- نویسنده: ملیکا برزوئی
- مدرک زبان
درخواست مشاوره رایگان مهاجرت
آمادگی برای آزمون آیلتس برخلاف آنچه تصور میکنید، سخت نیست. آیلتس یکی از مهمترین آزمونهای بین المللی انگلیسی است که برای مهاجرت به کشوری انگلیسی زبان از جمله برای مهاجرت تحصیلی و اخذ پذیرش از دانشگاهها کاربرد دارد. متقاضیان بعد از طی کردن دورههای آموزش زبان باید برای آمادگی در آزمون آیلتس اقدامات لازم را انجام دهند. این آزمون یکی از پیچیدهترین آزمونهای مهارت زبان انگلیسی است. آیلتس سطح دانش زبان را ارزیابی میکند و تعیین میکند که آیا فرد میتواند از زبان در زندگی روزمره خود استفاده کند یا خیر.
مدرک آیلتس شانس شما را برای کار یا تحصیل در یک کشور انگلیسی زبان افزایش میدهد. برای موفقیت در این آزمون باید اشراف کاملی بر موضوعات و مواد درسی داشته باشید و به سراغ نکات و ترفندها موثر بروید. در این بررسی به ارائه راهنمای جامع آمادگی برای آزمون آیلتس به شما در موفقیت در این آزمون مهم کمک میکنیم.
آمادگی برای آزمون آیلتس؛ از کجا باید شروع کنیم؟
آماده شدن برای آزمون آیلتس میتواند دلهره آور باشد! به همین دلیل باید از قبل خود را برای شرکت در این آزمون مهم آماده کنید. آمادگی برای آزمون آیلتس باعث آرامش خاطر شما میشود و میتوانید مهارتهای انگلیسی خود را با کمترین استرس و نگرانی محک بزنید. اما برای آیلتس از کجا باید شروع کنیم؟
1. انتخاب نوع مدرک آیلتس
آیلتس در دو بخش آکادمیک (Academic) و جنرال (General) ارائه میشود. بخش آکادمیک برای افرادی که وارد دورههای دانشگاهی میشوند یا کسانی که مایل به ادامه تحصیلات عالی در بریتانیا، کانادا، استرالیا، ایرلند، نیوزلند، آفریقای جنوبی، ایالات متحده و یا سایر کشورهای انگلیسی زبان هستند مناسب است. آزمون آیلتس آکادمیک همچنین برای محققانی که میخواهند در کشورهای فوق درس بخوانند الزامی است. از شرکت کنندگان در آزمون خواسته میشود که را به جداول زبان انگلیسی توصیف کنند، نمودارها یا هر قطعه از یک نقشه را توضیح دهند یا یک فلوچارت را تکمیل کنند.
آزمون آیلتس جنرال تنها برای مهاجرت به کشور دیگر و اخذ ویزا برگزار میشود. موضوعات آیلتس جنرال معمولاً سادهتر هستند و به زندگی روزمره مربوط میشوند. آیلتس آکادمیک و جنرال دارای تستهای لیسنینگ و اسپیکینگ یکسانی هستند، در حالی که ریدینگ و رایتینگ در بخش آکادمیک پیچیدهتر است. بنابراین، شما باید خودتان برای هر بخش از آزمون آماده کنید.
ناظران آیلتس یک آزمون مربوط به مهارتهای زندگی را ارائه میدهند که برای برآورده کردن شرایط ویزا و مهاجرت بریتانیا (UKVI) برای دستههای خاص ویزا و سایر اهداف مهاجرت طراحی شده است. آزمون IELTS Life Skills معادل اسپیکینگ و لیسنینگ در سطح A1 یا B1 در مقیاس CEFR (چارچوب مرجع مشترک اروپایی) است.
2. اطلاع کامل از ساختار آزمون آیلتس
آیلتس (IELTS) یکی از محبوبترین آزمونهای بین المللی زبان انگلیسی است که چهار مهارت اصلی یعنی شنیدن (Listening)، خواندن (Reading)، نوشتن (Writing) و گفتاری (Speaking) را ارزیابی میکند. هر مهارت به طور جداگانه، اما در یک روز ارزیابی میشوند. مدت زمان آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است. چهار بخش آزمون آیلتس به شرح زیر هستند که قبل از هر اقدامی باید این بخشها را بشناسید.
