مقدمه مهاجرت به آلمان

کشور آلمان مقصد مناسبی برای همه افرادی است که رویای زندگی در اروپا را دارند. مهاجرت به آلمان از قرن بیستم رواج یافته و ابتدا در میان شهروندان کشورهای اروپای شرقی و سپس خاورمیانه محبوبیت پیدا کرد. آلمان به عنوان قطب صنعتی و اقتصادی اروپا و یکی از مهم‌ترین قدرت‌های جهانی از ظرفیت بی‌بدیلی برای رشد و شکوفایی برخوردار است. هزینه‌های پایین زندگی در این کشور، امنیت اجتماعی و خدمات گسترده دولتی از دلایل اصلی افراد برای مهاجرت به آلمان است. در سال‌های اخیر به دلیل مشکلات ناشی از افزایش موج پناهندگان به این کشور و مشکلات پدید آمده ناشی از آن، سیاست‌های سختگیرانه‌ای برای مهاجرت اعمال شده و مهاجرت به این کشور را از هر زمان دیگری دشوارتر ساخته است.

سوالات متداول

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

جهت دریافت آنی مشاوره رایگان مهاجرت می توانید در ساعات کاری مجموعه با ما تماس بگیرید. در غیر این صورت اطلاعات خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت مشاورین ادب ویزا با شما تماس بگیرند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

    مهاجرت به آلمان

    کشور آلمان یکی از مهم‌ترین قدرت‌های اقتصادی و صنعتی جهان است که بخشی از اروپای مرکزی و غربی به شمار می‌آید. آلمان دومین کشور پرجمعیت اروپا پس از روسیه بوده و پایتخت آن شهر برلین است. همچنین این کشور را به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا می‌شناسند که قدرت اصلی یورو را در دست دارد. شهرهای هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت از دیگر شهرهای مهم کشور آلمان هستند.

    کشور آلمان یکی از مهم‌ترین مقصدهای مهاجرت در جهان است که بخش عمده‌ای از آن‌ها متعلق به اروپای مرکزی، جنوب اروپا و خاورمیانه هستند. هزینه‌های زندگی مناسب، کیفیت بالای زندگی و امنیت شغلی از مهم‌ترین دلایل افراد برای مهاجرت به این کشور هستند. همچنین مهاجرت تحصیلی به آلمان به دلیل نظام آموزشی برجسته و هزینه تحصیل بسیار پایین در میان دانشجویان بین‌المللی به ویژه ایرانیان محبوبیت زیادی دارد. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا با انواع روش‌های مهاجرت به آلمان آشنا شوید.

    مختصر اطلاعات کلیدی آلمان

    • نام رسمی: جمهوری فدرال آلمان
    • پایتخت: برلین
    • نوع حکومت: فدرالیسم جمهوری پارلمانی
    • واحد پول: یورو
    • زبان رسمی: آلمانی
    • مساحت کل: 357 هزار کیلومتر مربع (رتبه 63 در جهان)
    • تعداد ایالت: 26
    • جمعیت: 84.4 میلیون نفر (آمار سال 2022 و رتبه 19 در جهان)
    • شرایط اقلیمی: عموما معتدل و مایل به سرد به ویژه در شمال کشور
    • میزان تولید ناخالصی: 4 تریلیون دلار در سال جاری میلادی (رتبه 4 در جهان)
    • متوسط سرانه: 46 هزار دلار در سال
    • نرخ بیکاری: 3 درصد (آمار سال 2022)
    • رتبه جهانی در دموکراسی: 6
    • رتبه جهانی در حقوق زنان: 10
    • رتبه جهانی در آزادی مطبوعات: 11
    • رتبه جهانی در میزان شادی و رضایت مردم: 13
    • رتبه جهانی در امنیت: 16
    • بزرگ‌ترین شهر: برلین
    • محبوب‌ترین شهرها: برلین، مونیخ، هامبورگ، فرانکفورت، کلن، اشتوتگارت، لایپزیگ و...
    • تعداد دانشگاه‌های معتبر: بیش از 380 دانشگاه معتبر شناخته شده

    تاریخچه مهاجرت به آلمان

    بعد از جنگ جهانی دوم، اولین موج مهاجرت به آلمان آغاز شد. نخستین مهاجران، حدود 12 میلیون از آلمانی‌هایی بودند که به دلیل تغییرات مرزی در اروپا، مجبور به مهاجرت از شهر خود به مناطق آلمان شدند. سپس در دهه 1960، به دلیل بحران نیروی کار، کشورهای ایتالیا، یونان، ترکیه، مراکش، پرتغال، تونس و یوگسلاوی به ترتیب با آلمان غربی برای ارسال نیروی کار به این کشور، پیمان همکاری منعقد کردند. از طرف دیگر آلمان شرقی تصمیم گرفت نیروی کار مورد نیاز خود را از کشورهای سوسیالیست چون ویتنام شمالی، کره شمالی، آنگولا، موزامبیک و کوبا تامین کند. به هر طریق این دهه آغاز موج مهاجرت کاری به آلمان بود.

