معایب زندگی در کانادا برای ایرانیان
  • نویسنده: ملیکا برزوئی
  • مهاجرت به کانادا

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

آنچه در این مقاله می خوانید:

    آشنایی با معایب زندگی در کانادا برای ایرانیانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند، مهم است. همه ما بارها در مورد مزایای زندگی در کانادا از فرصت‌های شغلی بی‌نظیر و درآمد بالا گرفته تا تحصیل در دانشگاه‌های برتر جهان و امکانات پژوهشی این کشور شنیده‌ایم. اما کمتر کسی در مورد معایب زندگی در کانادا صحبت می‌کند. اگرچه زندگی در این کشور مزایای قابل توجهی به خصوص برای ما ایرانیان دارد، اما برای مهاجرت به کانادا و ساختن آینده خود باید تمام جوانب مثبت و منفی را در نظر بگیرید. اگر در مورد تحصیل در کانادا یا مهاجرت به این کشور شک دارید، در این مطلب از بلاگ ادب ویزا نقاط ضعف این کشور را بررسی می‌کنیم تا با دیدی بازتر در مورد آینده خود تصمیم بگیرید.

    معایب زندگی در کانادا برای ایرانیان کدامند؟

    مزایا و معایب زندگی در کانادا

    کانادا؛ کشوری با 38 میلیون نفر جمعیت، دو زبان رسمی انگلیسی و فرانسوی و دومین کشور بزرگ جهان است که جاذبه‌های طبیعی بکر و دیدنی دارد. از مناظر دیدنی آن که بگذریم، اقتصاد قدرتمند، استاندارد بالای زندگی، امنیت بالا، امکان تحصیل در بهترین دانشگاه‌ها و کسب درآمد بالا از جمله دلایلی است که باعث شده افراد از سراسر دنیا این کشور را به عنوان مقصد مهاجرتی خود انتخاب کنند. اما زندگی در کانادا در کنار تمام مزایایی که برای ما ایرانیان دارد، معایب و اشکالاتی هم دارد. مهمترین معایب زندگی در کانادا شامل موارد زیر هستند:

    • آب و هوای سرد به خصوص در زمستان‌ها
    • پرداخت مالیات بالا
    • دسترسی سخت به خدمات درمانی
    • بازار کار رقابتی
    • ساخت و ساز همیشگی و تعمیر جاده ها
    • عدم وجود سفارت ایران در کانادا
    • نبود زندگی شبانه
    • هزینه بالای پست
    • انتقال امتیاز و اعتبار برای مهاجرت کاری
    • نقش تشریفاتی دولت انگلیس در کانادا
    • الزام تسلط به دانش فرانسوی برای زندگی در کبک
    • فروش آزبست و فرآورده‌های پلاستیکی
    • هزینه بالای زندگی و مسکن در برخی از شهرهای بزرگ
    • ارزان نبودن هزینه تحصیل

    آب و هوای سرد کانادا به خصوص در زمستان‌ها

    شاید مهمترین عیب زندگی در کانادا آب و هوای سرد این کشور باشد که در طول زمستان حتی به منفی 10 تا منفی 20 درجه سانتی گراد می‌رسد. برای افرادی که از کشورهای گرم و عموما از خاورمیانه یا آفریقا به کانادا مهاجرت می‌کنند، ممکن است مواجه با آب و هوای سرد کانادا سخت باشد و بسته به سازگاری هر فرد با تغییرات اقلیمی، عادت کردن به آب و هوای سرد کانادا ممکن است هفته‌ها، ماه‌ها و چه بسا سال‌ها طول بکشد. بارش مداوم برف در استان‌های مختلف و تاثیر تغییرات آب و هوایی به این معنی هستند که هوای سرد تنها چالشی نیست که مردم باید با آن مقابله کنند؛ چرا که تغییرات آب و هوایی ناگهانی حتی در طول روز هم از عجایب آب و هوایی کانادا است. سرمای هوا نه تنها ممکن است باعث محدودیت شما برای انجام فعالیت‌های روزمره شود، بلکه این احتمال وجود دارد که روی خلق و خوی شما نیز تاثیر بگذارد.