آزمون Listening آیلتس
ابتدا مهارت شنیداری شما مورد آزمایش قرار میگیرد. این بخش 30 دقیقه طول میکشد و هم برای آیلتس آکادمیک و هم برای آیلتس جنرال یکسان است. آزمون لیسنینگ آیلتس شامل چهار بخش است:
- مکالمه بین دو نفر در مورد موضوعات روزمره
- یک مونولوگ در مورد موضوعات روزمره در سطحی بالاتر از بخش قبل (به عنوان مثال، یک ارائه یا سخنرانی ساده).
- مکالمه بین چند نفر در مورد موضوعات تحصیلی دانشگاهی یا عمومی
- مونولوگ در مورد یک موضوع دانشگاهی (به عنوان مثال، گزیدهای از یک سخنرانی یا یک موضوع علمی).
این بخش از آزمون بررسی میکند که داوطلبان تا چه اندازه ایدههای کلی گفتگو را درک میکنند و آیا میتوانند صحبت سخنرانان را درک کنند و در مورد معنای آنچه میگویند نتیجه گیری درستی داشته باشند. سخنرانان ممکن است با لهجههای مختلف از جمله بریتانیایی، آمریکایی، کانادایی و غیره) در آزمون شرکت کنند. همچنین مکالمات ممکن است شامل حداکثر چهار نفر باشند.
آزمون Reading آیلتس
آزمون خواندن آیلتس 60 دقیقه طول میکشد. برای گذراندن این بخش، شرکت کنندگان در آزمون باید توانایی خود را در درک حقایق و نگرش نویسنده در مورد موضوع مورد نظر را نشان دهند. متون آزمون ریدینگ آیلتس برای بخش آکادمیک و جنرال متفاوت است. آزمون جنرال بر اساس گزیدههایی از مجلات، روزنامهها، کتابها، نامهها و غیره است که حاوی اطلاعاتی خواهد بود که اغلب در زندگی روزمره با آنها مواجه میشویم.
بخش آیلتس آکادمیک مبتنی بر سه متن پیچیده و موضوعی هستند که معمولاً از انتشارات علمی رایج، سخنرانیها یا مجلات علمی گرفته میشوند، اما برای متقاضیانی که در یک زمینه خاص علمی آموزش ندیدهاند قابل درک است. تمام متون و گزیدههای استفاده شده در این بخش کاملاً معتبر هستند، به این معنی که عمومی هستند و برای هیچ سطح خاصی از مهارت انگلیسی اقتباس نشدهاند. همچنین در هر دو بخش آکادمیک و جنرال 40 سوال در مورد سه متن مختلف مطرح میشوند.
آزمون Writing آیلتس
بخش سوم آزمون آیلتس مربوط به رایتینگ است. این بخش 60 دقیقه طول میکشد که طی آن داوطلبان باید دو تست کتبی را پاسخ دهند. آیلتس آکادمیک و جنرال در این بخش متفاوت هستند. بخش رایتینگ آکادمیک شامل تستهای زیر است:
- خلاصه، شرح یا توضیح اطلاعات ارائه شده در جدول یا نمودار است. از شما خواسته میشود که دادههای داخل جداول و نمودارها را توصیف و توضیح دهید. مراحل یک فرایند، نحوه عملکرد یک چیز یا یک شی یا رویداد را با کلمات توصیف کنید. شما باید 150 کلمه را در حدود 20 دقیقه بنویسید.
- به مقالهای که براساس نقطه نظر یا استدلال خود پاسخ دهید. شما باید 250 کلمه را در حدود 40 دقیقه بنویسید.
پاسخ به هر دو تست فوق باید به سبک رسمی نوشته شود.
تستهای رایتینگ در بخش جنرال کمی سادهتر از آکادمیک هستند. این بخش 60 دقیقه طول میکشد و دارای دو تست است:
- نامهای که در آن اطلاعاتی در مورد یک موقعیت خاص (مثلاً اجاره یک آپارتمان) درخواست میکند یا وضعیت را توضیح میدهد. نامه باید از 150 کلمه یا کمی بیشتر باشد. این نامه باید شامل اصطلاحات و عبارات خاصی باشد.
- مقالهای که در آن داوطلب باید نظر خود را در مورد مشکل یا دیدگاه ارائه شده در تست بیان کند. شما باید ایدهها را با شواهد نشان دهید و ممکن است نمونههایی از تجربیات خودتان را بیان کنید. مقاله باید حداقل 250 کلمه باشد.
