- نویسنده: علیرضا لهفتان
- مهاجرت تحصیلی
درخواست مشاوره رایگان مهاجرت
آیا شما هم اقدام به دریافت پذیرش و ویزای دانشجویی کردهاید، اما هنوز نمیدانید وسایل مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی کدامند؟ شاید پیدا کردن یک پاسخ مناسب برای این پرسش مهم، در ابتدا کمی دشوار باشد اما جواب آن بسیار سادهتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید زیرا ما در این مقاله میخواهیم شما را با کاملترین چک لیست وسایل مورد نیاز مهاجرت تحصیلی در سال ۲۰۲۴ آشنا کنیم و به شما بگوییم که دقیقا چه چیزهایی را باید داخل چمدان مسافرتی خود قرار دهید.
اما کدام وسایل و مدارک را باید با خود به هواپیما ببریم؟ چگونه لباسها و سایر وسایل پوشیدنی خود را برای مهاجرت آماده کنیم؟ برای مهاجرت تحصیلی چقدر پول باید همراه خود داشته باشیم؟ چگونه چمدان خود را برای سفر ببندیم؟ کدام وسایل را داخل چمدان کری آن خود بگذاریم؟ در ادامه به تمام این پرسشها پاسخ میدهیم و شما را با مهمترین نکات مرتبط با وسایل مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی آشنا میکنیم.
فهرست وسایل مورد نیاز مهاجرت تحصیلی
در ادامه مهمترین وسایل مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی را مشاهده میکنید:
پاسپورت و ویزا
اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید، قطعا باید یک پاسپورت همراه خود ببرید. شما همچنین برای تحصیل در اکثر کشورهای دنیا، نیاز به اخذ ویزای دانشآموزی یا دانشجویی دارید. از ویزا و گذرنامه خود، یک نسخه کپی تهیه کنید، زیرا همیشه احتمال گم شدن چنین مدارکی وجود دارد. فتوکپیهای تهیه شده را نیز حتما در جایی امن نگه دارید. به عنوان مثال، میتوانید نسخههای الکترونیکی اسناد و مدارک را داخل یک فلش یا هارد ذخیره کنید. فراموش نکنید که پاسپورت شما باید سالم و معتبر باشد.
اسناد و مدارک مهم
با اینکه پاسپورت و ویزا مهمترین مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی هستند که در سفر خود به آنها نیاز دارید، اما قطعا مدارک دیگری نیز وجود دارد که برای تحصیل در خارج از کشور باید همراه خود داشته باشید. فرض کنید در فرودگاه کشور کانادا هستید و افسر مهاجرتی از شما میخواهد تا هدف خود از مهاجرت یا مسافرت را توضیح دهید. شما به هیچ عنوان نمیتوانید با یک پاسپورت ساده ادعای خود برای مهاجرت تحصیلی به کانادا را اثبات کنید. بنابراین حتما قبل از سفر چک لیستی از مهمترین اسناد و مدارک مورد نیاز را تهیه کنید که معمولا شامل موارد زیر میشود:
- پاسپورت و کپی اضافی از صفحات آن
- کپی از ویزای دانشآموزی یا دانشجویی
- تعدادی عکس رنگی پاسپورتی
- کپی شناسنامه و کارت ملی
- گواهی عدم سوء پیشینه
- گواهینامه رانندگی داخلی و بینالمللی (اگر به رانندگی علاقهمندید)
- تاییدیه ثبتنام یا نامه پذیرش دانشگاه
- قرارداد اجاره منزل یا اسکان دانشجویی (در صورت تهیه قبل از سفر)
- دیپلم و سایر مدارک تحصیلی
- ریز نمرات تحصیلی
- بیمه درمانی و مسافرتی
- یک برگه کاغذ حاوی ایمیلها و شماره تلفنهای مهم
- کپی مدارک پزشکی، برگه واکسیناسیون و...
- بلیط هواپیما، واچر هتل و...
- گواهی تمکن مالی
- کارت شناسایی دانشجویی بینالمللی یا ISIC (در صورت نیاز)
- سیم کارت کشور مقصد (در صورت امکان)
نکته ۱: در صورت امکان، اسناد و مدارک خود را در یک فضای ابری امن و اختصاصی نیز آپلود کنید.
نکته ۲: مدارک اصل خود را در یک چمدان کری آن قرار دهید و از گذاشتن آنها در کنار مایعات خودداری کنید.