    اما طبق آنچه که از مردم مقیم این کشور شنیده‌ایم، پس از اخذ اقامت این کشور و در یک بازه زمانی حدودی یک تا نهایت 2 الی 3 ساله، معمولا فرد به آب و هوای این کشور عادت خواهد کرد. ضمن آنکه دمای هوا در این کشور به صورت میانگین اعلام می‌شود و بخش‌های جنوبی و نزدیک مرز کانادا (که 90 درصد تراکم جمعیت در آنجا قرار دارد) و به ویژه نوار جنوب غربی از آب و هوای بهتر و معتدل‌تری بهره‌مند هستند. برای مثال شهر ونکوور که همواره بین 3 شهر محبوب کانادا برای زندگی و مهاجرت بوده دارای آب و هوای بسیار معتدل و ملایمی می‌باشد.

    پرداخت مالیات بالا در کانادا

    بخشی از هزینه‌های مربوط به مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و سایر خدمات اجتماعی در کانادا از طریق مالیات تامین می‌شود و بر اساس گفته‌های ایرانیان، مالیات در کشور کانادا بالا است. قوانین مالیات در استان‌های مختلف کانادا متفاوت است و علاوه بر مالیات بر درآمد، برای خرید و فروش کالاها نیز باید مالیات پرداخت کرد.

    نرخ مالیات بر درآمد در کشور کانادا از 15 درصد شروع می شود و تا 33 درصد می‌رسد. از طرفی نرخ مالیات استانی بسته به گروه مالیاتی شما و استانی که در آن زندگی می‌کنید، بین 4 تا 21 درصد متغیر است. به یاد داشته باشید که پرداخت به موقع مالیات، برای اخذ شهروندی این کشور مهم است و نباید آن را پشت گوش انداخت.

    گران بودن سفرهای بین شهری در کانادا

    فاصله شهرهای مختلف کانادا از یکدیگر

    کانادا به عنوان دومین کشور پهناور جهان شناخته می‌شود و جای تعجبی ندارد اگر فاصله شهرها از یکدیگر زیاد باشد. همین موضوع باعث شده است که هزینه جابجایی بین شهرهای مختلف کانادا نسبتا بالا باشد. سفرهای بین شهری با هواپیما تقریبا بین 4 تا 5 ساعت طول می‌کشد. قیمت بالای املاک در کانادا به اسکان موقت نیز گسترش پیدا کرده و باعث شده که اقامت در هتل‌ها نیز گران قیمت باشد. به همین دلیل منطقی‌تر این است که برای تعطیلات به جای سفرهای بین شهری، به خارج از کشور سفر کنید.

    با این حال اگر نمی‌توانید از طبیعت بکر کانادا و جاذبه‌های دیدنی آن بگذرید، خوشبختانه راهکارهای به‌صرفه‌تری مثل کمپینگ وجود دارد. علاوه بر این بیشتر مناظر توریستی کانادا شامل مناظر طبیعی آن می‌شوند که دسترسی به آنها رایگان (یا ارزان) است.

    دسترسی سخت به خدمات درمانی

    اگرچه در کانادا استفاده از برخی مراقبت‌های بهداشتی رایگان است، اما دسترسی به خدمات درمانی همچنان سخت است. این امر به خصوص برای افرادی که در مناطق دورافتاده یا روستایی زندگی می‌کنند، صادق است.

    نکته مهم دیگر استفاده از خدمات درمانی کانادا این است شما باید یک پزشک خانواده برای خود داشته باشید و پیدا کردن پزشک خانواده در این کشور کار ساده‌ای نیست. چرا که اکثر پزشکان بیماران جدید را نمی‌پذیرند و شما باید در صف انتظار قرار بگیرید. البته خوشبختانه اگر پزشک خانواده نداشته باشید، همچنان می‌توانید به یک کلینیک درمانی مراجعه کنید. با این حال پزشکان کلینیک از آنجا که سابقه پزشکی شما را نمی‌دانند، معمولا دارویی برای درمان طولانی مدت تجویز نمی‌کنند.  

    در برخی از استان‌ها، شما حق بیمه درمانی را پرداخت می‌کنید؛ مگر اینکه حداقل درآمد را داشته باشید. قانون کانادا سیستم بهداشت همگانی را برای شهروندان در نظر گرفته است اما برخی داروهای تجویزی، مراقبت‌های خانگی یا مراقبت‌های طولانی مدت، عینک‌های طبی یا مراقبت‌های مربوط به دهان و دندان را پوشش نمی‌دهد. هزینه‌های داروهای تجویزی از جیب شما خارج می‌شوند، مگر اینکه بیمه درمانی را تمدید کرده باشید و بسیاری از مردم تنها زمانی می‌توانند حق بیمه تمدید شده را بپردازند که بیمه توسط کارفرمایشان پرداخت شود اما در کل سیستم درمانی آن نسبت به بسیاری از کشورها مخصوصا کشوری مانند آمریکا بسیار بهتر است و کانادا از همه نظر از جمله بهداشت و درمان به مردم خود بها می‌دهد.

