مونترال؛ سومین شهر دانشجویی کانادا
  • نویسنده: ملیکا برزوئی
  • مهاجرت به کانادا

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

آنچه در این مقاله می خوانید:

    مونترال در ایالت کبک و در کشور کانادا قرار دارد با داشتن جمعیت 4 میلیون نفری، تعداد زیادی از مهاجران را در خود جای داده است. مردم در این شهر بیشتر به زبان فرانسوی صحبت می‌کنند و مونترال شهری تاریخی و فرهنگی در کانادا به حساب می‌آید.

    علت اصلی محبوبیت مونترال، پایین بودن هزینه اجاره خانه در شهر است که تناسب خوبی با میزان درآمد ماهیانه دارد. به غیر از این، دانشگاه‌هایی مثل دانشگاه مک گیل، دانشگاه کنکوردیا و دانشگاه مونترال در این شهر قرار دارند و دانشجویان زیادی را از سراسر دنیا به خود جذب کرده‌اند. اگر قصد مهاجرت به شهر مونترال کانادا را دارید، لازم است پیش از هر چیز با جنبه‌های مختلف زندگی در مونترال آشنا شوید.

    مونترال کانادا در یک نگاه

    نام

    مونترال، واقع در استان کبک

    مساحت

    431 کیلومتر مربع

    جمعیت

    4341638

    زبان رسمی

    فرانسوی

    شعار

    پیشرفت و رفاه با یکپارچگی

     

    مونترال کجاست؟

    پیش از هر چیز به این سوال، پاسخ می‌دهیم که مونترال کانادا کجاست؟ شهر مونترال در جنوب غربی استان کبک (بخش مرکزی کانادا) واقع شده است و تنها 70 کیلومتر از مرز ایالت متحده آمریکا فاصله دارد. این شهر در محل تلاقی رودخانه‌های سنت لارنس و اوتاوا قرار گرفته است و 431 هزار کیلومتر مربع مساحت دارد.

    نقشه مونترال کانادا را می‌توانید در عکس زیر مشاهده کنید:

    مونترال کانادا کجاست؟

    جمعیت مونترال

    اگرچه درصد زیادی از جمعیت شهر مونترال را مهاجران غیر کانادایی تشکیل می‌دهند اما دلیل اصلی رشد جمعیت مونترال مهاجرین داخلی، به خصوص کانادایی‌های فرانسوی زبان هستند. مونترال از نظر قومی شهری بسیار متنوع است و این مهم را می‌توان در محله‌های مختلف شهر به راحتی مشاهده کرد. مونترال دارای محله چینی‌ها، ایتالیای کوچک، پرتغال کوچک و محله‌های مختلف دیگر است که توسط مهاجران به عنوان محل زندگی انتخاب شده‌اند.

    جمعیت مونترال در سال 2024 در حدود 4.341.638 میلیون نفر تخمین زده شده است. بزرگترین گروه‌های قومی در مونترال شامل فرانسوی (26 درصد) ، ایتالیایی (7 درصد)، ایرلندی (6 درصد)، انگلیسی (4 درصد)، اسکاتلندی (3 درصد) و اسپانیایی (2 درصد) است. اقلیت‌ها نیز 38.8 درصد از جمعیت مونترال را تشکیل می‌دهند که شامل سیاه پوستان، عرب‌ها و مهاجران کشورهای جنوب آسیا هستند. طبق آخرین سرشماری جمعیت ایرانیان در مونترال بیش از 23.410 نفر گزارش شده است.

    فرهنگ و زبان مردم مونترال

    مردم مونترال از چه نژادهایی هستند؟

    زبان رایج مردم در شهر مونترال فرانسوی است، با این حال افراد زیادی نیز به انگلیسی صحبت می‌کنند. افرادی که زبان مادری آنها فرانسوی است، جمعیت اصلی شهر (47 درصد) را تشکیل می‌دهند. 13 درصد از ساکنان ملبورن انگلیسی زبان هستند، 33 درصد نیز زبان مادری غیر از انگلیسی و فرانسوی دارند. با این حال باید بدانید که تمام علائم خیابان و اعلامیه‌های عمومی به زبان فرانسوی هستند، بنابراین برای افرادی که قصد مهاجرت به کانادا و شهر مونترال را دارند، یادگیری زبان فرانسوی ضروری است.