نکته ۳: حداقل یک نسخه کپی از مدرک شناسایی خود را در بالای چمدان خود بگذارید، زیرا ممکن است تگ یا همان برچسب چمدان شما گم شود.
جعبه کمکهای اولیه
یک جعبه کمکهای اولیه کوچک که شامل تعدادی دارو و وسایل پزشکی ضروری است را خریداری کرده و آن را داخل چمدان خود بگذارید. جعبه کمکهای اولیه را داخل یک کیسه محکم قرار دهید و همچنین مطمئن شوید که وسایل و داروهای داخل آن متناسب با وضعیت سلامتی حال حاضر شما است. اساسیترین لوازم پزشکی مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی عبارتند از:
- داروهای بدون نسخه مانند آنتی بیوتیک و آنتی هیستامین
- چسب زخم و پانسمان در اندازههای مختلف
- داروهایی تجویز شده توسط پزشک
- دستمال مرطوب آنتی باکتریال
- سوابهای پنبهای بهداشتی
- چسبها و پنس پزشکی
ارز کشور مقصد
شما معمولا در هر جایی از دنیا میتوانید با استفاده از دستگاههای خودپرداز ATM، به پول نقد دسترسی داشته باشید. با این حال توصیه میشود کمی ارز خارجی همراه خود داشته باشید، زیرا ممکن است در برخی مکانها مانند بازارهای سنتی و رستورانهای محلی نیاز به پول نقد داشته باشید. به عنوان مثال این مکان وجود دارد که کارت بانکی شما در فروشگاه مورد نظرتان کار نکند. برای تهیه پول نقد خارجی یا انجام مبادلات ارزی باید به یک صرافی بروید یا از کیوسکهای خدمات ارزی فرودگاه استفاده کنید.
همراه خود بیش از حد نیاز ارز خارجی ( دلار، یورو و...) نبرید و این نکته را نیز به یاد داشته باشید که برخی کشورها، در رابطه با میزان پول نقد قابل حمل توسط مسافران دارای یک سقف مشخص هستند. همچنین توصیه میشود که پولهای خود را در قسمتهای مختلف چمدان، کیف پول و هر جای مناسب دیگری قرار دهید. بهتر است حداقل ۵۰۰ دلار یا معادل آن به پول محلی ارز همراه خود داشته باشید.
لوازم بهداشتی و آرایشی
مهمترین لوازم بهداشتی و آرایشی که باید همراه خود به کشور مقصد ببرید، شامل موارد زیر میشود. فراموش نکنید که حتما در لوازم بهداشتی مانند شامپو را محکم ببندید. علاوه بر این، در بردن چنین وسایلی زیاده روی نکنید. به عنوان مثال لازم نیست ۲ تا شامپو یا تعدادی صابون همراه خود داشته باشید.
- شامپو و نرمکننده
- صابون و لیف
- مسواک، نخ دندان و خمیر دندان
- برس و شانه مو
- لوازم بهداشتی مخصوص بانوان
- عطر و کرم ضد آفتاب
- حوله مخصوص حمام و دستوصورت کوچک
- دستکش یکبار مصرف
- ماسک پزشکی و دستمال کاغذی
- لوازم اصلاح (ماشین ریشتراش، تیغ، موچین، کرم موبر و...)
- محصولات مراقبت از پوست
- تعدادی کیسه پلاستیکی نو
- عطر و ادکلن
- لنزهای تماسی (در صورت نیاز)
- ناخنگیر
شارژر و مبدل برق
در طول سفر، شما برای استفاده از تلفن همراه هوشمند، لپتاپ یا کتابخوان الکترونیکی به شارژر، آداپتور و احتمالاً یک مبدل برق نیاز خواهید داشت. همچنین میتوانید برای افزایش مدت زمان شارژدهی وسایل برقی خود، از یک پاوربانک قابل حمل استفاده کنید.
توجه داشته باشید که ممکن است سشوار، اتوی مو و سایر وسایل برقی شما در خارج از کشور حتی با مبدل برق هم کار نکنند. علت این امر، تفاوت در میزان ولتاژ برق در سایر کشورها است که میتواند حتی باعث خرابی وسایل برقی شما شوند. بنابراین قبل از سفر، حتما این موضوع را مد نظر قرار دهید.