    در دهه 1980 و 1990، کشور آلمان مقصد پناهنده‌های مختلف از کشورهایی چون کشورهای عمدتا خاورمیانه‌ای، لبنان، یوگسلاوی، رومانی و ترکیه بود که به دلیل جنگ یا شرایط ویژه سیاسی از کشور خود گریخته بودند. با گسترش موج پناهندگی از کشورهای اروپای شرقی و آسیا به کشور آلمان، در سال 2014 تعداد مهاجران غیرقانونی در این کشور به بیش از 276 هزار نفر رسیده، تا جایی که کمپ‌های پناهندگی دیگر ظرفیت پذیرش مهاجران جدید را نداشتند. چنین شرایطی موجب ظهور بحران مهاجرت در سال 2015 و افزایش تعداد مهاجران به 1 میلیون نفر شد. با ظهور مشکلات متعدد، قوانین جدیدی در این زمینه تنظیم شد و بسیاری از پناهندگان به کشور خود بازگردانده شدند. همچنین شرایط پذیرش نیروی کار ماهر نیز با گسترش استفاده از کارت آبی اروپا، سختگیرانه‌تر شد. در حال حاضر با توجه به سیاست‌های جدید مهاجرتی، متقاضیان مهاجرت به آلمان باید از توانایی‌ها و مهارت‌های مهمی برخوردار باشند و در حال حاضر اقدام از روش تحصیل به شرط صلاحیت‌های بالای علمی متقاضی، مسیری راحت‌تری را در پیش دارد.

    در سال 2019 تعداد مهاجران ساکن در کشور آلمان بیش از 11 میلیون نفر بود، که از این میان بیشترین گروه‌های قومی به ترتیب متعلق به ترکیه، لهستان، سوریه، رومانی، ایتالیا، کرواسی، یونان، بلغارستان، افغانستان، روسیه و عراق می‌باشد. تعداد ایرانیان مهاجر در آلمان نیز حدود 122 هزار نفر است. طبق آمار کمیسیون اروپا، کشور آلمان در میان کشورهای اتحادیه اروپا بیشترین میزان مهاجر را در خود جای داده است.

    ساختار اقتصادی

    ساختار اقتصادی

    کشور آلمان اقتصادی مبتنی بر بازار آزاد و نوعی از سوسیالیسم دارد که با نیروی کار متخصص، فساد بسیار پایین و نوآوری بسیار بالا در جهان شناخته می‌شود. از منظر صادرات، این کشور در مقام سوم جهانی و از نظر تولید ناخالص ملی سرانه نیز در مقام چهارم جهان قرار گرفته است و تولید ناخالصی داخلی آن در سال جاری میلادی به 4 تریلیون دلار رسیده است. همچنین آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا به شمار آمده و نرخ بیکاری آن در سال 2022 برابر با 3% گردیده است که یکی از کمترین نرخ‌های بیکاری در کشورهای پیشرفته در جهان می‌باشد. این موضوع تقاضای مهاجرت به آلمان را در سال‌های اخیر افزایش داده است.

    صنعت اتومبیل‌سازی یکی از مهم‎‌ترین تولیدات کشور آلمان است که در سطح جهانی اعتباری برجسته دارد. علاوه بر وسایل نقلیه، ماشین‌ها، کالای شیمیایی، کالای الکترونیکی، دارویی، حمل و نقل، فلزات اولیه، صنایع غذایی، لاستیک و پلاستیک مهم‌ترین کالاهای صادراتی آلمان را تشکیل می‌دهند. همچنین 29 شرکت از مهم‌ترین شرکت‌های جهان همچون مرسدس بنز، bmw، دایملر، فولکس واگن، آلیانتس و زیمنس همگی در آلمان قرار دارند. علاوه بر آن، این کشور یکی از مراکز مهم نوآوری‌های علمی و تکنولوژیک در طول تاریخ بوده و مخترعان بزرگی چون یوهانس کپلر، آلبرت انیشتین، هاینریش هلتز و ماکس پلانک را پرورش داده است. کشور آلمان هفتمین مقصد گردشگری در جهان بوده و صنعت توریسم نیز از منابع درآمد عمده این کشور به شمار می‌آید.

    دانشگاه‌های و سیستم آموزشی

    موضوع آموزش در آلمان جزئی از اختیارات دولت‌های فدرال هر ایالت است، با این حال به طور عمومی تحصیل به مدت حداقل 9 سال در آلمان اجباری است. پس از پایان تحصیلات ابتدایی، دانش‌آموزان می‌توانند انتخاب کنند تا در مسیر نظری و یا فنی و حرفه‌ای به ادامه تحصیل بپردازند. از طریق مسیر فنی و حرفه‌‌ای، دانش‌آموزان در زمینه مورد نظر دوره کارآموزی گذرانده و پس از پایان آن مدرکی را دریافت می‌کنند که تقریبا برابر با مدرک آکادمیک است.