در حالی که ممکن است نامهای را به سبک شخصی، نیمه رسمی یا رسمی بنویسید، مقاله را میتوان به سبک شخصیتری نوشته شود.
آزمون Speaking آیلتس
آخرین بخش آزمون آیلتس مربوط به ارزیابی سطح مکالمه زبان انگلیسی شماست. پس از یک استراحت کوتاه از سه بخش قبلی، بخش اسپیکینگ آغاز میشود. این بخش هم برای آیلتس آکادمیک آکادمیک و هم جنرال یکسان است. بخش Speaking با یک ممتحن معتبر آیلتس برگزار میشود و شامل صحبت کردن درباره موضوعات مختلف است. مانند بخشهای قبلی آزمون، این بخش نیز از چندین تست زیر تشکیل شده است:
- مصاحبه: از داوطلب میخواهد به سؤالات سادهای در مورد شخصیت، خانواده، سرگرمیها و غیره پاسخ دهد. این قسمت چهار تا پنج دقیقه طول میکشد.
- مونولوگ: داوطلب نظر خود را در مورد یک موضوع خاص بیان میکند و ممتحن یک تا دو سوال در پایان سخنرانی از داوطلب میپرسد. در این قسمت یک دقیقه به شما فرصت داده میشود تا آماده شوید و پس از آن انتظار میرود به مدت دو دقیقه صحبت کنید.
- بحث: ممتحن در مورد موضوع تحت پوشش در بخش دوم (مونولوگ) با شما بحث میکند. مکالمه در این قسمت حدود چهار تا پنج دقیقه طول میکشد.
داوطلب باید در هر سه بخش، توانایی پاسخگویی به موقعیت و سؤالات ممتحن را نشان دهد و همچنین نظر خود را در مورد موضوعات مختلف، از ترجیحات شخصی گرفته تا وضعیت سیاسی فعلی کشور، بیان کند.
3. تعیین سطح تسلط به زبان انگلیسی
بعد از اینکه نوع آزمون آیلتس را مشخص کردید و ساختار آن را شناختید، نوبت به ارزیابی سطح زبان انگلیسی شما میرسد. آمادگی برای آیلتس مستلزم شناختن سطح زبان خودتان است تا بتوانید برنامهای دقیق برای مطالعه طراحی کنید. آزمون تعیین سطح کمک میکند که متوجه شوید چقدر به زبان انگلیسی تسلط دارید، چه منابعی را باید مطالعه کنید و چه مدت زمانی طول میکشد تا به سطح دلخواه خود دست یابید.
4. شروع سریع برنامه آموزشی
حداقل 8 هفته قبل از آزمون، برنامه آمادگی آیلتس را شروع کنید. برخی از افراد توصیه میکنند که شش هفته زمان کافی برای آماده شدن است، اما بهتر است حاشیه امن را لحاظ کنید. با چهار بخش مهارتی و حدود 10 تا 14 روز زمان گذاشتن برای هر بخش، باید به شما زمان کافی برای شناسایی نقاط قوت، رسیدگی به نقاط ضعف و کار روی سؤالات تمرینی بدهد. توصیه میکنیم هر روز یک یا دو ساعت برای هفته اول برنامه ریزی کنید، سپس شدت تمرین را برای چند هفته آینده افزایش دهید. در هفته آخر قبل از امتحان، میتوانید دوباره برنامه را سبکتر کرده و جزئیات مهم کار کنید.
5. شرکت در آزمونهای آزمایشی
آماده سازی برای آیلتس را با انجام یک یا چندین آزمون آزمایشی شروع کنید تا نقاط ضعف خود را بشناسید. اما تنها نباید نقاط ضعف خود را بهبود بخشید، بلکه به همان اندازه ضروری است که نقاط قوت خود را بهبود دهید. با این حال، اگر نمیتوانید نقاط ضعف خود را به وضوح شناسایی کنید، قطعاً به متخصصین در حوزه آیلتس نیاز دارید. اکثر شرکت کنندگان، آزمونهای آزمایشی را یکی از بهترین راهها برای آماده شدن برای آزمون اصلی میدانند.