    بازار کار رقابتی در کانادا

    کشورهای برتر دنیا برای مهاجرت کاری

    همه ما کشور کانادا را کشوری با فرصت‌های شغلی بیشمار می‌شناسیم، اما بازار کار در این کشور به خصوص در حوزههایی مثل قانون، تکنولوژی و امور مالی رقابتی است. در واقع ورود به این حوزههای کاری در کانادا دشوار است و اغلب شرکتها به دنبال استخدام از طریق کارآموزی یا استعدادهای برتر در سطح دانشگاهی هستند.

    یکی از معایب زندگی در کانادا برای ایرانیان این است که تجربه کاری آنان توسط کارفرماها مورد توجه چندانی قرار نمیگیرد. گاهی اوقات کارفرمایان به دلیل قوانین سختگیرانه کار در کانادا در مورد استخدام نیروهای بین المللی تردید دارند. همچنین پیدا کردن کار برای افرادی که تازه به این کشور مهاجرت کرده‌اند و سابقه‌ای ندارند هم دشوار است. اما خوشبختانه با داشتن رزومه‌ای قوی و توضیح اینکه چرا گزینه مناسبی برای استخدام هستید، می‌توانید شغل مد نظرتان را انتخاب کنید. به محض اینکه اولین شغل خود را در کانادا پیدا کنید، فرایند استخدام شدن در شرکت‌های دیگر ساده‌تر شده و با شما مانند دیگر کانادایی‌ها برخورد می‌شود.  

    ساخت و ساز همیشگی و تعمیر جاده‌ها

    بعد از اینکه به کانادا رسیدید، به مرور متوجه خواهید شد که ساخت و ساز همیشه در کانادا جریان دارد. با افزایش جمعیت، نیاز به مسکن بیش از پیش احساس می‌شود و به خصوص در محیط‌های شهری شاهد ساخت و ساز و بالا رفتن برج ها هستیم.

    به غیر ساختمان‌ها، از آنجا که در کانادا زمستان‌های سختی وجود دارد، بسیاری از جاده‌ها نیاز به تعمیر و نگهداری دارند. بنابراین فرقی نمی‌کند که در کدام استان کانادا زندگی می‌کنید، تعمیرات جاده‌ها امری همیشگی است. اگرچه این پروژه‌ها برای بهبود کیفیت زندگی مردم اجرا می‌شوند، اما در طولانی مدت ممکن است آزاردهنده یا ناخوشایند باشند.

    عدم وجود سفارت ایران در کانادا

    از آنجا که روابط دیپلماتیک بین ایران و کانادا قطع شده است، سفارت یا کنسولگری ایران در کانادا وجود ندارد و این موضوع یکی از معایب زندگی در کانادا برای ایرانیان است. در صورتی که پاسپورت شما گم شود، تاریخ انقضای آن به اتمام برسد یا اگر بخواهید به فردی در ایران حق وکالت بدهید، به دلیل نبود سفارت ایران باید به گزینه‌های در دسترس مراجعه کنید. یکی از این گزینه‌ها، سفارت ایران در مکزیک است.

    البته این امکان وجود دارد که برای تمدید پاسپورت ایرانی در کانادا، پاسپورت خود را به دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن آمریکا (سفارت پاکستان) بفرستید.

    نبود زندگی شبانه در کانادا

    اگر قصد دارید در شهر کوچکی زندگی کنید، باید بدانید که خبری از زندگی شبانه در کانادا نیست. حتی در شهرهای بزرگ هم مغازه‌ها نسبت به کلانشهرهایی مثل نیویورک یا شهرهایی آسیایی زودتر تعطیل می‌شوند. به عنوان مثال بیشتر کافه‌ها و رستوران‌های ونکوور ساعت 8 شب تعطیل می‌شوند و بعد از 10 شب به ندرت فروشگاه یا رستوران را پیدا خواهید کرد که باز باشد.