    بیشتر دانشگاه‌های آلمانی دولتی بوده و شامل شهریه تحصیل برای دانشجویان نمی‌شوند. دانشجویان بین‌المللی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند، می‌توانند با شهریه‌ای رایگان یا بسیار پایین (به طور متوسط 250 تا نهایت 750 یورو برای هر ترم) در این دانشگاه‌ها (البته صرفا به زبان به تحصیل بپردازند. شهر برلین، پنجمین شهر دوستدار دانشجو در جهان است که حدود 205 هزار دانشجو در آن تحصیل می‌کنند که بیش از 15 درصد از این تعداد، دانشجویان بین‌المللی هستند. همچنین برخی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های جهان همچون دانشگاه هایدلبرگ و یا هامبولت در کشور آلمان قرار گرفته که این موضوع اشاره به سابقه آموزش عالی در این کشور دارد. آلمان بارها به عنوان یکی از بهترین کشورها برای تحصیل در خارج از کشور انتخاب شده و به عنوان یکی از اصلی‌ترین مقصدهای مهاجرت تحصیلی نیز شناخته می‌شود.

    خدمات درمانی و رفاهی

    خدمات درمانی و رفاهی

    کشور آلمان قدیمی‌ترین سیستم پوشش سراسری خدمات درمانی را در جهان دارد که از زمان بیسمارک در دهه 1880 آغاز شد. تمامی شهروندان آلمانی به طور قانونی موظف به داشتن نوعی بیمه هستند. حدود 88% از کل جمعیت تحت پوشش درمانی دولتی بوده و مابقی بیمه خصوصی دارند. متوسط سن امید به زندگی در آلمان 81 سال بوده که از این نظر رتبه 25 م در جهان را داراست. پس از مهاجرت به آلمان، افرادی که به عنوان نیروی کار در این کشور زندگی می‌کنند، از طرف کارفرمای خود بیمه شده و تنها نیمی از هزینه بیمه را خود پرداخت می‌کنند. دانشجویان نیز می‌توانند بیمه دانشجویی را تهیه کرده که هزینه‌های خدمات درمانی آن‌ها را پوشش می‌دهد. البته برای این سیستم بهداشت درمانی، مالیات و هزینه‌ای از حقوق ماهانه افراد کسر شده و همچنان با گستردگی بزرگ این نظام بهداشتی، بسیاری از منظر وقت گرفتن پزشک متخصص، از این سیستم گلایه دارند اما پزشکان عمومی بسیار بیشتر و سریع‌تر در دسترس هستند.

    وضعیت سیاسی و اجتماعی

    کشور آلمان یک جمهوری فدرال و دموکراتیک بوده که از 16 ایالت تشکیل شده است. مجلس فدرال، در راس قوه مقننه اصلی این کشور است که در کنار آن دو مجلس بوندستاگ و بوندسرات قرار گرفته‌اند که به ترتیب به عنوان نمایندگان ملت و نمایندگان ایالات عمل می‌کنند. رئیس جمهور عالی‌ترین مقام حکومتی است که توسط اجلاس فدرال (متشکل از نمایندگان بوندستاگ و ایالت‌ها) انتخاب می‌شود. پس از او، رئیس مجلس بوندستاگ دومین مقام ارشد حکومتی آلمان به شمار می‌آید. صدراعظم به عنوان سومین مقام حکومتی (اما در عمل قدرتمندترین) نیز از طریق کسب حداکثر آراء در بوندستاگ برگزیده می‌شود. این مقام طول مشخصی نداشته و تا زمانی که مجلس رای عدم اعتماد به آن فرد ندهد، پابرجاست. همچنین دادگاه فدرال قانون اساسی در راس قوه قضائیه محسوب می‌شود که خود به دو مجلس سنا با وظایف متفاوت، تقسیم می‌شود.

    کشور آلمان یکی از مهم‌ترین کشورهای توسعه‌یافته با مقام چهارم جهانی از نظر شاخص توسعه انسانی است. امنیت اجتماعی، بیمه درمانی گسترده، سیاست‌های حامی محیط‌زیستی و آموزش رایگان از مهم‌ترین دلایلی است که مهاجرت به آلمان را ایده‌آل می‌سازد.

