مهاجرت سرمایه گذاری به پرتغال

صفر تا صد مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری در سال 2023 و میزان سرمایه لازم، شرایط، مدارک و مراحل آن، نحوه اخذ اقامت و شهروندی

مهاجرت سرمایه گذاری به کانادا

تمکن مالی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا چقدر است؟ شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا چیست؟ آیا دریافت اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری آسان است؟ اطلاعات کامل با ادب ویزا

مهاجرت سرمایه گذاری استرالیا

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا چیست؟ سرمایه لازم برای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا چقدر است؟ دریافت اطلاعات کامل با ادب ویزا

مهاجرت سرمایه گذاری به نیوزلند

صفر تا صد مهاجرت به نیوزلند از طریق سرمایه گذاری در سال 2023 و میزان سرمایه لازم، شرایط، مدارک و مراحل آن، نحوه اخذ اقامت و شهروندی

مهاجرت سرمایه گذاری به انگلستان

صفر تا صد مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری در سال 2023 و میزان سرمایه لازم، شرایط، مدارک و مراحل آن، نحوه اخذ اقامت و شهروندی

مهاجرت سرمایه گذاری ترکیه

صفر تا صد مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری در سال 2023 و میزان سرمایه لازم، شرایط، مدارک و مراحل آن، نحوه اخذ اقامت و شهروندی

مهاجرت سرمایه گذاری آمریکا

صفر تا صد مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در سال 2023 و میزان سرمایه لازم، شرایط، مدارک و مراحل آن، نحوه اخذ اقامت و شهروندی

مهاجرت سرمایه گذاری قبرس

صفر تا صد مهاجرت به قبرس از طریق سرمایه گذاری در سال 2023 و میزان سرمایه لازم، شرایط، مدارک و مراحل آن، نحوه اخذ اقامت و شهروندی

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

جهت دریافت آنی مشاوره رایگان مهاجرت می توانید در ساعات کاری مجموعه با ما تماس بگیرید. در غیر این صورت اطلاعات خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت مشاورین ادب ویزا با شما تماس بگیرند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

    روش‌های متنوعی برای مهاجرت به کشورهای مختلف وجود دارد که یکی از آن‌ها سرمایه گذاری است. مهاجرت سرمایه گذاری از جمله روش‌های مهاجرتی جدیدی است که در چند سال گذشته بین متقاضیان بسیار رواج یافته است. زیرا کشورهای مهاجرپذیر با ارائه برنامه‌های سرمایه گذاری امتیازات ویژه‌ای به متقاضیان می‌دهند. از سویی برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برای کشور مقصد نیز بسیار پرسود است. زیرا سرمایه گذاری خارجی می‌تواند باعث رشد اقتصادی، افزایش جمعیت و توسعه شود. می‌توان گفت که مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری یک معامله برد-برد برای متقاضی و کشور پذیرنده است.

    در پرونده‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری مهمترین قسمت، انتخاب کشوری است که شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری آن برای مهاجر مناسب باشد. در این مطلب از بلاگ ادب ویزا با بهترین و محبوب‌ترین کشورها برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری آشنا خواهیم شد.

    تاریخچه‌ای کوتاه از شروع مهاجرت سرمایه گذاری در جهان

    به ویزای سرمایه گذاری، لقب ویزای طلایی (Golden Visa) یا پاسپورت طلایی نیز داده شده است. اولین بار کشور سنت کیتس و نویس در سال 1984 میلادی برنامه جذب مهاجرین سرمایه دار را آغاز کرد. این کشور با وعده اقامت دائم از طریق خرید ملک یا کارآفرینی، سرمایه داران را تشویق به سرمایه گذاری در کشور خود کرد. تا سال 2006 سایر کشورها نیز با پیروی از برنامه اعطای اقامت دائم در عوض خرید ملک و کارآفرینی سرمایه گذاران را جذب کردند. اما پس از سال 2006 آمریکا با رویکردی جدید در جهت افزایش سرمایه‌های ملی، شروع به گسترش ویزای سرمایه گذاری نمود.

    عرضه این نوع ویزا از طرف آمریکا به مرور زمان باعث شد که سایر کشورها نیز شروع به ارائه برنامه‌های مختلف سرمایه گذاری جهت جذب سرمایه داران خارجی کنند. از جمله کشورهایی که در سال‌های اخیر در زمینه ویزای سرمایه گذاری بسیار مورد توجه و محبوبیت متقاضیان قرار گرفته گرفته است، می‌توان به پرتغال اشاره کرد.

    ویزای سرمایه گذاری چیست؟ آشنایی با ماهیت ویزای طلایی

    ویزای سرمایه گذاری از جمله پرکاربردترین انواع ویزا در کشورهای مختلف است. با استفاده از این ویزا، متقاضیان با پرداخت هزینه‌های مربوط به فعالیت اقتصادی، خدماتی یا تولیدی در کشور مقصد، اقامت موقت آنجا را کسب می‌کنند. البته باید گفت که امکان تبدیل ویزای موقت سرمایه‌گذاری به اقامت دائم نیز وجود دارد. در اصل یکی از مزایای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری، تبدیل آسان آن به اقامت دائم است.

    اما موضوعی که در مهاجرت سرمایه گذاری مهم است، میزان سرمایه لازم برای راه اندازی یا خرید کسب و کاری در کشور مقصد است. البته شرایط دیگری نیز برای اخذ ویزای سرمایه گذاری وجود دارد که متقاضیان باید آن‌ها را داشته باشند.

    در حالت کلی ویزای سرمایه گذاری یا گلدن ویزا برای آن دسته از سرمایه‌دارانی که به دنبال توسعه یا راه‌اندازی کسب و کار جدید خود هستند مناسب است. البته در مواردی افراد به دلیل نداشتن شرایط لازم برای اخذ ویزای کاری و و به دلیل برخورداری از سرمایه لازم، اقدام به اخذ ویزای سرمایه گذاری می‌کنند.

    ویزای سرمایه گذاری از نظر میزان سرمایه لازم به دو دسته زیر تقسیم می‌شود:

    • سرمایه زیاد برای خرید شرکت یا راه اندازی کسب و کاری جدید
    • سرمایه نسبتا کم یا مناسب برای راه اندازی استارتاپ و کارآفرینی

    در هر دو روش شرایط و الزامات قانونی خاصی نیاز است که باید از طرف متقاضی رعایت شوند.

    انواع روش‌های سرمایه گذاری در بهترین کشورها برای دریافت اقامت

    هر کشوری برای جذب سرمایه گذاران خارجی برنامه‌های مختلفی را بر اساس وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی خود ارائه می‌دهد. از جمله پرکاربردترین و پرطرفدارترین روش‌های سرمایه گذاری خارجی می‌توانیم به موارد مشخص شده در تصویر زیر اشاره کنیم.

    انواع روش‌های سرمایه گذاری در کشورهای مختلف

    هر کدام از این روش‌ها در کشورهای مختلف، شرایط، مدارک، هزینه سرمایه گذاری و مراحل متفاوتی دارند.