6. درک فرمت آزمون آیلتس
بسیار مهم است که مشخصات و فرمت آزمون را درک کنید. با مرور محتوای آزمون و انواع سوالات در هر بخش میتوانید در مورد نحوه طرح سوالات، مدت زمان و چگونگی پاسخ دهی سریع با سوالات، خود را آماده کنید. به یاد داشته باشید که رمز موفقیت در هر امتحانی، آشنایی کامل با الگو و فرمت آزمون است. این کار به شما دیدگاه روشنی از ساختار آزمون میدهد و باعث میشود در مدیریت زمان مهارت پیدا کنید.
7. انجام چند تکنیک ساده هنگام آزمون Listening
در بخش Listening شما باید با گوش دادن 4 محتوای صوتی به 40 سوال پاسخ دهید. محتواهای صوتی فقط یک بار پخش میشوند. سوالات معمولی شامل تکمیل جمله، تکمیل خلاصه جمله، تکمیل فرم و چند گزینه دیگر هستند. حواس پرتی در حین مکالمه رایج است، اما باید تمرکز خود را بالا ببرید در غیر این صورت سوالات دیگر را دست خواهید داد. همچنین از شما انتظار میرود که بفهمید بسته به نوع سوال، چه نوع اطلاعاتی را باید ارائه دهید. موفقیت شما در پاسخ به هر سوالی، انگیزهتان را افزایش میدهد.
یک ترفند کوچک را آموزش میدهیم:
«جمله اسم من شان است، من سی ساله هستم و اهل ایرلندم.» این جمله 12 کلمه دارد و نوشتن آن حداقل 10 ثانیه طول کشید، اما گفتن آن فقط 3 ثانیه زمان میخواهد؛ اما اطلاعات کلیدی این جمله چیست؟ شان، 30، ایرلند. در یادداشتهای خود جملات را در کلمات کلیدی خلاصه کنید تا متن را به خوبی درک کنید.
8. آگاهی از محدودیتهای زمانی
هرچه درک واضحتری در مورد ساختار آزمون داشته باشید، شانس شما برای موفقیت بیشتر است. به یاد داشته باشید که آزمون آیلتس دارای محدودیت زمانی است و شما فقط برای هر بخش یک زمان مشخص در اختیار خواهید داشت. اگر نمیتوانید هر بخش را در زمان تعیین شده تکمیل کنید یا اگر به دلیل فشار زمان نمیتوانید بر این اساس تمرکز کنید، بهتر است در آزمونهای آزمایشی شرکت کنید.
9. استفاده از استراتژیهای آیلتس
یکی از بزرگترین اشتباهات متقاضیان این است که فقط روی آیلتس تمرکز میکنند. آنها تستهای تمرینی زیادی را انجام میدهند اما فراموش میکنند زبان انگلیسی خود را تقویت کنند. بیشتر زبان آموزان آیلتس از سطح فعلی زبان انگلیسی خود که اغلب متوسط یا پایینتر است، بیاطلاع هستند. فراموش نکنید که آیلتس یک آزمون مهارت انگلیسی است. به این ترتیب، انتظار میرود زبان انگلیسی شما در سطح بالایی باشد. به خاطر داشته باشید که یادگیری آیلتس یک فرایند مداوم است. حداقل سه تا شش ماه قبل از آماده شدن برای آزمون باید در همه بخشهای زبان مهارت پیدا کنید.
10. تمرکز روی مهارتهای Speaking
شرکت کنندگان در آزمون Speaking آیلتس باید پاسخهای کوتاه، اطلاعات مناسب، جملات کامل و دستور زبان درست را ارائه دهند. زمان بندی در بخش Speaking ضروری است و شما وقت نخواهید داشت چندین بار جملات خود را مرور کنید. پس باید از استراتژیهای Speaking بهره ببرید. برای مثال، در رابطه با موضوعات مختلف صحبت کرده و سعی کنید اصطلاحات کلی موضوعات رایج را یاد بگیرید.
یک ترفند خوب این است:
«انگلیسی را با صدای بلند بخوانید! این کار به شما کمک میکند که قوه شنیداری و گفتاری خود را همزمان تقویت کنید.»
11. استفاده از اصطلاحات انگلیسی مناسب
Writing شاید یکی از سختترین بخشهای آزمون آیلتس باشد. تست شماره یک در آزمون نوشتن آیلتس مستلزم این است که دادهها را توصیف کرده و توضیح دهید. این تست نیاز به تمرین و تکرار دارد. تست شماره دو شامل چند موضوع می شود که باید در رابطه با آنها بنویسید.
