مهاجرت کاری به کانادا

صفر تا صد مهاجرت کاری به کانادا و شرح شرایط تحصیلی، شغلی، مدرک زبان و مراحل لازم، هزینه های ویزای کاری و اخذ اقامت دائم از طریق کار

مهاجرت کاری به آلمان

صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان و شرح شرایط تحصیلی، شغلی، مدرک زبان و مراحل لازم، هزینه های ویزای کاری و اخذ اقامت دائم از طریق کار

مهاجرت کاری به استرالیا

صفر تا صد مهاجرت کاری به استرالیا و شرح شرایط تحصیلی، شغلی، مدرک زبان و مراحل لازم، هزینه های ویزای کاری و اخذ اقامت دائم از طریق کار

مهاجرت کاری به قبرس

صفر تا صد مهاجرت کاری به قبرس و شرح شرایط تحصیلی، شغلی، مدرک زبان و مراحل لازم، هزینه های ویزای کاری و اخذ اقامت دائم از طریق کار

مهاجرت کاری به اسلوونی

صفر تا صد مهاجرت کاری به اسلوونی و شرح شرایط تحصیلی، شغلی، مدرک زبان و مراحل لازم، هزینه های ویزای کاری و اخذ اقامت دائم از طریق کار

مهاجرت کاری به انگلستان

صفر تا صد مهاجرت کاری به انگلستان و شرح شرایط تحصیلی، شغلی، مدرک زبان و مراحل لازم، هزینه های ویزای کاری و اخذ اقامت دائم از طریق کار

مهاجرت کاری به نیوزلند

صفر تا صد مهاجرت کاری به نیوزلند و شرح شرایط تحصیلی، شغلی، مدرک زبان و مراحل لازم، هزینه های ویزای کاری و اخذ اقامت دائم از طریق کار

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

جهت دریافت آنی مشاوره رایگان مهاجرت می توانید در ساعات کاری مجموعه با ما تماس بگیرید. در غیر این صورت اطلاعات خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت مشاورین ادب ویزا با شما تماس بگیرند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

    مهاجرت کاری

    مهاجرت کاری آسان از طریق مهاجرت تحصیلی

    اول بهتر است در همین ابتدا درباره یک موضوعی که خواه ناخواه به شدت حقیقت داشته، صحبتی کرده و رفع ابهامی نماییم و موضوعی است که حقیقتا دوست داریم تا کلیه متقاضیان مهاجرت چه از نوع کاری و چه از نوع تحصیلی حتما از آن آگاه باشند تا بتوانند تصمیم بهتری بگیرند و آن موضوع این است که شاید بهترین و آسان‌ترین روش دستیابی به یک شغل و کار و به پشتوانه‌ی آن اخذ اقامت دائم و شهروندی کشور مقصد، مهاجرت تحصیلی باشد؛ بدین ترتیب که ابتدا در کشور مد نظر دوره‌ای را تحصیل نمایید (که دوره کارشناسی ارشد با توجه به کوتاهی و همچنین بسیار مناسب برای ورود به دنیای اشتغال محبوبیت بیشتری دارد) و سپس وارد بازار کار و پروسه اخذ اقامت دائم خود شوید و آن هم به چند دلیل:

    • اعطای ویزای تحصیلی آسان‌تر از کاری است؛ این قضیه احتمالا به سیاست‌های اقتصادی تقریبا همه‌ی کشورهای پیشرفته برمی‌گردد.
    • و از طرف دیگر، سیاست اکثر مقاصد محبوب شغلی (از جمله کانادا، آمریکا و...) در قبال صدور ویزای کاری برای ایرانیان بسیار سخت‌تر از دیگر روش‌ها شده است.
    • با تحصیل در کشور مقصد به دلیل اخذ مدرک از خود آن کشور و همچنین بالاتر رفتن سطح تحصیلی، از اعتبار علمی و به دنباله‌ی آن از اعتبار کلی بیشتری برای موقعیت‌های شغلی، میزان حقوق و درآمد، رضایت شغلی و... بهره‌مند خواهید شد.
    • شما در حین تحصیل از نظر تجربه‌ی حضور در جامعه و فرهنگ کشور مورد نظر، تجربه کاری، افزایش مهارت زبان و قدرت برقراری ارتباط و ده‌ها مورد دیگر تقویت خواهید شد و بنابراین به جای قرار گرفتن در موقعیتی مبهم با مهاجرت کاری مستقیم از ایران، با قدرت بیشتر کار، اشتغال و زندگی خود را استارت خواهید زد.
    • با تحصیل در کشور مقصد، با مدت زمان کوتاه‌تری کار و پرداخت مالیات می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید. در این راستا معمولا مدت زمان معمول 3 ساله به 1 سال و نیم و گاها حتی 1 سال تقلیل می‌یابد.
    • و ده‌ها دلیل و مزیت دیگر

    گروه مهاجرتی ادب با داشتن مجوز رسمی از وزارت علوم و تحقیقات به طور مستقیم برای پرونده‌های مهاجرت تحصیلی متقاضیان برای کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا، قبرس شمالی و نیوزلند اقدام می‌نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان توسط کارشناسان، رزرو وقت مشاوره تخصصی یا تشکیل و استارت پرونده تحصیلی خود با ما در تماس باشید: 02171400111

    مهاجرت کاری به کانادا، استرالیا و دیگر کشورها

    شرایط اقتصادی در کشورهای مختلف باعث میشود تا بسیاری از افراد متخصص یا غیر متخصص برای پیشرفت اقتصادی و افزایش کیفیت زندگی خود، به کار در کشورهای روی بیاورند. از طرفی بسیاری از کشورهای درحال توسعه یا کشورهای پیشرفته به علت اقتصاد پررونق و کمبود نیروی کار یا جذب نیروهای فعال و نخبه، خواهان جمع آوری و استخدام نیرو کار از سایر کشورهای جهان هستند. 

    از طرفی مهاجرت از طرق مختلف دیگر مانند مهاجرت تحصیلی یا سرمایه گذاری هزینه ی بیشتری نسبت به مهاجرت کاری دارند. در نتیجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت به دنبال اخذ ویزای کاری (Work Permit) هستند اما باید به این نکته توجه داشت که برای مهاجرت کاری به سایر کشورها بخصوص کانادا و استرالیا دارا بودن مدرک زبان معتبر با نمرات بالا به ویژه مهارت شنیداری بسیار حائز اهمیت است. مهم ترین ویژگی ویزای کار آن است فرد با اخذ ویزای کاری میتواند بطور موقت در کشور مدنظر خود اقامت داشته باشد. اگر فرد واجد شرایط اقامت دائم یا شهروندی باشد میتواند پس از گذشت مدت معینی درخواست اقامت دائم یا حق شهروندی بدهد.

    معیارهای مختلفی برای انتخاب کشور جهت مهاجرت کاری وجود دارند که با کمک آنها می‌توانید شرایط را سنجیده و یک کشور را برای مهاجرت کاری انتخاب کنیم؛ برخی معیارهای عمومی مانند امکان پیشرفت شغلی، توازن زندگی و کار، مزایا، کیفیت  و همچنین برخی معیارهای شخصی مانند نزدیکی فرهنگی با وطن. در کنار اینها اگر هدف‌تان مهاجرت از طریق کار است نباید از عواملی مانند زبان، سهولت دریافت ویزای کار و شرایط دریافت اقامت از طریق کار غافل نشوید.

