، تکنسین کاردیوگرافی (قلب) و تکنسین تشخیصی الکتروفیزیولوژیک
- در مهارتهای گفتاری و شنیداری آزمون آیلتس نمره 5، در مهارت خواندن نمره 3.5 و در مهارت نوشتن نمره 4 را کسب کنند.
- از طرف یک کارفرما در کانادا پیشنهاد کار تمام وقت دریافت کرده و شایستگی عهدهدار شدن آن سمت را داشته باشند.
- در موسسهای معتبر در کانادا مدرک دکترای خود را کسب کرده و یا حداقل دو سال از آغاز دکتری آنها گذشته باشد.
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی کار ماهر اسکیلد تریدز (FSTP)
برای اخذ اقامت دائم کانادا متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:
- در طول 5 سال گذشته حداقل دو سال سابقه کار مستمر و تمام وقت یا معادل آن را در رشتههای مهارتی داشته باشند.
- در هر چهار مهارت آزمون آیلتس حداقل نمره 6 را کسب کنند.
- در طول یک یا دو سال گذشته از طرف یک کارفرمای کار مهارتی در کانادا پیشنهاد کار تمام دریافت و یا گواهی رسمی یک رشته مهارتی را از طریق یکی از ایالتهای کانادا کسب کرده باشند.
- در آخر باید بتوانند نشان دهند که مهارتهای الزامی متناسب با شغل درخواستی را دارا هستند.
مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار (CEC)
برای اخذ اقامت دائم کانادا متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:
- در هر چهار مهارت آزمون آیلتس حداقل نمره 6 را کسب کنند.
- در طول 3 سال گذشته حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت یا معادل آن در کانادا را داشته باشند.
- تجربه کاری مرتبط را به طور قانونی در کانادا کسب کرده باشند.
طبق طبقهبندی ملی مشاغل در کانادا، تجربه کاری شما باید حداقل در یکی از این دسته قرار بگیرد:
- مشاغل مدیریتی (سطح مهارت 0): مشاغل مدیریتی مانند مدیریت رستوران، مدیریت معدن، ناخدای کشتی
- مشاغل حرفه ای (نوع مهارت A): مشاغل تخصصی که نیازمند مدرک دانشگاهی هستند مانند پزشکان، دندان پزشکان و معمارها
- مشاغل فنی (نوع مهارت B): مشاغل حرفهای و تکنسینها با مدرک کالج یا کارآموزی مانند سرآشپز، لولهکش و تکنسین برق
اقامت کانادا از طریق پناهندگی
پناهندگان افرادی هستند که به دلیل سخت بودن شرایط زندگی از کشورهای خود فرار کرده و دیگر قادر به بازگشت به خانههایشان نیستند. در حالیکه مهاجر شخصی است که به دلایل شخصی و بدون هیچ احساس فشاری تصمیم میگیرد به طور دائم در کشور دیگری مستقر شود.
برنامه های حمایت از پناهندگان در کانادا
سیستم پناهندگی کانادا دارای دو بخش اصلی است:
- برنامه پناهندگی در کانادا برای افرادی که از خارج از مرزهای کانادا درخواست پناهندگی میدهند.
- برنامه پناهندگی در کانادا برای افرادی که پس از ورود به کانادا درخواست پناهندگی میدهند.
افراد زیر برای دریافت اقامت کانادا به شیوه پناهندگی واجد شرایط نیستند:
مرتکب جرائم خطرناک و جدی شده باشند.
ادعاهای پناهندگی پیشین آنها توسط دولت کانادا رد شده باشد.
براساس برنامه کمک به اسکان پناهندگان، دولت کانادا یا حامیان خصوصی به پناهجویان تا هر زمان که بتواند از پس هزینههای زندگی خود بربیایند ،کمک هزینهای را برای زندگی اعطا میکنند. همچنین در طی چهار تا شش هفته اول پس از ورود پناهندگان خدمات زیر را ارائه میکنند:
- از آنها در فرودگاه استقبال میکنند.
- کمک به پیدا کردن یک مکان موقت برای زندگی.
- کمک به پیدا کردن یک مکان دائم برای زندگی.
- ارزیابی نیازهای آنها.
- دادن هرگونه اطلاعات و کمک به آشنایی بیشتر با کانادا .