مقاله باید ساختار مناسبی داشته باشد. شما باید آماده پاسخگویی به هر دو تست و درک الزامات هر یک از آنها باشید. به منظور آماده شدن برای تست شماره دو باید با ساختار یک مقاله، نحوه بسط دادن آن، نحوه نوشتن مقدمه و نتیجه گیری آشنا شوید. شما باید بتوانید ایدههای خود را با استفاده از دانش انگلیسی خود روی کاغذ بیاورید. علاوه بر این، نوشتن در مورد موضوعات روزمره را تمرین کنید تا با آنها آشنا شوید. بررسی مقالههایی در مورد دو نظر مخالف، مزایا و معایب چیزها، مشکلات و راه حلها، علل و پیامدها به شما برای تقویت این مهارت کمک میکند.
12. صحبت کردن مستقیم و روان
Speaking کمتر از 15 دقیقه طول میکشد و به سه قسمت تقسیم میشود. پنج دقیقه اول برای مقدمه و مباحث عمومی بین متقاضی و ممتحن در نظر گرفته شده است. بخش دوم توانایی متقاضی را برای صحبت در مورد موضوعی تصادفی ارزیابی میکند. بخش آخر صرفاً به قسمت دوم پیچیدگی بیشتری میبخشد. در این مرحله ممتحن به تلفظ، منبع واژگانی و روان بودن اسپیکینگ توجه خواهد داشت.
تمرین هر بخش برای آمادگی آزمون ضروری است. شما باید یادداشت نویسی را تمرین کنید که به شما کمک میکند تا بتوانید در قسمت دوم آزمون دو دقیقه صحبت کنید. به یاد داشته باشید که دانش شما ارزیابی نمیشود، بلکه مهارت زبان انگلیسی مورد ارزیابی قرار میگیرد. پشتکار کلید موفقیت در این مرحله از آزمون است.
13. غرق شدن در زبان انگلیسی!
زمانی که خودتان را برای آزمون آیلتس آماده میکنید، در زبان انگلیسی غرق شوید. خواندن مجلات آنلاین یا وبلاگها میتواند فرصتی خوبی برای شروع باشد. هر روز کمی به زبانِ انگلیسی بنویسید، نوشتن یک دفتر خاطرات، داشتن یک وبلاگ یا برقراری ارتباط با دوستان به صورت آنلاین میتواند بسیار مفید است. به اخبار و فیلم دیدن به زبان اصلی توجه کنید تا رابطه بین جملات و معانی آنها بفهمید.
تکنیک سایه (Shadowing) را امتحان کنید. این تکنیک شامل تکرار آن چیزی است که کسی به زبان انگلیسی گفته است. تکنیک سایه به بهبود تلفظ، لحن و دستور زبان کمک میکند. به خاطر داشته باشید که خودآموزی تا زمانی امکان پذیر است که متعهد باشید و کسی را پیدا کنید که بتواند به شما بازخورد بدهد. اگر نمیتوانید متعهد شوید یا نمیتوانید یک شریک مناسب پیدا کنید، در یک موسسه زبان ثبت نام کنید.
نتایج و امتیاز آزمون آیلتس
پس از قبولی در آزمون آیلتس، ممتحنین 13 روز فرصت دارند تا نتایج را برای داوطلبان ارسال کنند. نتایج در قالب یک گواهی ویژه به نام «فرم گزارش آزمون» به متقاضیان ارسال میشوند. کپی این گواهی را میتوان به صورت رایگان به درخواست داوطلب به پنج سازمان مختلف از جمله دانشگاهها، شرکتها و سایر موارد ارسال کرد. به این گواهی از یک تا 9 نمره داده میشود. نمره کلی، میانگین نمره برای هر چهار بخش امتحان و همچنین نمرات جداگانه برای هر یک از بخشهای گذرانده شده است. مقیاس نمره آیلتس عبارت است از:
- 9= متقاضی خبره
- 8= متقاضی بسیار خوب
- 7= متقاضی خوب
- 6= متقاضی توانا
- 5= متقاضی متوسط
- 4= متقاضی محدود
- 3= متقاضی بسیار محدود
- 2= متقاضی متناوب (متقاضی به سختی انگلیسی را درک و صحبت میکند)
- 1= متقاضی فاقد توانایی زبان است.
- صفر= متقاضی تستی انجام نداد.