    شرایط کلی برای مهاجرت کاری

    شرایط کلی برای مهاجرت کاری

    برای اطلاع از شرایط مهاجرت از طریق کار، از آنجا که شرایط و الزامات از کشوری به کشور دیگر تفاوت دارد بهتر است که قوانین کشور مورد نظرتان را بررسی نمایید. اما عموما برای مهاجرت کاری شرایط کلی زیر برای اکثر کشورها صدق می‌نماید:

    • سن متقاضی: معمولا برای سن بین 20 تا 30 سال بیشترین امتیاز را برای مهاجرت کاری در نظر می‌گیرند. از طرفی اکثر کشورها سن تا سقف 32 سال را برای مهاجرت کاری در نظر می‌گیرند. یا مثلا در مواقعی در آلمان ممکن است این عدد به 40 سال هم برسد، اما در حالت عمومی افراد با سن زیر 30 یا 32 سال شانس بسیار بیشتری دارند.

    • مدرک زبان: معمولا بطور میانگین اکثر کشورها برای اشتغال مهاجران، حداقل نمره آیلتس 6، 6.5 و مواقعی 7 را در نظر دارند.

    • مدرک تحصیلی: عموما مدرک کارشناسی حداقل میزان تحصیلات مورد نیاز برای مهاجرت کاری می‌باشد اما این مورد هم باز می‌تواند متفاوت باشد. برای مثال نیروهای کارگر ماهر بدون تحصیلات دانشگاهی در خیلی کشورها (بویژه آلمان و کانادا) می‌توانند مشغول بکار باشند. برای مثال یک نجار حرفه‌ایی می‌تواند شانس اشتغال در کانادا با درآمد بسیار خوبی را داشته باشد در حالی که تحصیلات دانشگاهی ندارد.

    • سابقه کار: اکثر کشورها حداقل 3 سال سابقه کار آن هم اکثرا در زمینه مرتبط با شغل درخواستی‌تان می‌خواهند. برخی کشورها ممکن است حتی تا 8 سال سابقه کار هم از شما بخواهند.

    • موارد شخصی: مانند نداشتن سوء سابقه، نداشتن بیماری و مشکل پزشکی مختل کننده اشتغال بویژه بیماری‌های واگیردار، داشتن تمکن مالی برای مهاجرت و زندگی در کشور مقصد، اثبات اینکه بعد از اتمام مهلت ویزای کاری به کشور خود باز می‌گردید و نداشتن اشتغال دیگر در کشور مقصد در کنار شغل فعلی.

    • مدارک و اسناد بدیهی: مانند داشتن پاسپورت معتبر، ترجمه مدارک هویتی، ترجمه مدارک مالی و مدارک تحصیلی، هزینه‌ها ویزا و سفر، رزومه کامل، توصیه نامه کارفرمای قبلی در کشور مبدا (در صورت نیاز) و...

    امکان مهاجرت کاری به کدام کشورها وجود دارد؟

    اغلب کشورهای جهان ویزای work permit یا همان ویزای کاری را به متقاضیان خود ارائه میدهند. اما در برخی کشورها سختگیری بیشتری در ارائه این ویزا به متقاضیان وجود دارد. کشورهایی مانند کمبوجیه، سنگاپور، نیوزلند، استرالیا، آلمان و... از جمله کشورهایی هستند که سخت گیری زیادی روی ورود مهاجرین متخصص و متقاضی کار در این کشور را ندارند. برای مهاجرت کاری به هر کشوری قوانین خاص خود را دارد. انتخاب یک کشور برای مهاجرت کاری معیارهای زیادی باید مورد بررسی قرار بگیرد. برای مثال معیارهایی مانند نرخ بیکاری، میزان حقوق، نسبت مخارج زندگی و حداقل درآمد آن کشور و ... مواردی هستند ک باید قبل از اقدام به اخذ ویزا آن ها را بررسی کرد. پیشنهاد می شود قبل از انتخاب یک کشور و اقدام به اخذ ویزا با مشاورین آگاه در زمینه مهاجرت کاری تماس بگیرید و درخواست بررسی شرایط آن کشورها نسبت به شرایط خود را داشته باشید.

    جستجوی کار در کشورهای خارجی

    برای مهاجرت کاری و پیدا کردن کار در کشورهای دیگر راه های زیادی وجود دارد. روش بسیار جا افتاده برای پیدا کردن شغل در کشورهای دیگر بررسی سایت های کاریابی هر کشور است. این وبسایت ها جدید ترین آگهی های استخدام شرکت ها و موسسات کشور خود را انتشار میدهند و زمینه ای برای ثبت رزومه کارجویان و ارتباط آن ها با کارفرمایان را فراهم میکنند. از جمله سایت های کاریابی برای کشور کانادا سایت های indeed و jooble هستند، برای کشور استرالیا seek است و سایت های مشابهی برای کشورهای دیگر موجود دارد.

    بهترین کشورها برای مهاجرت کاری در سال 2023

    بهترین کشورها برای مهاجرت کاری در سال 2023

    سال پیش به دلیل بحران کرونا بسیاری از کشورهای مهاجرپذیر جهان با مشکلات عمده اقتصادی روبه‌رو شدند و به همین دلیل سال 2022 می‌تواند فرصت مناسبی برای کشورها باشد تا از طریق افزایش حجم مهاجران، به رفع بحران‌ها و مشکلات موجود بپردازند. مهاجرت کاری که همواره یکی از اصلی‌ترین اشکال مهاجرت در جوامع بشری بوده، در سال پیش رو نیز به عنوان یکی از اصلی‌ترین روش‌های مهاجرتی محسوب می‌شود زیرا اغلب کشورها به ارائه لیست مشاغل مورد نیاز خود که در آن حیطه‌ها با کمبود قابل توجهی روبه‌رو هستند، پرداخته‌اند و این امر فرصتی استثنایی را برای مهاجرت کاری فراهم ساخته است.

    HSBC اخیرا لیستی از بهترین کشورهای جهان را برای مهاجرت کاری در سال 2021 منتشر ساخته که بر اساس معیارهایی چون درآمد، هزینه‌های زندگی، کیفیت زندگی، ثبات اقتصادی و فضای دوستانه مردم آن کشور انتخاب شده‌اند.

    کانادا

    کانادا یکی از اصلی‌ترین مقصدهای مهاجرت در جهان است که در سال گذشته به دلیل بحران‌های ناشی از کرونا با مشکلات متعدد اقتصادی مواجه شد. دولت این کشور راه‌حل اصلی برون رفت از این شرایط و احیای اقتصادی پساکرونا را از طریق افزایش حجم مهاجران و تسهیل روش‌های مهاجرتی می‌داند. کشور کانادا به دلیل هرم جمعیتی پیر خود به طور کلی با کمبود نیروی کار ماهر و متخصص در بسیاری از حوزه‌ها روبه‌رو بود که به دلیل کرونا این وضعیت تشدید شد، در نتیجه در برنامه مهاجرتی مربوط به سال 2021-2023 اعلام شد که قرار است در طی سال‌های آینده، هر ساله 400 هزار مهاجر جدید اقامت دائم کانادا را دریافت کرده و در این کشور ساکن شوند. این برنامه که اصل آن بر محور روش‌های مهاجرت کاری همچون اکسپرس اینتری، PNP استانی و پایلوت آتلانتیک است، هدفش جذب حداکثری نیروی کار متخصص از سراسر جهان بوده تا از این طریق بر مشکلات متعدد اقتصادی در این کشور غلبه کنند.

