صفر تا صد مهاجرت به کانادا

کانادا به عنوان بهترین کشور جهان برای مهاجرت شناخته می‌شود و سالانه هزاران نفر برای مهاجرت به کانادا اقدام می‌کنند. از آنجایی که این کشور یکی از مهم‌ترین مقصدهای مهاجرت در میان ایرانیان است، آشنایی با روش‌های مهاجرتی و اخذ اقامت آن از بیش از پیش احساس می‌شود. در این مقاله کوشیده‌ایم تا به پرسش‌های شما در زمینه مهاجرت به کانادا پاسخ داده و اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم. ما در گروه مهاجرتی ادب، با بهره‌مندی از کادری مجرب و متخصص می‌توانیم پاسخگوی سوالات شما در این مسیر بوده و فرآیند اخذ اقامت را ساده‌تر از هر زمان دیگری به انجام برسانیم. این مجموعه خدماتی چون اخذ انواع ویزا و اقامت دائم در کانادا و دیگر کشورهای جهان مانند استرالیا و قبرس را ارائه می‌دهد.

ویدیو روش های مهاجرت به کانادا

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

جهت دریافت آنی مشاوره رایگان مهاجرت می توانید در ساعات کاری مجموعه با ما تماس بگیرید. در غیر این صورت اطلاعات خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت مشاورین ادب ویزا با شما تماس بگیرند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

    مهاجرت به کانادا

    چرا کشور کانادا مقصد مهاجرتی برتر برای سال 2024 می‌باشد؟

    در دنیای امروز در اکثر کشورهای در حال توسعه از جمله ایران، بسیاری از افراد به فکر بهبود موقعیت زندگی و پیشرفت، فرصت تحصیلی، شغلی، رفاه، آرامش و در یک کلام، احساس خوشبختی سا حداقل رفاه بیشتری هستند، مهاجرت به کشورهای پیشرفته برای آنان می‌تواند ابزاری برای دستیابی به فرصت‌های تازه در زندگی فردی باشد. از جمله از این فرصت‌های تازه و بهتر می‌توان به برخورداری از امکانات برتر آموزشی، فرصت شغل، میزان رفاه، آرامش، امنیت، امور فرهنگی و... اشاره نمود که اگر این موارد در کنار فرهنگ کشور مقصد که کشوری از قضا مهاجرپذیر و با جامعه چند فرهنگی نیز بوده قرار بگیرد، بسیار تجربه مهاجرت برای متقاضی زیباتر خواهد بود. حال در این مقاله پیرامون مبحث اشاره شده موضوع و کشور مورد بحث ما نیز کانادا و مهاجرت به این کشور بی‌نظیر بوده که کلیه خصوصیات ذکر شده به همراه ده‌ها مزایا و برتری دیگر را برای مهاجرین رقم خواهد زد. این امتیازات و برتری کشور کانادا موجب شده تا این کشور تقریبا در چندین سال اخیر به مقصد رویایی و اولویت اصلی تقریبا هه‌ی ایرانیان برای مهاجرت گردد. چرا که اکثر شهرهای بزرگ و پر جمعیت این کشور و به ویژه شهر زیبای تورنتو که به عنوان یک قطب چند فرهنگی نمونه در جهان شناخته شده و جمعیت قابل توجهی از ساکنین آن را مهاجرین تشکیل می‌دهند دارای همین بافت چند فرهنگی و سازش و استقبال بی نظیر از مهاجران هستند که همین امر تجربه مهاجرت برای افراد را  بسیار نسبت به بسیاری از کشورهای حتی بسیار خوب و پیشرفته دیگر زیباتر خواهد نمود. همچنین در ایران، کانادا به نخستین انتخاب بسیاری از دانشجویان برای مهاجرت تحصیلی به این کشور که دارای یکی از قوی‌ترین و پیشرفته‌ترین نظام‌های آموزشی در جهان بوده، به ویژه در سالیان جدید تبدیل شده است.

    اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که تمایل دارید با مهاجرت به کانادا شرایط زندگی خود را تغییر دهید و یا به امکانات و فرصت‌های بهتری دست پیدا کنید تا پایان این مقاله با ادب ویزا همراه شوید.

