آزمون PTE چیست؟| شرایط ثبت نام، هزینه آزمون پی تی ای و منابع
  • نویسنده: ملیکا برزوئی
  • مدرک زبان

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

آنچه در این مقاله می خوانید:

    آزمون زبان انگلیسی پیرسون که به نام آزمون PTE شناخته میشود، آزمونی استاندارد و مبتنی بر کامپیوتر که با هدف ارزیابی مهارتهای زبان انگلیسی برگزار میشود. این آزمون توسط بیش از 3000 مؤسسه آموزشی معتبر در سراسر جهان به رسمیت شناخته میشود و برای مهاجرت به کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزلند مناسب است.

    اما آزمون پی تی ای شامل چه بخشهایی میشود؟ هزینه ثبتنام در این آزمون چقدر است و بهترین منابع جهت آمادگی شرکت در آزمون کدامند؟ برای گرفتن پاسخ این سوالات و آشنایی با صفر تا صد آزمون زبان PTE ادامه مطلب را از دست ندهید.

    آزمون PTE چیست؟

    آزمون PTE مخفف عبارت Pearson Test of English و بهمعنای آزمون انگلیسی پیرسون است که هدف از برگزاری آن ارزیابی مهارت‌های زبان انگلیسی در بخش‌های Reading، Writing، Speaking و Listening است.

    آزمون PTE، آزمونی استاندارد و مبتنی بر کامپیوتر است که میزان تسلط افراد به مهارت‌های زبان انگلیسی را ارزیابی می‌کند. این آزمون مورد قبول بسیاری از دانشگاه‌ها، کالج‌ها و کشورهای انگلیسیزبان است و بهعنوان مدرک زبان پذیرفته می‌شود. در جدول زیر مشخصات آزمون زبان PTE را یک در نگاه مشاهده می‌کنید.

    نام کامل آزمون PTE

    Pearson Test of English

    نوع آزمون

    آزمون مهارت زبان انگلیسی

    سازمان برگزارکننده

    گروه پیرسون

    کاربرد

    تحصیل در خارج از کشور، مهاجرت

    شرایط ثبتنام

    آزمون آکادمیک: مناسب متقاضیان بالای 16 سال

    آزمون جنرال: بدون محدودیت

    انواع آزمون PTE

    جنرال (عمومی) و آکادمیک

    تعداد بخشها

    آکادمیک: 3 بخش

    جنرال: 2 بخش

    تعداد سوالات

    متغیر

    مدت زمان آزمون

    آکادمیک: 2 ساعت و 15 دقیقه

    جنرال: یک ساعت و 15 دقیقه تا 2 ساعت و 55 دقیقه

    محدوده نمره

    10 تا 90

    هزینه آزمون

    220 دلار

    شرکت در آزمون PTE برای چه افرادی مناسب است؟

    آزمون زبان PTE توسط هزاران مؤسسه آموزشی در جهان و کشورهای برتری چون انگلستان، استرالیا، ایالات متحده آمریکا، نیوزلند و کانادا به رسمیت شناخته می‌شود. اما چه افرادی باید در آزمون PTE ثبتنام کنند؟

    متقاضیان تحصیل در کشورهای انگلیسیزبان: افرادی که قصد دارند از کالج‌ها یا دانشگاه‌های کشورهای انگلیسیزبان پذیرش بگیرند، می‌توانند با شرکت در این آزمون، مهارت‌های زبان انگلیسی را اثبات کنند. اما پیش از اقدام برای ثبتنام در آزمون PTE مطمئن شوید که این آزمون توسط کالج، دانشگاه یا کشور مدنظرتان به رسمیت شناخته می‌شود.

    متقاضیان دریافت ویزا: افرادی که قصد مهاجرت به کشورهایی مانند استرالیا و نیوزلند را دارند، می‌توانند با شرکت در آزمون PTE، میزان تسلط خود به زبان انگلیسی را برای ویزای کاری یا تحصیلی این کشورها نشان دهند.

    متقاضیان کار در کشورهای انگلیسیزبان: کسانی که درخواست کار در کشورهای انگلیسیزبان را دارند، می‌توانند با شرکت در آزمون زبان PTE، الزامات کار در این کشورها را برآورده کنند.  