    استرالیا

    استرالیا یکی دیگر از مقاصد محبوب مهاجرتی در جهان است که انواع مختلفی از ویزای کاری را به علاقه‌مندان مهاجرت به این کشور ارائه می‌دهد. برخی از ویزاهای کاری استرالیا همراه با اقامت دائم بوده، اما برخی دیگر از آن‌ها به صورت موقت به متقاضیان اجازه می‌دهد تا در این کشور مشغول به کار شوند. طبق جدیدترین برنامه مهاجرتی استرالیا، مدیران و سرمایه‌گذاران در سال 2021 شانس بسیار زیادی برای مهاجرت به این کشور خواهند داشت، در واقع سابکلس 188 که مربوط به ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا می‌شود، رشدی 96 درصدی را در برنامه جدید مهاجرتی این کشور تجربه می‌کند.

    کشور استرالیا یکی از بهترین کشورها در زمینه درآمد، رفاه، بیمه درمانی و استانداردهای زندگی است. مهاجرت کاری به این کشور می‌تواند از روش‌های مختلفی صورت بگیرد، اما به طور کلی در صورتی که شغل شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد، شانس خوبی برای اخذ اقامت دائم آن خواهید داشت.

    امارات متحده عربی

    کشور امارات در سال‌های اخیر به لحاظ اقتصادی رشد زیادی داشته و در حال حاضر یکی از کشورهای توسعه یافته در خاورمیانه به شمار می‌آید. امارات محل قرارگیری شرکت‌های بزرگ بین‌المللی بوده و پیدا کردن کار در آن نیز به دلیل بخش گسترده خدماتی، چندان سخت نیست. به عبارت دیگر این کشور برای مهاجرت کاری و سرمایه‌گذاری، مقصد مطلوبی در سال 2021 به نظر می‌رسد. در حال حاضر حدود 11% از ساکنین این کشور خارجی بوده که اغلب آن‌ها به استخدام شرکت‌های بزرگ اماراتی درآمده و همراه با خانواده خود در آن ساکن شده‌اند. عدم نیاز به پرداخت مالیات بر درآمد از مهم‌ترین دلایلی است که مهاجرت به امارات را در سال‌های اخیر این چنین محبوب ساخته است.

    آلمان

    کشور آلمان همواره از اصلی‌‌ترین مقصدهای مهاجرت کاری محسوب می‌شود که متقاضیان زیادی را در طیف وسیعی از تخصص‌های شغلی به خود جذب می‌کند. مهاجرت کاری به آلمان می‌تواند از طریق ویزای جستجوی کار یا ویزای کاری این کشور باشد. ویزای جستجوی کار آلمان در میان مهاجران محبوبیت زیادی دارد زیرا به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به مدت 6 ماه در این کشور به دنبال شغل مورد نظر خود گشته و در صورت عقد قرارداد، ویزای خود را به ویزای موقت کاری تبدیل کنند. دانش زبان آلمانی و داشتن سابقه شغلی در رشته‌های مورد نیاز این کشور (همچون رشته‌های فنی و مهندسی) از مهم‌ترین فاکتورهایی هستند که در یافتن شغل مناسب به شما کمک می‌کنند.

    نیوزلند

    همسایه استرالیا در آب‌های اقیانوس آرام، یکی دیگر از بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت کاری است. نیوزلند نیز همچون استرالیا سالیانه لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را منتشر ساخته و افرادی که در این حوزه‌ها دارای تحصیلات و سابقه کار مناسب باشند، واجد شرایط دریافت ویزای کاری این کشور می‌داند. نیوزلند یکی از بهترین کشورها از نظر استانداردهای زندگی، آزادی‌های مدنی، ثبات اقتصادی و سیستم آموزشی است، به همین دلیل مهاجرت کاری به این کشور می‌تواند سرآغاز اخذ اقامت دائم آن و زندگی در یکی از توسعه‌یافته‌ترین کشورهای جهان با طبیعتی خارق‌العاده باشد.

    دیگر مقاصد برتر:

    • ژاپن
    • ایالات متحده آمریکا
    • نروژ
    • جمهوری چک
    • سنگاپور
    • اتریش
    • سوئد
    • هلند
    • و...

    مهمترین دلایل انتخاب کشور مقصد: 

      1- آینده شغلی تضمین شده در آن کشور

      2- امنیت شغلی در کشور

      3- چشم انداز اقتصادی کشور

      4- توازن زندگی و کار

    بهترین کشورهای برای مهاجرت کاری در سال 2020

    کشور رضایت شغلی ارزیابی مثبت بودن وضعیت اقتصادی علاقه به زندگی شغلی
    ویتنام 74% 82% 71%
    جمهوری چک 74%   96% 63%
    لوکزامبورگ 74%  96%  63%
    آلمان 69%  90% 63%
    هلند 
    69%
    89%  73%
    نوروژ 64% 84% 71%
    استونی 67%  78% 71%
    تایوان 68%  73%  69%
    کانادا 76%   73% 68%
    استرالیا 78% 73%  68%

    مهاجرت کاری به کانادا

    مهاجرت کاری به کانادا

    کانادا کشوری پهناور با جمعیت نه چندان زیاد است. این کشور یکی از قوی ترین مدیریت ها در عرصه بهداشت و درمان، آموزش، عمران، ورزش و ... را دارد. بسیاری از نقاط این کشور هنوز ردی از انسان در خود ندیده و همین امر باعث میشود تا کانادا علاوه بر زیبایی روز افزون و چشم نواز از منابع طبیعی و پتانسیل زیادی برخوردار شود. فعالیت های اقتصادی این کشور همواره رو به پیشرفت بوده و این کشور تاکنون رکود اقتصادی چشمگیری در این کشور دیده نشده است. همانطور که میتوان حدس زد که کانادا یکی از محبوب ترین کشورها برای مهاجرت کاری است. کما اینکه کانادا با سیاست درهای باز، از مهاجرانی که پتانسیل کاری بالایی دارند استقبال میکند. در مهاجرت کاری به کانادا خبری از سخت گیری های برخی از کشورها مانند معیارهای نژادی، جنسیتی، اعتقادی و ... نیست. 
    از شرایط مهم دریافت مجوز کار در کانادا میتوان به شرایط سنی، تحصیلات، مدرک زبان و سوابق شغلی فرد اشاره کرد. معمولا متقاضیانی که زیر 30 سال بوده و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد با سابقه شغلی بالای دو سال، شرایط ایده آلی برای مهاجرت کاری به کانادا را دارند اما این فاکتورها نسبی است و همه چیز به  سفارت کانادا بستگی دارد. مدرک زبان مورد تایید سفارت کانادا برای اخذ ویزای کار معمولا آیلتس جنرال با نمره 7 است. آیلتس جنرال در ایران به صورت ماهیانه برگزار می‌شود. 

    مهاجرت کاری به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

    در سال های اخیر یعنی بعد از سال 2010 شرایط مهاجرت و اقامت در کانادا برای متقاضیان مهاجرت موقت و دائمی برای کانادا آسان تر شد. این موضوع بیشتر به علت تغییر قوانین مهاجرتی و ایجاد روش های مهاجرتی متنوع برای مهاجرت موقت یا دائمی کانادا اتفاق افتاده است. یکی از مهم ترین روش های مهاجرت به کانادا روش " اکسپرس انتری Express Entry " است این روش از جمله روش های نوین مهاجرت به کاناداست که از سال 2015 میلادی معرفی شده است. اما مهاجرت به روش اکسپرس اینتری چگونه است؟

    برای مهاجرت کاری به این روش باید با بررسی وضعیت متقاضی و مقایسه آن با معیارهای سیستم مهاجرتی کانادا امتیازی به متقاضی داده میشود که اگر امتیاز متقاضی به حد مورد تایید دولت کانادا برسد وی میتواند به کانادا مهاجرت کند.