علاوه بر کمک های مالی به پناهندگان خدماتی چون جستجو برای پیدا کردن شغل، ایجاد ارتباط با شهروندان کانادایی، مراقبت از کودکان، خدمات حمل و نقل، تقویت مهارتهای زبان آموزی، کمک به افراد دارای ناتوانی جسمانی و دسترسی به مشاوره های کوتاه مدت در صورت نیاز تا زمانی که پناهجویان تبدیل به شهروند رسمی کانادا شوند، ادامه خواهد داشت.
*لازم به ذکر است که به علت مغایرت با قانون، موسسه مهاجرتی ادب هیچگونه اقدامی برای اخذ اقامت از طریق پناهندگی انجام نخواهد داد.
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری برای افرادی مناسب است که در خارج از کشور صاحب کسب و کار هستند. این باور وجود دارد که آنها میتوانند به کمک افراد باتجربه به رشد و شکوفایی اقتصاد کانادا کمک کنند. دو برنامه سرمایهگذاری فدرال و برنامه سرمایهگذاری کبک در کانادا از برنامههای اصلی سرمایهگذاری در کانادا هستند. از شباهتها آن دو میتوان به ضروری بودن سرمایهگذاری برای یک دوره 5 ساله در یک صندوق سرمایه گذاری معتبر اشاره کرد. همچنین متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری میتوانند همسر و فرزندان خود را به عنوان زیر مجموعه همراه خود ببرند. اگرچه از ژوئن سال 2014 ، برنامههای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری فدرال متوقف شده، اما برنامه سرمایهگذاری و کارآفرینی کبک همچنان پابرجا هستند.
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل یکی از روش های متداول اخذ اقامت کانادا است که هر ساله افراد بسیاری از طریق آن اقدام میکنند. برای اخذ ویزای دانشجویی، متقاضیان باید تمکن مالی خود را برای تامین هزینههای زندگی و تحصیل اثبات کرده و یا بورسیههای دانشجویی دریافت کرده باشند. قوانین مهاجرتی این کشور به دانشجویان اجازه میدهد تا به کمک امتیاز حاصل از تحصیل در کانادا، مراحل اخذ اقامت دائم را راحتتر طی کنند. فارغالتحصیلان میتوانند برای موقعیتهای شغلی مورد نظر خود درخواست داده و پرای دریافت ویزا اقدام کنند. پس از گذشت دو سال نیز میتوانند برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند.
مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کبکی (PEQ)
برنامه تجربه کبکی (PEQ) فرایندی سریع و راحت است که به دانشجویان بینالمللی و کارگران خارجی موقت اجازه می دهد پس از گذراندن یک دوره کار قانونی یا تحصیلی، از امکان اخذ اقامت دائم در کبک استفاده کنند.
برنامه تجربه کبکی برای دانشجویان بینالمللی:
برای واجد شرایط بودن دانشجویان، آنها باید به صورت تمام وقت در یکی از دانشگاههای کبک تحصیل و یکی از گواهیهای زیر را کسب کرده باشند:
همچنین دانشجویان باید سوابق کاری زیر را کسب کرده باشند:
دارندگان مدرک دیپلم فنی و حرفهای، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پس از اتمام تحصیلاتشان باید حداقل به مدت یک سال سابقه کار تمام وقت در یکی از سه گروه شغلی مورد تایید (مدیریتی، حرفهای، فنی) را داشته و در هنگام درخواست اقامت نیز همچنان در آن شغل، مشغول به کار باشند. همچنین کارآموزی پارهوقت و یا تمام وقت همزمان با تحصیل نیز در صورتی که حداکثر سه ماه به طول انجامیده باشد، ممکن است مورد قبول قرار بگیرد.
دارندگان دیپلمهای حرفهای تخصصی و غیرتخصصی پس از اتمام تحصیلاتشان باید حداقل به مدت 18 ماه سابقه کار تمام وقت در یکی از سه گروه شغلی مورد تایید را داشته و در هنگام درخواست اقامت نیز همچنان در آن شغل، مشغول به کار باشند. همچنین کارآموزی پارهوقت و یا تمام وقت همزمان با تحصیل نیز در صورتی که حداکثر سه ماه به طول انجامیده باشد، ممکن است مورد قبول قرار بگیرد.
*دانشجویان بینالمللی باید از سطح متوسطی از دانش شفاهی زبان فرانسوی برخوردار باشند. آنها ممکن است به مدت سه سال به صورت تمام وقت در رشته زبان فرانسه تحصیل و یا در یک آزمون معتبر سنجش زبان فرانسوی شرکت کرده باشند.