    مختصر اطلاعات کلیدی کانادا

    نام رسمی

    کانادا (به لاتین Canada)

    پایتخت

    اتاوا (Ottawa)

    نوع حکومت

    دموکراسی پارلمانی فدرال / پادشاهی مشروطه

    واحد پول

    دلار کانادا (با عنوان اختصاری CAD)

    زبان رسمی

    انگلیسی و فرانسوی

    مساحت کل

    9.985 میلیون کیلومتر مربع (دومین کشور بزرگ جهان)

    تعداد استان و قلمرو

    13

    جمعیت

    40 میلیون نفر (آمار 2024)

    شرایط اقلیمی

    عموما سردسیر

    میزان تولید ناخالصی

    2.1 تریلیون دلار در سال جاری میلادی (رتبه دهم در جهان)

    متوسط حقوق ملی

    53 هزار دلار در سال

    نرخ بیکاری

    5.5 درصد (اواخر 2023)

    بزرگ‌ترین شهر

    تورنتو

    محبوب‌ترین شهرها

    تورنتو، ونکوور، مونترال، اتاوا، کبک سیتی، ادمونتون، همیلتون، کلگری، هالیفاکس، وینیپگ و...

    متوسط هزینه زندگی دانشجو در سال

    12 تا 20 هزار دلار کانادا

    متوسط هزینه تحصیل دانشجو در سال

    25 هزار دلار کانادا

    تعداد دانشگاه‌های معتبر

    بیش از 90 دانشگاه

    رتبه جهانی در دموکراسی

    5

    رتبه جهانی در حقوق زنان

    6

    رتبه جهانی در رفتار ضد نژاد پرستی

    4

    رتبه جهانی در آزادی مطبوعات

    14

    رتبه جهانی در میزان شادی و رضایت مردم

    14

    رتبه جهانی در امنیت

    10

    وضعیت مهاجرت به کانادا در سال 2024

    مهاجرت به کانادا در سال 2022

    آنچه که در دستور کار اداره مهاجرت کانادا بوده، پذیرش و اعطای اقامت دائم (PR) به صورت سالانه به نزدیک 500 هزار نفر تا پایان سال 2025 می‌باشد و حتی پیشبینی می‌شود در صورت تداوم این سیاست، این رقم نزدیک و چه بسا به بیش از 500 هزار نفر برای شروع سال 2024 میلادی برسد. این سیاست جذب مهاجر شامل همه نوع قشر دارای صلاحیت از جمله دانشجویان بین المللی، جذب نیروی کار ماهر بین‌المللی و افراد خود اشتغال، کارآفرین و سرمایه گذار و همچنین خانواده‌های افراد مذکور بوده و از این رقم نیز بخش قابل توجهی در راستای اسکان پناهجویان و امور ویزاهای بشردوستانه نیز در نظر گرفته می‌شود. حال برای بسیاری سوال است که فرایند مهاجرت، رسیدگی به پرونده‌ها و صدور ویزا در زمان حال حاضر چگونه است؟

    در پاسخ به این سوال باید گفت که در حال حاضر رسیدگی به تقاضاها برای اخذ انواع ویزا از جمله ویزای تحصیلی و دیگر ویزاها نظیر ویزای کاری، سرمایه‌گذاری، کارآفرینی، الحاق به خانواده، خوداشتغالی، ویزای مشاهیر و افراد مستعد و... همانند سابق و بدون مشکلی در حال انجام است و تنعا حجم پرونده‌های معوقه به دلیل استقبال روزافزون برای مهاجرت به این کشور زیاد است. بنابراین یک شخص دارای صلاحیت‌های لازم در راستای یکی از برنامه‌های مهاجرتی این کشور، در حال حاضر هیچ گونه محدودیتی برای به جریان انداختن پرونده خود از سمت اداره مهاجرت و دریافت ویزا ندارد. همچنین برای رسیدگی به پرونده‌های معوقه و از طرفی جلوگیری از رخداد مجدد این اتفاق، سرعت رسیدگی به پرونده‌ها و همچنین امکانات و نیروی کار مازاد در این راستا بیشتر شده است.

    در واقع پس از گذر از بحران همه‌گیری و انجام واکسیناسیون سراسری و بهبودی کامل اوضاع، روند رسیدگی به پرونده‌های اداره مهاجرت مجددا آغاز گردید و همچنین به شکل قابل توجهی تسریع گردیده است. در طی اجرای واکسیناسیون سراسری در کانادا در سال 2021 میلادی همه‌ی محدودیت‌های سفر به کانادا برداشته شده است و در حال حاضر به شرط تزریق حداقل 2 دوز از یکی از واکسن‌های مورد تایید کانادا برای سفر به این کشور محدودیتی وجود ندارد. لازم به ذکر است که تا به امروز واکسن‌های فایزر، مدرنا، آسترازنکا، سینوفارم، سینوواک، جانسون اند جانسون، بیوتک و کوواکسین مورد تایید دولت کانادا برای سفر به این کشور رسیده است. واکسن سینوفارم نیز در هفته‌های آخر سال 2021 به این لیست اضافه گردیده و در نتیجه متقاضیان ایرانی که غالبا از این واکسن استفاده نموده نیز در این راستا دغدغه‌ایی نخواهند داشت. توجه شود که می‌بایست از تزریق دوز دوم هر یک از واکسن‌های فوق حداقل 14 روز گذشته باشد.