    این معیارها بیشتر به سابقه شغلی و تحصیلی متقاضی، وضعیت تاهل و وضعیت زبان انگلیسی و فرانسوی بستگی دارد. افرادی که سابقه کار یا تحصیل در کانادا را داشته باشند و یا دعوت نامه شغلی از کانادا دریافت کرده باشند امتیاز بیشتری کسب می‌کنند.

    روش کلی اقدام برای مهاجرت کاری به کانادا از طریق اکسپرس اینتری به این شکل است که متقاضیان با تکمیل فرم های مربوطه، علاقه مندی خود را برای اخذ اقامت دائم کانادا بیان می کنند. در حقیقت در این مرحله متقاضی اطلاعات expression of interest را به صورت آنلاین به اداره مهاجرت ارائه می کند. در این مرحله بر اساس سن و مدرک تحصیلی و سابقه کاری و مهارت زبانی متقاضیانی که واجد شرایط یکی از برنامه های مهاجرت اقتصادی باشند وارد یک pool شده و بر اساس امتیاز بندی جدید Comprehensive Ranking System امتیاز شماری می شوند. اگر متقاضی دارای پیشنهاد کاری معتبر از شرکت کانادایی نباشد و هیچ کدام از استان ها هم متقاضی را انتخاب نکرده باشند متقاضی باید در بانک کاری کانادا Job Bank ثبت نام کند.

    دولت کانادا و همچنین دولت استان های کانادا و کارفرما ها قادر به انتخاب مهاجرین از pool ذکر شده هستند. متقاضیانی که امتیاز بالایی دارند و هم چنین متقاضیانی که دارای پیشنهاد شغلی و یا انتخاب استانی می باشند برای اقدام در خصوص اقامت دائم کانادا از طریق یکی از روش های ذکر شده دعوت خواهند شد و متقاضی می بایست در ۶۰ روز درخواست آنلاین خود را برای اقامت دائم ثبت نماید. از این تاریخ اداره مهاجرت ظرف مدت ۶ ماه به درخواست پاسخ خواهد داد.

    مهاجرت کاری به استرالیا

    اخذ مهاجرت کاری به کشور استرالیا بسیار ایده آل است چرا که علاوه بر درآمد بالا، اخذ ویزای این کشور پس از مدتی منجر به اقامت دائم در این کشور می شود. مهاجرت کاری به استرالیا بیشتر برای افراد متخصص در حوزه های مهندسی، پزشکی و علوم پایه مناسب است. داشتن مهارت و تخصصی در یک رشته اولین لازمه ی درخواست ویزای کار استرالیاست. همانطور که میدانید ویزای کار به صورت دائم برای متقاضیان ورود به این کشور صادر نمیشود و این ویزا به دو صورت بلند مدت و کوتاه مدت در اختیار متقاضیان قرار میگیرد که اخذ ویزای کوتاه مدت به نسبت ساده تر از اخذ ویزای کار بلند مدت است. بازار کار حوزه فناوری اطلاعات در استرالیا بسیار پر رونق است. مشاغلی چون امنیت سایبری، مدیریت پایگاه داده، توسعه دهندگان اپلیکیشن و وب سایت از پر درآمد ترین مشاغل استرالیا هستند. مهارت زبان انگلیسی از معیار های مهم موفقیت در مهاجرت کاری به استرالیا و از تاثیرگذارترین مدارک اخذ ویزای کاری استرالیا می باشد. یکی از عجیب ترین نکاتی که اکثر مهاجران به استرالیا به آن اشاره میکنند این است که پس از مهاجرت به استرالیا جسم و روان سالم تری پیدا میکنند. 

    مهاجرت کاری به آلمان

    مهاجرت کاری به آلمان

    فرق نمیکند که به عنوان یک کارمند ساده یا یک نیروی کار متخصص به دنبال مهاجرت کاری به آلمان باشید، همیشه در این کشور جایی برای نیروی کار خارجی وجود دارد! اقتصاد و صنعت آلمان به قدری پویاست که کارفرمایان همیشه به دنبال کارمندان بیشتر هستند. حوزه فعالیت های اقتصادی و صنعتی تا حد زیادی پیشرفته است و توصیه میشود برای استخدام در حوزه های تخصصی متقاضیان قبل از مهاجرت کاری به آلمان ،دانش بسیار گسترده و عمیقی نسبت به حوزه فعالیت خود کسب نمایند البته داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی معتبر، مهارت فنی و پیشنهاد شغلی از لازمه های اصلی این نوع مهاجرت کاری به آلمان است.  58 درصد افرادی که مهاجرت کاری به آلمان داشتند معتقدند که این کشور یکی از بهترین کشورها برای پیشرفت شغلی و رشد اقتصادی است. در آلمان قدرت خرید و زندگی اقتصادی مردم بسیار بالاست و در سال های اخیر به عنوان یکی از بهترین کشورها برای زندگی انتخاب شده است. 

    مهاجرت کاری به نیوزلند

    نیوزلند دومین کشور پرطرفدار برای مهاجرت کاری در بین مردم به خصوص اقشار مردم با سنین متوسط 30 الی 50 سال است. آرامش و امنیت بالا، اقامت آسان، پاسخ دهی آسان به نیازهای روزمره اقتصادی، محیط دوستانه، تفریحات بسیار زیاد و... از مزایای مهاجرت کاری به نیوزلند است. 60 درصد از مهاجران نیوزلند ابراز کردند که در نیوزلند با 30% تلاش بیشتر میتوانند به زندگی اقتصادی خود کمک کنند. افزایش حقوق در نیوزلند به نسبت سابقه شغلی مناسب است و هزینه های زندگی در مقابل درآمدهای بالا (حتی برای کمترین درآمدها) بسیار ناچیز است. صنعت کشاورزی این کشور در جهان بسیار زبانزد است اما صنایع دیگری مانند صنعت گردشگری پزشکی و اقتصادی نیز در این کشور بسیار پر رونق هستند. اداره مهاجرت این کشور هر ساله لیستی از مهارت های مورد نیاز نیوزلند را منتشر کرده و در اختیار متقاضیان مهاجرت کاری قرارمیدهد. اکثر مهاجران در حوزه‌ی آموزش، بهداشت، سلامت و جنگلداری مشغول به کار می شوند.

    مهاجرت کاری به سنگاپور

    سنگاپور برای چهارمین سال متوالی برترین کشور برای مهاجرت کاری انتخاب شده است. این کشور با جاذبه های توریستی، پایین بودن هزینه های خوراک و مسکن و همچنین حمل و نقل، پایین بودن هزینه تحصیل و ... از مزایای بزرگ این کشور برای مهاجرت است. 69 درصد مردمی که به این کشور مهاجرت میکنند میگویند که در این کشور احساس تنهایی معنایی ندارد چرا که مردم خونگرمی دارد و این کشور را به بهشت مهاجران تشبیه می‌کنند.