    انواع آزمون PTE کدامند؟

    انواع آزمون پی تی ای شامل 4 دسته اصلی می‌شوند که بسته به هدف خود می‌توانید بهترین گزینه را از بین آنها انتخاب کنید. انواع آزمون زبان PTE عبارتند از:

    آزمون پی تی ای جنرال (PTE General)

    آزمون PTE General برای ارزیابی مهارت‌های افراد غیرانگلیسی زبان در نظر گرفته شده و آزمونی با 6 سطح مختلف است. در این آزمون نیز مهارت‌های زبان انگلیسی متقاضیان در 4 بخش اصلی خواندن، نوشتن، صحبتکردن و گوش کردن ارزیابی می‌شود. تأکید این آزمون بیشتر روی برقراری ارتباط مؤثر با سایر انگلیسی زبانان دنیاست.

    آزمون پی تی ای آکادمیک (PTE Academic)

    آزمون PTE آکادمیک که تحت عنوان PTE-A نیز شناخته می‌شود، آزمونی تایید شده توسط دانشگاه‌ها و دولت‌های انگلیسیزبان است. این آزمون مبتنی بر هوش مصنوعی است و توانایی داوطلب را در بخش‌هایی مانند خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبتکردن ارزیابی می‌کند. با توجه به ماهیت الگوریتمی این آزمون، احتمال بروز هر گونه خطا در آزمون PTE-A پایین است. این آزمون در بیش از 50 کشور جهان و در 250 مرکز مختلف برگزار می‌شود.

    آزمون پی تی ای زبان آموزان جوان (PTE Young Learners)

    این نوع آزمون PTE برای افرادی که در رده سنی 6 تا 13 سال قرار دارند، برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این آزمون، ارزیابی توانایی‌های افراد در درک و پاسخ به سوالات انگلیسی است. در آزمون پی تی ای زبان آموزان جوان، مهارت‌های این افراد در بخشهای شنیداری، نوشتن، صحبتکردن و گوش کردن مورد سنجش قرار می‌گیرد.

    آزمون پی تی ای تجاری (Pearson Business English Test)

    این آزمون با هدف توانایی افراد در برقراری ارتباط در محیط‌های کاری برگزار می‌شود. آزمون پی تی ای تجاری بیشتر برای افرادی مناسب است که قصد فعالیت در حوزه‌هایی مانند بازاریابی، خدمات مشتری، امور مالی و تجاری را دارند.

    ساختار آزمون PTE؛ آزمون پی تی ای چند بخش دارد؟

    آزمون پی تی ای به چهار بخش اصلی شامل Speaking، Reading، Writing و Listening تقسیم میشود. هر کدام از این بخشها زمان بندی خاص خود را دارند و برای ارزیابی مهارتهای افراد، سوالات تخصصی طرح شدهاست. در ادامه با هر یک از این بخشها و نوع سوالات آنها آشنا خواهیم شد.

    بخش Speaking و Writing در آزمون PTE

    در این بخش توانایی صحبتکردن و نوشتن متقاضیان ارزیابی میشود. مدت زمان پاسخ به این بخشها بین 54 تا 67 دقیقه است و طی این مدت، متقاضی باید به 6 بخش مختلف پاسخ دهد. برای رفتن به سوال بعدی و صرفهجویی در زمان باید بعد از پاسخگویی به هر سوال روی گزینه Next کلیک کنید. 6 سوال اصلی که در این بخش مطرح میشود، شامل موارد زیر هستند.

    خواندن با صدای بلند: در این بخش متقاضی باید یک متن کوتاه را با صدای بلند بخواند. در این قسمت تلفظ صحیح کلمات و روان بودن او مهم است.

    تکرار جمله: در این قسمت، متقاضی یک جمله را میشنود و تا حد ممکن باید آن را بهصورت دقیق تکرار کند.

    توصیف تصویر: در این قسمت، تصویری به متقاضی نمایش دادهمیشود و از او میخواهند که تصویر را با جزئیات توصیف کند.

    بازگویی یک سخنرانی: از داوطلب خواسته میشود که به یک سخنرانی گوش داده و آن را خلاصه بازگو کند.

    پاسخ به سوال کوتاه: در قسمت داوطلب باید به سوالی که میشنود، پاسخی مختصر و دقیق دهد.