    هدف از اعطای ویزای سرمایه گذاری

    هدف از اعطای ویزای سرمایه گذاری، جذب سرمایه‌های خارجی، رشد و توسعه اقتصادی، اشتغال زایی، پیشرفت علمی و جذب طرح‌های استارت آپی و کارآفرینی است. ویزای سرمایه گذاری از آن دسته ویزاهای محبوبی است که می‌تواند اخذ اقامت دائم یا شهروندی در کشور مقصد را برای سرمایه گذار راحت‌تر کند.  

    چرا انتخاب کشور مقصد در مهاجرت سرمایه گذاری مهم است؟

    مانند دیگر انواع روش‌های مهاجرتی (مهاجرت تحصیلی و کاری)، انتخاب کشور مقصد برای سرمایه گذاری خارجی بسیار مهم است. زیرا هدف اصلی متقاضیان از هر نوع مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری، زندگی، کار، تحصیل یا سرمایه‌گذاری در فضایی بهتر و پویاتر است.

    در حال حاضر در اغلب کشورها برنامه‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری اجرا می‌شود. زیرا این روش راه خوبی برای جذب سرمایه بیشتر است. به ویژه در مناطقی که شهروندان خیلی تمایل به سرمایه گذاری در آن ناحیه ندارند. در این بین کشورهایی وجود دارند که برنامه جذب سرمایه را معلق یا متوقف کرده‌اند. به همین دلیل داشتن اطلاعات کافی در مورد کشور مقصد و برنامه‌های سرمایه گذاری مهم است. از دیگر دلایل اهمیت انتخاب کشور مقصد برای سرمایه گذاری می‌توان به دو مورد زیر اشاره کرد:

    • متقاضی قرار است برای مهاجرت به این کشورها هزینه زیادی بابت سرمایه گذاری پرداخت کند. اگر اقتصاد آن کشور روند رو به رشدی نداشته باشد یا میزان مالیات بر سرمایه گذاری زیاد باشد، نه تنها سرمایه گذاری متقاضی سودی نخواهد داشت، بلکه امکان از دست دادن سرمایه اولیه نیز وجود دارد. بنابراین بهتر است متقاضی کشوری را انتخاب کند که از نظر اقتصادی رو به رشد باشد.
    • بهتر است کشوری که برای سرمایه گذاری انتخاب می‌شود مزایای قانونی بیشتری به متقاضی برای سرمایه گذاری نسبت به سایر کشورها ارائه دهد. از این مزایا می‌توانیم به رفاه، کیفیت زندگی، اقتصاد پویا، امنیت، آزادی سیاسی و فرهنگ و مالیات کمتر اشاره کنیم.

    با توجه به این دو دلیل، متقاضیان باید تحقیقات کاملی در زمان انتخاب کشور برای سرمایه گذاری انجام دهند. البته توصیه می‌شود که پس از تحقیق، با مشاورین متخصص این حوزه نیز مشورت کنند.

    آشنایی با شرایط مهاجرت سرمایه گذاری؛ شرایط عمومی برخی از کشورها

    هر کشوری شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری خاص خود را دارد. این شرایط با توجه به قوانین سرمایه گذاری و مالیاتی هر کشور تعیین می‌شود. در ادامه چند مورد از مهمترین شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری را معرفی خواهیم کرد.

    انجام یک سرمایه گذاری مطمئن و مفید در کشور مقصد

    از جمله روش‌های سرمایه‌گذاری می‌توانیم به خرید ملک، ثبت شرکت، راه‌اندازی استارتاپ یا کارآفرینی و خرید سهام یک شرکت اشاره کنیم. از این روش‌های سرمایه گذاری می‌توانیم به خرید ملک، ثبت شرکت، راه‌اندازی استارتاپ یا کارآفرینی و خرید سهام یک شرکت اشاره کنیم. در اغلب موارد شرایط و مدارک مورد نیاز برای یک روش سرمایه گذاری در کشوری خاص با روشی دیگر در همان کشور متفاوت خواهد بود.

    دریافت اقامت دائم پس از گذراندن مدتی مشخص

    مدت زمانی که هر کشور برای اعطای اقامت دائم بعد از ویزای سرمایه گذاری تعیین می‌کند متفاوت است. برخی کشورها پس از 5 سال و برخی دیگر دوره کوتاه‌تری را مدنظر دارند. البته برای دریافت اقامت دائم متقاضیان باید شروط دیگری را رعایت کنند. از این شروط می‌توانیم به عدم تخلف در زمان حضور در کشور و پرداخت به موقع مالیات اشاره کنیم.

    عدم برداشت سرمایه یا سود در بازه زمانی تعیین شده

    یکی از قوانین مهمی که در زمان بررسی و انتخاب کشور برای سرمایه گذاری باید به آن توجه شود، امکان برداشت سود از سرمایه گذاری انجام شده است. در مواردی برخی از کشورها اجازه برداشت سود از سرمایه گذاری را به شخص نمی‌دهند. در این حالت فرد به ازای سرمایه گذاری انجام شده، اقامت دائم دریافت می‌کند.

    تعیین حداقل زمان اقامت سرمایه گذار در کشور

    متقاضیان سرمایه گذاری باید در هر سال حداقل چند روزی در آن کشور سکونت داشته باشند. حداقل زمان مورد تایید در بین کشورهای مختلف، متفاوت است. عدم نیاز به اقامت یکسره در کشور مقصد، در طول زمان دریافت ویزای سرمایه گذاری، یک مزیت عالی برای افرادی است که به دلیل مسائل شخصی و شغلی امکان اقامت یکسره در کشور مقصد را ندارند.

    حداقل میزان سرمایه گذاری در کشور ارائه دهنده ویزا

    میزان حداقل سرمایه گذاری نیز از جمله شرایط خاص هر کشور ارائه دهنده برنامه مهاجرت سرمایه گذاری است. میزان سرمایه ممکن از 500 هزار یورو در کشورهای سطح بالای اروپا تا 2 میلیون دلار در آمریکا یا 150 هزار دلار در کانادا متغیر باشد. تعیین حداقل سرمایه لازم به نوع روش سرمایه گذاری و کشور مقصد بستگی خواهد داشت.

    امکان دریافت مجوز کار برای همسر متقاضی و تحصیل کودکان

    در برخی از کشورها همسر متقاضی در صورت داشتن شرایط لازم، امکان دریافت مجوز کار را دارد. از طرفی دیگر متقاضیان می‌توانند فرزندان زیر 18 سال (در برخی کشورها فرزندان زیر 21 سال) را همراه با خود به کشور مقصد ببرند. البته فرزندان متقاضی باید مجرد باشند. در صورتی که فرزندان متقاضی ویزای سرمایه گذاری بیشتر از 18 سال سن داشته یا متاهل باشند، باید به صورت مستقل تقاضای ویزا دهند.