    مهاجرت کاری به ترکیه

    مهاجرت کاری به ترکیه

    در سال‌های اخیر مهاجرت کاری به ترکیه در میان ایرانیان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. شهروندان ایرانی برای مهاجرت کاری به ترکیه باید اقدام به اخذ ویزای کاری این کشور کنند. ترکیه انواع ویزای کاری را با توجه به تقاضاهای موجود ارائه می‌دهد که رایج‌ترین آن ویزای کاری کوتاه‌مدت است. این ویزا برای مدت یکسال به متقاضی اجازه کار در کانادا داده و پس از آن برای دوره‌های 2 ساله و سپس 3 ساله قابل تمدید است. پس از گذشت 8 سال کار و زندگی در ترکیه می‌توانید برای ویزای کاری دائم ترکیه درخواست دهید.

    متقاضیان اخذ ویزای کاری ترکیه ابتدا باید از طریق وبسایت‌های اینترنتی کاریابی همچون Eleman و Kariyer موقعیت‌های شغلی مناسب را پیدا کرده و با کارفرمایان مربوطه مکاتبه کنند. پس از دریافت یک پیشنهاد کاری معتبر می‌توانند از طریق مراجعه به سفارت ترکیه در کشور خود، برای اخذ ویزای کاری آن اقدام کنند. در حقیقت از آنجایی که صدور مجوز کاری در حوزه اختیارات وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه (MLSS) است، متقاضیان همزمان با درخواست ویزای خود به کنسولگری، منتظر می‌مانند تا کارفرما فرآیند اداره مربوطه را از طریق وزارت کار و امور اجتماعی پیگیری کند. این فرآیند به طور کلی حدود 90 روز به طول می‌انجامد و هزینه صدور آن 600 یورو است. توجه داشته باشید که داشتن دانش کافی در هر دو زبان ترکی و انگلیسی می‌تواند در روند دریافت جاب آفر شما در ترکیه تاثیر مثبتی داشته باشد.

    مهاجرت کاری به بلژیک

    بلژیک یکی از کشورهای پیشرفته اروپایی در همسایگی فرانسه و هلند است. به منظور مهاجرت کاری به این کشور باید ابتدا از طریق یکی از کارفرمایان معتبر بلژیکی، جاب آفر دریافت کنید تا پس از آن بتوانید برای دریافت مجوز و ویزای کاری بلژیک اقدام کنید. لازم به ذکر است که قوانین کشور بلژیک، اولویت ارائه مجوز کار را ابتدا به شهروندان کشورهای عضو منطقه اقتصادی اروپا EEA داده و در صورتی که در میان آن‌ها نیروی کار ماهر مورد نیاز در آن موقعیت شغلی پیدا نشد، شهروندان دیگر کشورهای جهان می‌توانند برای آن اپلای کنند.

    مجوز کاری در بلژیک در انواع مختلفی ارائه می‌شود که نوع B رایج‌تر از دیگر اشکال آن است. این مجوز کاری به مدت 12 ماه صادر شده و در این مدت فرد متقاضی می‌تواند برای یک کارفرما و موقعیت شغلی مشخص کار کند. پس از پایان یک سال متقاضیان واجد شرایط می‌توانند مجوز خود را تمدید کنند. از آنجایی که کارفرمای شما در بلژیک به عنوان اسپانسرتان شناخته می‌شود، او باید کارهای اولیه را برای دریافت مجوز کاری شما انجام دهد. پس از انجام این مرحله، شما می‌توانید برای اخذ ویزای کاری بلژیک اقدام کنید. توجه کنید که برای دریافت این ویزا، حقوق ذکر شده در قرارداد شما نباید از حقوق پایه تصویب شده در این کشور کمتر باشد. همچنین شما باید یک گواهی پزشکی با اعتبار حداقل سه ماهه نیز ارائه دهید و با در دست داشتن این ویزا می‌توانید اعضای خانواده خود را نیز همراه ببرید. لازم به ذکر است که این ویزا برای نیروی کار متخصص و ماهر به ویژه در سطح اجرایی و مدیریتی صادر می‌گردد.

    مهاجرت کاری به اتریش

    اتریش یکی از کشورهای مهم اروپای مرکزی است که پایتخت آن شهر وین است. این کشور بیش از 8 میلیون نفر جمعیت دارد و واحد پولی آن ها یورو است. زبان رسمی این کشور آلمانی است اما اغلب مردم اتریش به زبان انگلیسی مسلط هستند. این کشور از جمله مهمترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. نرخ بیکاری این کشور در اوایل سال 2020 حدود 4.4 درصد اعلام شده است. نرخ بیکاری این کشور یک درصد از نرخ بیکاری آلمان بیشتر و یک درصد از نرخ بیکاری بلژیک بیشتر است. حداقل درآمد ماهانه در این کشور 1458 یورو است. اما مشاغل تخصصی می‌توانند بیش از 5000 یورو در ماه نیز درآمد داشته باشند. هزینه زندگی در اتریش برای یک خانواده 950 یورو تخمین زده شده است. مهاجرت کاری به این کشور به دو صورت کلی تقسیم می شود:

    1. ویزای کاری برای اشتغال در کار پیشنهادی
    2. ویزای کاری برای جست و جوی کار در اتریش

    ویزای کاری که برای اشتغال کار در اتریش از روش اول به این شرح است که متقاضی با دریافت دعوت نامه اشتغال به کار در یک شرکت اتریشی اقدام به اخذ ویزا نماید. متقاضی علاوه بر دعوت نامه می‌بایست امتیازات لازم برای ورود به اتریش را نیز داشته باشد. این امتیازات براساس سوابق شغلی و تحصیلی، سن متقاضی و میزان مهارت وی به زبان های آلمانی و انگلیسی به متقاضی اختصاص داده می شود.

    در نوع دوم ویزای کاری اتریش متقاضی برای مهاجرت کاری به اتریش می‌تواند 6 ماه به اتریش سفر کند و در این 6 ماه به دنبال کار در این کشور بگردد. برای ورود متقاضی به این کشور باید امتیاز های لازم توسط متقاضی کسب شود. معیار این امتیازها برای متقاضی دانش زبان آلمانی و انگلیسی، سوابق شغلی و تحصیلی و سوابق علمی او میباشد. در این نوع ویزا فرد متقاضی امکان مهاجرت شش ماهه به همراه خانواده خود را ندارد.

    مهاجرت کاری به سوئد

    سوئد یکی از کشورهای اروپا با بیش از 10 میلیون نفر جمعیت است. این کشور جز کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. زبان رسمی این کشور سوئدی است. نرخ بیکاری در این کشور در ابتدای سال 2020 حدود 6.7 درصد کل جمعیتش است. حداقل حقوق کارگران ساده در این کشور 15800 کرون سوئد است. این در حالی است که حداقل هزینه زندگی در سوئد 8370 کرون سوئد است. ثبات اقتصادی در این کشور بسیار بالاست و مردم سوئد زندگی را با آسودگی خاطر می گذرانند. البته شایان به ذکر است که هزینه زندگی در پایتخت این کشور یعنی استکهلم بسیار بالاتر و این شهر گران ترین شهر سوئد برای زندگی است.

    برای مهاجرت کاری به این کشور ابتدا باید یک پیشنهاد شغلی پیدا کنید و سپس اقدام به مهاجرت کاری به سوئد داشته باشید. این کشور مانند سایر کشورهای اروپایی مانند آلمان و اتریش مهلت پیدا کردن کار در سوئد را به متقاضیان نمی دهند. برای اخذ ویزای کاری سوئد می بایست مدارکی چون پاسپورت و مدارک هویتی، تمکن مالی برای تامین هزینه های متقاضی و خانواده خود و قرارداد کاری با یک شرکت سوئدی موجود باشد.