نمره قبولی برای آزمون آیلتس وجود ندارد، تعداد امتیازات لازم بستگی به هدف شما دارد. اگر برای تحصیل به مدرک آیلتس نیاز دارید، نمره قبولی به کشور، دانشگاه و دوره تحصیلی (برای مثال برای تحصیل در کانادا یا استرالیا و...) که انتخاب میکنید بستگی دارد. بنابراین باید حداقل نمره قبولی را از قبل بررسی کنید. معمولا نتایج آزمون به مدت دو سال پس از تاریخ آزمون معتبر هستند.
منابع آمادگی برای آزمون آیلتس
انتخاب بهترین منبع برای شرکت در آزمون آیلتس با توجه به تنوع و تعدد منابع کار سادهای نیست. در قدم اول پیشنهاد میکنیم که در آزمون تعیین سطح شرکت کنید و میزان تسلط خود به زبان انگلیسی را ارزیابی کنید. اگر سطح تسلط شما به زبان انگلیسی، مبتدی است بهتر است از کتابهای ترمیک (کتابهای آموزشگاههای زبان) برای بهبود سطح خود استفاده کنید. زمانی که تسلط قابل قبولی در زمینه واژگان انگلیسی و گرامر پیدا کردید، وقت آن است که به سراغ سایر منابع آزمون آیلتس بروید.
منابع آزمون آیلتس به غیر از کتابهای تست و کمک آموزشی، شامل ویدیو، اپلیکیشن، سایتهای مرتبط و... میشود. در ادامه چند مورد از بهترین منابع به منظور آمادگی برای آیلتس را معرفی میکنیم.
کتاب IELTS Cambridge Test Books
مجموعه کتابهای تست کمبریج شامل نمونه سوالات سالهای قبل آزمون آیلتس هستند. این کتابها شما را برای سوالات آزمون آیلتس آماده میکنند و شما میتوانید پاسخ تستها را در انتهای کتاب مشاهده کنید. هر چه اعداد روی کتاب بیشتر باشد، چاپ جدیدتری دارد. از آنجا که سوالات آزمون آیلتس طی سالهای اخیر به شدت تغییر کردهاند، بهتر است از کتابهای کمبریج چاپ جدید استفاده کنید.
کتاب The Official Cambridge Guide to IELTS
این کتاب راهنمایی جامع برای هر چهار بخش آزمون آیلتس است که تکنیکهای موفقیت در این آزمون را به صورت گام به گام توضیح میدهد. همچنین این کتاب حاوی 10 آزمون جنرال آیلتس است که به شما کمک میکند برای شرکت در این آزمون آماده شوید.
کتاب New Insight into IELTS
این کتاب منبع خوبی برای آمادگی آزمون آیلتس بدون شرکت در کلاسهای آموزشی است. در این کتاب به زبان ساده بخشهای مختلف آزمون آنالیز میشوند و پاسخ سوالات نیز در بخش پایانی کتاب آمده است. از جمله نقاط قوت این کتاب باید به تمرینهای خوب آن جهت تقویت سطح زبان اشاره کرد.
کتاب Cambridge Grammar for IELTS
بدون شک گرامر یا دستور زبان انگلیسی، بخشی جدا نشدنی از آزمون آیلتس است. کتاب گرامر کمبریج با ارائه راهکارهایی برای تقویت گرامر و داشتن تمرینهای متناسب، آمادگی برای شرکت در آزمون آیلتس را افزایش میدهد.
کتاب IELTS Advantage
اگر قصد دارید به صورت خودآموز برای شرکت در آزمون آیلتس آماده شوید، مجموعه کتابهای IELTS Advantage گزینه مناسبی برای شما است. این کتاب برای تقویت مهارتهای شما در هر 4 بخش آزمون آیلتس کاربرد دارد و اگر قصد دارید نمرهای بیشتر از 6.5 کسب کنید، بهتر است استفاده از این منبع را در اولویت قرار دهید.
نکات مهم برای آمادگی آزمون آیلتس
وقتی نوبت به آماده شدن برای امتحان میرسد، چه آزمون آیلتس آنلاین باشد و چه آزمون کاغذی، چه برای مهاجرت کاری باشد چه برای مهاجرت تحصیلی (برای مثال تحصیل در استرالیا با کانادا، آمریکا و...) ابتدا باید تصمیم بگیرید که به کدام بخش از آزمون از جمله آکادمیک یا جنرال نیاز دارید. مرحله بعدی درک حداقل نمره لازم برای قبولی در امتحان است. مقیاس نمره از صفر تا 9 متغیر است و نمره قبولی از شش تا 9 شروع میشود.