    مدرک زبان انگلیسی و محدوده سنی

    نوع سرمایه گذاری و حوزه فعالیت کسب و کار در تعیین سطح زبان انگلیسی تاثیر دارند. اما در اغلب موارد دانش زبان بالایی برای ویزای سرمایه گذاری نیاز نیست. در مورد شرایط سنی نیز باید بگوییم که شرایط خاص و محدودکننده‌ای در این باره وجود ندارد.

    داشتن تحصیلات مرتبط با کسب کار شخص

    در مواردی که متقاضیان برای ثبت شرکت یا کارآفرینی اقدام می‌کنند، باید تحصیلات و سابقه کاری مرتبط با کسب و کاری که می‌خواهند راه اندازی کنند را داشته باشند. هر چه سابقه کاری و تحصیلی متقاضی مرتبط‌تر و طولانی‌تر باشد، شانس دریافت ویزا نیز افزایش خواهد یافت.

    تمدید اقامت متقاضی با رعایت دو شرط مهم

    یکی از مهمترین شرایط تمدید اقامت از طریق سرمایه گذاری، پرداخت به موقع مالیات آن کشور است. در اغلب روش‌های سرمایه گذاری کشورهای مختلف، یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین شروط برای متقاضیان، پرداخت مالیات به صورت منظم است. شرط دوم و بسیار مهم، آن هم در روش سرمایه‌گذاری از نوع اشتغال زایی، میزان تمکن مالی فرد در سال آینده، جهت پرداخت حقوق و بیمه کارمندان و کارگران است. با رعایت این دو شرط، دارندگان ویزای سرمایه گذاری می‌توانند اقامت خود را تمدید کرده یا درخواست اقامت دائم دهند.

    مدارک مورد نیاز برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

    فارغ از نوع ویزای سرمایه گذاری نظیر خرید سهام، استارتاپ یا کارآفرینی، عمومی‌ترین مدارک لازم برای ویزا سرمایه گذاری در اغلب کشورها عبارتند از:

    • پاسپورت معتبر
    • گواهی عدم سوء پیشینه
    • ارائه کلیه مدارک هویتی متقاضی، همسر و فرزندان
    • مدارک و اسناد مالی نظیر حساب بانکی، سند خانه، ماشین، زمین و دارایی‌های دیگر
    •  گردش حساب بانکی تایید شده توسط بانک برای 4 ماه اخیر
    • گواهی اشتغال و سوابق بیمه و فیش حقوقی برای کارمندان
    • مدارک کسب و کار یا سهام شرکت در دو سال اخیر و سایر اسناد مربوط به شرکت مانند سابقه بیمه‌ها رد شده، روزنامه رسمی و موارد دیگر برای کارفرمایان
    • گواهی آزمایشات پزشکی تایید شده توسط پزشک معتمد سفارت کشور مورد نظر

    در کنار این مدارک ممکن است اداره مهاجرت کشور مقصد از متقاضیان مدارک دیگری نیز بخواهد.

    نکته: با توجه به افزایش نرخ دلار در سال‌های اخیر، متقاضیان مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و حتی کاری باید گردش مالی قوی داشته باشند. زیرا اختلاف زیاد دلار و ریال ایران باعث پایین آمدن نرخ گردش مالی ایرانیان شده است.

    معایب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در اغلب کشورها

    معایب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در اغلب کشورها

    هر کدام از روش‌های مهاجرتی معایب مربوط به خود را دارند. این متقاضی است که با توجه به شرایط خود و بررسی مزایا و معایب روش‌های مهاجرتی از بین آن‌ها انتخاب می‌کند. اما در حالت کلی اگر بخواهیم از معایب مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به صورت عمومی صحبت کنیم باید موارد زیر را مثال بزنیم:

    • نیاز به هزینه بسیار زیاد برای سرمایه گذاری و هزینه‌های جانبی
    • پرداخت مالیات به صورت هر ساله
    • مشکلات مربوط به ارائه مدارک سوابق شغلی و تحصیلی مرتبط با کسب و کار در کشور مقصد
    • زمان‌بر بودن تهیه کلیه مدارک برای تکمیل پرونده مهاجرتی
    • طولانی بودن پروسه جواب‌دهی پرونده مهاجرت و صدور ویزا

    متقاضیان ویزای سرمایه گذاری به دلیل پیچیدگی‌های مربوط به این روش، بهتر است با مشاورین این حوزه مشورت کنند. زیرا انتخاب کشور و روش سرمایه‌گذاری، مهمترین تصمیمی است که متقاضیان باید بگیرند و پای زندگی آینده خود و خانواده‌شان و همچنین سرمایه هنگفتی در میان است.

    معرفی بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

    کشورهای زیادی با ارائه برنامه‌های متنوع سرمایه گذاری سعی دارند متقاضیان را به انجام سرمایه گذاری در کشور خود جذب کنند. اما در بین کشورهای مختلف، موارد معرفی شده در تصویر زیر جزء بهترین کشورها برای مهاجرت سرمایه گذاری به شمار می‌روند.

    بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

    با توجه به تعداد زیاد کشورهای ارائه دهنده برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، انتخاب از بین آن‌ها کاری سختی خواهد بود. در نتیجه نیاز است که متقاضیان فاکتورهای مهم برای سرمایه گذاری را بین این کشورها مقایسه کنند. در ادامه این مطلب از بلاگ ادب ویزا با ما همراه باشید تا با روش‌های سرمایه گذاری در کشورهای مختلف آشنا شویم.

    اخذ اقامت پرتغال با سرمایه گذاری در این کشور

    کشور پرتغال در جنوب اروپا و در همسایگی اسپانیا و دریای مدیترانه، یکی از بهترین کشورها برای زندگی خانوادگی و شغلی است. اقتصاد رو به رشد و با ثبات این کشور به ویژه در سال‌های اخیر به همراه مزیت استفاده از ویزای شینگن از مهم‌ترین دلایل مهاجرت سرمایه گذاری افراد به پرتغال است.

    هدف از ارائه ویزای طلایی در پرتغال جذب سرمایه داران خارجی (خارج از اتحادیه اروپا) به این کشور است. سرمایه گذاران با تبعه غیر اروپایی برای سرمایه گذاری در این کشور باید شرایط زیر را داشته باشند:

    • حداقل سرمایه حدود 1 میلیون یورو
    • ایجاد حداقل 10 فرصت شغلی در پرتغال
    • مدارک اثبات خارجی بودن منبع سرمایه
    • نداشتن سوء پیشینه و سابقه جنایی
    • عدم توقیف املاک متقاضی در خارج از اروپا
    • پرداخت هزینه‌های بررسی پرونده
    • اقامت در پرتغال به مدت لازم (در سال اول حداقل 7 روز و در سال‌های بعدی حداقل 14 روز)

    باید اشاره کنیم که روش‌های مختلفی برای سرمایه گذاری و در آخر اخذ اقامت پرتغال وجود دارد. در ادامه با روش‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در پرتغال آشنا خواهیم شد.

    مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه گذاری

    سرمایه گذاری در پرتغال شامل 3 دسته سرمایه گذاری در ملک، کسب و کار و سرمایه گذاری مالی است. در ادامه  شرایط و ضوابط مربوط به هر یک از این سرمایه گذاری‌ها را معرفی خواهیم کرد.

    سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در پرتغال برای مهاجرت
    • خرید ملک یا دارایی به ارزش حداقل 500 هزار یورو
    • مشارکت در نوسازی املاک به ارزش 350 هزار یورو (ملک باید بالای 30 سال عمر داشته باشد)
    • مشارکت در نوسازی املاک قدیمی در مناطقی با جمعیت کم و حداقل میزان سرمایه 280 هزار یورو

    توجه داشته باشید که 280 هزار یورو شامل هزینه خرید ملک و بازسازی آن است.

    سرمایه گذاری مالی در کشور پرتغال برای مهاجرت
    • سپرده گذاری بیش از 1 میلیون یورو در یکی از بانک‌های کشور پرتغال
    • سرمایه گذاری در فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی به ارزش حداقل 350 هزار یورو
    • سرمایه گذاری در بازسازی اماکن فرهنگی و تاریخی و فعالیت‌های هنری به ارزش 250 هزار یورو
    • خرید سهام از صندوق سرمایه گذاری یا کسب و کارهای کوچک به ارزش حداقل 500 هزار یورو

    کشور پرتغال جزء کشورهای امن برای سرمایه گذاری است و از این جهت برای افرادی که تمایل به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری دارند مناسب است.

    دریافت ویزای سرمایه گذاری پرتغال از طریق ایجاد کسب و کار
    • راه‌اندازی استارتاپ با سرمایه زیر 200 هزار یورو (حداقل 10 فرصت شغلی برای شهروندان پرتغالی ایجاد شود)
    • خرید یا سرمایه گذاری در سهام یک شرکت به ارزش حداقل 350 هزار یورو
    • راه‌اندازی کسب و کار و خود اشتغالی (میزان سرمایه بستگی به طرح تجاری کسب و کار دارد)

    متقاضیان دریافت ویزای سرمایه گذاری پرتغال باید به مدت حداقل 5 سال در این کشور فعالیت تجاری داشته باشند. پس از گذراندن این مدت و دارا بودن شرایط خاصی می‌توانند برای اخذ اقامت دائم پرتغال اقدام کنند.

    ویزای سرمایه گذاری آمریکا برای اخذ اقامت

    آمریکا از نظر وسعت و جمعیت (بیش از 340 میلیون نفر طبق آمار 2023)، سومین کشور پهناور جهان محسوب می‌شود. این کشور از 50 ایالت و 5 سرزمین خودمختار تشکیل شده است. پایتخت آمریکا واشنگتن دی سی است و از بزرگ‌ترین شهرهای آن می‌توان نیویورک، سیاتل، لس آنجلس، میامی، فیلادلفیا، سان فرانسیسکو، بوستون و لاس وگاس اشاره کرد.

    زبان رسمی ایالات متحده آمریکا، انگلیسی است اما بسیاری از مردم آمریکا به خصوص ایالت‌های جنوبی آن به زبان مکزیکی هم تسلط یا آشنایی دارند. واحد پول این کشور دلار آمریکا (USD) است که یکی از قدرتمند‌ترین واحدهای پولی بین‌المللی به شمار می‌رود و ارزش سایر واحدهای پولی در کشورهای توسعه یافته نسبت به دلار آمریکا سنجیده می‌شود. با توجه به رشد اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و سطح بالای آموزش در دانشگاه‌های این کشور، میزان تقاضا برای مهاجرت به آن زیاد است.

    معرفی روش‌های سرمایه گذاری در آمریکا برای اخذ اقامت

    یکی از روش‌های بسیار پرطرفدار برای مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در این کشور است. برای دریافت ویزای سرمایه گذاری آمریکا متقاضیان باید در یک کسب و کار فعال سرمایه گذاری کنند. سرمایه گذاری در بورس یا اوراق بهادار و خرید ملک منجر به دریافت ویزای آمریکا نخواهد شد. همچنین در جریان سرمایه گذاری باید یکی از دو حالت زیر رخ دهد:

    • تغییر یا گسترش کسب و کار قدیمی
    • افزایش حداقل 40 درصد دارایی خالص بیزینس یا تعداد کارکنان

    در حالت کلی سرمایه گذاری در آمریکا به 2 صورت زیر انجام می‌شود:

    • سرمایه گذاری در مناطق از قبل تعیین شده توسط اداره مهاجرت و کار آمریکا (مانند مناطق روستایی یا مناطقی با نرخ بیکاری بالا که به TEA معروفند) با سرمایه حداقل 800000 دلار
    • سرمایه گذاری مستقیم حداقل 1 میلیون دلاری در مناطق خارج از طرح TEA (با نرخ بیکاری پایین)

    علاوه بر این دو روش، اداره مهاجرت آمریکا طرح‌های سرمایه گذاری خاصی را برای متقاضیان برنامه ریزی کرده است. از مهمترین طرح‌های سرمایه گذاری در آمریکا می‌توانیم به برنامه EB5 اشاره کنیم. برای دریافت ویزای EB5 متقاضیان باید حداقل سرمایه مشخصی را در یک شرکت آمریکایی سرمایه گذاری کنند.

    شرایط اخذ ویزای EB5 آمریکا

    شرایط دریافت ویزای EB5 آمریکا عبارتند از:

    • سرمایه گذاری حداقل 800000 دلار در یک شرکت آمریکایی (یا 500 هزار دلار در یک منطقه محروم- TEA یا 1 میلیون دلار برای اشتغال‌زایی)
    • ایجاد حداقل 10 شغل تمام وقت برای 2 سال با انجام سرمایه گذاری
    • اثبات قانونی به دست آمدن پول استفاده شده در سرمایه گذاری
    • تایید روش سرمایه گذاری توسط اداره مهاجرت
    • سرمایه گذاری باید در شرکتی سودآور که پس از 1990 تاسیس شده انجام شود.

    اعتبار ویزای EB5 بین 1 تا 2 سال است. پس از اتمام اعتبار ویزای سرمایه گذاری EB5، در صورت عدم تخلف و پرداخت مالیات در این دوران و همچنین داشتن شرایط لازم متقاضیان می‌توانند برای اخذ اقامت دائم درخواست دهند.

    نکته: امکان سرمایه گذاری در آمریکا با خرید ملک وجود دارد که البته این برنامه در حال حاضر برای ایرانیان ممنوع اعلام شده است.

    ویزای سرمایه گذاری کانادا برای اخذ اقامت

    کانادا از دیگر کشورهای پهناور جهان به شمار می‌آید که که در سال 2024 جمعیت آن از 40 میلیون نفر گذشته است. نسبت وسعت کانادا به جمعیت آن بسیار کم است و از همین رو جزء کشورهای کم جمعیت به شمار می‌رود. واحد پولی این کشور، دلار کانادا، جزء واحدهای پولی ارزشمند محسوب می‌شود. کانادا از جمله کشورهای توسعه یافته با اقتصاد پویا و رو به رشد است که نرخ تورم پایینی دارد. به همین دلیل در بین کشورهای محبوب برای سرمایه گذاری قرار دارد.