    مهاجرت کاری به هلند

    مهاجرت کاری به هلند

    هلند یکی از بزرگترین کشورهای اروپا با بیش از 17 میلیون نفر جمعیت است. واحد پولی این کشور یورو است. نرخ بیکاری در این کشور در ابتدای سال 2020 برابر با 2.9 درصد کل جمعیت کشور هلند است. هلند جز ارزانترین کشورهای غرب اروپا است. این کشور هزینه زندگی در ماه به ازای هر نفر 900 یورو است. حداقل درآمد کارگران ساده در این کشور 1635 یورو در ماه سات. مشاغل تخصصی حقوق بالاتری دریافت میکنند. برای مثال یک توسعه دهنده نرم افزار در این کشور حداقل 5000 یورو در ماه دریافت میکند اما یک مدیر پروژه IT ماهانه حداقل 8000 یورو حقوق میگیرد.

    روش های زیادی برای مهاجرت کاری به هلند وجود دارد. به طور مثال ویزای کاری MVV ویزای کوتاه مدتی است که فرد میتواند به اعضای خانواده خود که در هلند اقامت دارند به پیوندد و مشغول به کار شود. اما رایج ترین نوع مهاجرت کاری به هلند اخذ ویزای جست و جوی کار در هلند است. با این ویزا فرد میتواند به مدت 6 ماه به هلند مهاجرت کرده و به جست و جوی کار در هلند به پردازد اگر موفق شد که ویزای کاری خود را تغییر داده و مشغول به کار در هلند می‌شود اما اگر موفق نشد می‌بایست به کشور خود بازگردد.

    برای اقدام به اخذ انواع ویزای کاری هلند می بایست مدارکی چون پاسپورت معتبر، سابقه کاری و تحصیل آکادمیک، تمکن مالی و ... را داشته باشید. نکته مهم در رابطه با مهاجرت کاری به هلند آن است که بعد از 5 سال کار در سوئد فرد میتواند اقدام به اخذ اقامت هلند کند.

    مهاجرت کاری به اسلوونی

    از جمله کوچکترین های کوچک قلب اروپا که جمعیت نسبتا کمی دارد اما چرخه اقتصاد این کشور بسیار پویاست. پایتخت اسلوونی لوبلیانا است. واحد پولی این کشور یورو است. جمعیتی حدود 2 میلیون نفر دارد و نرخ بیکاری در این کشور 3.6 درصد است که هر ساله با شیب تندی رو به کاهش است. حداقل حقوق دریافتی در این کشور در ابتدای سال 2020 بیش از 940 یورو در ماه است و هزینه زندگی در این کشور 500 یورو تخمین زده شده است.

    مهاجرت کاری به اسلوونی شرایط متفاوتی با سایر کشورهای اروپایی دارد. در اسلوونی سه نوع ویزای کاری داریم که بسیار پرطرفدار هستند.

    1. ویزای اشتغال به کار در یک شرکت اسلوونیایی: این نوع ویزا به فرد اجازه میدهد که در یکی از فرصت های شغلی اسلوونی استخدام شود.
    2. ویزای خوداشتغالی در اسلوونی: این ویزا به فرد اجازه راه اندازی یک کسب و کار در اسلوونی طبق چارچوب قوانین این کشور را می دهد.
    3. ویزای اشتغال به کار در برندها و شرکت های بین المللی: این نوع ویزا به افرادی که استخدام برندها و شرکت های بین المللی هستند اجازه ورود به اسلوونی و انجام فعالیت های اقتصادی در شعب واقع در اسلوونی را میدهد.

    مهاجرت کاری به قبرس

    قبرس یکی از نزدیک ترین کشورهای اروپایی به ایران است. این کشور جزیره ای در دریای مدیترانه است که تحت حاکمیت دو کشور ترکیه و یونان است. بخش شمالی آن در دست ترکیه و بخش جنوبی آن در دست یونان است. زبان رسمی این کشور ترکی و یونانی است. انواع ارزهای معتبر بین المللی از جمله دلار، یورو و لیر در بازار قبرس رایج است.

    جمعیت قبرس بسیار کم است و در اوایل سال 2023 جمعیتی حدود 1.200.000 نفر را ثبت نموده بود. نرخ بیکاری این کشور بسیار پایین است در اواخر سال 2019 حدود 7 درصد کل جمعیت قبرس اعلام شد که این آمار بسیار امیدوار کننده است چرا که نرخ بیکاری هر ساله در قبرس رو به کاهش است.

    در قبرس صنعت گردشگری بسیار فعال و درآمدزا است. و بخش ریادی از جمعیت قبرس در مراکز گردشگری، سواحل، هتل ها و ... مشغول به کار هستند. مردم کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا هستند میتوانند بدون نیاز به ویزای کار می توانند به قبرس مهاجرت کنند و مشغول به کار شوند. اما سایر ملیت های جهان برای مهاجرت کاری به این کشور نیاز به اخذ ویزای مهاجرت کاری به قبرس را اخذ کنند. ویزای مهاجرت کاری به قبرس 2 ساله است که باید بعد از گذشت یک سال از ویزا اقدام به تمدید آن نمود. فرد دارای ویزا می تواند به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال خود به این کشور مهاجرت کند. شایان به ذکر است که مهاجرین بعد از 5 سال کار مداوم و متوالی در قبرس می‌توانند اقدام به اخذ اقامت دائم این کشور را داشته باشند.

    مهاجرت کاری به قبرس مدارک پیچیده ای لازم ندارد. تنها مدارک هویتی و پاسپورت، تمکن مالی، سوابق شغلی و تحصیلی، گواهی سوءپیشینه و قرارداد با کارفرما برای اقدام به مهاجرت کاری کفایت می کند. کارفرمایان قبرس در سال 2020 به دنبال استخدام متخصصانی چون پزشکان، پرستاران، داروسازان، مهندسان برق، مهندسان فناوری اطلاعات و حسابداران است. حداقل حقوق در قبرس 870 یورو است. از آنجایی که ثبات اقتصادی در این کشور بسیار بالاست و نرخ تورم در این کشور خیلی خیلی پایین است حدود 6 سال است که حداقل دستمزد مردم قبرس 870 یورو است. حداقل حقوق برای استخدام کارگران ساده در این کشور الزامی است. متقاضیانی که قصد مهاجرت کاری به قبرس را دارند می‌بایست در ابتدا به دنبال شغل مناسب خود در سایت های کاریابی قبرس باشند و بعد از آن از طریق موسسات مهاجرتی و سفارت قبرس اقدام به انجام سایر امور مهاجرتی خود کنند.