    نوشتن مطلب: در این بخش، داوطلب باید مطلبی در مورد یک موضوع خاص بنویسد و توانایی خود در سازماندهی افکار خود به زبان انگلیسی را نشان دهد. 

    معرفی اولیه

    این بخش امتیازی ندارد و 25 ثانیه طول میکشد. در این قسمت از شما خواسته میشود که خود را به کامپیوتر معرفی کنید. در این قسمت باید درباره نام، نامخانوادگی، محل زندگی و علایق خود صحبت کنید. شرکت در این بخش اجباری نیست و میتوانید از آن صرفنظر کنید.

    نکته: اگرچه این بخش امتیازی ندارد، اما برای مؤسسات که درخواست پذیرش از آنها را دارید، ارسال میشود. بنابراین فرصت خوبی است که تاثیری مثبت از خود بهجای بگذارید و معرفی خود را جدی بگیرید.

    بخش Reading در آزمون PTE

    بخش Reading شامل 5 قسمت مختلف میشود که توانایی متقاضی در درک، تجزیه و تحلیل متون دانشگاهی را میسنجد. تسک های این بخش شامل موارد زیر میشود:

    سوالات چند گزینهای با چند جواب: داوطلب در این بخش، متنی را میخواند و باید چند پاسخ برای سوالات چند گزینهای انتخاب کند.  

    سوالات چند گزینهای با یک پاسخ: داوطلب در این بخش، متنی را میخواند و باید یک پاسخ نهایی را انتخاب کند.

    ترتیب بندی پاراگرافها: به داوطلب مجموعهای از چند پاراگراف دادهمیشود و او باید ترتیبی منطقی برای متن پیدا کند.

    پر کردن جاهای خالی: داوطلب باید با خواندن جملات، جاهای خالی را بهدرستی پر کند.

    بخش Reading & Writing: در این قسمت، متقاضی باید متنی را بخواند و خلاصه آن را به زبان خود بنویسد.

    بخش Listening در آزمون PTE

    بخش Listening شامل 8 قسمت مختلف میشود و توانایی داوطلب را در درک گفتار انگلیسی در محیطی دانشگاهی میسنجد. 8 قسمت بخش گوش دادن در آزمون پی تی ای شامل موارد زیر میشود:

    خلاصه کردن متن گفتاری: در این بخش متقاضی باید به یک متن گوش بدهد و آن را بهبیان خود خلاصه کند.

    سوالات چند گزینهای با چند پاسخ: در این بخش داوطلب به یک گفتگو یا سخنرانی گوش داده به سوالات چند گزینهای پاسخ میدهد.

    سوالات چند گزینهای با یک پاسخ: داوطلب به یک گفتگو یا سخنرانی گوش داده و گزینه درست را در میان سایر گزینهها پیدا میکند.

    پر کردن جای خالی: در این بخش داوطلب به یک گفتگو یا سخنرانی گوش میدهد و باید جای خالی را کلمهای مناسب پر کند.

    تعیین خلاصه مطلب صحیح: داوطلب در این بخش به یک گفتگو یا فایل صوتی گوش میدهد و باید خلاصهای را انتخاب کند که بهترین شکل نکات اصلی را بازگو میکند.

    تعیین کلمات نادرست: در این قسمت داوطلب باید به یک فایل صوتی گوش دهد و کلمات نادرست یا غیرمرتبط را شناسایی کند.

    نوشتن فایل صوتی: در این بخش داوطلب باید جملهای که میشنود را بهصورت دقیق بنویسد.

    سوالات آزمایشی یا بدون امتیاز

    پاسخ به سوالات آزمایشی یا بدون نمره در آزمون پی تی ای، اختیاری است و هدف از طرح این بخش، تعیین سطح دشواری برخی سوالات است. این قسمت روی نمره کلی داوطلب تاثیری ندارد و بیشتر برای اهداف تحقیقاتی کاربرد دارد.

    شرایط ثبتنام در آزمون PTE

    در قدم اول برای ثبتنام در آزمون پی تی ای، باید شرایط ثبتنام در این آزمون را بدانید. شرایط ثبتنام در آزمون PTE شامل موارد زیر میشوند:

    محدودیت سنی: حداقل سن مجاز برای شرکت در آزمون PTE آکادمیک، 16 سال است و حداکثر سنی برای شرکت در این آزمون در نظر گرفته نشده است.