    روش‌های مهاجرت به کانادا

    عموما روش‌های اصلی، متداول و کاملا قانونی (به غیر از پناهندگی) که در صورت درست طی شدن کلیه مراحل مهاجرت، تشکیل و پیش بردن پرونده مهاجرتی به صورت دقیق و بی‌نقص و رعایت دیگر الزامات، منجر به ویزا شدن و در نهایت مهاجرت شخص به کشور کانادا شده، روش‌های زیر است:

    مهاجرت تحصیلی

    مهاجرت کاری

    مهاجرت از طریق برنامه‌های استانی

    مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

    مهاجرت از طریق استارت آپ و کارآفرینی

    مهاجرت از طریق خوداشتغالی

    اسپانسرشیپ خانوادگی

    مهاجرت از طریق ازدواج

    مهاجرت از طریق تولد

    مهاجرت از طریق پناهندگی

    مهاجرت خانوادگی به کانادا

    بسیاری که متقاضی مهاجرت به کانادا هستند، صد در صد در ذهنشان این سوال به وجود می‌آید که آیا می‌توان به صورت خانوادگی به کانادا مهاجرت کرد؟ و اگر این امکان وجود داشته، شامل چه اشخاصی از خانواده می‌شود؟ و شرایط مهاجرت با هر یک از اعضای خانواده چگونه خواهد بود؟

    عموما مهاجرت خانوادگی به کانادا به طور کلی امکانپذیر است، اما اینکه چه اشخاصی می‌توانند متقاضی را همراهی کرده، کمی تفاوت در این کلیت ایجاد می‌نماید. از خوبی‌های کلیه ویزاهای کانادا (به غیر از ویزای توریستی)، از جمله ویزاهای تحصیلی، کاری، سرمایه‌گذاری، کارآفرینی و... این است که شخص متقاضی می‌تواند همسر و کلیه فرزندان زیر 18 سال را با خود ببرد و همچنین در صورتی که شخص موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شود، نه تنها برای اقامت دائم همسر و فرزندان خود نیز می‌تواند اقدام کند، بلکه در این مرحله برای ویزای والدین و حتی پدربزرگ و مادربزرگ خود نیز می‌تواند اقدام نماید. همچنین حتی قبل از مرحله اخذ اقامت دائم کانادا توسط متقاضی، باید گفت که همسر به عنوان همراه، اجازه‌ی کار تمام وقت و از نوع Open Work Permit را خواهد داشت و همچنین فرزندان هم حق تحصیل در مدارس این کشور را خواهد داشت.

    همچنین یکی از والدین (پدر یا مادر) متقاضیان زیر 18 سالی که می‌خواهند برای تحصیل در کانادا به این کشور مهاجرت کنند نیز تحت عنوان سرپرست یا همان گاردین و با ویزای گاردین، اجازه‌ی همراهی و اقامت در کانادا را با فرزند زیر 18 سال دارند.

    حال تفاوتی که مهاجرت با ویزاهای موقت تحصیلی، کاری و... با اخذ اقامت دائم کانادا داشته، این است که همانطور که اشاره کردیم، در همه حالات همسر و فرزندان زیر 18 سال امکان همراهی را دارند، اما برای همراهی پدر و مادر (و همچنین پدربزرگ و مادربزرگ)، متقاضی حتما باید اقامت دائم کانادا داشته باشد تا بتواند اسپانسر شود. در این حالت شخص اسپانسر تحت یک سری شروط ساده از جمله تمکن مالی برای نگهداری و تامین مخارج و مسکن برای والدین و همچنین پدربزرگ و مادربزرگ، می‌تواند برای اقامت والدین تحت عنوان برنامه ویزای اسپانسرشیپ کانادا اقدام نماید و در صورتی هم که توان ارائه تمکن مالی ذکر شده را نداشته باشد، می‌تواند بجای اسپانسرشیپ، برای سوپر ویزای والدین اقدام نماید. البته مبلغ تمکن مالی برای واجد شرایط بودن اسپانسرشیپ، چندان بالا نیست و با یک شغل متوسط در کانادا هم می‌توان به آن مبلغ درآمد سالانه مورد نیاز برای تمکن برنامه اسپانسرشیپی والدین رسید.