    مونترال شهری چندفرهنگی است که تلفیقی از فرهنگ فرانسوی و انگلیسی را می‌توان در این شهر مشاهده کرد. این شهر، خیابانی‌هایی سنگ فرش شده و ساختمان‌هایی با معماری زیبا دارد و مردم علاقه زیادی به هنر و موسیقی نشان می‌دهند. تئاترها، گالری‌ها و سالن‌های کنسرت متعددی در سطح شهر مونترال به چشم می‌خورد.

    هزینه زندگی در مونترال کانادا

    بهترین شهرهای کانادا برای زندگی

    هزینه زندگی در مونترال در مقایسه با سایر شهرهای بزرگ کانادا مثل تورنتو و ونکوور به صرفه‌تر است. دلیل اصلی پایین بودن هزینه زندگی در مونترال، قیمت پایین اجاره آپارتمان است. هزینه زندگی در مونترال برای یک فرد مجرد 1388 دلار کانادا بدون احتساب هزینه مسکن است.

    هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه در شهر مونترال به طور میانگین 1495 دلار کانادا است. البته اگر قصد دارید به صورت خانوادگی به این شهر مهاجرت کنید، باید بدانید که هزینه ماهانه زندگی در مونترال برای خانواده چهار نفره برابر با 5118 دلار کانادا است. علاوه بر این، برای اجاره آپارتمان سه خوابه در شهر مونترال باید به طور میانگین 2572 دلار کانادا هزینه کنید.

    البته میانگین حقوق در شهر مونترال به گونه‌ای است که هزینه‌های زندگی در این شهر را به خوبی پوشش می‌دهد. میانگین دستمزد ماهانه در مونترال بعد از کسر مالیات 3590 دلار کانادا گزارش شده است. سایر هزینه‌های رایج برای زندگی در شهر مونترال در جدول زیر آمده است.

    جزئیات

    دلار کانادا

    هزینه یک وعده غذا در رستوران معمولی

    25

    هزینه یک لیتر شیر

    2.99

    هزینه یک کیلوگرم برنج

    4.60

    هزینه یک کیلوگرم گوشت

    19.79

    هزینه یک کیلوگرم سیب

    4.93

    هزینه بلیط یک طرفه حمل و نقل عمومی

    3.75

    هزینه آب، برق، سرمایش و گرمایش

    112

    هزینه خرید یک متر مربع آپارتمان  

    7865

    ارقام جدول به صورت تقریبی هستند. بسته به سبک زندگی و محل اقامت (مرکز یا اطراف شهر)، مقادیر ممکن است متغیر باشد.

    حمل و نقل در مونترال

    مونترال شبکه حمل و نقل عمومی پیشرفته و کارآمدی دارد که امکان جابجایی افراد در سطح شهر را فراهم کرده است. در مقایسه با سیستم‌های حمل و نقل عمومی در سایر شهرهای بزرگ کانادا، حمل و نقل عمومی مونترال نسبتاً ارزان است. این شبکه حمل و نقل از اتوبوس، مترو و خطوط راه آهن تشکیل شده است. اگر قصد استفاده از خودروی شخصی خود را ندارید، بهتر است کمی بیشتر با وسایل حمل و نقل عمومی در شهر مونترال آشنا شوید.

    مترو مونترال: متروی شهر مونترال اولین بار در سال 1967 راه اندازی شد. مترو چهار خط و 68 ایستگاه دارد و از نظر میزان استفاده روزانه، شلوغ‌ترین سیستم مترو در کانادا است. متروی مونترال به تمیزی و سرعت شهرت دارد. مترو توسط شرکت حمل و نقل مونترال (STM) اداره می‌شود و در تمام روزهای هفته تقریباً تا ساعت 12.30 صبح و شب‌های جمعه و شنبه تا ساعت 1.30 صبح کار می‌کند.

    اتوبوس‌های شهر مونترال: شبکه اتوبوسرانی شهر مونترال، 185 خط دارد که نقاط مختلف شهر را به یکدیگر متصل می‌کند. این شبکه اتوبوسرانی به صورت هماهنگ با متروی شهری کار می کند و از این نظر سرعت جابجایی افراد در سطح شهر را افزایش می‌دهد.

    قطارهای بین شهری مونترال: افرادی که در حومه شهر زندگی می‌کنند یا قصد دارند به خارج از شهر مونترال سفر کنند، سیستم قطار Exo خدمات ریلی ارائه می‌دهد. قطار ریلی مونترال رفت و آمد ساکنان به حومه شهر یا شهرهای اطراف را ساده‌تر می‌کند.