برنامه تجربه کبک برای کارگران موقت:
داوطلبان هنگام ارسال درخواست باید کلیه نیازهای برنامه تجربه کبک را برآورده سازند:
- متقاضیان باید قصد اسکان و کار در کبک را داشته باشند.
- سابقه زندگی و یا کار در کبک را به طور قانونی داشته باشند.
- به عنوان یک کارگر موقت خارجی یا به عنوان بخشی از یک برنامه تبادل جوانان به طور قانونی در کبک بوده باشند.
- هنگام ارائه درخواست خود یک کار تمام وقت در یکی از سه دسته شغلی مورد تایید را داشته باشند.
- پیش از اقدام برای اخذ اقامت، حداقل 24-36 ماه تجربه کار تمام وقت در یکی از سه دسته شغلی مورد تایید را داشته باشند.
- از دانش شفاهی زبان فرانسه برابر با نمره حداقل 7 برای مهاجران بزرگسال یا معادل آن برخوردار باشند.
- افراد باید متعهد شوند که حداقل برای مدت 3 ماه نیازهای اساسی خود و در صورت لزوم نیازهای همسر و فرزندان خود را میتوانند تامین کنند.
- حداقل 18 سال سن و یک گذرنامه معتبر نیز در اختیار داشته باشند.
- در آزمون های ارزشی کبک در طول مهلتهای تعیین شده (از جمله همسر و فرزندان 18 ساله یا بالاتر) نمره قبولی را کسب کرده باشند.
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه اسپانسرشیپ خانواده
در صورتی که بیش از 18 سال سن داشته، شهروند کانادا بوده و اقامت دائم داشته باشید، میتوانید برای برخی از بستگان خود از طریق برنامه اسپانسرشیپ درخواست اقامت بدهید:
- همسر و یا شریک زندگی قانونی
- والدین و یا پدربزرگ / مادربزرگ
- فرزندان و نوهها
- خواهر و برادر
- خواهرزاده و برادرزاده
- عموها و عمه
- دایی و خاله
توجه داشته باشید زمان بررسی مدارک برای همسر 12 ماه، برای والدین و پدربزرگ-مادربزرگ 20 تا 24 ماه و برای فرزندان نیز 10 الی 12 ماه به طول میانجامد. هزینهی درخواست مهاجرت به کانادا از طریق روش اسپانسرشیپ برای همسر (بالای 22 سال) 1040 و برای فرزندان 150 دلار است. لازم به ذکر است که حامی مالی یا همان اسپانسر باید تمکن مالی برای حمایت از تمامی اعضای خانواده خود را داشته باشد.
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ
اگر شما صاحب یک استارتآپی نوآورانه هستید و میخواهید در محیطی تعاملیتر و خلاقانهتر به ادامه کار خود بپردازید، این روش مناسب شماست. توجه داشته باشید که هر استارتآپ میتواند برای 1-5 نفر درخواست ویزای کانادا بدهد. به طول میانگین بررسی این روند بین 12 الی 16 ماه به طول خواهد انجامید و هزینه آن نیز معادل 1540 دلار کانادا خواهد بود.خواهد بود.
*تا زمانی که درخواست برای ویزای دائم استارتاپ در حال بررسی است، افراد میتوانند برای اقامت موقت و اجازه کار موقت در خاک کانادا نیز اقدام کنند.
استانهای پرطرفدار کانادا برای مهاجرت
با افزایش جمعیت مهاجر به کانادا در طی سالهای اخیر، برخی از استانهای کانادا بیشتر از دیگر استانها درمیان مهاجران محبوبیت پیدا کردند. دلایل متعددی برای این امر وجود دارد که شاید اصلیترین آنها مربوط به موقعیتهای شغلی و سطح درآمدی افراد در آن استان باشد.
انتاریو به عنوان محبوبترین استان کانادا بیش از 100 هزار مهاجر را در خود جای داده است. این استان محل قرارگیری پرجمعیتترین شهر کانادا، تورنتو، و پایتخت آن، اوتاوا نیز هست. انتاریو بالاترین میزان تنوع قومی-فرهنگی را دارا بوده و مقصد اول افرادی است که قصد اخذ اقامت دائم کانادا را دارند.
پس از انتاریو، استان کبک با بیش از 51 هزار مهاجر، در مقام دومین استان محبوب کانادا در میان مهاجرین قرار میگیرد. شهر مونترال به عنوان شهر دو زبانه کانادا با فرهنگ و رسوم فرانسوی –انگلیسی خود به مقصد ایدهآلی برای مهاجران اروپایی، آفریقایی و آسیایی تبدیل شده است.