    اما نکته قابل توجه در این راستا این است که متقاضی برای خواهر و یا برادران خود به صورت مستقیم نمی‌تواند اقدام کند اما شاید با تبصره‌هایی تحت برنامه اسپانسرشیپ بتوان در این راستا اقدام کرد که اصلی‌ترین تبصره برنامه اسپانسرشیپ این است: فرزندان وابسته به والدین (که همان خواهر و برادر شده) نیز شامل این برنامه خواهند شد. همچنین با داشتن شهروندی یا اقامت دائم کانادا، صدور ویزای مالتی 5 ساله‌ی کانادا برای خواهر و برادر از طریق ارسال دعوتنامه از سوی متقاضی بسیار تسهیل می‌شود. درباره مهاجرت از طریق خانواده، ازدواج، اسپانسرشیپ و... در ادامه در بندهای مربوطه بیشتر توضیح داده خواهد شد.

    مزیت‌های مهاجرت به کانادا در یک نگاه

    • اخذ یکی از معتبرترین پاسپورت‌های جهان (رتبه 7 در سال جاری میلادی) و امکان سفر به اکثر کشورهای جهان بدون نیاز به ویزا
    • یکی از امن‌ترین کشورهای جهان (رتبه 10 جهانی در امنیت) و داشتن مزایای امنیت شغلی و اجتماعی بسیار بالا
    • نظام آموزشی، تحصیلی و دانشگاه‌هایی بسیار بزرگ، قوی، معتبر، مدرن و پیشرفته با رتبه‌های بسیار عالی جهانی (3 دانشگاه برتر کانادا جزء 100 دانشگاه برتر جهان بوده و و 9 دانشگاه اول دارای رتبه زیر 200 جهانی و...)
    • بافت چند فرهنگی و مهاجر پذیری و در نتیجه احساس راحتی مهاجران و عدم احساس تبعیض نژادی (رتبه 2 جهانی در رفتار ضد نژادپرستانه)
    • دهمین اقتصاد بزرگ جهان از نظر تولید ناخالصی، وضعیت بسیار عالی اشتغال، رفاه و پیشرفت
    • تجربه‌ی زندگی عالی با اطکینان از آینده، حقوق و درآمد که با هزینه‌های زندگی، بیمه، مالیات و... تناسب بسیار خوبی دارد.
    • زندگی در کشوری بسیار با آرامش، امنیت و رفاه بالا و همچنین با سطح فرهنگ، رضایت بالای مردمی، دموکراسی و حقوق بشر در سطحی بسیا عالی و...
    • مزایای شغلی بالا نسبت به بسیاری از کشورهای پیشرفته دیگر مانند تعطیلات در سال، مرخصی‌های استحقاقی، استعلاجی، زایمان و...
    • زندگی در یک شکور بسیار عالی در زمینه تساوی حقوق بین زنان و مردان از جمله در اشتغال (با رتبه 6 جهانی)
    • امکان همراهی خانواده (عموما همسر، فرزندان زیر 21 سال و همچنین پدر و مادر با طرح اسپانسرشیپ)
    • مجوز کار Open Work Permit برای همسر و امکان تحصیل رایگان برای فرزند زیر 18 سال در مدارس دولتی
    • و...

    تاریخچه مهاجرت به کانادا

    تاریخچه مهاجرت به کانادا

    شروع واضح‌ترین تاریخچه ثبت شده از مهاجرت به کانادا به سده‌های 16 تا 18 میلادی و با انتقال تعداد زیادی از مهاجران فرانسوی و همچنین بریتانیایی به این کشور بر می‌گردد که این مهاجرت‌ها بیشتر برای توازن بین تعداد انسان‌ها در هر سرزمین و منابع محیط زیست صورت پذیرفت. به غیر از فرانسوی‌ها و بریتانیایی‌ها، تعداد قابل توجهی از مردم دیگر کشورها و نژادها نیز به کانادا انتقال داده شده‌اند. اگر بخواهیم کلیه اتفاقات مربوط به مهاجرت کانادا و دلایل و تاریخچه هر کدام از آن‌ها را در سده‌های مذکور بررسی کنیم، خود یک مقاله‌ایی جداگانه خواهد شد اما منظور ما این است که کانادا از آن دوران و همچنین در دوران هر 2 جنگ جهانی و عموما سده گذشته و با سرعت و وسعتی بالا در قرن حاضر و به خصوص چندین سال اخیر در امور پذیرش مهاجر، آمار و ارقام قابل توجهی داشته است که این مهاجرپذیری ابتدا بیشتر از فرانسه، بریتانیا، اروپای مرکزی، آفریقا و حوزه کارائیب و در زمان‌های معاصرتر از خاورمیانه و آسیا بوده است. همچنین بیشترین آمار شروع مهاجرت ایرانیان به این کشور عموما از سال 1980 میلادی به اینور بوده اما بیشترین رشد آن در 10 سال و اوج آن از سال 2015 به بعد رخ داده است، به ویژه از نظر تعداد مهاجرت تحصیلی از ایران؛ به طوری که ایران در سال 2021 میلادی رتبه چهارم را در تعداد بیشترین دانشجو در کانادا را از آن خود نمود.