    آب و هوای آلمان

    آب و هوای آلمان

    بخش بیشتر کشور آلمان آب و هوایی معتدل داشته، بخش شمالی آن تحت تاثیر اقلیم اقیانوسی و بخش‌های جنوبی و جنوب شرقی تحت تاثیر اقلیم قاره‌ای قرار دارند. زمستان‌ها و تابستان‌ها در آلمان در مناطق مختلف کشور بسیار متفاوتند، زمستان‌های سرد در آلپ و تابستان‌های گرم و خشک در مناطق داخلی. به عبارت بهتر بادهای سرد شمالی و آب و هوای گرم شرقی در کنار یکدیگر اقلیمی معتدل را برای این کشور فراهم ساخته‌اند. به نحوی که متوسط دمای هوا در طول سال 3 تا 19 درجه است. از آنجایی که شرایط آب و هوایی این کشور بسیار مناسب است، بسیاری از افراد پس از مهاجرت به آلمان، به سادگی به آب و هوای آن عادت می‌کنند.

    مزیت‌های مهاجرت به آلمان

    • زندگی در کشوری با استانداردهای بالای زندگی

    • آب و هوای معتدل

    • بیمه درمانی گسترده دولتی

    • آموزش رایگان

    • امنیت شغلی

    • تکنولوژی بالا

    • امنیت و رفاه اجتماعی

    • دسترسی به ویزای شینگن و کشورهای این حوزه

    روش‌های مهاجرت به آلمان

    روش‌های مهاجرت به آلمان

    • مهاجرت تحصیلی

    • مهاجرت کاری

    • مهاجرت از طریق دوره‌های زبان، دوره‌های آموزش فنی حرفه‌ای مانند آوسبیلدونگ

    • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

    • مهاجرت از طریق ازدواج

    • مهاجرت از طریق تولد

    • پناهندگی

    مهاجرت تحصیلی به آلمان

    کشور آلمان یکی از به صرفه‌ترین و بهترین کشورهای جهان برای تحصیل است. از آنجایی که اکثریت دانشگاه‌های این کشور دولتی هستند، تحصیل در آن‌ها تقریبا رایگان بوده و تنها هزینه ناچیزی در حدود 250 یورو را برای فرآیند ثبت‌نام دریافت می‌کنند. مهاجرت به آلمان برای تحصیل به علت هزینه پایین آن در میان دانشجویان ایرانی نیز محبوبیت زیادی دارد. رشته‌های مهندسی، حقوق، علوم پایه و اقتصاد و دانشگاه‌های دانشگاه فریه برلین، هامبولت برلین، دانشگاه فنی مونیخ، دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ و دانشگاه هایدلبرگ از مشهورترین گزینه‌های تحصیل در میان دانشجویان بین‌المللی هستند.

    از آنجایی که کشور آلمان در زمینه آموزش عالی سابقه‌ای بسیار طولانی دارد، استانداردهای آموزشی در این کشور بسیار بالاست و دانشجویان برای اخذ پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی باید از رزومه قوی برخوردار باشند. با اینکه اغلب رشته‌های ارائه شده در این کشور به زبان آلمانی هستند، برخی از رشته‌ها به زبان انگلیسی نیز ارائه شده و دانشجویان برای اخذ پذیرش در آن به مدرک زبان آلمانی احتیاجی ندارند. با این‌حال سیاست‌های سفارت آلمان به نحوی است که ممکن است از متقاضیان ویزای تحصیلی مدرک B1 آلمانی را درخواست کند. به طور کلی نیز دانش زبان آلمانی برای زندگی در آلمان امری ضروری محسوب شده و متقاضیان تحصیل در این کشور بهتر است در سطح متوسطی آن را فرا بگیرند.

    یکی دیگر از مزیت‌های تحصیل در آلمان، پیوندهای دانشگاه با محیط شغلی است، به نحوی که دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی با سهولت بیشتری می‌توانند از فرصت‌های استخدامی بهره‌مند شوند. همچنین آن‌ها در طول دوران تحصیلشان نیز می‌توانند به مدت 20 ساعت در هفته کار کرده و علاوه بر پرداخت هزینه‌های زندگی خود، مهارت‌های شغلی مفیدی کسب کنند.

    برای کسب اطلاعات در زمینه مهاجرت تحصیلی به آلمان بیشتر بخوانید.

    مهاجرت کاری به آلمان

    مهاجرت کاری به آلمان

    یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به آلمان، دریافت مجوز کاری برای استخدام در این کشور است. بازار کار و اقتصاد آلمان از ثبات بسیار خوبی برخوردار بوده، همچنین نرخ بیکاری در آن بسیار پایین است. برای دریافت ویزای کاری آلمان رقابت شدیدی جریان دارد، زیرا سیاست‌های جدید مهاجرتی این کشور تنها به نیروی کار متخصص و ماهر مجوز کار اعطا کرده و متقاضیان باید توانایی‌ها و مهارت‌های شغلی قابل توجهی در رشته خود داشته باشند. با افزایش مهاجرت شهروندان کشورهای جهان سوم به آلمان، این کشور به عنوان سرزمین فرصت‌ها برای آن‌ها لقب گرفته است.