    البته این موضوع برای افرادی که علاقه زیادی به زندگی شبانه و جنب و جوش دارند، ممکن است یکی از معایب زندگی در کانادا باشد. اما برای افرادی که علاقه‌مند به سکوت و آرامش هستند، می‌تواند مزیتی مهم باشد.

    هزینه بالای پست در کانادا

    یکی دیگر از معایب زندگی در کانادا، گران بودن هزینه پست است. دلیل گرانی پست در این کشور را باید پهناوری کانادا و فواصل زیاد بین شهرهای آن دانست. البته هزینه پست مربوط به خرید اینترنتی گاهی رایگان بوده و گاهی نیز شامل تخفیف‌هایی می‌شود. با این حال اگر بخواهید بسته‌ای را از کانادا به کشورهای دیگر ارسال کنید یا برعکس، هزینه آن بالا خواهد بود.

    ارسال یک بسته کوچک به وزن یک کیلوگرم از کانادا به کشورهای دیگر از طریق ارزان‌ترین و کندترین گزینه پستی تقریبا 26 دلار کانادا هزینه دارد و ارسال بسته به صورت هوایی نیز به 50 دلار کانادا می‌رسد. البته این تمام ماجرا نیست؛ اگر بسته‌هایی که از کشورهای دیگر وارد خاک کانادا می‌شوند، ارزشی بیش از 60 دلار داشته باشند، شامل عوارض و مالیات هم می‌شوند. بنابراین بعد از مهاجرت به کانادا نباید انتظار ارسال بسته های متعدد را از سمت دوستان و خانواده خود داشته باشید.

    انتقال امتیاز و اعتبار برای مهاجرت کاری به کانادا

    اکثر مردم در هنگام مهاجرت سابقه اعتباری خود را از یک کشور به کشور دیگر منتقل می‌کنند یا در واقع بهتر است بگوییم که خواهان به ثمر رسیدن این خواسته هستند. اما در بسیاری از کشورهای غربی از جمله همین کانادا روش‌های مهاجرت کاری، به گونه‌ایی بوده که به اصطلاح انتقال اعتبار در آن صورت نگرفته یا سخت صورت می‌گیرد. چرا که به طور خلاصه دولت این کشور مدرک تحصیلی اخذ شده از ایران، سابقه کار در ایران و دیگر سوابق اعتباری را نمی‌پذیرد یا به سختی و به زبان عام، دست و پا شکسته می‌پذیرد.

    برای همین است که مهاجرت تحصیلی به این کشور بیشتر آینده و محبوبیت دارد؛ چرا که فرد از این طریق در اصل اعتبار لازم را درست همانند یک شهروند کانادایی پیدا نموده و سپس وارد جامعه و بازار کار می‌شود و طبعا از همه لحاظ موفق‌تر خواهد بود. پس اگر سن و شرایط تحصیل و به ویژه اینکه  سابقه کاری چندان خاصی ندارید، توصیه می‌شود که مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را  بهترین گزینه برای خود بدانید و از این جهت می‌توانید در کانادا امتیاز و اعتباری بسیار عالی کسب کنید.

    نقش تشریفاتی دولت انگلیس در کانادا

    اگرچه که کشورهایی با حکمرانی ملکه انگلیس و در حال حاضر با حکمرانی پادشاه انگلیس مانند کانادا، استرالیا، نیوزلند و... عملا کشورهای مستقلی بوده و قانون و در کل اول و آخر هر چیز توسط نخست وزیر و فرماندار کل آن کشور تعیین شده، اما شخص راس در حکومت انگلیس که در گذشته ملکه الیزابت دوم و در حال حاضر پادشاه چارلز سوم است، حاکم تشریفاتی این کشورها از جمله کانادا هستند.

    این قضیه با وجود شرحی که دادیم، همچنان برای بسیاری ظاهر جالبی ندارد که پس از قرن‌ها، رئیس دولت کانادا همچنان ملکه یا پادشاه انگلستان باشد و حتی بسیاری از شهروندان هنوز در تعجب هستند که چگونه و چه زمانی این نوع از حکومت تشریفاتی پایان خواهد یافت و حتی برخی همین شکل ظاهری و تشریفاتی را با دموکراسی متناقض تلقی می‌کنند. اما این قضیه در عمل دموکراسی کانادا را حتی ذره‌ای هم مختل نکرده، در زندگی روزمره افراد تاثیر نداشته و ریاست دولت و کشور و تصمیمات کلی و جزئی توسط نخست وزیر کشور و افراد منصوب توسط وی انجام می‌شود.