    مهاجرت سرمایه گذاری به کانادا بسیار آسان و بدون دردسر است، اما طبیعتا مانند هر روش دیگری هزینه‌های مختص به خود را دارد. البته این هزینه‌ها در مقایسه با سایر روش‌های مهاجرتی بیشتر هستند. برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری روش‌های مختلفی وجود دارد که به دو دسته برنامه‌های استانی و فدرال تقسیم می‌شوند.

    تقسیم بندی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کانادا

    مقایسه برنامه سرمایه گذاری استانی و فدرال برای اخذ اقامت کانادا

    برای مقایسه برنامه‌های سرمایه گذاری فدرال و استانی در کانادا به جدول زیر دقت کنید:

    فاکتورهای مقایسه

    برنامه سرمایه گذاری فدرال

    برنامه سرمایه گذاری استانی

    سرمایه لازم

    250 تا 350 هزار دلار کانادا

    100 تا 500 دلار کانادا

    مدت زمان پروسه بررسی پرونده

    1 تا 3 ماه

    6 تا 8 ماه

    مدت زمان اخذ اقامت دائم

    بیش از 2 سال

    بیش از 2 سال

     

    انتخاب بین روش‌های سرمایه گذاری در کانادا به علاقه متقاضی، نوع فعالیتی که قرار است راه‌اندازی یا مدیریت کند و همچنین میزان سرمایه در اختیار او بستگی دارد. به عنوان مثال میزان سرمایه لازم برای راه اندازی استارتاپ یا کارآفرینی بستگی به نوع فعالیت تجاری- اقتصادی و محل شرکت دارد. اما معمولا حداقل میزان سرمایه برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا 300 هزار دلار کانادا است. البته هر چه سرمایه گذاری در محیط یا استانی پیشرفته‌تر و بهتر باشد، هزینه سرمایه گذاری بیشتر خواهد شد.

    نکته 1: قوانین کانادا برای اشتغال‌زایی آسان‌تر از آمریکا است. به عنوان مثال در سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی اشتغال حداقل یک کانادایی کفایت می‌کند. در حالی که برای همین برنامه در آمریکا نیاز است که 10 شغل تمام وقت برای شهروندان آن کشور ایجاد شود.

    نکته 2: توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا نیازی به سرمایه کلان نیست. در مواردی می‌توان با سرمایه‌ای حدود 1500 یا 200 هزار دلار کانادا در برنامه‌های سرمایه گذاری استانی شرکت کرد یا ویزای خود اشتغالی، استارتاپ یا کارآفرینی را دریافت کرد.

    مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

     

    استرالیا به دلیل موقعیت جغرافیای خاص و طبیعت بسیار زیبایی که دارد، جزء کشورهای پرطرفدار برای مهاجرت به شمار می‌رود. از جمله روش‌های مهاجرت به این کشور، سرمایه گذاری است. در حالت کلی دو برنامه سرمایه گذاری در این کشور برای جذب مهاجران فعال است که عبارتند از:

    • ویزای نوآوری و سرمایه گذاری دائم یا ساب کلاس 888
    • ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری موقت یا ساب کلاس 188

    نکته: اخذ ویزای سرمایه گذاری ساب کلاس 188 استرالیا نسبت به سایر ویزاهای سرمایه گذاری در کشورهای دیگر سخت‌تر است. اما همین ویزا جزء سریع‌ترین روش‌های مهاجرت به شمار می‌رود. برای آشنایی با شرایط دریافت ویزای سرمایه گذاری ساب کلاس 188 و 888 به جدول زیر توجه کنید.

    مقایسه دو برنامه سرمایه گذاری استرالیا؛ برنامه سرمایه گذاری ساب کلاس 188 و 888

    شرایط ویزای نوآوری و سرمایه گذاری دائم یا ساب کلاس 888

    شرایط ویزای نوآوری و سرمایه گذاری موقت یا ساب کلاس 188

    • داشتن دعوتنامه از ایالت مربوطه
    • دارا بودن ویزای موقت ساب کلاس 188 به مدت 3 سال
    • مبلغ سرمایه گذاری حداقل 5 میلیون دلار استرالیا
    • حضور فیزیکی در خاک استرالیا
    • حداقل مبلغ سرمایه گذاری 2.5 میلیون دلار استرالیا
    • حداکثر سن متقاضی 55 سال
    • کسب امتیاز حداقل 65 از سیستم امتیازبندی
    • داشتن 3 سال سابقه مدیریتی
    • داشتن دارایی شخصی به ارزش حداقل 2.5 میلیون دلار استرالیا
     

    باید اشاره کنیم که ویزای ساب کلاس 188 خود به 3 دسته ویزا سرمایه گذاری زیر تقسیم می‌شود.

    انواع ویزای سرمایه گذاری 188 در استرالیا

    انواع ویزای سرمایه گذاری ساب کلاس 188 در استرالیا

    هر کدام از این روش‌ها شرایط مخصوص به خود را برای اعطای ویزای سرمایه گذاری استرالیا به متقاضیان دارند.

    ویزای کارآفرینی (Business Innovation Stream)

    • تعهد واقعی به تملک و مدیریت بیزینس جدید یا موجود در استرالیا
    • حداقل دارایی شخصی متقاضی 1250000 دلار استرالیا
    • گردش مالی 2 تا 4 سال اخیر حداقل سالانه 750000 دلار استرالیا

    ویزای سرمایه گذاری معمولی (Investor Stream)

    • حداقل سرمایه گذاری مبلغ 2.5 میلیون دلار استرالیا در اوراق قرضه دولتی یا قلمروها و بیزینس شراکتی به مدت 5 سال
    • دارایی شخصی حداقل به ارزش 2.5 میلیون دلار استرالیا

    ویزای سرمایه گذاری ویژه (Significant Investor Stream)

    • انجام حداقل سرمایه گذاری 5 میلیون دلار استرالیا
    • عدم محدودیت سنی و ارائه مدرک تسلط به زبان انگلیسی
    • عدم نیاز به کسب امتیاز از سیستم امتیاز بندی
     

    با توجه به روش‌های مختلف سرمایه گذاری، افراد با شرایط متفاوت می‌توانند برای دریافت ویزای استرالیا درخواست دهند.

    مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به ترکیه

    روش‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به ترکیه

    ترکیه از دیگر کشورهایی است که سالانه تعداد افراد زیادی برای اخذ ویزای سرمایه گذاری آن درخواست می‌دهند. این کشور از سال 2017 شروع به ارائه ویزای گلدن برای جذب سرمایه گذاران کرده است. در ابتدا حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری در ترکیه 1 میلیون دلار بود. اما به دلیل عدم استقبال کافی، این رقم در سال 2018 به 250 هزار دلار آمریکا کاهش یافت. این تغییر رویه موجب جذب حداکثری سرمایه‌گذاران از سراسر جهان به ترکیه شده است.