    حال آنکه مهاجرت به کانادا در چندین دهه و به ویژه چندین سال اخیر بسیار به صورت گسترده به ویژه از سوی کشورهای در حال توسعه در حال انجام است، شاید در ذهن مخاطبان این سوال را ایجاد نموده که دلیل این آمار مهاجر پذیری در نیم قرن اخیر از سوی دولت کانادا چه می‌تواند باشد. پیر ترودو، نخست‌وزیر کانادا که پدر نخست وزیر فعلی کانادا یعنی جاستین ترودو نیز است، در دهه هفتاد میلادی سیاست جدیدی را برای ارتقای محیط چند فرهنگی و همچنین ارتقای قدرت اقتصادی و نیروی کار در کانادا اتخاذ کرد. بدین ترتیب این کشور پذیرای مهاجرانی از سراسر جهان شد و در حال حاضر یکی از برترین کشورهای مهاجرپذیر در میان کشورهای توسعه‌یافته است. تنها در سال 2018، حدود 310 هزار مهاجر وارد کانادا شده که 57% از آنان جذب بازار کار و مابقی همراه با اعضای خانواده‌شان در این کشور ساکن شدند.

    این رقم در سال 2021 در تاریخ کانادا رکورد جدیدی با پذیرش 401 هزار مهاجر را زد که قبل از آن آخرین رکورد در سال 1913 و در خلل جنگ جهانی اول و به تعداد 400 هزار نفر بوده است. از طرفی دیگر همانطور که اشاره کردیم، آنچه که دولت ترودو برای سال 2022 پیشبینی و برنامه‌ریزی کرده، این است که پذیرش 411 هزار نفر مهاجر در دستور کار باشد و در صورت محقق شدن این هدف، در سال 2022 برای بار دیگر شاهد شکست رکوردی دیگر در کانادا خواهیم بود. سیاست مهاجرتی کانادا که به سیاست موزاییکی مشهور است، برخلاف سیاست رایج دیگ جوشان (Melting Pot)، فرهنگ‌های گوناگون مهاجران را درون فرهنگ کانادایی ادغام نکرده، بلکه می‌کوشد محیطی چند فرهنگی را تقویت کند که قومیت‌های مختلف با حفظ آداب و سنن خود در آرامش زندگی کنند. در حال حاضر در کانادا بیش از 30 گروه قومیتی مختلف در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و همین موضوع موجب غنی‌ شدن فرهنگ کانادایی در خلقیات اجتماعی و هنجارهای فرهنگی گردیده است.

    وضعیت سیاسی و اجتماعی کانادا

    کشور کانادا همه ساله و طبق رتبه‌بندی‌های هر سال در زمینه وضعیت سیاسی، اجتماعی، آزادی، حقوق بشر و... همواره رتبه‌های زیر 20 جهانی را از آن خود می‌نماید. نرخ پایین جرم و جنایت و خشونت‌های قومی و سیاسی، این کشور را مکان امنی برای زندگی خانواده‌ها ساخته است. فضای دموکراتیک این کشور نیز بستر مناسبی برای فعالیت احزاب مختلف در حوزه‌های گوناگونی مانند حقوق زنان، محیط زیست، رعایت حقوق مهاجرین و... می‌باشد که از طریق تشکیل کمپین‌های قانونی و متعدد، به تبلیغ آراء خود می‌پردازند. در واقع می‌توان گفت که سیاست خارجی دوستانه و دوری از تشنج‌های سیاسی باعث شده تا بسیاری از مردم جهان، به ویژه ایرانیان در سالیان اخیر با جدیت به مهاجرت به کانادا فکر کنند. کانادا در چندی از شاخص‌های اصلی سیاسی و اجتماعی در رتبه‌های زیر قرار دارند:

    رتبه جهانی در دموکراسی

    5

    رتبه جهانی در حقوق زنان

    6

    رتبه جهانی در رفتار ضد نژاد پرستی

    2

    رتبه جهانی در آزادی مطبوعات

    14

    رتبه جهانی در میزان شادی و رضایت مردم

    14

    رتبه جهانی در امنیت

    10

    رتبه جهانی شاخص صلح

    10

    دانشگاه‌ها و سیستم آموزشی کانادا

    دانشگاه‌ها و سیستم آموزشی کانادا

    بخش قابل توجهی از کل دانشجویان کانادا را دانشجویان بین‌المللی از سراسر جهان تشکیل می‌دهند و به دلیل برتری کانادا به عنوان یکی از 5 مقصد برتر تحصیلی در جهان از نظر کیفیت تحصیل در این کشور و همچنین از نظر تعداد متقاضی سالانه، این مورد کاملا طبیعی است. در واقع این سیستم آموزشی کشور کاناداست که عامل تاثیرگذاری در این انتخاب و در اولویت بودن به عنوان مقصد تحصیلی برتر نقش کلیدی دارد و اگر صحبت از نظام آموزشی بسیار معتبر، قوی و پیشرفته کانادا در میان باشد، چنین استقبال در سطح جهانی دور از انتظار نیست. در واقع تا حدی که برای افراد متقاضی مهاجرت، روش تحصیلی یک اولویت بوده و برای متقاضیان مهاجرت به کانادا، روش تحصیلی نسبت به دیگر روش‌ها جذاب‌تر خواهد شد و بسیاری آن را در اولویت قرار خواهند داد.

    بر اساس سیاست‌های آموزشی اعمال شده، دولت کانادا برای تحصیلات و آموزش کشور، بودجه قابل توجهی را به خود اختصاص می‌دهد، تا جایی که کانادا به عنوان تحصیل کرده‌ ترین کشور جهان لقب انتخاب شده است. چرا که حدود 60 درصد (آمار دقیق 58% در سال جاری میلادی) از مردم کانادا با بازه سنی 24 الی 65 سال دارای تحصیلات دانشگاهی (کارشناسی، ارشد یا دکتری) هستند و از سوی دیگر 99 درصد بزرگسالان این کشور دارای سواد دیپلم و تحصیلات مدرسه‌ای هستند که در خصوص نزخ سواد 99% با کشور نیوزلند در رقابت تنگاتنگی قرار دارد.

    از سوی دیگر دانشجویان با درآمد یا بودجه مالی کم که متقاضی تحصیل در کانادا هستند، در صورت دارا بودن یک سری صلاحیت‌ها می‌توانند از بورسیه‌های تحصیلی گوناگون و متنوع در دسترس در کانادا بهره‌مند شوند. از بورسیه‌های فول فاند گرفته تا بورسیه‌های کمک هزینه با مبالغ متنوع و همچنین از بورسیه‌های دولتی گرفته تا بورسیه‌های دانشگاهی یا از سوی سازمان‌های علمی و یا موسسات خیریه دیگر که این خود از دیگر مزایای عالی تحصیل در کاناداست. همچنین 3 دانشگاه برتر کانادا در رتبه بندی سال جاری میلادی جزء 100 دانشگاه برتر جهانی قرار گرفته‌اند و 9 دانشگاه اول هم جزء 200 دانشگاه برتر جهان هستند و بدین صورت به رقیب خود یعنی استرالیا با داشتن 9 دانشگاه با رتبه زیر 100 جهانی و 15 دانشگاه زیر رتبه 200 جهانی نزدیک شده است.

    ساختار اقتصادی کانادا

    یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در انتخاب کشور مقصد برای مهاجرت و اقامت، وضعیت اقتصادی و به دنباله و پیروی از آن، میزان پیشرفت، رفاه، آرامش، مدرنیزه بودن، عدم وجود فقر و ناعدالتی اقتصادی، وجود فرصت برای رشد شغلی و اقتصادی و...  آن کشور می‌شود. کانادا با تولید ناخالصی حدود 2.1 تریلیون دلار در سال جاری میلادی، یکی از 10 اقتصاد برتر جهان به حساب می‌آید که همان رتبه 10 را در آخرین آمار سال جاری میلادی از آن خود نموده است.

    لازم به ذکر است که بخش عمده‌ی این اقتصاد اعظم علیرغم منابع طبیعی گسترده در این کشور، متکی به خدمات و همچنین تکنولوژی است. به طوری که 78.9% از افراد در حرفه‌های خدماتی در مشاغل این کشور مشغول به کار هستند و در واقع کانادا در عین حال داشتن قطب صنعتی قوی و قابل توجه، باید گفت که در کنار این قطب بیشتر کشوری خدمات محور است و بسیار بر تکنولوژی برای انواع خدمات و امور صنعتی خود تمرکز و فعالیت وسیع در بازارهای کاری خود دارد. در واقع بدین صورت است که ابتدا خدمات و پس از خدمات، حرفه‌های مربوط به تکنولوژی بزرگترین بخش ساختار اقتصادی کانادا را تشکیل می‌دهند.