    الزام تسلط به دانش فرانسوی برای زندگی در کبک کانادا

    جالب است بدانید که هم زبان انگلیسی و هم فرانسوی هر دو زبان رسمی کشور کانادا هستند. اگرچه بخش عمده جمعیت این کشور انگلیسی زبان هستند اما برخی شهرها مردم فرانسوی زبان و فرهنگ فرانسوی دارند. جمعیت متمرکز و عمده فرانسوی زبان کانادا در استان کبک این کشور قرار دارند. بنابراین اگر می‌خواهید در استان کبک زندگی کنید، باید زبان فرانسه بلد باشید. در شهرهای این استان، جمعیت عظیمی وجود دارد که عمدتا فرانسوی ‌زبان هستند و بسیاری از شهرهای محبوب کانادا مانند مونترال، کبک سیتی و... در این استان قرار دارند. 

    بنابراین، داشتن تسلط به زبان فرانسه و انگلیسی ممکن است برای کارکنان بالقوه در برخی از شرکت‌ها الزامی باشد. حتی زبان فرانسوی کانادایی می‌تواند با زبانی که در فرانسه صحبت می‌کنند، کمی متفاوت باشد. در هر صورت، یادگیری زبان سختی مانند فرانسه برای همه آسان نیست و زندگی، کار، روابط اجتماعی و... در استان کبک عمدتا به زبان فرانسوی در جریان است.

    فروش آزبست و فرآورده‌های پلاستیکی در کانادا

    در کانادا بسیاری از موسسات و افراد شخصی هستند که هنوز محصولاتی که برای سلامتی محیط زیست زیان آور است را در صنعت به کار برده یا می‌فروشند. برای مثال در حالی که در بسیاری از کشورهای پیشرفته محصولات یکبار مصرف پلاستیکی یا مواد و محصولاتی مانند آزبست ممنوع و بسیار محدود شده‌اند، اما این مواد همچنان در کانادا در صنایع مختلف قابل مشاهده است. علیرغم تصویب مقررات ممنوعیت آزبست و محصولات حاوی آن، استثنائاتی برای استفاده‌های خاص از این متریال در کانادا همچنان باقی مانده است و البته این معضل به دلیل همین مقررات جدید کمی نسبت به قبل بهتر شده است.

    هزینه بالای زندگی و مسکن در برخی از شهرهای بزرگ کانادا

    اگرچه که عموما کانادا با تورمی قابل توجه در هزینه‌های زندگی و مسکن از سال 2020 مواجه بوده اما این اتفاق همراه با تقریبا همه‌ی کشورهای جهان و به واسطه دوران همه گیری کرونا بوده است و اکنون التهاب هزینه‌های زندگی و مسکن در حتی شهرهای بزرگ و همچنین در شهرهایی مانند تورنتو و ونکوور در حال التیام است. اما عموما در اکثر شهرهای بزرگ و اصلی کانادا مسکن اصلا ارزان نبوده و در دو شهر تورنتو و ونکوور بسیار گران هستند. حتی اگر بخواهید هزینه زندگی در کانادا به تومان را حساب کنید، مبلغ قابل توجهی به دست می‌آید.

    هرچند که در کانادا میزان دستمزد و حقوق و مزایا متناسب با مهارت، مدرک تحصیلی، سابقه کار و... هر فرد بسیار خوب و عادلانه است اما زندگی در مرکز شهرهای اصلی کانادا و به ویژه در دو شهر تورنتو و ونکوور دارای اختلاف قابل توجهی با دیگر شهرهای این کشور می‌باشد؛ به ویژه در زمینه مسکن.

    ارزان نبودن هزینه تحصیل در کانادا

    برترین دانشگاه های کانادا

    کانادا یکی از بهترین، معتبرترین و محبوب‌ترین مقاصد تحصیلی در جهان است که طی سال‌های اخیر نیز به گزینه اول برای ایرانیان تبدیل شده است. بسیاری از افراد نیز از این روش مهاجرت به کانادا استفاده می‌کنند. اما چنین کشوری با چنین نظام آموزشی قوی و معتبر در جهان مانند دیگر همتایان انگلیسی زبان خود به عنوان مقاصد برتر تحصیلی از جمله استرالیا، آمریکا و انگلیس، هزینه‌های تحصیل بالاتری نسبت به کشورهای اروپایی و آسیایی دارند که یکی از مهمترین دغدغه‌ها‌ی متقاضیان همین مسئله هست.