    در ضمن اگر 18 سال سن دارید، برای شرکت در این آزمون به فرم رضایت والدین یا قیم خود نیاز دارید. فرم رضایت والدین در سایت رسمی PTE قرار دارد.

    مدرک تحصیلی: برای ثبتنام در آزمون PTE آکادمیک نیازی به هیچ مدرک تحصیلی وجود ندارد و تنها چیزی که باید به آن تسلط داشتهباشید، زبان انگلیسی است.

    مدارک شناسایی: بهتر است پاسپورت معتبر خود را بهعنوان مدرک هویتی ارائه کنید و نام روی پاسپورت با نامی که با استفاده از آن در آزمون ثبتنام کردهاید، مطابقت داشتهباشد.

    تعداد دفعات مجاز شرکت در آزمون پی تی ای

    هیچ محدودیتی برای شرکت در آزمون PTE آکادمیک وجود ندارد، اما پیش از اقدام برای ثبتنام مجدد باید دو نکته مهم را به یاد داشته باشید:

    • این امکان وجود ندارد که در یک روز برای شرکت در دو آزمون پی تی ای با تاریخهای مختلف ثبتنام کنید. به این معنی که اگر برای اولین بار در تاریخ 20 ژوئن در آزمون شرکت میکنید، بعد از به اتمام رسیدن آزمون و حضور در جلسه آزمون، میتوانید برای ثبتنام مجدد آزمون PTE اقدام کنید.
    • تا زمان گرفتن کارنامه آزمون اولیه خود، باید صبر کنید تا پنل ثبتنام مجدد برای شما باز شود. نتایج آزمون پی تی ای نهایتاً طی 2 ساعت تا 7 روز بهدست شما میرسد. بعد از گرفتن گزارش آزمون، میتوانید برای شرکت در آزمون بعدی اقدام کنید.

    کدام کشورها نمرات آزمون PTE را قبول دارند؟

    نتایج آزمون پی تی ای توسط اکثر دانشگاههای برتر جهان به رسمیت شناخته میشود. کشورهای انگلیسیزبان بسیاری هم برای اعطای ویزا به مهاجران این آزمون را قبول دارند. کشورهایی که نمرات آزمون PTE را میپذیرند، عبارتند از:

    • ایالات متحده آمریکا
    • انگلستان
    • کانادا
    • استرالیا
    • نیوزلند
    • ایرلند

    چگونه باید در آزمون PTE ثبتنام کرد؟

    آزمون زبان PTE در ایران برگزار نمی‌شود و برای ثبتنام در آزمون پی تی ای مراحل زیر را باید بهترتیب دنبال کنید:

    مرحله اول: یک حساب کاربری در وب سایت رسمی آزمون PTE ایجاد کنید.

    مرحله دوم: اطلاعاتتان در حساب کاربری خود را شامل سوابق امتحانی، گزارش نمرات گذشته (در صورت وجود) و سایر اطلاعات شناسایی را تکمیل کنید. توجه داشتهباشید که اطلاعاتی که در سایت وارد می‌کنید، با اطلاعات موجود در گذرنامه مطابقت داشتهباشد.

    مرحله سوم: همان طور که اشاره شد، آزمون پی تی ای در ایران برگزار نمی‌شود و برای شرکت در این آزمون باید نزدیک‌ترین مرکز برگزاری آن در کشورهای همسایه را انتخاب کنید.

    مرحله چهارم: تاریخ شرکت در آزمون را انتخاب کنید.

    مرحله پنجم: قبل از پرداخت هزینه نهایی، یکبار دیگر تاریخ و مکان برگزاری آزمون را بررسی کنید تا خطایی رخ نداده باشد. چرا که برای تغییر زمان و مکان آزمون، بعد از پرداخت هزینه و ثبت اطلاعات باید هزینه‌ای جداگانه بپردازید.

    مرحله ششم: برای پرداخت هزینه آزمون، یک ایمیل تاییدیه دریافت می‌کنید و در صورت تایید سفارش، امکان پرداخت هزینه را خواهید داشت. بهتر است رسید نهایی را چاپ کنید تا در زمان لازم به اطلاعات آزمون دسترسی داشته باشید.