- گوشی هوشمند و لپ تاپ
- کتابخوان الکترونیکی یا تبلت
- هدفون، هندزفری، ایرپاد و فلش مموری
- شارژر یا آداپتور وسایل برقی مانند گوشی، لپتاپ، تبلت و...
وسایل آموزشی
بسیاری از افراد، توجهی چندانی به مسئله خرید وسایل آموزشی و نوشت افزار ندارند اما شما با توجه به رشته تحصیلی خود ممکن است نیاز به خرید یک سری وسایل آموزشی داشته باشید. قیمت چنین وسایلی در خارج از کشور میتواند بسیار گران باشد و در نتیجه توصیه میشود که قبل از سفر اقدام به خریداری آنها کنید. همچنین تعدادی خودکار، مداد و یک دفترچه یادداشت همراه خود به مسافرت ببرید زیرا همیشه قرار نیست تمام سخنان اساتید دانشگاه را داخل لپتاپ تایپ کنید.
داروهای تجویزی
اگر پزشک برای شما نسخهای تجویز کرده است، در این صورت حتما به اندازه نیازتان در سفر، دارو همراه خود ببرید. در صورت تمام شدن داروها در مقصد نیز میتوانید با نشان دادن نسخه خود به پزشکی محلی دوباره آنها را تهیه کنید.
نکته: داروهای مصرفی خود را به جای چمدان، داخل کیف دستی قرار دهید.
کفش و لباس
تعدادی لباس راحتی مانند زیرپوش، تیشرت سبک و زیرشلواری و همچنین یک جفت کفش مخصوص پیادهروی را همراه خود ببرید. از بردن لباسهایی مانند کاپشنهای سنگین و کت شلوار جدا خودداری کنید زیرا بخش بزرگی از چمدان شما را اشغال میکنند. در کل نیز برای بردن لباس زیادهروی نکنید و علت آن این است که بیشتر لباسهای مورد نیازتان در فروشگاههای کشور مقصد موجود هستند. بردن یک جفت دمپایی سبک نیز میتواند ایده خوبی باشد. موارد زیر، از جمله مهمترین پوشاک و لباسهای مورد نیاز برای سفر هستند:
- یک یا دو دست لباس رسمی برای مهمانی و مراسمهای رسمی
- زیر شلواری، جوراب، تاپ، لباس زیر و...
- شلوار، دامن و...
- ژاکت، هودی و...
- لباس ورزشی
- لباس خواب
- لباس شنا
- کت بارانی و کاپشن سبک
- کفش پیادهروی سبک
- دمپایی انگشتی یا صندل
- پیراهن آستین بلند و آستین کوتاه
- اکسسوری، کمربند و...
سایر وسایل مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی
یک سری وسایل دیگر نیز وجود دارد که بردن آنها ضروری نیست اما میتوانید در صورت نیاز آنها را در چک لیست وسایل مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی قرار دهید و شامل موارد زیر میشوند:
- یک قفل کوچک و محکم برای کمد خوابگاه
- یک کوله پشتی کوچک برای گشتوگذارهای عادی
- کتابخوان الکترونیکی مانند کیندل
- یک دفتر برای یادداشت برداری یا نوشتن خاطرات سفر
- یک قمقمه با کیفیت
- لوازم آرایشی، مجله، کتاب، کیف پول و کلاه لبهدار
- چتر و عینک آفتابی
- گوشگیر و بالش مسافرتی
- عینک چشمی اضافی
- ۲ عدد بطری پلاستیکی کوچک
- دیکشنری دو زبانه کوچک
- هارد اکسترنال برای ذخیرهسازی فایلهای مهم
- اسپیکر قابل حمل کوچک
- کیت خیاطی کوچک
- آینه دستی کوچک
- روبالشی مسافرتی
- ظروف مسافرتی مخصوص نگهداری غذا
- تقویم و ماشین حساب
- کتاب راهنمای سفر
کدام وسایل را داخل چمدان کری آن خود بگذاریم؟
چمدان کری آن نوعی چمدان نسبتا کوچک است که مسافران میتوانند از آن برای بستهبندی وسایل ضروری یا اسناد و مدارک مهم خود استفاده کنند. شما میتوانید این نوع چمدان را معمولا بدون مشکل خاصی به داخل بخش مسافرین هواپیما ببرید. رایجترین وسایلی که میتوانید داخل چمدان کری آن خود قرار دهید، عبارتند از:
- پاسپورت و ویزای تحصیلی
- گواهینامه رانندگی و کارت شناسایی
- بلیط هواپیما و کارت بیمه
- مقداری پول نقد و کارتهای اعتباری
- فتوکپی مدارک مهم مسافرتی
- شارژر، تبلت، کتابخوان الکترونیکی
- لپتاپ، دوربین، هدفون، هدست و...