    اما باید در نظر داشت که این هزینه به ازای برخوردار شدن از مزایای تحصیلی، شغلی و در کل کیفیت بی نظیر زندگی خرج می‌شود و مسلما هر کسی که توان مالی تحصیل در این کشور و کشورهای مشابه نام برده را داشته باشد، باید بداند که سنت به سنت هزینه‌ای که می‌کند ارزش داشته و می‌تواند این هزینه را به عنوان یک سرمایه گذاری عالی برای آینده در نظر گیرد.

    آیا معایب زندگی در کانادا بر مزایای آن غلبه می‌کند؟

    هر کشوری از جمله کانادا یکسری معایب خود را داشته و هیچ جایی از این قضیه مستثنی نیست؛ اما باید این سوال را از خود بپرسید که زندگی در کانادا بهتر است یا ایران؟ این کشور بهترین نخست وزیر را دارد و همچنان نسبت به بسیاری از کشورها محدودیت‌های کمتری برای تحصیل، راه اندازی کسب و کار و دریافت اقامت دائم را شامل می‌شود. زیبایی این کشور شگفت انگیز است و شما به وجد می‌آورد.

    اما در هر صورت باید دلیل مهاجرت خود را درک کنید. مطمئن شوید که پول زیادی برای زندگی کردن در کانادا دارید یا می‌توانید با شغل، مهارت یا استراتژی سرمایه‌گذاری خرج زندگی خود را بدست بیاورید، بنابراین مجبور نیستید دغدغه هزینه زندگی و پول را داشته باشید. بازار کار کانادا عالی است و درآمدها بالا و راضی‌کننده دارد اما ورود از طریق غیر تحصیلی، پروسه پیدا کردن شغل را سخت و طولانی مدت کرده و شاید هم کاری دلخواه و حقوق راضی کننده‌ای بدست نیاورید اما شما با تحصیل در این کشور و سپس ورود به بازار کار، بسیار برای دولت و بازار کار کانادا ارزشمند خواهید بود.

    مزایای زندگی در کانادا

    گروه مهاجرتی ادب با داشتن یک تیم تخصصی در زمینه مهاجرت تحصیلی و به ویژه در راستای امر تحصیل در کانادا، همواره از این کشور به عنوان یک مقصد رویایی برای تحصیل، سفر، اقامت و در کل مهاجرت به ویژه برای ایرانیان یاد نموده اما در این مطلب قصد داشته‌ایم تا چشم خود را در برابر حقایق زندگی در کانادا نپوشانیم، بلکه آن‌ها را در قالب یک مطلب در چند مورد مشهورتر بیان کنیم.

    از میان معایب ذکر شده می‌توان گفت که بعید است عیبی به قدری بزرگ یا وخیم باشد که شخصی را از مهاجرت به کانادا منصرف کند. حال جا دارد که به چندی از اصلی‌ترین دلایل برتری و ارجحیت کانادا هم اشاره‌ای نماییم:

    • دارا بودن یکی از برترین نظام‌های آموزشی جهان؛ 4 دانشگاه برتر کانادا جزء 100 دانشگاه برتر جهان هستند.
    • مهاجرپذیری بالا، وجود قشر بالایی از مهاجران و داشتن جوامع چند فرهنگی به ویژه در شهرهای اصلی و بزرگ آن مانند تورنتو، ونکوور، مونترال و...
    • عدم وجود مسائل نژادپرستی و زندگی آرام با احترام به هم و بین همه عقاید، اقلیت‌ها، نژادها، مذاهب و... (کانادا رتبه 2 را در رفتار ضد نژاد پرستانه دارد)
    • داشتن پانزدهمین اقتصاد قوی دنیا با تولید 1.67 تریلیون دلار در آخرین آمار از سال جاری میلادی
    • داشتن بالاترین سطح از استانداردهای کیفیت زندگی در زمینه حقوق بشر، آزادی و دموکراسی، امنیت و آرامش، رفاه، پیشرفت و مدرنیزه بودن، امکان رشد و پیشرفت و رسیدن به رویاها برای هر شخص و قشری که صلاحیت داشته و تلاش نماید و...
    • پیروی مورد فوق و با جزئیات بیشتر، از میان 195 کشور جهان، کشور کانادا در زمینه دموکراسی در رتبه 5، در زمینه آزادی بیان و مطبوعات در رتبه 14 و در زمینه شادی و رضایت مردم نیز در رتبه 14 قرار دارد.
    • داشتن یکی از قوی‌ترین و بهترین نظام‌‌های شغلی دنیا با حقوق، مزایا و دستمزدهای بالای شغلی و همچنین نرخ بیکاری بسیار پایین و وجود فرصت‌های شغلی متنوع و نرخ بالای رضایت شغلی از دید ساکنین و شهروندان آن.
    • داشتن یکی از قوی‌ترین اعتبارهای سیاسی در جهان و روابط دیپلمات عالی با تقریبا همه‌ی کشورهای پیشرفته و اعتبار بالای پاسپورت آن