    نحوه نمره دهی در آزمون PTE

    هدف از شرکت در آزمون پی تی ای، ارزیابی مهارتهای زبان انگلیسی است در بخشهایی مانند دستور زبان، تلفظ، املا، واژگان، مهارتهای نوشتاری و مهارتهای ارتباطی است. بنابراین هر نمرهای که داوطلب در این آزمون کسب میکند، بازتابی از مهارتهای انگلیسی در مقیاس جهانی GSE است و شامل نمره 10 تا 90 میشود.

    نتیجه آزمون PTE نهایتاً بعد از 48 ساعت به اطلاع شما میرسد و گزارش آزمون خود را دریافت میکنید. با توجه به جدول زیر میتوانید متوجه شوید که کسب چه نمرهای برای دستیابی به اهدافتان مناسب خواهد بود.

    محدوده نمره

    سطح زبان

    مورد نیاز برای

    توضیحات

    85-90

    C2

    معمولاً برای دانشگاهها یا درخواست ویزا مورد نیاز نیست.

    بالاترین نمرهای که میتوان در آزمون PTE دریافت کرد. در این سطح میتوانید بهطور موثر با افراد در هر سطح زبانی ارتباط برقرار کنید تا در یک کشور انگلیسیزبان کار مشغول به کار شوید.

    76-84

    C1

    این نمره برای اخذ پذیرش از دانشگاهها لازم نیست، اما برای اخذ ویزای کار استرالیا کاربرد دارد.

    در این سطح داوطلب میتوانید طیف گستردهای از متون طولانی و پیچیده را درک کرده و آنها را بهبیان خود بازگو کند.

    59-75

    B2

    برای ثبتنام در مقاطع تحصیلات تکمیلی کاربرد دارد.

    در این سطح داوطلب ایدههای اصلی متون پیچیده را متوجه میشود و تسلط نسبی به Speaking دارد و میتواند متون دقیقی بنویسد.

    53-58

    B1

    این نمره برای تحصیل در مقطع کارشناسی مناسب است.

    داوطلب در این سطح، نکات اصلی مربوط به موضوعات آشنا را درک میکند و میتواند بهخوبی تجربیات خود را توصیف کند.

    30-42

    A2

    تنها برای دورههای سطح پایه زبان کاربرد دارد.

    در این سطح، داوطلب تنها اطلاعات کلی از جملات و عبارات را درک میکند و در سطح مکالمات ساده امکان برقراری ارتباط دارد.

    10-29

    A1

    این نمره چه برای شرکت در دورههای پایه و چه آکادمیک پایین است.

    در این سطح، داوطلب تنها با واژگان روزمره آشنایی دارد.

    زمانبندی آزمون PTE  

    پیش از هر چیز باید بدانید که مدت زمان انواع مختلف آزمون پی تی ای با یکدیگر فرق دارد:

    • مدت زمان آزمون PTE آکادمیک 2 ساعت و 15 دقیقه است و زمان بندی این آزمون به شرح جدول زیر است.

    بخشهای مختلف آزمون PTE آکادمیک

    مدت زمان پاسخگویی

    بخش اول: Speaking & Writing

    54 تا 67 دقیقه

    بخش دوم: Reading

    29 تا 30 دقیقه

    بخش سوم: Listening

    30 تا 43 دقیقه

     
    • مدت زمان آزمون PTE جنرال بین یک ساعت و 15 دقیقه تا 2 ساعت و 55 دقیقه طول میکشد.
    • زمان آزمون PTE برای زبان آموزان جوان به دو بخش اصلی تقسیم میشود: آزمون Writing (60 تا 75 دقیقه) و آزمون Speaking (20 دقیقه)

    زمان بندی بخشهای مختلف آزمون PTE آکادمیک

    آزمون پی تی ای آکادمیک شامل سه بخش اصلی یعنی Speaking and Writing، Reading و Listening میشود. در ادامه تعداد سوالات و نحوه زمان بندی بخشهای مختلف این آزمون را بررسی میکنیم.