- پاوربانک قابل حمل
- تعدادی لباس (در صورت گم شدن چمدان اصلی)
- شامپو، نرمکننده، صابون، خمیر دندان و مسواک
- یک بسته دستمال کاغذی
- ضدعفونی کننده دست
- ماسک و دستکش پلاستیکی (در صورت تمایل)
- دستمال مرطوب آنتی باکتریال
- بطری آب خالی و قابل استفاده مجدد
- اندکی تنقلات و خوراکی
چگونه لباسهای خود را برای مهاجرت بستهبندی کنیم؟
در هنگام بستهبندی لباس برای مهاجرت تحصیلی، بهتر است به یک سری نکات کلی توجه داشته باشید که در ادامه با جزییات کامل آنها آشنا میشوید:
- اهمیت آبوهوا در بستهبندی وسایل
- بردن لباسهای سبک
- استفاده از لباسهای مناسب
- دقت در انتخاب کفش و دمپایی
۱. اهمیت آبوهوا در بستهبندی وسایل
اگر کشور مقصد شما دارای آبوهوای گرمی است، در این صورت حتما تعدادی لباس خنک و راحت همراه خود ببرید. البته بستهبندی لباسهای راحتی در فصل زمستان میتواند کمی دشوارتر باشد زیرا در فصل سرما افراد بیشتر به فکر بردن لباسهای گرم و سنگین هستند. بنابراین در چمدان فضای چندانی برای لباسهای خنک باقی نمیماند.
همانگونه که مشخص است، حتی برای نوع لباسی که میخواهید با خود به خارج از کشور ببرید نیز باید با دقت بالایی برنامهریزی کنید. اگر هم به کشوری سردسیر مانند کانادا مهاجرت میکنید، در چنین حالتی نیز بردن لباسهای گرم مانند کلاه زمستانی، جوراب گرم، دستکش، هودی و... ایده خوبی است.
۲. بردن لباسها سبک
برای تحصیل در خارج از کشور، بهتر است حداقل تعدادی لباس سبک و یک کفش راحتی همراه خود ببرید زیرا چنین پوشاک و لباسهایی برای هر نوع فعالیت و شرایط آبوهوایی مناسب هستند. به عنوان مثال میتوانید برای زمستان یک کاپشن، گرمکن یا ژاکت سبک و نازک ببرید.
بردن یک کفش پیادهروی ضد آب سبک نیز میتواند انتخاب خوبی باشد. اگر اصول بستن چمدان را به درستی رعایت کنید و داخل آن نیز تعدادی لباس سبک و یک کفش راحتی قرار دهید، در این صورت دیگر در طول سفر و تحصیل خود، درگیر حمل یک چمدان سنگین پر از لباس نخواهید بود.
۳. استفاده از لباسهای مناسب
هیچ چیز بدتر از این نیست که در طول تحصیل خود به یکباره متوجه شوید که برخی از لباسهایی که همراه خود بردهاید، حتی یکبار هم استفاده نشدهاند. بردن لباسهای چند منظورهای که در هر موقعیتی قابل پوشیدن هستند، میتواند به افزایش فضای چمدان شما کمک بسیاری کند. لباسهای چند منظوره در کل شامل موارد زیر میشوند:
- حداقل یک جفت پیراهن، بلوز، تیشرت و شلوار راحتی و سبک داخل چمدان خود قرار دهید.
- اگر اهل فعالیتهای سبک مانند پیادهروی هستید، میتوانید یک جفت کفش پیادهروی ضد آب و سبک با خود ببرید.
۴. دقت در انتخاب کفشها
قطعا داشتن کفش و دمپایی برای زندگی در خارج از کشور ضروری است که معمولا میتوانید آنها را داخل کشور نیز با قیمت پایینتری خریداری کنید. اگر نمیخواهید لباسها و سایر وسایلتان کثیف و گلی شوند، در این صورت کفشها و دمپاییهای خود را داخل یک کیسه با جنس ضخیم قرار داده و آن را محکم ببندید.