    انواع روش‌های سرمایه گذاری در ترکیه برای اخذ اقامت

    نواع روش های سرمایه گذاری در ترکیه

    سرمایه گذارانی که تمایل به اخذ اقامت ترکیه را دارند باید حداقل به مدت 3 سال سرمایه خود را در این کشور نگه دارند. در ادامه با انواع روش‌های سرمایه گذاری برای مهاجرت به ترکیه آشنا خواهیم شد.

    روش سرمایه گذاری در ترکیه

    شرایط مهم اخذ ویزای سرمایه گذاری

    خرید ملک

    • خرید ملک به ارزش 250 هزار دلار
    • اثبات تمکن مالی برای زندگی در ترکیه
    • حداقل 184 روز حضور در این کشور
    • پرداخت مالیات به صورت منظم

    ثبت شرکت

    • استخدام 50 شهروند ترکیه با ثبت یا راه اندازی شرکت
    • امکان ثبت شرکت در حوزه‌های مختلف

    سرمایه گذاری بانکی

    • قرار دادن 500 هزار دلار در یکی از بانک‌های ترکیه و نگهداری آن به مدت 3 سال

    سرمایه گذاری در بازار سهام و اوراق قرضه

    • خرید سهام ترکیه به مبلغ 500 هزار دلار آمریکا
    • تایید خرید سهام از سوی وزارت صنعت یا فناوری ترکیه

    خرید بیزینس در ترکیه

    • میزان هزینه سرمایه گذاری بستگی به نوع بیزینس خریداری شده دارد.

    ایجاد کارآفرینی

    • وابستگی میزان سرمایه به نوع فعالیت تجاری و سرمایه گذاری

    سرمایه گذاری در شرکت‌های املاک و مستغلات

    • حداقل مبلغ 500 هزار دلار آمریکا
    • عدم فروش سهام به مدت 3 سال
     

    در اغلب این روش‌های سرمایه گذاری، متقاضیان می‌توانند پس از 3 سال برای دریافت اقامت دائم ترکیه درخواست دهند.

    مهاجرت به آلمان از طریق ویزای سرمایه گذاری

    آلمان از آن دسته کشورهایی است که برنامه مهاجرتی تحت عنوان ویزای طلایی ارائه نمی‌دهد. اما برای سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم آلمان می‌توان از طریق ویزای تجاری و کارآفرینی اقدام کرد. در ادامه با روش‌های سرمایه گذاری در آلمان آشنا خواهیم شد.

    سرمایه گذاری در آلمان از طریق ثبت شرکت

    • حداقل مبلغ سرمایه گذاری حدود 20 هزار یورو
    • ارائه طرح تجاری دقیق و قابل اجرا با آمادگی کامل متقاضی
    • استخدام 5 شهروند آلمانی در شرکت ثبت شده
    • حداقل سن 18 سال برای متقاضی
    • اثبات توانایی لازم برای انجام فعالیت تجاری در شرکت

    متقاضیان با انجام این روش سرمایه گذاری علاوه تجارت در آلمان می‌توانند اقامت این کشور را دریافت کنند.

    سرمایه گذاری در آلمان از طریق خرید کسب و کار

    • مبلغ سرمایه گذاری حدود 200 هزار یورو
    • بررسی کامل وضعیت مالی بیزینس، قوانین محلی و مسائل مالیاتی

    قبل از خرید بیزینس در مورد بهترین کسب و کارها در آلمان تحقیق کنید تا بتوانید با سرمایه گذاری درست، سود مناسبی کسب کنید.

    سرمایه گذاری با خرید ملک در آلمان

    این روش یکی از محبوب‌ترین راه‌های سرمایه گذاری در آلمان است. متقاضیان این روش باید حداقل 200 هزار یورو در حوزه خرید ملک سرمایه گذاری کنند. قبل از اقدام به خرید ملک در آلمان حتما تمامی قوانین مربوط به این روش سرمایه گذاری را مطالعه کنید.

    مهاجرت به انگلیس از طریق سرمایه گذاری

    بریتانیا از دیگر کشورهایی است که امکان دریافت اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری را برای متقاضیان فراهم کرده است. روش‌های مختلفی برای دریافت ویزای سرمایه گذاری انگلیس وجود دارد که عبارتند از:

    • ویزای کارآفرینی: برای این ویزا به سرمایه 50 هزار پوندی، نمره زبان انگلیسی 4.5 تا 5 آیلتس و ارائه بیزینس پلن نیاز است.
    • ویزای سرمایه گذاری با ثبت شرکت: برای دریافت این ویزا به سرمایه 50 تا 100 هزار پوند و گواهی تمکن مالی نیاز است. این ویزا خود شامل 3 روش سرمایه گذاری به نام‌های طرح تجاری نوآورانه (INNOVATOR)، ویزای استارت آپ و ویزای tier1 است.
    • خرید ملک: امکان اخذ اقامت انگلیس از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک وجود ندارد.
    • خرید اوراق قرضه دولتی: در این روش نیاز است که متقاضیان حداقل 2 میلیون پوند اوراق قرضه یا سهام شرکت ثبت شده در انگلیس را به مدت 5 سال خریداری کنند. هر چه میزان سرمایه بیشتر باشد، روند دریافت ویزا و اقامت دائم این کشور سریع‌تر خواهد بود.
    • ویزای سرمایه گذاری با راه اندازی استارتاپ: برای اخذ این ویزا به حداقل سرمایه 50 هزار پوند و بیزینس پلن خلاقانه و مورد تایید سازمان‌ها و دانشگاه‌های انگلیس نیاز است.

    نکته: اعتبار ویزای استارتاپ 2 ساله است و قابل تمدید نیست. به همین دلیل متقاضیان باید پس از اتمام مدت اقامت خود درخواست ویزای INNOVATOR انگستان را بدهند یا از این کشور خارج شوند.

    مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در نیوزلند

    سرمایه گذاری در نیوزلند

    یکی از روش‌های مهاجرت به نیوزلند، اخذ ویزای سرمایه گذاری در این کشور است. روش‌های سرمایه گذاری در نیوزلند عبارتند از:

    • سرمایه گذاری به ارزش حداقل 10 میلیون دلار نیوزلند برای مدت 3 سال (Investor Plus Visa): سرمایه‌گذاران در دو سال آخر به مدت 44 روز یا در مجموع 88 روز را در طول سه سال باید در این کشور سپری کنند.
    • سرمایه گذاری به ارزش حداقل 3 میلیون دلار برای مدت 4 سال (Investor Visa): سرمایه‌گذاران در سه سال آخر به مدت 146 روز یا در مجموع 438 روز را در طول چهار سال باید در این کشور سپری کنند. همچنین آن‌ها باید حداقل سه سال سابقه کار تجاری، سطح زبان قابل قبول (برای تمام خانواده) و کمتر از 65 سال سن داشته باشند.