    دوچرخه: مونترال صدها کیلومتر مسیر دوچرخه سواری را برای شهروندان فراهم کرده است. سیستم دوچرخه عمومی مونترال (BIX) به مدت سه فصل از آوریل (فروردین) تا نوامبر (آبان) در دسترس است. با هزاران دوچرخه و بیش از 600 ایستگاه در سراسر شهر، ثبت نام برای اشتراک BIXI به کاهش هزینه‌های ماهانه کمک می‌کند.

    آب و هوای مونترال

    مونترال؛ شهری با آب و هوای مرطوب قاره‌ای

    مونترال شهری چهار فصل است و زمستان‌های سردی دارد. آب و هوای این شهر مرطوب قاره‌ای است؛ به این معنی که تابستان‌های گرم و نسبتا کوتاهی دارد و زمستان‌ها طولانی و سرد هستند. برف زمستانی از اوایل دسامبر (آذر) تا اواخر مارس (اسفند) شهر را می‌پوشاند. ژانویه (دی) و فوریه (بهمن) بسیار سرد هستند و دمای هوا معمولاً به منفی 20 درجه سانتی‌گراد یا کمتر می‌رسد. معمولا زمانی که برف می‌بارد، هوا آنچنان سرد نیست و می‌توان فعالیت‌هایی مثل اسکی، سورتمه سواری، اسنوبرد و سایر بازی‌های زمستانی را انجام داد.

    فصل بهار کوتاه است و به سرعت در ماه مه (اردیبهشت) به تابستان‌های گرم و مرطوب منتهی می‌شود، زمانی که می‌توان دمای بسیار بالاتر از 20 درجه سانتی‌گراد را تجربه کرد. در فصل پاییز، برگ‌های نارنجی و قهوه‌ای، کوه رویال و پارک‌های بزرگی که در اطراف شهر قرار دارند را می‌پوشانند.

    اقتصاد و کار در مونترال

    مونترال کانادا؛ شهری با فرصت‌های شغلی متننوع

    مونترال یکی از قطب‌های اقتصادی کانادا است و صنایع مختلفی در این شهر فعالیت دارند. تا اواخر دهۀ 1970، مونترال مرکز تجاری کانادا بود و از نظر جمعیت و قدرت اقتصادی نیز بالاتر از تورنتو بود. مونترال همچنان در صنایع مختلف از جمله هوافضا، نرم افزار، الکترونیک، داروسازی، ساخت و ساز و حمل و نقل نقش مهمی را ایفا می‌کند.

    • سه صنعت بزرگ در جزیره مونترال شامل خدمات بازرگانی، تولید و خرده فروشی است. تقریباً نیمی از افراد شاغل در مونترال در آخرین سرشماری اعلام کردند که شغل آنها در صنعت فروش و خدمات بوده است. نرخ بیکاری در شهر مونترال 6.3 درصد است و فرصت‌های شغلی متنوعی برای شهروندان و مقیمان وجود دارد.
    • بهتر است کارکنانی که با مردم سروکار دارند بتوانند به زبان فرانسه صحبت کنند اما بیشتر کارفرمایان به دنبال استخدام افرادی هستند که هم به زبان فرانسه و هم انگلیسی صحبت می‌کنند تا بتوانند به عموم مردم خدمات مناسب ارائه دهند.
    • بیش از 26 میلیون تُن بار از بندر شلوغ مونترال عبور می‌کند. این شهر مرکز حمل و نقل قند، غلات و فرآورده‌های روغنی است که به بازارهای جهانی اختصاص یافته است. ارزش فعالیت‌های بندر مونترال سالانه 1.5 میلیارد دلار است و تا کنون بیش از 18000 شغل ایجاد کرده است.
    • مونترال یکی از بزرگترین مراکز ریلی کانادا و مقر اصلی راه آهن ملی کانادا است.

    حداقل حقوق دریافتی برای هر ساعت کار در مونترال برابر با 15 دلار و 25 سنت است. ساعات کاری معمول در این شهر از دوشنبه تا جمعه از 9 صبح تا 5 عصر و گاهی اوقات 7 بعدازظهر است. در محیط‌های کاری تاکید زیادی بر فردگرایی و برابری بین افراد وجود دارد اما برخی از شرکت‌ها به صورت سلسله مراتبی اداره می‌شوند که بیشتر شبیه شرکت‌های سنتی اروپایی هستند.