    به همین دلیل این کشور به مقصد دلخواهی برای دانشجویان حوزه فناوری و علاقه‌مندان به مشاغل در این زمینه تبدیل شده است. علاوه بر آن، سیستم بانکی این کشور از ثبات بسیار خوبی بهره‌مند بوده و از سال 1983 تاکنون به هیچ بحران بانکی و مالی دچار نشده است. همچنین در وضعیتی که الان تقریبا همه کشورها از جمله کشورهای بسیار پیشرفته و غول‌های اقتصادی جهان، همگی کم یا بیش با رشد و افزایش نرخ بیکاری و همچنین نرخ تورم دست و پنجه نرم کرده، کانادا با رسیدن به نرخ بیکاری 5.5 درصد به تعادلی بسیار مطلوب رسیده است. همچنین نرخ تورم در از ماه جولای 2022 و از میزان 7.2 درصد به 4 درصد تا انتهای ماه جولای 2023 رسیده است.

    متوسط درآمد مردم کانادا به میزان 53 هزار دلار در سال پس از کسر مالیات می‌باشد که این رقم، یک میانگین کلی از کشور بوده و بنابراین در جاهایی می‌توان انتظار حقوق خیلی بیشتر و در مقابل برعکس، حقوق کمتر را شاهد بود؛ به خصوص برای مشاغل تخصصی، پزشکی، مهندسی، حقوقی، تجارت و مدیریت و... اما خوشبختانه کانادا عمدتا در اکثر شهرهای خود و عموما در کل کشور از جمله کشورهایی بوده که دارای یکی از بهترین توازن‌ها بین میزان درآمد فردی و در مقابل میزان مخارج، مالیات، مراقبت‌های پزشکی و...می‌باشد. همین باعث شده که سالانه صدها هزار مهاجر به این کشور برای کار وارد شده یا درخواست می‌دهند که همواره در این مسیر اولویت با کسانی بوده که در این کشور تحصیل می‌کنند و فارغ از بحث اولویت، ابتدا تحصیل در این کشور و سپس ورود به جامعه و بازار کار بسیار بیشتر به نفع شخص است. به همین دلیل است که پیشنهاد اکید و همیشگی ما مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در کانادا می‌باشد.

    شاخص‌های اقتصادی کانادا

    میزان تولید ناخالصی

    201 تریلیون دلار

    متوسط سرانه ملی

    52 هزار دلار در سال

    نرخ بیکاری

    5.5 درصد

    ذخایر نفت

    171 میلیارد بشکه (رتبه 30)

    ذخایر گاز

    6.67 میلیون متر مکعب (رتبه 18)

    ذخایر ذغال سنگ

    7.26 تن (رتبه 16)

    تولید برق

    644 هزار گیگاوات بر ساعت (رتبه 6)

    ذخایر طلا

    تقریبا 0 تن (فروش همه ذخایر)

    ذخایر الماس و جواهرات در جهان

    سهم 12.5 درصد (رتبه 3)

    منابع اورانیوم

    3800 تن (رتبه 4)

    شاخص پرورش دام و طیور

    106.5 (رتبه 56)

    ذخیره جو و گندم

    35 میلیون تن (رتبه 5)

    خدمات درمانی و رفاهی

    بر طبق آمار سازمان همکاری و توسعه اقتصادی برای سال جاری میلادی، برای خدمات درمانی هر فرد در کانادا سالانه مبلغی در حدود 8 هزار دلار از سوی دولت هزینه می‌شود که مبلغ سرانه مراقبت‌های پزشکی این کشور در سال جاری می‌باشد. در واقع بیمه درمانی سراسری و امکانات پیشرفته پزشکی در این کشور متوسط امید به زندگی در این کشور را به سن 82 سال رسانده و کانادا را در رتبه‌بندی امید به زندگی در مقام 18ام جهانی قرار داده است. همچنین سیاست‌های شغلی در این کشور، در راستای آسایش بیشتر کارمندان تنظیم شده و در واقع کانادا تنها کشور شمال آمریکا است که در آن کارمندان مرخصی اجباری دارند. همچنین در کانادا میزان مرخصی زایمان والدین جزء طولانی‌ترین‌ مرخصی‌های بعد زایمان در جهان می‌باشد که مدت آن حتی می‌تواند به 18 ماه نیز برسد.

    همچنین دسترسی به بیمه‌های مختلفی چون بیمه اشتغال، بیمه بازنشستگی و تسهیلات مراقبت از کودکان، ثبات شغلی مناسبی را برای کارمندان فراهم کرده و دلایل مهاجرت به کانادا را دوچندان می‌سازد. هزینه بیمه در کانادا به ازای هر خانواده حدود 2 هزار دلار در سال یا کمتر تمام خواهد شد که البته همین هزینه برای بیمه شخصی (بیمه Private و نه دولتی) به میزان 2 برابر رسیده و در حدود 4 هزار دلار در سال می‌گردد. همچنین هزینه بیمه دانشجویانی که برای مهاجرت تحصیلی به این کشور می‌آیند از 300 تا 900 دلار متغیر است اما معمول‌ترین هزینه بیمه دانشجویی در اکثر شهرها و استان‌ها به طور حدودی، ماهانه 650 دلار در سال می‌باشد.