    به طور کلی متقاضیان به مدت یک سال مهلت دارند تا در موقعیت‌ها، شرکت‌ها و تجارت‌های مختلف سرمایه گذاری کنند.

    امکان سرمایه گذاری در فعالیت‌های خاص در نیوزلند

    • سرمایه گذاری مستقیم یا غیرمستقیم در شرکت‌های خصوصی یا عمومی
    • خرید سهام دولتی نیوزلند یا سهام تایید شده توسط بانک‌ها، موسسات و شرکت‌های مالی نیوزلند
    • ملک مسکونی که به منظور تزریق سود به بازار آزاد خریداری شده و نه بهره‌برداری شخصی
    • کمک‌های بشردوستانه به ارزش 15% از کل مبلغ سرمایه گذاری
    • داشتن بازدهی تجاری تحت شرایط عادی
    • پتانسیل بالا و تاثیر مشهود در رشد و توسعه اقتصادی کشور نیوزلند
    • قانونی بودن و مشروط نبودن سرمایه به هیچ وام، وثیقه، مطالبه یا تعهدی
    • واریز سرمایه از طریق نظام بانکی در نیوزلند یا شرکت‌های صرافی معتبری که از نظام بانکی استفاده می‌کنند.

    انتخاب نوع روش سرمایه گذاری و فعالیت بر عهده متقاضی است.

    مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در قبرس جنوبی

    ط مهاجرت سرمایه گذاری قبرس

    قبرس نیز مانند سایر کشورهای اروپایی برنامه‌های سرمایه گذاری خارجی دارد. برای سرمایه گذاری در این کشور روش‌های زیر موجود است:

    • سرمایه گذاری 2 میلیون یورو در املاک و مستغلات (متقاضیان به ازای هر 500 هزار یورو مازاد، می‌توانند همسر، پدر یا مادر خود را نیز همراه ببرند)
    • خرید یا ثبت شرکت در قبرس با سرمایه حداقل 2 میلیون یورو با ایجاد شغل برای 5 کارگر قبرسی
    • سرمایه گذاری در اوراق قرضه به ارزش حداقل 2 میلیون یورو

    متقاضیان باید حداقل به مدت 5 سال سرمایه خود را در قبرس حفظ کنند. پس از این مدت امکان فروش آن را دارند اما باید حداقل املاک خود را برای اقامت شخصی به ارزش 500 هزار یور نگه دارند. با این کار امکان اخذ تابعیت قبرس را خواهند داشت.

    شرایط شرکت در برنامه مهاجرت سرمایه گذاری قبرس

    • عدم وجود سوء پیشینه یا سابقه جنایی در کشور محل تولد یا اقامت
    • داشتن مجوز اقامت معتبر قبرس برای حداقل 6 ماه
    • نداشتن سابقه انکار تابعیت کشورهای دیگر اتحادیه اروپا
    • داشتن شرایط سرمایه گذاری
    • اهداء 100000 یورو به صندوق تحقیق و توسعه دولت قبرس و 100000 یورو دیگر به سازمان توسعه زمین قبرس
    • حداقل 18 سال سن برای متقاضی سرمایه گذاری

    نکته: قبرس از جمله کشورهایی است که نرخ پایین مالیات آن منجر به جذب سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این کشور شده است.

    سریع ترین روش‌های اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری در برخی کشورها

    برای برخی از متقاضیان اخذ سریع ویزای سرمایه گذاری، مهمترین فاکتور در انتخاب کشور مقصد است. از همین رو در این مطلب از ادب ویزا به معرفی کشورهایی خواهیم پرداخت که خیلی سریع ویزای سرمایه گذاری را برای متقاضیان دارای واجد شرایط صادر می‌کنند.

    نام کشور

    میزان سرمایه لازم

    طول مدت بررسی پرونده

    سایز مزایا اخذ ویزای سرمایه گذاری

    قبرس

    حداقل 2 الی 2.15 میلیون یورو و خرید ملکی به ارزش 300 هزار یورو

    6 ماه

    معافیت از مالیات برای ملک خریداری شده

    امکان سفر به 174 کشور بدون ویزا

    دومینیاکا

    حداقل سرمایه 124 هزار دلاری

    4 تا 5 ماه

    امکان سفر به 130 کشور بدون پاسپورت

    سنت لوسیا

    حداقل سرمایه 135 هزار دلاری

    4 تا 5 ماه

    امکان سفر به 146 کشور بدون پاسپورت

    خرید ملکی به ارزش 30 هزار دلار

    آنتیگوا و باربودا

    حداقل سرمایه 153 هزار دلار

    4 تا 5 ماه

    امکان سفر به 150 کشور بدون پاسپورت

     

    سنت کیتس و نویس

    حداقل سرمایه 183 هزار دلار

    4 تا 5 ماه

    امکان سفر به 150 کشور بدون پاسپورت

    گرنادا

    حداقل سرمایه 183 هزار دلار

    4 تا 5 ماه

    امکان سفر به 131 کشور بدون پاسپورت

     

     

    مهاجرت سرمایه‌گذاری به اروپا از طریق ویزا تمکن مالی

    مهاجرت سرمایه‌گذاری به اروپا از طریق ویزا تمکن مالی

    یکی دیگر از برنامه‌های مهاجرتی که در چندین کشور اروپایی ارائه می‌شود، برنامه ویزای تمکن مالی (Financial Independent Person) یا با اختصار FIP است. البته به این ویزا، ویزای خود حمایتی نیز می‌گویند. در واقع برای اخذ ویزای تمکن مالی متقاضیان باید اثبات کنند که با داشتن درآمد ثابت ماهیانه و بدون نیاز به کار کردن استقلال مالی دارند و سربار دولت کشور مقصد نخواهند بود. درآمد ثابت ماهیانه می‌تواند از طریق اجاره ملک، سود حاصل از خرید سهام، سود حاصل از سپرده بانکی‌ و یا ترکیبی از آن‌ها باشد. برنامه مهاجرتی FIP بیشتر مناسب افراد بازنشسته یا در شرف بازنشستگی است.

    6 کشور فرانسه، اسپانیا، پرتغال، یونان، سوئیس و اتریش برنامه مهاجرتی FIP را به شرح زیر پوشش می‌دهند.