    زمان بخش Speaking and Writing

    تعداد سوالات: 28 تا 36 سوال

    مدت زمان پاسخگویی: 54 تا 67 دقیقه

    نام بخش

    تعداد سوالات

    زمان تقریبی برای پاسخ به هر سوال

    معرفی اولیه

    1

    55 ثانیه

    با صدای بلند بخوانید

    6 تا 7

    30 تا 40 ثانیه

    جمله را تکرار کنید

    10 تا 12

    15 ثانیه

    توصیف تصویر

    3 تا 4

    25 ثانیه

    خواندن متن

    1 تا 2

    90 ثانیه

    پاسخ به سوالات کوتاه

    5 تا 6

    20 ثانیه

    خلاصه کردن متن

    1 تا 2

    10 دقیقه

    نوشتن مطلب

    1 تا 2

    20 دقیقه

    زمان بخش Reading

    تعداد سوالات: 13 تا 18 سوال

    مدت زمان پاسخگویی: 29 تا 30 دقیقه

    نام بخش

    تعداد سوالات

    زمان تقریبی برای پاسخ به هر سوال

    سوالات چند گزینهای، تک جوابی

    1 تا 2

    یک متن 300 کلمهای بخوانید و یک پاسخ مرتبط با سوال را انتخاب کنید.

    سوالات چند گزینهای، چند جوابی

    1 تا 2

    یک متن 300 کلمهای بخوانید و پاسخهای مرتبط با سوال را انتخاب کنید.

    ترتیب بندی پاراگرافها

    2 تا 3

    یک متن 150 کلمهای را بخوانید و پاراگرافها را مرتب کنید.

    پر کردن جاهای خالی

    5 تا 6

    یک متن 300 کلمهای بخوانید و جای خالی را پر کنید.

    پر کردن جای خالی

    4 تا 5

    یک متن 80 کلمهای بخوانید و جای خالی را پر کنید.

    زمان بخش Listening

    تعداد سوالات: 12 تا 20 سوال

    مدت زمان پاسخگویی: 30 تا 43 دقیقه

    نام بخش

    تعداد سوالات

    زمان تقریبی برای پاسخ به هر سوال

    متنی که میشنوید، خلاصه کنید

    1 تا 2

    60 تا 90 ثانیه برای شنیدن متن؛

    10 دقیقه برای نوشتن 50 تا 70 کلمه

    سوالات چندی گزینه، چند جوابی

    1 تا 2

    40 تا 90 ثانیه برای گوش کردن به فایل صوتی و انتخاب چند جواب صحیح

    پر کردن جاهای خالی

    2 تا 3

    30 تا 60 ثانیه برای گوش دادن به فایل صوتی و پر کردن جاهای خالی

    سوالات چند گزینهای، تک جوابی

    1 تا 2

    30 تا 60 ثانیه برای شنیدن فایل صوتی و انتخاب گزینه صحیح

    انتخاب کلمات جا افتاده

    2 تا 3

    20 تا 70 ثانیه برای شنیدن فایل صوتی و انتخاب کلمات جا افتاده

    تعیین عبارات نادرست

    2 تا 3

    15 تا 50 ثانیه برای شنیدن فایل صوتی و تعیین عبارات نادرست

    انتخاب خلاصه متن صحیح

    1 تا 2

    30 تا 90 ثانیه برای شنیدن فایل صوتی و انتخاب خلاصه متن درست

    نوشتن املای صحیح کلمات

    3 تا 4

    3 تا 5 ثانیه برای گوش دادن به جملات و نوشتن واژگان

    هزینه ثبتنام در آزمون PTE

    آزمون پی تی ای در ایران برگزار نمیشود و باید یکی از کشورهای همسایه را برای شرکت در این آزمون انتخاب کنید. برای ثبتنام آزمون PTE در این کشورها باید هزینه را مطابق با ارز کشور مورد نظرتان پرداخت کنید. هزینه ثبتنام استاندارد آزمون PTE در کشورهای همسایه ایران به شرح جدول زیر است.

    نام کشور

    هزینه ثبتنام استاندارد

    ترکیه

    2600 لیر

    عراق

    250 دلار آمریکا

    امارات متحده عربی

    1150 درهم امارات

    آذربایجان

    210 دلار آمریکا

     

    نکته: امکان لغو و زمان بندی مجدد در صورتی وجود دارد که حداقل 14 روز قبل از فرا رسیدن زمان آزمون اقدام کنید. اما امکان تغییر زمان بندی آزمون در حالتی که تنها 14 روز و کمتر به شروع آزمون باقی مانده باشد، وجود ندارد.

    نکته 2: حداکثر تعداد دفعات که میتوانید زمان برگزاری آزمون را تغییر دهید، 6 مرتبه است.