    گروه مهاجرتی ادب با بیش از 10 سال سابقه در زمینه پرونده‌های مهاجرت تحصیلی و به ویژه تحصیل در کانادا و همچنین با داشتن تیمی فراتر از متخصص و کادر اجرایی مجرب، با سابقه کار درخشان، صفر تا صد پرونده‌های مهاجرت تحصیلی و تحصیل در کانادا را برای متقاضیان گرامی به پیش خواهد برد. برای اطلاعات بیشتر، مشاوره رایگان ابتدایی، رزرو وقت مشاوره تخصصی و یا تشکیل پرونده تحصیلی با ما در تماس باشید: 02171400111

    آیا معایب زندگی در کانادا باعث پشیمانی از مهاجرت می‌شود؟

    مانند هر جای دیگری در جهان، زندگی در کانادا نیز معایب خاص خود را دارد. بررسی این معایب به ساکنین و مهاجران بالقوه کمک می‌کند تا تصورات یا برداشت‌های نادرست را از بین ببرند. با اطلاع از چنین واقعیت‌هایی، مهاجران برای مقابله با این چالش‌ها آماده‌تر می‌شوند و ناامیدی احتمالی را به حداقل می‌رسانند. مزایای زندگی در کانادا بیشتر است و این کشور همچنان مقصدی عالی برای مهاجرت به حساب می‌آید.

    بنابراین با توجه به تفاوت فاحش زندگی در ایران و کانادا بسیار بعید است که معایب ناچیز زندگی در این کشور باعث پشیمانی شما از تصمیم‌تان شوند. پشیمانی از مهاجرت به کانادا به ندرت پیش می‌آید و بعد از عادت کردن به زندگی در این کشور و بهره‌مندی از مزایای بیشمار به سختی می‌توانید از این کشور دل بکنید.

    سوالات متداول معایب زندگی در کانادا برای ایرانیان

    به اشتراک بگذارید
    دیدگاه یا سوال خود را با ما در میان بگذارید
    دیدگاه ها (2 پاسخ)
    2023-05-24

    شرایط کاری بعد از فارق التحصیلی واسه رشته های برق و کامپیوتر و مالی و اینجور رشته ها خوبه. خیلی از دانشجوها اونجا کار جنرال بعد از تحصیل میکنن و این اصلا درست نیست. بازار کار برای کسی که مهندسی شیمی یا شهرسازی خونده خیلی بدتر از کامپیتره. عادت کردن به هوای منفی20 درجه واقعا ی مزخرف محض واسه کسی که 25 سال ایران تو هوای کویری زندگی کرده. هزینه ها و قیمت خونه که بسیار بالاس هیچی... پس انداز ی دانشجو بعد از تحصیل به دلار کاناداس ( اگر بتونه پس انداز کنه ) و در برابر دلار امریکا ارزشش پایین تره. در کل دوستان من همه به دنبال فرار از کانادا هستن خیلی ها هم کانادا میان فقط واسه اقامت و برای کار میرن امریکا

    2023-05-29

    بسیاری هم میرن و این چیزایی که می فرمایید براشون دغدغه نیست و زندگی بسیار خوبی رو هم دارن، موفق باشید

    2023-04-28

    مهاجرت تحصیلی فرزند ده ساله وپنج ساله

    2023-05-09

    سلام. تماس بگیرید تا کارشناسان ما در این زمینه کامل راهنماییتون کنن: 02171400111

    مشاوره رایگان مهاجرت