    علاقه‌مندان به کار در آلمان می‌توانند از طریق روش‌های مختلفی چون ویزای جستجوی کار، ویزای کار و ویزای خوداشتغالی اقدام کنند. مدت زمان ویزای جستجوی کار 6 ماه بوده و متقاضیان در صورت پیدا کردن شغل مناسب در این بازه زمانی، می‌توانند ویزای خود را تمدید کنند. روش دیگر مهاجرت کاری به آلمان از طریق دریافت جاب آفر است، افرادی که توانسته‌ باشند از طریق کارفرمایی معتبر داخل آلمان پیشنهادی شغلی دریافت کنند، می‌توانند برای ویزای کاری دو ساله این کشور اقدام کنند. افرادی که قرارداد کاری بیشتر از یکسال داشته و حقوق ماهیانه آن‌ها نیز بیشتر از 4200 یورو باشد، می‌توانند برای دریافت کارت آبی که بهترین نوع ویزای کاری در کشورهای اروپایی است، اقدام کنند. این نوع ویزا اعتباری 4 ساله داشته و قابل تمدید نیز می‌باشد. برای درخواست اقامت دائم آلمان، داشتن حداقل 5 سال سابقه کاری و برای درخواست تابعیت، حداقل 8 سال زندگی در این کشور الزامی است.

    برای کسب اطلاعات در زمینه مهاجرت کاری به آلمان بیشتر بخوانید.

    مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی

    کشور آلمان از کارآفرینان مستعد با ایده‌های نوآورانه برای پیشرفت اقتصادی این کشور استقبال می‌کند. مهاجرت به آلمان از طریق کارآفرینی مختص کسانی است که می‌خواهند تجارتی جدید را در این کشور ایجاد کنند. متقاضیان باید سرمایه‌ای اولیه به مبلغ 25000 یورو به همراه یک بیزنس پلن دقیق در اختیار داشته باشند تا بتوانند برای ایجاد کسب و کار خود در آلمان اقدام کنند. این ویزا که اعتباری سه ساله دارد، می‌تواند پس از گذشت چند سال و اداره موفق شرکت تجاری منجر به دریافت اقامت دائم و تابعیت آلمان بشود. برخورداری از سابقه کار موفق در حوزه مدیریتی، دانش تخصصی مربوطه و امکان سودآوری تجارت پیشنهادی از شرایط لازم برای دریافت این ویزا هستند.

    مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

    مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

    افرادی که قصد ازدواج با شهروندی آلمانی و یا فرد دارنده اقامت دائم این کشور را دارند، می‌توانند از طریق اخذ ویزای ازدواج آلمان وارد این کشور شوند و به طور قانونی ازدواج کنند. متقاضیان باید هر دو بیش از 18 سال سن داشته، از تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه‌های زندگی خود در آلمان برخوردار باشند و دانش زبان آلمانی آن‌ها در سطح حداقل A1 باشد. توجه داشته باشید که تمامی درخواست‌های ازدواج برای جلوگیری از صوری بودن بررسی شده و بهتر است که افراد تنها در صورت داشتن علاقه واقعی دست به ازدواج بزنند. پس از ازدواج امکان دریافت اقامت دائم برای همسر وجود داشته، با گذشت دو سال از زندگی مشترک و سه سال اقامت در آلمان، می‌توان برای اخذ تابعیت درخواست داد.

    مهاجرت به آلمان از طریق تولد

    آلمان از جمله کشورهایی است که از قاعده خون در زمینه تولد پیروی می‌کند، یعنی برای آنکه فرزند متولد شده در خاک این کشور تابعیت آلمان را دریافت کند باید حداقل یکی از والدین او آلمانی باشد. اگرچه در شرایطی خاص امکان دریافت تابعیت صرف نظر از تابعیت والدین وجود دارد. به طور مثال اگر والدین فرزند متولد شده نامعلوم بوده و یا دارای هیچ تابعیتی نباشند، و یا اگر والدین او اقامت دائم آلمان را داشته و حداقل هشت سال در این کشور زندگی کرده باشند. در حالت دوم فرزند متولد شده تا قبل از 21 سالگی می‌تواند برای اخذ تابعیت آلمان در صورت برخوردار بودن از یکی از شرایط زیر درخواست دهد:

    • حداقل 8 سال از زندگی خود را در این کشور گذرانده،

    • 6 سال در یکی از مدارس آلمانی تحصیل کرده،

    • از دانشگاهی آلمانی فارغ‌التحصیل شده،

    • آموزشی فنی و حرفه‌ای را در این کشور به پایان رسانده باشد.

    مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

    پناهندگی یکی از نامناسب‌ترین روش‌های مهاجرت در جهان است، زیرا پناهندگان به صورت غیرقانونی وارد کشور مقصد شده و باید شرایط خاصی همچون اقامت در کمپ‌های پناهندگی را از سر بگذرانند. پناهندگان افرادی هستند که به دلیل شرایط سیاسی، اجتماعی و یا اعتقادی نامناسب در کشور خود، مجبور به ترک آن شده و امکان بازگشت به آن را ندارند. تمامی پناهندگان به کشور آلمان باید ابتدا دلیل قانع‌کننده‌ای ارائه دهند که در صورت کافی نبودن دلیل و یا رد آن، دیپورت می‌شوند. کشور آلمان در حال حاضر با بحران پناهندگی روبه‌رو بوده به همین دلیل سخت‌گیری‌های زیادی در این زمینه نشان می‌دهد. سالیانه پناهندگان بسیاری به کشور خود بازگردانده شده و افراد مورد تایید نیز باید مدت زمان نسبتا قابل توجهی را در کمپ مستقر شوند.

    گروه مهاجرتی ادب به دلیل غیرقانونی بودن روش پناهندگی هیچگونه اقدام و حتی مشاوره‌ای در این زمینه انجام نمی‌دهد.

    بهترین مقاصد جایگزین برای آلمان کدامند؟

    ما در این مقاله درباره مهاجرت به آلمان و شرایط بسیار عالی و مزایای بی‌شمار زندگی در این کشور، نظیر امکان داشتن آینده‌ی درخشان و کیفیت زندگی بسیار بالا در کلیه شاخص‌های اصلی زندگی، داشتن چهارمین اقتصاد بزرگ جهان، کیفیت بالای سطح فرهنگ مردم و رفتار خوب با مهاجران، موقعیت‌های شغلی بی‌نظیر و... صحبت کرده‌ایم. در واقع کشور آلمان به دلیل یک سری مسائل از جمله مهم‌ترین فاکتورهای اشاره شده، اغلب در 10 کشور برتر جهان قرار دارد؛ اما این را هم همیشه باید در نظر داشت که هیچ کشور بی عیب و نقصی وجود ندارد و همچنین جا دارد ابتدا به طور مختصر چندی از معایب مهاجرت به آلمان را ذکر نماییم:

    • زبان آلمانی بسیار سخت بوده و یکی از معضل‌های اصلی مهاجران در این کشور است. در حالی که بسیاری برای بازار گرمی، تبلیغاتی نظیر یادگیری آلمانی در 6 ماه و امثال آن را کرده، باید گفت بسیاری با سالیان سال مطالعه و حتی حضور در جامعه آلمان هنوز دغدغه زبان را دارند.
    • از نظر فرهنگی نیز همینطور است و اگرچه که آلمان عموما کشوری نژادپرست نبوده اما از طرف دیگر ورود و صمیمیت مورد نظر شخص با جوامع مردم این کشور، برای مهاجران بسیار سخت است؛ مخصوصا آن دسته از مهاجرانی که با طرز فکر کاملا جهان سومی رفته، احساساتی برخورد کرده و بنابراین از این قضیه کاملا نا امید می‌شوند و اسم آن را نژادپرستی می‌گذارند!
    • برای متقاضیان مهاجرت تحصیلی، به دلیل برتری نظام آموزشی آلمان در جهان و همچنین امکان تحصیل رایگان یا تحصیل با شهریه‌های بسیار کم در این نظام قوی، باید گفت که اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی و به اتمام رساندن تحصیل در این کشور بسیار سخت است.
    • اگرچه که آلمان کشوری صنعتی بوده و جزء 5 اقتصاد برتر جهان و یکی از کشورهای با کمترین میزان نرخ بیکاری بوده، اما در کل هزینه‌های زندگی به خصوص در شهرهای بزرگ آن با درآمدها به ویژه برای مهاجران تازه وارد تا چندین و چند سال ابتدایی اصلا توازن ندارد و در کنار آن مخارج سنگین مالیات و سیستم بهداشت و درمان سراسری را هم باید در نظر گرفت.
    • پیروی مورد فوق، باید گفت که در آلمان هزینه‌های بسیاری دیگر از مردم گرفته می‌شود، یعنی در کنار مالیات‌های بالا، هزینه‌های بهداشت و درمان و... شما حتی باید هزینه ماهانه تلویزیون ملی کشور را پرداخت نمایید؛ حتی اگر یک تلویزیون هم در خانه نداشته باشید.
    • آلمان در سیستم خود و به ویژه سیستم اداری، به عنوان یکی از 5 کشور پیشرفته و صنعتی اول در جهان، بسیار همچنان از سیستم‌های کلاسیک، کاغذی و زمانبر و کم کارآمد استفاده می‌نماید. یا مثال دیگر، امکان استفاده کمتر از پرداخت با کارت بانکی و اصرار اکثر اماکن به پرداخت وجه نقد و... همچنین سیستم بهداشت و درمان آن اگرچه سراسری بوده اما در بسیاری از موارد به ویژه برای گرفتن وقت دکتر متخصص و درمانهای حتی برای موارد واجب، اصلا راضی کننده نیست.