- دمپایی انگشتی که مناسب برای رفتن به ساحل و حمام و همچنین پیادهروی در محیط خوابگاه است.
- یک جفت کفش پیادهروی راحتی که میتوانید با آن پیادهروی روزانه خود را انجام دهید.
- یک جفت کفش جذاب و با کیفیت که میتوانید از آن برای حضور در کلاسهای دانشگاه و رفتن به مهمانی، رستوران و... استفاده کنید.
- همچنین میتوانید یک جفت کفش چندکاره با خود ببرید که منظور همان کفشهایی است که میتوانید آنها را در هر موقعیتی بپوشید.
وسایلی غیر ضروری برای مهاجرت تحصیلی
بردن برخی وسایل شاید ممنوع نباشد اما قطعا داشتن آنها ضرروتی هم ندارد و مهمترین آنها عبارتند از:
- خوراکی و غذای زیاد
- لوازم بهداشتی زیاد
- کتاب و مجلات متعدد
- وسایل برقی غیر ضروری
- بالش بزرگ و سایر وسایل خواب
- وسایل گرانقیمت
خوراکی و غذای زیاد: داشتن کمی تنقلات و خوراکی کافی است و نباید در بردن مواد غذایی زیادهروی کنید زیرا تقریبا تمام آنها در فرودگاهها و همچنین فروشگاههای کشور مقصد در دسترس هستند. علاوه بر این، قرار نیست چمدان خود را تبدیل به انباری مواد غذایی کنید. با این حال، میتوانید برای معرفی فرهنگ غذایی ایرانی، تعدادی سوغاتی محلی مانند گز، پسته، زعفران، باقلوا، سوهان و... همراه خود برده و به دوست یا دوستان خود در کشور مقصد بدهید.
لوازم بهداشتی زیاد: یک شامپو مو و بدن، مایع دستشویی و نرمکننده کوچک هم کار شما را راه میاندازد و لازم نیست از هر کدام چند عدد داخل چمدان خود قرار دهید. زیرا تمام آنها در فروشگاههای کشور مقصد هم قابل خریداری هستند و علاوه بر این، فضای چمدان شما هم محدود است.
کتابها و مجلات: اگر فرد کتابخوانی هستید، در این صورت ممکن است رها کردن کتابهایی که سالیان آنها را مطالعه کردهاید، کمی برای شما دشوار باشد. با این حال، کتابها سنگین هستند و میتوانند فضای زیادی از چمدان شما را اشغال کنند. علاوه بر این، شما با خرید یک کتابخوان الکترونیکی یا عضویت در کتابخانه دانشگاه خود هم میتوانید همچنان به عادت کتابخوانی خود ادامه دهید. در نهایت میتوانید ۱ یا ۲ عدد از کتابها یا مجلاتی که علاقه بسیاری به آنها دارید را همراه خود ببرید.
وسایل برقی غیر ضروری: قطعا شما برای تحصیل در خارج از کشور به وسایل الکترونیکی مانند گوشی هوشمند و لپتاپ نیاز خواهید داشت اما واقعاً نیاز نیست چند تا گوشی یا وسایلی مانند باند و اسپیکر، آلارم دیجیتال، مودم، کنسول بازی، ربات و... را به کشور دیگری ببرید. به یاد داشته باشید که نرخ سرقت لوازم الکترونیکی بالاتر از سایر وسایل است.
وسایل گرانقیمت: از بردن وسایل گرانقیمت مانند طلا، جواهر، ساعتهای مچی لوکس، عینک برند یا هر لوازم دیگری که هزینه زیادی برای خرید آنها پرداخت کردهاید، خودداری کنید؛ زیرا گم شدن آنها میتواند زیان مالی بسیاری به شما وارد کند و علاوه بر این، امکان دزدیده شدن چنین وسایلی همیشه بالاست. وسایلی مانند لپتاپ را نیز بهتر است در جایی از چمدان خود پنهان کنید.
نکاتی در رابطه با وسایل مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی
اگر قصد مهاجرت تحصیلی دارید، در این صورت بهتر است برای بردن و بستهبندی وسایل به نکات زیر توجه کنید:
- جورابها را داخل کفشهای بسته بندی شده خود قرار دهید.
- ابتدا وسایل بزرگتر را داخل چمدان بگذارید و سپس وسایل کوچکتر را بر روی آنها یا دورشان قرار دهید.
- لوازم آرایشی و بهداشتی مایع را در یک کیسه پلاستیکی محکم قرار دهید.