    تحصیل در مونترال

    بهترین دانشگاه‌های مونترال کانادا

    سیستم آموزشی کبک با سایر استان‌ها و شهرهای دیگر کانادا متفاوت است. بین دبیرستان و دانشگاه یک سطح کالج اضافی به نامCEGEP وجود دارد که به معنی کالج آموزش عمومی و حرفه‌ای است. این کالج دوره‌های آمادگی دانشگاه و تخصص‌های کار فنی را ارائه می‌دهد.

    22 دوره مختلف برای CEGEP ارائه می‌شود (17 تا به زبان فرانسوی و 5 تا زبان انگلیسی). کودکانی که در مقطع ابتدایی و در مدارس دولتی در کبک تحصیل می‌کنند باید در مدارس فرانسه درس بخوانند مگر اینکه ساکن موقت کبک باشند یا در مدرسه کانادایی به زبان انگلیسی تحصیل کرده باشند.

    دولت کبک همچنین به خانواده‌هایی که فرزندان خود را به یک مدرسه خصوصی شناخته شده می‌فرستند، کمک‌های مالی و بورسیه‌های مختلفی اعطا می‌کند. کبک همچنین بودجه‌ای برای بزرگسالان غیر فرانسوی زبان متقاضی اقامت دائم فراهم کرده تا در کلاس های فرانسوی شرکت کنند.

    مونترال بالاترین آمار دانش آموزان دوره متوسطه را در آمریکای شمالی دارد. به ازای هر صد نفر ساکن هر، تقریباً 4.5 دانشجو وجود دارد. در شعاع هشت کیلومتری شهر، چهار دانشگاه انگلیسی، دو دانشگاه فرانسه و دوازده کالج پایه وجود دارند.

    دانشگاه‌های مونترال استرالیا

    دانشگاه‌های شهر مونترال عبارتند از:

    بهترین دانشگاه مونترال، «دانشگاه مک گیل» است. مک گیل هر ساله جزء سه دانشگاه برتر کانادا و در لیست 100 دانشگاه برتر جهان قرار می‌گیرد. دانشگاه مک گیل یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کانادا است. در این دانشگاه دروس به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند.

    دانشگاه کنکوردیا دومین دانشگاه بزرگ در مونترال است و طیف وسیعی از برنامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری را ارائه می‌دهد که زبان انگلیسی در بسیاری از آنها زبان اصلی آموزش است.

    دانشگاه مونترال دومین دانشگاه تحقیقاتی بزرگ کانادا است که فقط دو دانشکده مهندسی و دانشکده تجارت دارد. این دانشگاه برای دانشجویان علاقه‌مند به یادگیری یا بهبود مهارت‌های زبان فرانسه برنامه‌های زیادی را ارائه می‌دهد. ناگفته نماند، شهریه دانشگاه‌ها در مونترال نسبت به دیگر شهرهای بزرگ کانادا مناسب است.

    محله‌های مناسب برای زندگی در شهر مونترال

    برای زندگی در شهر مونترال و پیدا کردن محله ای مناسب پیش از هر چیز باید نوع مسکن مدنظرتان، بودجه در دسترس و انتظارتان از مسکن را در نظر بگیرید. در ادامه محله‌های مناسب در مونترال برای زندگی خانوادگی، دانشجویی یا کاری را معرفی می‌کنیم.

    محله های مناسب زندگی خانوادگی در مونترال

    محله Griffintown: این محله اگرچه نخست محل زندگی مهاجران ایرلندی بود، اما اکنون منطقهای مناسب برای زندگی خانوادهاست. خوشبختانه مقامات شهر مونترال برنامههای نوسازی را برای این محله در نظر گرفتهاند که شامل ایجاد پارکهای جدید، زمین های بازی و مسیرهای دوچرخه سواری برای رفاه حال خانوادهها است. رستورانهای گریفین تاون با داشتن سرآشپزهای بین المللی، تجربه یک وعده غذایی خوش طعم را فراهم میکنند.

    محله Villeray: این محله، منطقهای آرام و مناسب برای خانوادههاست. ویلروی بیش از 61 پارک تفریحی، 5 استخر سرپوشیده، 3 کتابخانه و 15 پیست اسکیت روی یخ دارد.

    محله Notre-Dame-de-Grâce: این محله در غرب شهر مونترال قرار دارد و با داشتن جمعیت زیاد، شاهد تنوع فرهنگی زیادی در آن هستیم. با داشتن بیش از 32 پارک تفریحی، 6 باغ خانوادگی، 2 استخر سرپوشیده، 13 مرکز اجتماعی، 4 کتابخانه و 15 پیست اسکیت روی یخ محیط مناسبی برای زندگی خانوادگی است.