    نکته 3: اگر بین 8 تا 13 روز مانده به زمان برگزاری آزمون، درخواست لغو آن را داشتهباشید، تنها 50 درصد از هزینه کلی را دریافت خواهید کرد.

    نکته 4: اگر تنها 7 روز به زمان برگزاری آزمون باقی مانده باشد، هیچ مبلغی به شما پرداخت نمیشود.

    آزمون PTE کجا برگزار میشود؟

    آزمون پی تی ای در بیش از 200 کشور جهان برگزار میشود اما متاسفانه این آزمون در ایران برگزار نشده و داوطلبان باید کشورهای همسایه را برای شرکت در آزمون PTE انتخاب کنند. در ادامه به چند کشوری اشاره میکنیم که آزمون پی تی ای در آنها برگزار میشود.

    استرالیا

    قبرس

    عراق

    امارات متحده عربی

    ارمنستان

    گرجستان

    فرانسه

    ترکمنستان

    اتریش

    آلمان

    نیوزلند

    انگلستان

    آذربایجان

    یونان

    قطر

    سوئیس

    بحرین

    هنگکنگ

    سوئد

    ترکیه

    منابع آزمون PTE

    منابع زیادی برای آزمون پی تی ای وجود دارد که داوطلبان میتوانند با استفاده از آنها خود را برای شرکت در این آزمون آماده کنند. در ادامه چند مورد از بهترین منابع آزمون PTE را معرفی میکنیم.

    اپلیکیشن تمرینی رسمی پیرسون

    پیرسون نوعی اپلیکیشن رایگان برای کاربران سیستمهای اندروید و اپل است. این اپ بهصورت تخصصی برای آزمون پی تی ای برنامهریزی شده و بر اساس تاریخ آزمونی که وارد میکنید، تمرینات لازم را به شما پیشنهاد میدهد. این برنامه منبعی ایده آل برای افزایش انگیزه و آمادگی برای شرکت در آزمون پی تی ای است.

    کتابهای آموزشی رسمی پیرسون

    موسسه پیرسون سه جلد کتاب برای معلمان و متقاضیان شرکت در آزمون پی تی ای آماده کرده است که منابعی عالی برای مطالعه زبان انگلیسی و آماده شدن جهت شرکت در این آزمون هستند.

    کتاب Official Guide to PTE Academic: این کتاب درسی شامل اطلاعاتی در مورد ساختار آزمون، نحوه مدیریت آزمون و تکنیکهایی برای پاسخ دهی به سوالات است.

    کتاب Practice Tests Plus: این کتاب برای داوطلبان شرکت در آزمون PTE طراحی شده و حاوی راهنمایی و استراتژیهایی برای پاسخگویی به سوالات این آزمون است.

    کتاب Expert PTE Academic: این کتاب دارای رویکردی گام به گام جهت آماده سازی داوطلب برای شرکت در آزمون پی تی ای آکادمیک است و به تقویت مهارتهای زبان کمک میکند.

    منابع آنلاین آزمون PTE

    تمرین کردن تستهای آنلاین و آزمونهای شبیه سازی شده از جمله تمرینهایی است که حتماً باید در برنامه مطالعاتی خود جهت آمادگی شرکت در آزمون پی تی ای باید در نظر داشتهباشید. با سرچ کردن داخل گوگل به منابع آنلاین خوبی دسترسی خواهید داشت.

    مدت زمان اعتبار آزمون PTE

    مدت اعتبار آزمون پی تی ای 2 سال است و به مدت 2 سال می توان از سایت رسمی آزمون، نتایج را استعلام کرد. البته این آزمون در استرالیا به مدت 3 سال اعتبار دارد.

    آزمون PTE چه زمانی برگزار می شود؟

    این آزمون در همه روزهای هفته به جز روزهای یکشنبه و دوشنبه در مراکز رسمی برگزار می شود. در مراکز آزمون 10 میز آزمون قرار دارد و متقاضی باید حداقل 30 دقیقه قبل از شروع آزمون، در محل برگزاری حاضر باشد.