در مرحله بعد، باید سطح تسلط فعلی انگلیسی خود را تعیین کنید، این کار به شما کمک میکند پیشرفت خود را بررسی کنید. اگر در حال حاضر سطح زبان خوبی دارید، میتوانید بلافاصله آموزش زبان انگلیسی را شروع کنید. برای توسعه تاکتیکها و مهارتها، میتوانید در آزمونهای آزمایشی آیلتس شرکت کنید. با این حال، اگر احساس میکنید که سطح فعلی شما کمتر از نمره آیلتس مورد نظرتان است، ابتدا باید مهارتهای زبانی خود را تا سطح متوسط رو به بالا ارتقا دهید.
کار با یک معلم خصوصی در آیلتس ممکن است بسیار مفید باشد، زیرا معلم میتواند سطح شما را ارزیابی کند، یک برنامه آموزشی ارائه دهید و همه نکات و ترفندهای لازم را در اختیار شما قرار دهد. برای مقایسه، گذراندن درس با معلم خصوصی دانشگاه یا ثبت نام در دورههای منظم یادگیری زبان میتواند حداقل یک سال طول بکشد.
کلام آخر
برای موفق بودن در آزمون آیلتس، لازم است فرمت این آزمون، تکنیکها و استراتژیهای ضروری را یاد بگیرید. علاوه بر این، شما باید تمام کلمات و عبارات مفید را برای پاسخ دادن به سوالات در ذهن داشته باشید. سطح عمومی واژگان و دانش شما از ساختارهای دستوری باید برای درک متون ارائه شده و بیان شایسته افکار خود در گفتگو با ممتحن کافی باشد.
در طول دوره آمادگی آزمون آیلتس، شما قادر خواهید بود تستهای امتحان را انجام دهید، به موضوعات پیچیده بپردازید و به اهداف یادگیری زبان انگلیسی خود برسید. در جستجوی روشهای اضافی برای تمرین مهارتهای آیلتس خود تردید نکنید. در پایان، اگر زمان زیادی را صرف مطالعه کنید، درصد موفقیت شما افزایش پیدا میکند. با این حال، تنها برنامه ریزی دقیق، کمک از متخصصان و تلاش زیاد به شما امکان میدهد به هدف خود برسید. برای کسب اطلاعات بیشتر با تیم مشاوران ما در گروه مهاجرتی ادب تماس بگیرید.
سوالات متداول 13 قدم تا آمادگی برای آزمون آیلتس
نمره قبولی آزمون آیلتس چقدر باید باشد؟
نمره قبولی برای آزمون آیلتس وجود ندارد، تعداد امتیازات لازم، بستگی به هدف شما دارد. اگر برای تحصیل به مدرک آیلتس نیاز دارید، نمره قبولی به کشور، دانشگاه و دوره تحصیلی که انتخاب میکنید بستگی دارد. اما برای مهاجرت تحصیلی معمولا حداقل آیلتس 6.5 خواسته شده و برای مهاجرت کاری آیلتس 5.5 الی 6 و حتی گاها 5 بسته به مقصد و شرایط متقاضی.
شیوه برگزاری آزمون آیلتس چگونه است؟
آیلتس (IELTS) یکی از محبوبترین آزمونهای بین المللی زبان انگلیسی است که چهار مهارت اصلی یعنی شنیدن (Listening)، خواندن (Reading)، نوشتن (Writing) و گفتاری (Speaking) را ارزیابی میکند. هر مهارت به طور جداگانه، اما در یک روز آزمایش میشوند. مدت زمان آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است. نتیجه آزمون هم در قالب نمره بندی بین 0 تا 9 خواهد بود.
هزینه آزمون آیلتس چقدر است؟
هزینه برگزاری آزمون آیلتس در هر کشوری متفاوت است و هزینه برگزاری این آزمون در ایران بین 225 تا 255 دلار میباشد.
آزمون آیلتس سختتر است یا تافل؟
هر دو آزمون برای سنجش مهارتهای چهارگانه زبان انگلیسی شما در یک سطح برگزار میشوند و فقط تفاوتهایی بین فرمت آزمون و نحوه برگزاری آنها وجود دارد. اما در حالت کلی آزمون آیلتس در دنیا محبوبتر بوده و از دید بسیاری از شرکت کنندگان آسانتر است.
دیدگاه ها (0 پاسخ)