- برای مرتبسازی بهتر وسایل خود در چمدان، از مکعبهای بستهبندی استفاده کنید.
- لباسهایی مانند زیرپوش، تیشرت و پیراهن و همچنین وسایل خواب مانند ملافه را به صورت رول شده در چمدان خود بگذارید.
- وسایل کوچک خود مانند جوراب، کمربند و هر چیز کم حجم دیگری را داخل کفشهای خود در چمدان قرار دهید. انجام این کار سبب آزاد شدن فضای بیشتری از چمدان شما شده و مانع از له شدن احتمالی کفشهای شما میشوند.
- یک کلاه دوش تهیه کرده و آن را دور کفشهای خود بپیچید. انجام این کار باعث میشود تا کفشهای شما در هنگام حمل بار از هم جدا نشوند. همچنین استفاده از کلاه دوش مانع از کثیف شدن لباسهایتان میشود.
- برای محکم نگه داشتن اسناد و مدارک خود میتوانید از گیرههای کاغذ کلیپسی کوچک استفاده کنید یا آنها را داخل یک پوشه قرار دهید.
- لوازم بهداشتی مایع مانند شامپو را داخل ظروف با در ضد نشت قرار دهید.
- وسایلی که میتوانید به آسانی و با قیمتی مناسب در کشور مقصد خود پیدا کنید را تا حد امکان داخل چمدان خود نگذارید.
- اگر در فصل سرما مسافرت میکنید، در این صورت بهتر است به جای گذاشتن لباسهای سنگین مانند کاپشن، ژاکت، بارانی و... داخل چمدان، آنها را بپوشید. استفاده از این ترفند نیز به سبک شدن چمدان شما کمک کند.
- قبل از سفر، آبوهوای کشور یا استان مقصد خود را مورد بررسی قرار دهید.
- راهنمای مسافرتی موجود در فرودگاه و آژانس مسافرتی را با دقت بخوانید.
- بیش از حد نیاز خود، وسایل همراه خود نبرید.
- اگر زبانتان ضعیف است، یک کتاب زبان همراه سفر با خود ببرید.
- وسایل سنگین را در قسمت پایین چمدان قرار دهید.
- از بردن غذاهایی که زود فاسد میشوند، خودداری کنید.
- نیاز نیست وسایل غیر ضروری مانند ظروف آشپزی، اتو و جالباسی یا سایر موارد مشابه را با خود به هواپیما ببرید.
- وسایل ضروری مانند دارو، ویزا، پاسپورت و... را به جای چمدان، داخل کیف دستی خود قرار دهید.
- قبل از سفر، اقدام به تهیه بیمه مسافرتی کنید.
- تعدادی از لوازم مورد نیازتان را داخل کوله قرار دهید.
- در صورت مصرف داروهای تجویزی، مطمئن شوید که میتوانید آنها را به کشور مورد نظرتان ببرید.
- بیش از حد نیاز، وسایل آرایشی در چمدان خود قرار ندهید.
سوالات متداول وسایل مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی | راهنمای کامل
مهمترین لوازم مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی کدامند؟
پاسپورت، ویزا، بلیط هواپیما، بیمه درمانی، نوشتافزار، تلفن همراه، لپتاپ، تعدادی لباس و کفش سبک و راحتی، داروهای تجویزی، ارز کشور مقصد یا معادل آن به دلار، نامه پذیرش، سیم کارت، وسایل و لوازم آرایشی و بهداشتی در حد نیاز از جمله مهمترین وسایل و مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی هستند.
برای مهاجرت تحصیلی چه مقدار پول باید با خودم ببرم؟
معمولا در رابطه میزان ارز قابل حمل، سقف ۱۰ هزار دلاری وجود دارد. با این حال بهتر است حداقل ۵۰۰ دلار پول نقد همراه خود داشته باشید.
آیا امکان بردن اضافهبار به هواپیما وجود دارد؟
تا حدی امکان بردن اضافهبار به هواپیما وجود دارد اما برای انجام این کار، باید به شرکت هواپیمایی پول اضافی پرداخت کنید.
در صورت گم شدن وسایلم در فرودگاه چه کار کنم؟
در صورت گم شدن وسایل یا چمدان فوران آن را به مسئول اطلاعات یا پلیس فرودگاه اطلاع دهید.
دیدگاه ها (0 پاسخ)