    چگونه برای شرکت در آزمون PTE آماده شویم؟

    آماده شدن برای آزمون پی تی ای نیاز به برنامهریزی، مطالعه و تمرین دارد. اگر قصد دارید در این آزمون شرکت کنید، باید مهمترین نکات آمادگی برای آزمون PTE را بدانید:

    آشنایی با ساختار آزمون: قدم اول آمادگی برای این آزمون، آشنایی با ساختار آزمون پی تی ای است. نهتنها با ساختار این آزمون بلکه باید با سبک سوالات نیز آشنا باشید. به این ترتیب هنگام شرکت در آزمون استرس کمتری خواهید داشت.

    تمرین مستمر: تمرین کلید موفقیت پی تی ای است. برای مطالعه زبان، یک برنامه مشخص تعیین کرده و به آن پایبند باشید. جهت آشنایی با سبک سوالات و تمرین آنها میتوانید بهصورت آنلاین یا از طریق برنامه PTE Official Practice نمونه سوالات این آزمون را پیدا کنید.

    تقویت مهارتهای زبان انگلیسی: در آزمون PTE، مهارتهای مختلف زبان مانند صحبتکردن، نوشتن، خواندن و گوش کردن ارزیابی میشوند. شما میتوانید با خواندن کتاب، تماشای فیلم، گوش داده به موسیقی انگلیسی و تمرین صحبت با سایر افراد انگلیسیزبان، مهارتهای خود را تقویت کنید.

    تکنیکهای تستزنی: یادگیری تکنیکهای تستزنی به مدیریت زمان کمک زیادی میکند و به این ترتیب شانس بیشتری برای کسب نمره دلخواه خواهید داشت. یکی از این تکنیکها، حذف گزینهها است. به این صورت که باید از روی سوال بخوانید و با رد کردن گزینههای نادرست، گزینه درست را انتخاب کنید.

    اجتناب از اضطراب: شرکت در آزمون زبان قطعاً استرسزا است، اما حفظ آرامش و اعتماد به نفس به شما کمک میکند که عملکرد بهتری داشتهباشید. برای رفع استرس، چند بار نفس عمیق بکشید و به تواناییهای خود ایمان داشتهباشید.

    چرا در آزمون زبان PTE شرکت کنیم؟

    دلایل زیادی وجود دارد که افراد ترجیح می‌دهند بهجای آزمون‌های مشهوری مانند آیلتس و تافل در آزمون پی تی ای شرکت کنند. اما بهطور خلاصه مهمترین مزایای شرکت در آزمون PTE عبارتند از:

    صدور کارنامه در کوتاه‌ترین زمان ممکن: مهمترین مزیت آزمون پی تی ای، امکان مشاهده کارنامه تنها 48 ساعت بعد از شرکت در آزمون است. علاوه بر این، شما می‌توانید برای ثبتنام در این آزمون، حتی به تاریخ نزدیک‌ترین آزمون نیز دسترسی داشتهباشید.

    راحتی آزمون و استرس کمتر: PTE آزمون کامپیوتری است که نهایتاً طی دو ساعت برگزار می‌شود و بهسختی آزمون‌های تافل و آیلتس نیست.

    منابع مطالعاتی در دسترس: منابع مطالعاتی آزمون PTE حتی بهصورت رایگان در دسترس قرار دارد و شما می‌توانید با استفاده از این منابع، خود را برای شرکت در این آزمون آماده کنید.

    مهاجرت تحصیلی با ادب ویزا

    شرکت در آزمون زبان مورد تایید دانشگاهها یکی از اصلیترین لازمههای اخذ پذیرش از آنها است. آزمون PTE یکی از آزمونهای استاندارد ارزیابی مهارتهای زبان انگلیسی است که مورد تایید بیش از 3000 مؤسسه آموزشی در سراسر جهان قرار گرفته است.

    گروه مهاجرتی ادب ویزا با داشتن سالها تجربه در حوزه مهاجرت تحصیلی آماده ارائه خدمات خود برای مهاجرت به کانادا و استرالیا است. اگر در رابطه با شرایط پذیرش دانشگاهها و مهاجرت تحصیلی به کشورهای کانادا و استرالیا سوال دارید، با کارشناسان ما در ادب ویزا در ارتباط باشید. 

    سوالات متداول آزمون PTE چیست؟| شرایط ثبت نام، هزینه آزمون پی تی ای و منابع

    به اشتراک بگذارید
    دیدگاه یا سوال خود را با ما در میان بگذارید
    دیدگاه ها (0 پاسخ)
    مشاوره رایگان مهاجرت