    محله های مناسب زندگی دانشجویی در مونترال

    محله Milton Park: این محله در نزدیکی دانشگاه مک گیل قرار دارد و فاصله آن تا دانشگاه تنها 15 دقیقه است. قبل از شروع سال تحصیلی، تعداد متقاضیان برای اجاره مسکن در این محله رو به افزایش میگذارد و رقابت شدیدی بین دانشجویان برای اجاره مسکن شاهد هستیم.

    محله Plateau Mont-Royal: این محله با داشتن جمعیتی بالغ بر 104 هزار نفر در شمال شهر مونترال قرار دارد. امکان اقامت به صرفه در این محله وجود دارد. در زمستان دریاچه پلاتو مون رویال یخ میبندد و فرصت برای اسکی عموم مردم فراهم میشود.

    محله های مناسب برای اقامت صاحبان مشاغل

    محله Ville-Marie: این محله در واقع مرکز اصلی شهر مونترال به حساب میآید و برای کارآفرینان و افرادی که میخواهند کسب و کار خود را راه اندازی کنند، گزینهای مناسب است. این محله به عنوان قطب اقتصادی مونترال شهرت دارد و فرصتهای شغلی متنوعی را میتوان در اینجا پیدا کرد. دو جزیره به نام های سنت هلن و ایله نوتردام در این منطقه قرار گرفتهاند.

    محله Old Montreal: این منطقه با داشتن بافت تاریخی از قرن 18، محله ای گران قیمت برای زندگی است و بیشتر کارآفرینان در این محله ساکن هستند. این محله با مرکز شهر فاصله چندانی ندارد و با داشتن خطوط مترو رفت و آمد به شهر ساده شده است.

    خدمات درمانی در مونترال

    سیستم جامع مراقبت‌های بهداشتی مونترال برای همۀ ساکنین کارت سلامتی صادر می‌کند که هزینۀ درمان طیف گسترده‌ای از مشکلات بهداشتی و سلامتی را به طور کامل پوشش می‌دهد. در مونترال و بیشتر مناطق استان، 24 ساعت در روز و 7 روز در هفته، یک متخصص مراقبتهای بهداشتی پاسخگوی خط تلفنی (Info-Santé) است که هدفش ارائه مشاوره‌های لازم برای عموم مردم است.

    جاذبه‌های دیدنی شهر مونترال

    موزه هنرهای زیبای مونترال

    مونترال یکی از کلانشهرهای استان کبک است که به جنب و جوش زیاد و داشتن آثار تاریخی شهرت دارد. هر ساله تعداد زیادی گردشگر از کشورهای مختلف دنیا و سایر شهرهای کانادا از مونترال بازدید می‌کنند. این شهر با داشتن موزه‌ها، گالری‌های هنری و باغ وحش، کلیساهای قدیمی و رصدخانه از شهرهای فرهنگی کانادا به حساب می‌آید. در ادامه چند مورد از معروف‌ترین جاذبه‌های شهر مونترال را معرفی می‌کنیم که نباید از دست بدهید.

    پارک مونت رویال: در این پارک می‌توانید بناهای تاریخی ژاک کارتیه (کاشف مونترال) و پادشاه جورج چهارم را مشاهده کنید. علاوه بر بناهای تاریخی، کوه‌های سر به فلک کشیده آدیرونداک ایالات متحده نیز در این پارک قابل مشاهده هستند.

    کلیسای نوتردام: این کلیسا، قدیمی‌ترین کلیسای مونترال به حساب می‌آید که در سال 1656 تاسیس شده است. وجود شیشه‌‌های رنگی و مجسمه‌های زیبا بر شکوه این کلیسا افزوده است.

    موزه هنرهای زیبا: این موزه یکی از قدیمی‌ترین موزه‌های کانادا است که مجموعه‌ای عظیم از نقاشی‌ها و مجسمه‌ها را می‌توان در آن پیدا کرد. شما می‌توانید بیش از 1400 شاهکار نقاشی و مجسمه را در این موزه ببینید.

    باغ گیاه شناسی مونترال: در این باغ بیش از 30 محوطه موضوعی و 10 گلخانه بزرگ قرار دارد. بسیاری از گیاهان کمیاب دنیا را می‌توانید در این موزه گیاه شناسی مشاهده کنید.