    حال افرادی که به هر دلیل ذکر شده‌ی عمومی یا بنا به دلایل شخصی خود به دنبال مقاصدی مشابه و با کیفیت تحصیل و زندگی بالا هستند، پیشنهاد صد در صد گروه مهاجرتی ادب ویزا با داشتن بیش از 10 سال سابقه در مسیر مهاجرت تحصیلی و بررسی همه موارد از سوی متقاضیان و پرونده‌های به ثمر رسیده و با در نظر گرفتن کلیه شاخص‌های اصلی کیفیت زندگی، 2 مقصد و گزینه مهاجرت به کانادا و مهاجرت به استرالیا را به متقاضیان پیشنهاد می‌نماید. چرا که فارغ از شرح یا حتی اشاره به موارد تکراری برای شاخص‌های کیفی زندگی، اقتصادی، تحصیلی، اشتغال و... دو کشوری که همانند آلمان در این معیارهای اصلی به بهترین شکل عمل کرده در کنار آن در امر مهمی دیگر یعنی در زمینه مهاجرت و راحتی مسیر چه برای رسیدن به مقصد و چه برای دوام آوردن و احساس رضایت، در چندین سال اخیر بهتر از آلمان به ویژه برای دانشجویان عمل کرده است و برای آن‌ها سرنوشت مسیر مهاجرتی شخص و به ویژه برای ایرانیان که روز به روز گزینه‌ها برایشان از سمت جوامع بین‌المللی کمتر شده، با انتخاب مسیر مهاجرت به استرالیا یا کانادا بسیار این مسیر هموارتر و موفقیت آمیزتر بوده و آینده درخشانی در انتظار آن‌ها خواهد بود. گروه مهاجرتی ادب به طور تخصصی در زمینه اقدام برای پرونده‌های تحصیل در کانادا و تحصیل در استرالیا با داشتن بیش از 10 سال سابقه بسیار درخشان و پرونده‌های بی‌شمار موفق، برای متقاضیان با داشتن کادری مجرب و متخصص و تشکیل پرونده‌ای قوی، این مسیر و رویا را تبدیل به واقعیت می‌نماید. جهت مشاوره و کسب اطلاعات درباره مقاصد ذکر شده در زمینه مهاجرت تحصیلی می‌توانید با مشاوران و کارشناسان تخصصی ما در تماس باشید: 02171400111

    مهاجرت به آلمان و هزینه‌های زندگی

    مهاجرت به آلمان و هزینه‌های زندگی

    یکی از مهم‌ترین بخش‌های مهاجرت، آگاهی از هزینه‌های ضروری زندگی در کشور مورد نظر است. کشور آلمان یکی از مناسب‌ترین کشورهای اروپایی از نظر هزینه‌های زندگی است و مهاجران می‌توانند با حقوقی متوسط از رفاهی نسبی در این کشور برخوردار شوند. متوسط درآمد ماهیانه افراد در این کشور برابر با 2350 یورو است. در جدول زیر شرح برخی از هزینه‌های اولیه زندگی در آلمان را مشاهده می‌کنید:

    شرح هزینه

    قیمت به یورو

    2 وعده غذا برای دو نفر در رستورانی متوسط

    50

    یک لیتر شیر

    0.97

    یک قرص نان

    1.71

    یک کیلو برنج

    1.97

    12 عدد تخم مرغ

    2.56

    یک کیلو سیب زمینی

    1.56

    بطری 1.5 لیتری آب معدنی

    0.56

    رفت و آمد ماهیانه با وسایل نقلیه عمومی

    70

    یک لیتر بنزین

    2.17

    قبوض ماهیانه آب، برق، و..

    242

    اجاره ماهیانه آپارتمانی یک خوابه در مرکز شهر

    873

    اجاره ماهیانه آپارتمانی سه خوابه در مرکز شهر

    1600

    به اشتراک بگذارید
    دیدگاه یا سوال خود را با ما در میان بگذارید
    دیدگاه ها (106 پاسخ)
    2024-03-07

    من میخوام برم آلمان نه پاسپورت دارم ونه کسیو دارم در آلما وفامیل مون هم سه نفر هست .ومن شهروند افغانستان هستم ممنون میشم راهنمایی کنید.

    2024-03-24

    سلام. برای اتباع افغان و همچنین مهاجرت های غیرقانونی اقدامی نداریم!