    مهاجرت کاری به آمریکا

    مهاجرت کاری به آمریکا

    اگر بخواهیم قبل از رجوع به شرایط مهاجرت کاری به آمریکا اندکی به شرایط عمومی و اقتصادی این کشور بپردازیم باید گفت که آمریکا کشوری بزرگ در قاره آمریکا است که از شمال مرز بزرگی با کانادا و از جنوب با کشور مکزیک هم مرز است. مراودات اقتصادی زیادی بین آمریکا و این دو کشور وجود دارد. کشور آمریکا سومین کشور پر جمعیت دنیا با بیشترین میزان مهاجر است. اغلب مهاجرین به دلیل وجود بهترین مراکز تحصیلی و فعالیت های اقتصادی رو به رشد آمریکا به این کشور مهاجرت میکنند. در ابتدای سال 2020 نرخ بیکاری در کشوری با جمعیت زیاد آمریکا تنها 3.7 درصد اعلام شد. البته شرایط حاکم بر دوران شیوع ویروس کرونا تاثیر زیادی در رشد نرخ بیکاری در سراسر جهان شده است که آمریکا هم از این قائله مستثنی نیست و نرخ بیکاری در این کشور افزایش یافته است. رشد اقتصادی این کشور نیز در اوایل سال 2020 نسبت به سال گذشته 3.2 برابر اعلام شد. شاخص کیفیت زندگی اغلب مردم کانادا نزدیک به 180 است که نسبت به کشور ایران بسیار بالاتر است. واحد پولی ارزشمند این کشور یعنی دلار آمریکا تعیین کننده نرخ و ارزش سایر واحد های پولی در دنیاست. ثبات اقتصادی این کشور بسیار بالاست  برای مثال از سال 2000 میلادی تا سال 2020 یعنی طی بیست سال متوالی، نرخ یک بطری شیر یک لیتری در آمریکا تنها 2 دلار افزایش یافته است. نرخ دستمزدها نیز نسبت به حداقل هزینه زندگی در آمریکا بالاست و متوسط مردم جامعه آمریکا زندگی مرفه و بی دردسری را تجربه می کنند. حال برایمان روشن است که چرا بیشتر جمعیت آمریکا را مهاجرین تشکیل داده اند.

    شرایط اخذ مهاجرت کاری و کار در آمریکا روش های زیادی دارد که در ادامه ما به معرفی ده روش آن که پرطرفدارتر است می پردازیم:

    1. ویزای H1 آمریکا: محبوب ترین ویزای کار آمریکا برای افراد متخصص در یک رشته است. این تخصص میتواند آکادمیک باشد یا بر اساس تجربه چندین ساله به دست آمده باشد. البته تجربه کسب شده باید قابل اثبات باشد. روش کلی این نوع ویزا آن است که یک شرکت آمریکایی برای جذب نیرو در آمریکا و اروپا موفق نشده باشد و به دنبال استخدام نیرو از سایر نقاط دنیا باشد. فرد با دریافت دعوت نام شرکت آمریکا به همراه خانواده خود به آمریکا رفته و مشغول به کار میشود. مدت این ویزا 1 سال است اما اگر شرکت آمریکایی بخواهد میتواند برای اخذ گرین کارت برای نیروی خود اقدام نماید.
    2. ویزای H1-B آمریکا: همانند ویزای H1 است با این تفاوت که مدت آن سه ساله است و بعد از پایان این سه سال اگر شرکت محل استخدام نیرو، برای آن فرد درخواست گرین کارت نداده باشد فرد باید خاک آمریکا را ترک کند. اما این ویزا قابل تمدید است و پس از پایان اعتبار میتوان آن را تمدید نمود.
    3. ویزای H1-B1  آمریکا: این ویزا مخصوص مهاجرین شیلی و سنگاپور برای کار در آمریکا است.
    4. ویزای J1 آمریکا: ویزای کار بسیار خاص آمریکا ویزا J1 است. صدور موارد مشابه این ویزا در کشورهای دیگر بسیار نادر است. این ویزا برای تبادل فرهنگ آمریکا با سایر کشورها صادر میشود. به اینگونه که یک یا چند نفر برای اشاعه فرهنگ خود به آمریکا سفر میکنند و در مقابل از آمریکا هم گروهی برای همین امر به کشور آن ها سفر میکنند. این افراد در آمریکا به اموری چون تدریس و تحقیق می پردازند. این ویزا شامل خانواده های این افراد نیز میشود. البته فرزندان زیر 21 سال آنها نمیتوانند همراه والدین خود به آمریکا سفر کنند. این ویزا غیر قابل تبدیل به سایر ویزاهاست اما تا 7 سال میتوان آن را تمدید کرد. بعد از پایان اعتبار ویزا افراد باید آمریکا را ترک کنند و تا 2 سال اجازه اخذ هیچگونه ویزای آمریکا را نخواهند داشت.
    5. ویزای EB3 آمریکا: ویزای مخصوص نیروهای کار غیر حرفه ای و غیر متخصص صادر می شود. مشاغلی که نیاز به تخصص های ویژه ای ندارند اما آمریکا به دنبال استخدام آنها است.
    6. ویزای P آمریکا: این دسته از ویزاهای آمریکا مربوط به ورزشکاران، هنرمندان و فعالان عرصه تفریح و سرگرمی است که به آنها و خانواده شان اجازه ورود به خاک آمریکا و انجام فعالیت های اقتصادی را می دهد.
    7. ویزای P1 آمریکا: این ویزا مخصوص ورزشکارانی است که یک رکورد یا شهرت بین المللی دارند.
    8. ویزای P2 آمریکا: همانند ویزای P1 است اما با سختگیری کمتر؛ این ویزا مخصوص هنرمندان است که با این ویزا وارد آمریکا شوند.
    9. ویزای P3 آمریکا: ویزای ویژه ی مربیان ورزشکاری یا مربیان هنرمندان است که به آنها اجازه ورود به آمریکا برای توسعه مهارت های خود یا آموزش و تفسیر مهارت های خود را می دهد. این ویزا میتواند برای یک فرد یا یک گروه صادر شود.
    10. ویزای P4 آمریکا: ویزای مخصوص خانواده ورزشکاران و هنرمندان که شامل حال فرزندان زیر 20 سال مجرد آن ها نیز میشود. خانواده این افراد اجازه اشتغال به کار پیدا نمیکنند مگر مجوزهای لازم را بگیرند. اما برای تحصیل آنها موانعی وجود ندارد و نیازی به اخذ ویزای دانشجویی نیز ندارند.

    نرخ بیکاری در کشورها

    نرخ بیکاری در کشورهای نام برده در این مطلب، مقاصد مهاجرتی برتر و سایر کشورهای قابل توجه در جهت مقایسه، به شرح زیر است:

    کشور

    نرخ بیکاری (درصد)

    ایران

    10.8

    کانادا

    5.2

    آمریکا

    3.5

    استرالیا

    3.5

    نیوزلند

    3.3

    آلمان

    3

    انگلیس

    3.5

    ترکیه

    9.6

    سنگاپور

    2.9

    بلژیک

    5.8

    اتریش

    5.9

    سوئد

    6.5

    نروژ

    3.3

    هلند

    3.9

    قبرس

    8.6

    اسلوونی

    4.1

    امارات متحده عربی

    3.5

    جمهوری چک

    2.5

    استونی

    5.8

    چین

    4.2

    فرانسه

    7.4

    فنلاند

    6.7

    ژاپن

    2.5

    اتحادیه اروپا بطور میانگین

    6

    کشورها با بیشترین و کمترین میزان نرخ بیکاری

    کشورها با بیشترین و کمترین میزان نرخ بیکاری

    کمترین نرخ بیکاری (درصد)

    بیشترین نرخ بیکاری (درصد)

    قطر 0.1

    آفریقای جنوبی 29.2

    السالوادور 0.1

    جیبوتی 26.1

    میانمار 0.5

    گینه استوایی 25

    جزایر سلیمان 0.7

    بوتسوانا 24.9

    چاد 1.1

    گرانادا 22.9

    تایلند 1.1

    اسواتینی 22.7

    بحرین 1.2

    لسوتو 22.4

    کامبوج  1.2

    گابن 20.4

    مالاوی 1.3

    نامیبیا 19.9

    پالائو 1.4

    کوراسائو 19.1

    متوسط درآمد در کشورها

    متوسط درآمد در کشورها نام برده و سایر کشورها قابل توجه در جهت مقایسه، به شرح زیر است:

    کشور

    متوسط درآمد در ماه (دلار آمریکا)

    کانادا

    2812

    آمریکا

    3556

    استرالیا

    3573

    نیوزلند

    2835

    آلمان

    2935

    انگلیس

    2703

    ترکیه

    422

    سنگاپور

    3824

    بلژیک

    2423

    اتریش

    3573

    سوئد

    2945

    نروژ

    3400

    هلند

    2987

    قبرس

    1399

    اسلوونی

    1320

    آمریکا

    3555

    امارات متحده عربی

    2799

    جمهوری چک

    1230

    چین

    1044

    فرانسه

    2679

    فنلاند

    2804

    ژاپن

    2823

    کشورها با بیشترین و کمترین میزان متوسط درآمد

    بیشترین متوسط درآمد در ماه (دلار آمریکا)

    کمترین متوسط درآمد در ماه (دلار آمریکا)

    لوزامبرگ

    جمهوری دموکراتیک کنگو

    امارات متحده عربی

    ماداگاسکار

    نروژ

    بوروندی

    سوئیس

    مالاوی

    آمریکا

    گینه بیسائو

    کانادا

    جمهوری آفریقای مرکزی

    اتریش

    موزامبیک 

    سوئد

    زامبیا

    دانمارک

    ازبکستان

    استرالیا

    رواندا

    دریافت مشاوره از گروه مهاجرتی ادب

    دریافت مشاوره از گروه مهاجرتی ادب

    گروه مهاجرتی ادب ویزا با بیش از 10 سال سابقه درخشان در زمینه فعالیت مهاجرتی و اعزام دانشجو به ثمر رساندن پرونده‌های مهاجرت تحصیلی و همچنین فعالیت در این زمینه به صورت تخصصی و با داشتن یک تیم از کارشناسان تخصصی برای مشخص سازی مسیر مهاجرتی شما و همچنین یک کادر مجرب اجرایی جهت اجرای پرونده، در زمینه مهاجرت تحصیلی به کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا، قبرس شمالی و نیوزلند فعالیت دارد که باید گفت فعالیت تخصصی و تمرکز بیشتر مجموعه مهاجرت و اخذ ویزا در زمینه تحصیل در کانادا و تحصیل در استرالیا است. برای مشاوره و کسب اطلاعات درباره مقاصد ذکر شده در زمینه مهاجرت تحصیلی و اخذ مشاوره رایگان، رزرو وقت مشاوره تخصصی یا اقدام برای تشکیل یک پرونده قوی مهاجرتی می‌توانید با مشاوران و کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

     

    به اشتراک بگذارید

    سوالات متداول مهاجرت کاری

    دیدگاه یا سوال خود را با ما در میان بگذارید
    دیدگاه ها (35 پاسخ)
    2023-08-13

    سلام , من گواهینامه پایه یک دارم , میتونم بین الملی رو هم بگیرم , میخواستم بپرسم میتونم در کشور دیگه ای راننده بشم؟

    2023-08-19

    سلام. فعالیت ما در زمینه مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا و استرالیا هستش که میتونیم براتون اقدام کنیم و در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-05-05

    با سلام 28 سال دارم متاهل هستم .لیسانس مهندسی صنایع دارم و 6 سال سابقه کار در بانک به عنوان بانکدار دارم .سطح زبانم intermediate هست .میخواستم بدونم امکان مهاجرت به کدوم کشور و از چه طریقی رو دارم و اینکه آیا همسرم هم میتونه همراه من بیاد اگر تحصیلی انتخاب کنم ؟

    2023-05-09

    سلام. ما براتون کانادا و استرالیا رو به راحتی میتونیم اقدام کنیم. همسر هم بله امکان همراهی و همچنین مجوز کار رو خواهند داشت. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-04-23

    سلام با ارشد مددکاری اجتماعی به کدوم کشور ها برای کار میشه مهاجرت کرد

    2023-04-24

    سلام. ما برای تحصیل در کانادا یا استرالیا میتونیم براتون اقدام کنیم، برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-04-17

    با کارشناسی برق و 17 سال سابقه کار در رشته ابزاردقیق و کنترل در صنعت گاز کجا میشه اقامت کاری گرفت؟

    2023-04-24

    سلام. زمینه فعالیت ما صرفا مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا، قبرس شمالی و نیوزلند است.

    2023-04-12

    سلام مجید متولد67حرفام لنت کوبی هست می خواستم ببینم تو چه کشوری از نظر اقتصادی تامین میشوم

    2023-04-16

    سلام. ما فقط تحصیلی میتونیم براتون اقدام کنیم: 02171400111

    2022-10-10

    سلام متولد ۷۱ هستم .کارشناسی زیست شناسی خوندم و ارشد مدیریت دولتی میشه لطفا راهنمایی کنید ارشد بخونم یا دکتری واسه چه کشوری

    2022-10-12

    سلام. کاملا بستگی به شرایطتون داره و حتما باید مشاوره بشید چون خیلی جاها ما همان دکتری رو پیشنهاد میکنیم و خیلی جاهای دیگه ارشد مجدد، برای مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2022-10-01

    سلام. ممنون بابت اطلاعاتی که دادین. متولد 73 هستم. رشته تحصیلی برق مخابرات. در زمینه طراحی الکترونیک و برنامه نویسی چند سالی هست در شرکت خودم فعالیت دارم. میخواستم ببینم امکان مهاجرت به کدوم کشور هست؟ متاهل هستم..

    2022-10-03

    سلام. ما میتونیم براتون تحصیلی کانادا یا استرالیا رو اقدام کنیم.

    2022-09-12

    سلام در یک شرکت بین المللی (نستله) کار میکنم با 21 سال سابقه کار در زمینه اپراتور دیگ بخار وسیستم های امونیاکی و دیگرتجهیزات صنعتی 44 سال سن دارم و درخواست کار در استرالیا را دارم

    2022-09-13

    سلام. زمینه فعالیت ما صرفا مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا، قبرس شمالی و نیوزلند است.

    2022-09-02

    سلام 20 سالمه ورزشکار هستم و عضو تیم ملی. میخواستم ببینم از چه راه هایی میتونم محاجرت کنم

    2022-09-03

    سلام. پیشنهاد ما مهاجرت تحصیلی به کانادا و استرالیا هستش.

    2022-08-12

    برای مهاجرت کار به نیوزلند چه شرایطی باید داشته باشم؟ فوق لیسانس رشته کشاورزی با ۲۰ سال سابقه کار و متاهل هستم

    2022-08-13

    سلام. اقدام ما صرفا تحصیلی هست و بنابراین اطلاع دقیقی ندارم.

    جهت نمایش پاسخ های بیشتر کلیک کنید

    موسسه آراد دانان برنا دارای مجوز رسمی از وزارت علوم و تحقیقات برای کشورهای استرالیا و کانادا می باشد و دیگر مطالب وبسایت که با دقت بالا توسط تیم تولید محتوای ادب ویزا تولید شده است برای اطلاع رسانی شما عزیزان است.

    مشاوره رایگان مهاجرت و رزرو وقت مشاوره

    021 71 400 111 مشاوره رایگان واتساپ