    کلیسای سنت جوزف: سنت جوزف بزرگترین کلیسای کانادا است که با داشتن گنبدی سبز رنگ و ارتفاع 97 متری منظره‌ای حیرت انگیز دارد. نمایشگاه‌های مذهبی و هنری در کلیسا دایر هستند که می‌توانید از آنها بازدید کنید.

    مزایا و معایب زندگی در مونترال

    اگر قصد دارید شهر مونترال را به عنوان مقصد مهاجرتی خود انتخاب کنید، بهتر است قبل از تصمیم‌گیری با مزایا و معایب زندگی در این شهر بیشتر آشنا شوید تا تصمیم هوشمندانه‌تری بگیرید.

    مزایای زندگی در مونترال

    • به صرفه بودن اجاره خانه
    • غالب بودن فرهنگ و هنر در شهر
    • برگزاری جشن و فستیوال‌های مختلف
    • برخورداری از چندین دانشگاه برتر کانادا
    • وجود فرصت های شغلی متنوع

    معایب زندگی در مونترال

    • تسلط به زبان فرانسوی برای برقراری ارتباط با مردم
    • پرداخت مالیات بالا
    • زمستان‌های بسیار سرد

    مهاجرت به کانادا و شهر مونترال برای افرادی که قصد دارند در یک شهر دانشجویی زندگی کنند، مناسب است. میانگین درآمد در این شهر کمی بالاتر از میانگین ملی است و قیمت مسکن در مقایسه با شهرهای بزرگ کانادا به صرفه‌تر است. اگر با سرمای زمستان مشکلی ندارید، مونترال می‌تواند مقصد مناسبی برای مهاجرت باشد.

    تاریخچه مونترال

    در سال 1635 مکتشف فرانسوی «ژاک کارتیه» به جزیره مونترال رسید. سپس در سال 1642، گروهی از شهرک نشینان فرانسوی به رهبری «پل دو کومدی دی میسون» به مونترال رفتند. شهرک جدید در تجارت خَز رونق گرفت. در سال 1760، انگلیسی‌ها مونترال را تصرف کردند. در آن زمان شهر حدود 5000 نفر جمعیت داشت.

    سپس در نوامبر 1775، آمریکایی‌ها مونترال را تصرف کردند اما پس از 7 ماه مجبور به عقب نشینی شدند. در همین حال، مونترال تحت حاکمیت انگلیس رونق گرفت. بانک مونترال در سال 1817 تأسیس شد و در سال 1825 کانال لاچین افتتاح شد.

    در طول قرن نوزدهم امکانات رفاهی در مونترال به تدریج بهبود یافت. اداره پلیس مونترال در سال 1843 تشکیل شد. سپس در سال 1847، مونترال از طریق راه آهن به لاچین متصل شد. در سال 1852 جمعیت مونترال حدود 58000 نفر بود و با رشد جمعیت در سال 1914 به حدود نیم میلیون نفر رسید. کلیسای جامع در سال 1859 و پل ویکتوریا در سال 1860 افتتاح شدند.

    در دهۀ 1920، بسیاری از آمریکایی‌ها برای سفر وارد مونترال شدند و شهر یکباره شکوفا شد. پُل بزرگ ژاک کارتیه در سال 1930 افتتاح شد. با شروع جنگ جهانی دوم، رونق به مونترال بازگشت. در سال 1951 جمعیت مونترال به بیش از 1 میلیون نفر رسید. سیستم مترو مونترال در سال 1966 افتتاح شد. سپس در سال 1976، بازی‌های المپیک در مونترال برگزار شد.

    کلام آخر

    مونترال در جنوب غربی استان کبک و مرکز کشور کانادا قرار دارد. این شهر طیف گسترده‌ای از فرهنگ‌ها را در خود جای داده است و به عنوان شهری چند قومیتی شناخته می‌شود. برای ایرانیانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، مونترال می‌تواند از نظر هزینه‌های زندگی، کار و کیفیت زندگی شهری مناسب باشد. اگر قصد مهاجرت به مونترال را دارید و می‌خواهید از شرایط ویزای تحصیلی کانادا مطلع شوید، با تیم پشتیبانی مجرب گروه مهاجرتی ادب در تماس باشید.

    سوالات متداول مونترال؛ سومین شهر دانشجویی کانادا

    به اشتراک بگذارید
    دیدگاه یا سوال خود را با ما در میان بگذارید
    دیدگاه ها (0 پاسخ)
    مشاوره رایگان مهاجرت