جهت دریافت آنی مشاوره رایگان مهاجرت می توانید در ساعات کاری مجموعه با ما تماس بگیرید. در غیر این صورت اطلاعات خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت مشاورین ادب ویزا با شما تماس بگیرند.
کشور ترکیه به عنوان شاهراه اتصال اروپا و آسیا، همواره از موقعیتی استراتژیک برخوردار بوده است. این کشور در سال 2016 برای جذب سرمایهگذاران خارجی و افزایش رشد اقتصادی خود، اقدام به ارائه ویزای سرمایهگذاری کرد. مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری به دلایل بیشماری چون سادگی روند برنامه ارائه شده، مقرون به صرفه بودن آن و اعتبار بالای پاسپورت این کشور محبوبیت زیادی دارد.
مختصر اطلاعات کلیدی ترکیه
- نام رسمی: جمهوری ترکیه
- پایتخت: آنکارا
- حکومت: جمهوری ریاستی با پارلمان واحد
- واحد پول: لیر ترکیه (TL)
- زبان رسمی: ترکی استانبولی
- مساحت کل کشور: 783 هزار کیلومتر مربع (رته 37 در جهان)
- تعداد استان: 81
- جمعیت: 86.4 میلیون نفر (رتبه 18 در جهان)
- پرجمعیتترین شهر: استانبول
- معروفترین شهرها: استانبول، آنکارا، ازمیر، آنتالیا، آنالیا، بورسا، آدانا و...
- شرایط آب و هوایی: آب و هوای مدیترانهای، تابستانهای گرم و خشک و زمستانهای معتدل و بارانی است.
- میزان تولید ناخالصی: 690 میلیارد دلار در سال (رتبه 17 جهانی)
- متوسط سرانه خالص: 9600 هزار دلار
مزایای مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
-
سفر به 115 کشور جهان بدون نیاز به ویزا
-
امکان سرمایهگذاری در آمریکا از طریق ویزای سرمایهگذاری E1 و E2
-
امکان کار در انگلستان از طریق ویزای کاری
-
بررسی پرونده و صدور پاسپورت تنها در 2 ماه
-
امکان داشتن تابعیت دوگانه
-
همراهی اعضای خانواده
-
بدون نیاز به اقامت در ترکیه
-
بدون نیاز به داشتن دانش زبان ترکی
-
امکان سرمایهگذاری از طریق خرید ملک
-
امکان فروش ملک پس از گذشت 3-5 سال از دریافت پاسپورت
-
امکان اجاره دادن ملک با نرخ سود بازدهی 8% در سال
انواع روش مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
مرسوم ترین و البته بهترین روشها و تقریبا تنها روشهای اصلی و مناسب به خصوص برای ایرانیان در جهت سرمایه گذاری در ترکیه در مسیر اخذ اقامت عبارتند از:
خرید ملک به ارزش حداقل 250 هزار دلار آمریکا
در این روش متقاضیان میتوانند یک یا چند خانه را به ارزش 250 هزار دلار خریداری کرده و به مدت 3 سال آن را نگه دارند. امکان خرید قسطی در این زمینه وجود ندارد و باید تمامی مبلغ ملک پرداخت شده باشد. این مبلغ در ابتدای برنامه معادل یک میلیون دلار آمریکا بود اما به 250 هزار دلار کاهش یافت. به این روش پس از گذشت 5 سال کامل نیز شهروندی و پاسپورت ترکیه به متقاضی تعلق خواهد گرفت.
سپرده بانکی به ارزش 500 هزار دلار آمریکا در یکی از بانکهای ترکیه به مدت 3 سال
پیش از این، برای مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری از این روش، باید مبلغ 3 میلیون دلار در یکی از بانکهای این کشور سپردهگذاری میکردید اما هم اکنون میتوانید تنها با داشتن سپردهای به ارزش 500 هزار دلار، تابعیت ترکیه را دریافت کنید.
سرمایهگذاری به ارزش 500 هزار دلار در صندوق سرمایهگذاری املاک و مستغلات و یا صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر
در این روش که مربوط به خرید سهام، اوراق قرضه و یا شرکتهای سرمایهگذار املاک در ترکیه میشود، متقاضیان باید مبلغ 500 هزار دلار در یکی از بخشهای مربوطه سرمایهگذاری کنند. توجه داشته باشید برای خرید سهام به تایید وزارت صنایع و فناوری ترکیه نیاز خواهید داشت. همچنین وزارت خزانه داری و دارایی ترکیه مسئولیت تایید تمامی سرمایهگذاریها در اوراق قرضه دولتی را برعهده دارد.
مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی
در این روش که به تازگی به برنامه مهاجرت سرمایهگذاری ترکیه افزوده شده است، متقاضیان باید از طریق کسب و کار خود در ترکیه، بتوانند 50 شغل جدید ایجاد کنند که مورد تایید وزارت کار، خانواده و خدمات اجتماعی قرار گرفته باشد.
شرایط عمومی برای مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
-
داشتن حداقل 18 سال سن
-
داشتن تمکن مالی مورد نیاز برای یکی از برنامههای سرمایه گذاری
-
عدم سابقه ورود و یا اقامت غیر قانونی در ترکیه
-
نداشتن سوء پیشینه
-
پرداخت مالیات و هزینههای بررسی پرونده تابعیت
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری
-
مدارک هویتی شخصی و خانواده در صورت همراهی (همسر و فرزندان زیر 18 سال)
-
پاسپورت معتبر
-
عکس بیومتریک
-
گواهی عدم سوء پیشینه
-
گواهی سلامت
-
گواهی بانکی انتقال سرمایه و دیگر مدارک مالی لازم
دریافت مشاوره از گروه مهاجرتی ادب
گروه مهاجرتی ادب ویزا با بیش از 10 سال سابقه درخشان در زمینه فعالیت مهاجرتی و اعزام دانشجو به ثمر رساندن پروندههای مهاجرت تحصیلی و همچنین فعالیت در این زمینه به صورت تخصصی و با داشتن یک تیم از کارشناسان تخصصی برای مشخص سازی مسیر مهاجرتی شما و همچنین یک کادر مجرب اجرایی جهت اجرای پرونده، در زمینه مهاجرت تحصیلی به کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا، قبرس شمالی و نیوزلند فعالیت دارد که باید گفت فعالیت تخصصی و تمرکز بیشتر مجموعه مهاجرت و اخذ ویزا در زمینه تحصیل در کانادا و تحصیل در استرالیا است. برای مشاوره و کسب اطلاعات درباره مقاصد ذکر شده در زمینه مهاجرت تحصیلی و اخذ مشاوره رایگان، رزرو وقت مشاوره تخصصی یا اقدام برای تشکیل یک پرونده قوی مهاجرتی میتوانید با مشاوران و کارشناسان ما در تماس باشید: 0217140011
سوالات متداول مهاجرت سرمایه گذاری ترکیه
چه مدارکی برای مهاجرت سرمایهگذاری به ترکیه وجود دارد؟
مدارک هویتی، پاسپورت معتبر، عکس بیومتریک، گواهی عدم سوء پیشینه، گواهی سلامت و گواهی بانکی انتقال سرمایه از مهمترین مدارک مورد نیاز برای مهاجرت سرمایهگذاری به ترکیه هستند.
شرایط کارآفرینی در ترکیه چیست؟
متقاضیان باید از طریق ایجاد کسب و کار خود در ترکیه، بتوانند 50 شغل جدید ایجاد کنند که مورد تایید وزارت کار، خانواده و خدمات اجتماعی قرار گرفته باشد.توجه داشته باشید که در این روش باید حتما یک بیزنس پلن دقیق ارائه داده که متناسب با شرایط اقتصادی ترکیه باشد.
حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایهگذاری در ترکیه چقدر است؟
ارزانترین روش سرمایهگذاری در ترکیه از طریق خرید ملک به ارزش 250 هزار دلار آمریکاست که باید به مدت 3 سال باقی بماند. امکان خرید قسطی در این زمینه وجود ندارد و باید تمامی مبلغ ملک پرداخت شده باشد. این مبلغ در ابتدای برنامه معادل یک میلیون دلار آمریکا بود اما به 250 هزار دلار کاهش یافت.
چه روشهایی برای سرمایهگذاری در ترکیه وجود دارد؟
خرید ملک؛ سپرده بانکی، سرمایهگذاری در صندوق سرمایهگذاری املاک و مستغلات و یا صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر و کارآفرینی روشهای مهاجرت سرمایهگذاری به ترکیه هستند که روش خرید ملک از دیگر روشها محبوبتر است.
مهاجرت سرمایهگذاری به ترکیه چه مزایایی دارد؟
امکان سرمایهگذاری از طریق خرید ملک، امکان فروش ملک پس از گذشت 3-5 سال از دریافت پاسپورت، امکان اجاره دادن ملک با نرخ سود بازدهی 8% در سال، فر به 115 کشور جهان بدون نیاز به ویزا، امکان سرمایهگذاری در آمریکا از طریق ویزای سرمایهگذاری E1 و E2 و همراهی اعضای خانواده از مهمترین مزایای مهاجرت سرمایهگذاری به ترکیه هستند.
من ۳۷ ساله هستم مجرد و ایسانس حسابداری دارم و هشت سال سابقه کار دارم به نظرتون میتونم تحصیلی یا کاری ویزا امریکا بگیرم ؟