در سالهای اخیر به دلیل پیشرفتهای تکنولوژیک و صنایع ایجاد شده در حوزه انرژی، نیمه غربی کانادا نیز محبوبیت زیادی پیدا کرده است. استان آلبرتا با دارا بودن بیش از 36 هزار مهاجر، به دلیل فرهنگ غربی و منابع عمده نفتی به تگزاس کانادایی نیز شهرت دارد. در واقع با گسترش صنایع مرتبط با انرژی نیاز به نیروی کار ماهر و متخصص افزایش یافته و تقاضا برای مهاجرت نیز دستخوش تغییر شده است.
استان بریتیش کلمبیا که در غربیترین بخش کانادا قرار گرفته، بهترین شرایط آب و هوایی را در میان استانهای کانادا از آن خود ساخته است. منابع طبیعی رکن اصلی اقتصاد این استان بوده و شهرهای ونکوور و ویکتوریا پرجمعیتترین مناطق مسکونی آن به شمار میروند. علیرغم هزینههای بالای زندگی در این استان، با این حال جمعیت مهاجرت آسیایی (به ویژه چینیها) در آن به نحو قابل توجهی رو به افزایش است. همچنین شهر ونکوور به عنوان یکی از بهترین شهرهای جهان برای زندگی شناخته میشود که از استانداردهای بالایی برخوردار است.
استان منیتوبا در قلب کانادا در سالهای اخیر شاهد افزایش جمعیت مهاجر به مناطق شهری و روستایی خود بوده است. مرکز این استان، وینی پگ به عنوان پایتخت فرهنگی و کشاورزی کانادا شناخته شده و علیرغم زمستانهای سرد و خشکش، محبوبیت زیادی در بین مهاجران حوزه کشاورزی و صنایع غذایی دارد.
مهاجرت به کانادا 2021
طبق آخرین برنامههای اعلام شده توسط دولت کانادا، سال 2021 قرار است آغازگر یک رکورد تاریخی در حوزه مهاجرت به کانادا باشد. شیوع بحران کانادا و محدودیتهای سفر موجب شد تا این کشور با بحرانها و کمبودهای جدی در حوزه نیروی کار مواجه شود. به همین دلیل دولت کانادا تصمیم گرفته تا با کمک مهاجرین از پس احیای اقتصادی پساکرونا برآمده و کمبودهای نیروی کار خود را جبران سازد. در جدیدترین برنامه مهاجرتی کانادا اعلام شد که در طی سه سال آینده 2021-2023 سالانه بیش از 400 هزار نفر (حدود یک میلیون و دویست هزار نفر در مجموع) اقامت دائم کانادا را دریافت خواهند کرد. بخش قابل توجهی از این جمعیت از طریق روشهای مهاجرت کاری یعنی اکسپرس اینتری، برنامههای مهاجرت استانی (PNP) و پایلوت آتلانتیک تامین خواهند شد. به عبارت دیگر در سال 2021، کانادا قصد دارد تا از حداکثر توان خود به منظور جذب مهاجران متخصص استفاده کند و اعطای اقامت دائم ابزار اصلی اجرایی ساختن چنین سیاستی است. میتوان گفت که در حال حاضر بهترین زمان برای مهاجرت به کانادا است.
مهاجرت به کانادا از طریق موسسه مهاجرتی ادب ویزا
فرآیند درخواست ویزا و اخذ اقامت نیازمند دانش و تخصص کافی است. همکاران ما در موسسه مهاجرتی ادب ویزا به شما کمک میکنند تا با خیالی آسوده از طریق بهترین راهی که با شرایط شما و خانوادهتان متناسب است، برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
با سلام و احترام بنده 34 سالمه. کاردانی مکانیک خودرو و کارشناسی مکانیک گرایش مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی و برودتی. تو قسمت تعمیرات و نگهداری واگن های قطارهای مترو مشغول به کار هستم. گواهی نامه راهبری قطار هم دارم . تقریبا 11 سال سابقه بیمه دارم. کلاس زبان میرم برای دریافت مدرک زبان. همسرم 34 سالشه فوق لیسانس مترجمی زبان انگلیسی و یک فرزند 2 ساله. میخواستم بدونم با این شرایط میشه ویزای کار تو کانادا گرفت؟ و اینکه اگر بشه تقریبا چقدر تمکن مالی نیاز داریم؟