    کشور

    شرایط

    فرانسه

    • حداقل تمکن مالی حدود 100.000 یورو و در مواردی استثناء 40.000 یورو
    • درآمد ماهانه بین 3000 تا 5000 یورو
    • اخذ اقامت یکساله و قابل تمدید

    یونان

    • ارائه مدارک تمکن مالی
    • درآمد ماهانه حداقل 2000 یورو (این مبلغ به ازای همسر 20% و به ازای هر فرزند 15% افزایش می‌یابد)
    • اخذ اقامت 2 ساله و قابل تمدید هر 2 سال یکبار
    • الزام به حضور حداقل 6 ماه از سال در خاک کشور

    اسپانیا

    • ارائه مدارک تمکن مالی حدود 30 هزار یورو یا سرمایه 500 هزار یورو
    • حداقل سن 18 سال
    • عدم سوء پیشینه
    • سلامت جسمانی و روانی متقاضی
    • داشتن مسکن و محل اقامت مشخص در فرانسه

    پرتغال

    • ارائه مدارک تمکن مالی
    • حداقل دستمزد ماهیانه 760 یورو در پرتغال
    • داشتن درآمد ثابت در کشور مبدا

    اتریش

    • ارائه مدارک تمکن مالی
    • حداقل درآمد ماهانه بین 2.000 تا 3.000 یورو (در صورت همراهی همسر این هزینه به 1630 دلار تغییر خواهد کرد و همچنین به ازای هر فرزند 160 دلار به این مبلغ اضافه خواهد شد)
    • الزام به خرید یا اجاره ملک در اتریش
    • اقامت متقاضی به مدت 6 ماه در یک سال

    سوئیس

    • ارائه مدارک تمکن مالی
    • متقاضیان بالای 55 سال باید معادل 50 هزار یورو به ازای تعداد سال‌های باقی مانده از عمر خود (به صورت متوسط 78 سال) در یکی از بانک‌های این کشور واریز و سپرده گذاری کنند.
    • حداقل درآمد ماهانه بیش از 2 تا 3 هزار یورو
     

    دریافت اقامت از طریق تمکن مالی یا خود حمایتی ، یکی از گران‌ترین روش‌های مهاجرت به شمار می‌رود.

    مقایسه روش‌های مهاجرت سرمایه گذاری در کشورهای مختلف

    کشور هدف مهاجرت سرمایه گذاری

    سال شروع ارائه ویزا

     حداقل سرمایه

     حداقل میزان اقامت اجباری

     حداقل میزان اقامت برای اخذ شهروندی

    مالیات بر کسب و کار

    پرتغال

    2012

    1 میلیون یورو

    7 روز از سال

    5 سال

    6 تا 8 درصد ارزش ملک

    14 درصد بر درآمد سرمایه گذاری

    استرالیا

     2012

     5 میلیون دلار استرالیا

     هر سال 40 روز

    5 سال

    32.5 سنت برای هر دلار در درآمدهای بین 120 تا 180 هزار دلار استرالیا

    کانادا

    اواسط دهه 1980

    حداقل سرمایه برای برنامه فدرال از

    250 تا 350 هزار دلار کانادا و حداقل سرمایه برای برنامه استانی          100 تا 500 دلار کانادا

    730 روز در 5 سال متوالی

    2 سال

    مالیات بر آمد فدرال 15 درصد برای درآمد 48500 دلار کانادا

    و 33 درصد برای درآمدهای بالای 214368 دلار کانادا

    یونان 

    2013 

    خرید ملک مبلغ 250 هزار یورو

    14 روز در سال

    7 سال 

    9 درصد برای نخستین درآمد بالای 10 هزار یورو و به ترتیب برای هر 10 هزار پوند درصد مالیات بیشتر می‌شود.

    ایرلند

    2012

    500 تا 1 میلیون یورو

    1 روز در سال

    5 سال

    25 درصد بر درآمد شرکت

    لتونی

    2010

    بین 50 هزار تا 280 هزار یورو

    -

    10 سال

    مالیات بر درآمد شخصی حدود 23 درصد

    نیوزلند

    نامعلوم

    3 میلیون دلار نیوزلند

    دو سال آخر به مدت 44 روز

    5 سال

    حدود 28 درصد

    سنگاپور

    نامعلوم

    2.5 میلیون دلار سنگاپور

    -

    3 سال

    17 درصد نرخ ثابت مالیات بر شرکت

    اسپانیا 

    2013

     1 تا 2 میلیون یورو

    183 روز در سال

    10 سال 

    25 درصد

    انگلیس

    1994

    دو میلیون پوند

    185 روز در سال

    5 سال

    20 درصد مالیات برای درآمدهی 12570 تا 50270 هزار پوند

    آمریکا

     1990

    1.8 میلیون دلار در برنامه EB5

    180 روز در سال

    2 سال

    مالیات از 10 درصد تا 37 درصد

     

     موارد گفته در جدول برای مقایسه بین کشورهای ارائه دهنده ویزای سرمایه گذاری مناسب است. اما در حالت کلی میزان سرمایه در اختیار متقاضی و علاقه اوست که کشور مقصد مهاجرت را تعیین می‌کند.

    دریافت مشاوره از گروه ادب ویزا

    گروه ادب ویزا با بیش از 10 سال سابقه درخشان در زمینه مهاجرت تحصیلی و اعزام دانشجو به خارج از کشور فعالیت دارد. در همین راستا این مجموعه به صورت تخصصی و با کمک تیمی از کارشناسان مجرب، برای تعیین مسیر مهاجرت تحصیلی به متقاضیان مشاوره ارائه می‌دهد. لازم به ذکر است که فعالیت تخصصی مجموعه مهاجرتی ادب ویزا، مهاجرت تحصیلی به کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا، قبرس شمالی و نیوزلند است.

    برای مشاوره و کسب اطلاعات درباره مقاصد ذکر شده در زمینه مهاجرت تحصیلی و اخذ مشاوره رایگان، رزرو وقت مشاوره تخصصی یا اقدام برای تشکیل یک پرونده قوی مهاجرتی می‌توانید با مشاوران و کارشناسان ما در تماس باشید: 0217140011

    به اشتراک بگذارید

    سوالات متداول مهاجرت سرمایه گذاری

    دیدگاه یا سوال خود را با ما در میان بگذارید
    دیدگاه ها (1 پاسخ)
    2021-12-13

    سلام.من 44سالمه و فوق لیسانس ادبیات فارسی دارم.دبیر آموزش و پرورش یا 20سال سابقه کار.کل سرمایه من حدود4.5میلیارد هستش(ماشین.خونه و بقیه پس اندازهام).من میخوام همراه همسر و فرزند14سالم مهاجرت کنم.البته یک پسر19ساله دارم که دانشجو هستش و بعد پایان تحصیلش میخواد مهاجرت کنه.به نظرتون با توجه به رشته و سنی که دارم میتونم از طریق تحصیل در مقطع دکترا مهاجرت کنم؟از طریق سرمایه گذاری چطور؟راستش خیلی میترسم از طریق سرمایه گذاری مهاجرت کنم چون تموم سرمایه ای که در طول عمرم جمع کردم رو ممکنه از دست بدم.لطفا راهنمایی کنید

    2021-12-14

    سلام. شما چه کشوری مد نظرتون هست؟

    موسسه آراد دانان برنا دارای مجوز رسمی از وزارت علوم و تحقیقات برای کشورهای استرالیا و کانادا می باشد و دیگر مطالب وبسایت که با دقت بالا توسط تیم تولید محتوای ادب ویزا تولید شده است برای اطلاع رسانی شما عزیزان است.

    مشاوره رایگان مهاجرت