    2024-01-24

    میخوام بدونم با۴۰۰میلیون به کجامیتونم مهاجرت کنم

    2024-01-28

    سلام. میتونیم برای تحصیل در قبرس براتون اقدام کنیم که اینطوری اقامت دائم هم میگیرید؛ با حداقل معدل و بدون نیاز به مدرک زبان، برای اطلاعات بیشتر و ارزیابی رایگان شرایطتون با مشاوران ما در تماس باشید: 02171400111

    2024-01-20

    سلام خدمت شما ،ما تمام فامیلامون در آلمان سکونت دارند 1ماه پیش اومده بودند ایران وگفتند که اونجا ما کاری راه بندازیم یا یک شرکت یا یک رستوران بزنیم میتوانیم از ایران درخواست کارگر کنیم که بیایند آلمان برای کار در اونجا ،ممنون میشم راهنمایی کنید ما یک خانواده 5نفری هستیم و مدارک و پاسپورت مون تکمیله ،از این راه میشه رفت لطفاً جواب بدهید ممنون

    2024-01-21

    سلام. تا جایی که میدونم فرقی نداره فامیل حتی درجه یک باشه، کارفرما ابتدا سه ماه در آلمان آگهی میده و اگه شخصی برای اون شغل نبود، در مرحله بعد دوباره سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی میده و باز هم اگه شخصی برای اون شغل پیدا نشد اونوقت اون کارگر/کارمند میتونه استخدام شه...

    2023-11-07

    ببخشید ‌میتوانم‌من‌‌مهاجرت‌خارجی‌نم‌.اتباع‌هستم

    2023-11-11

    سلام. موسسه متاسفانه برای اتباع اقدام نداره...

    2023-11-03

    سلام اگه عموی من سرپرستی من رو به عهده بگیره زیر سن قانونی هستم امکان مهاجرت هست؟

    2023-11-11

    سلام. تنها شرطش اینه که تو ایران والدینی نداشته باشید و در این صورت بله؛ هر شخصی میتونه تحت یکسری شرایط برای فرزندخوندگی شما اقدام کنه از جمله عمویتان. اما فرزندخوندگی آلمان در صورت داشتن حتی یک سرپرست در ایران و دلایلی مانند بدسرپرستی و... تقریبا نشدنیه...

    2023-10-10

    من ۳۳سال سن دارم و تابه حال چندبار در ایران به زندان افتاده ام آیا برای مهاجرت بنده مشکلی درست می‌کنه درضمن بنده تحصیلات عالی ندارم ولی یک آدم حرفه ای هستم و چندین سال است در رشته جوشکاری های مختلف مشغول به کار هستم

    2023-10-18

    سلام. فعالیت ما صرفا در زمینه مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا و استرالیا بوده و در کل داشتن سوء سابقه برای هر نوع برنامه مهاجرتی براتون مشکل ساز خواهد شد.

    2023-10-04

    سلام من یک دختر افغانی هستم که تو ایران زندگی میکنم خانوادم توی فرودگاه افغانستان از دست دادم الان با برادرم باهم زندگی میکنیم شرایط خوبی نداریم نمیتونم درس بخونیم حتی خونه هم نداریم من 18سالمه و برادرم 21سالش اون هر چقدره کار میکنه که تا خونه بگیریم اما نمیتونیم از دولت آلمان خواهش میکنیم کمکون کنید

    2023-10-08

    سلام. فعالیت ما صرفا در زمینه مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا و استرالیا بوده و متاسفانه برای اتباع اقدامی نداریم.

    2023-10-02

    سلام بنده 31 سالمه فوق دیپلم رشته عکاسی و فیلم سازی هستم ضمنا دیپلم دارم اما مدرک پیش دانشگاهی ندارم ایا برای ادامه تحصیل میتوانم برای کشور کانادا اقدام کنم ضمنا 3 سال سابقه بیمه دارم و ملک هم دارم

    2023-10-08

    سلام. داشتن مدرک دیپلم 12 ساله + مدرک زبان که در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-09-15

    سلام وقت تان بخیر من میخواستم در زمینه تحصل بپرسم من 19 ساله هستم و بلدیت با زبان انگلیسی را هم دارم آیا امکان تحصیلی وجود دارد

    2023-09-19

    سلام. فعالیت ما صرفا در زمینه مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا و استرالیا هستش و در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-09-12

    سلام علیکم من اجمل امیری استم از ولایت کابل مهاجر شدم ایران از خاطر طالبان بابایم دولت بود زیاد ماره انجه ازیت میکدین

    2023-09-13

    سلام. متاسفانه برای اتباع اقدام نداریم و فعالیت ما صرفا در زمینه مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا و استرالیا هستش

    جهت نمایش پاسخ های بیشتر کلیک کنید

    موسسه آراد دانان برنا دارای مجوز رسمی از وزارت علوم و تحقیقات برای کشورهای استرالیا و کانادا می باشد و دیگر مطالب وبسایت که با دقت بالا توسط تیم تولید محتوای ادب ویزا تولید شده است برای اطلاع رسانی شما عزیزان است.

    مشاوره رایگان مهاجرت و رزرو وقت مشاوره

    021 71 400 111 مشاوره رایگان واتساپ