    تحصیل در کانادا

    مهاجرت تحصیلی به کانادا

    مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل یکی از روش‌های متداول و به بیان واضح‌تر محبوب‌ترین روش‌ مهاجرت به کانادا در چند سال اخیر برای اخذ اقامت کانادا شده است. هر ساله افراد بسیاری از طریق ویزای تحصیلی در جهت این امر اقدام می‌کنند و هر ساله بیش از  500 هزار نفر دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های این کشور در حال تحصیل هستند (بیش از 800 هزار نفر دانشجوی خارجی مطابق با آخرین آمار 2023). در واقع تحصیل در کانادا پلی برای اخذ اقامت دائم است. چرا که شما با تحصیل در کانادا ضمن اینکه تجربه علمی بسیار بالا و با ارزشی را دریافت خواهید نمود، سطح مدرکتان بالاتر رفته و همچنین به دلیل فارغ التحصیلی از یکی از موسسات آموزشی کانادا، امکان ورود به دنیای اشتغال و اخذ اقامت دائم برای متقاضی بسیار راحت‌تر خواهد بود. هرچند که سالانه بسیاری از طریق کار به کانادا مهاجرت می‌کنند اما اول آنکه اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی به نسبت اخذ مجوز کار (در حالتی که از ایران اقدام شود) برای ایرانیان بسیار راحت‌تر بوده و دوم آنکه بنا به مختصر استدلالی که شد، یکی به دلیل بالاتر رفتن سطح تحصیل و دوم اینکه آن مدرک اخذ شده از کانادا بوده، موقعیت شغلی و رفاه، امکان اخذ اقامت و شهروندی و در یک کلام آینده شخص، در این روش روشن‌تر خواهد بود.

    برای اخذ ویزای تحصیلی، متقاضیان باید تمکن مالی خود را برای تامین هزینه‌های زندگی و تحصیل اثبات کرده و یا در غیر این صورت بورسیه‌های تحصیلی دریافت کرده باشند. همچنین از نظر صلاحیت‌های علمی نیز متقاضی می‌بایست در سطح خوبی باشد. هرچند که در هر موقعیت شرایط متفاوت است اما عموما برای تحصیل در این کشور داشتن معدل حداقل 14 و همچنین نمره مدرک زبان آیلتس حداقل 6.5 و دیگر مدارک مانند انگیزه‌نامه قوی، داشتن توصیه نامه و... خلاصه‌ترین و کلی‌ترین شرایط و صلاحیت‌های لازم علمی برای مهاجرت تحصیلی به این کشور می‌باشد. قوانین مهاجرتی این کشور به دانشجویان اجازه می‌دهد تا به کمک امتیاز حاصل از تحصیل در کانادا، مراحل اخذ اقامت دائم را راحت‌تر طی کنند. فارغ التحصیلان می‌توانند برای موقعیت‌های شغلی مورد نظر خود درخواست داده و برای دریافت PR یا همان اقامت دائم اقدام کنند. به طور عمومی فارغ التحصیلان پس از دو سال از اتمام تحصیل (و اشتغال) می‌توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام کرده و پس از 5 سال برای شهروندی و تابعیت کانادا و اخذ پاسپورت این کشور اقدام نمایند. 

    هزینه‌های کلی تحصیل در دانشگاه‌های کانادا به شرخ جدول زیر می‌باشد:

    مقطع

    متوسط شهریه تحصیل در سال

    کارشناسی

    25 هزار دلار کانادا

    کارشناسی ارشد

    21 تا 33 هزار دلار کانادا

    دکتری

    9 الی 20 هزار دلار کانادا

    • جهت مشاوره رایگان با کارشناسان ادب ویزا و یا رزرو وقت مشاوره تخصصی و یا شروع برای اقدام و تشکیل یک پرونده مهاجرتی قوی در زمینه تحصیل در کانادا با ما در تماس باشید: 02171400111

    مهاجرت کاری به کانادا

    از دیگر روش‌های مهاجرت به کانادا، اخذ ویزا و مجوز کار و مهاجرت به این کشور از این طریق می‌باشد که از دیگر روش‌های محبوب و کم هزینه برای مهاجرت به کانادا می‌باشد. در حالت کلی مهاجرت کاری به کانادا از 2 طریق قابل انجام است:

    • مهاجرت از طریق جاب آفر یا همان پیشنهاد شغلی
    • مهاجرت کاری از طریق اکسپرس اینتری

    مهاجرت کاری از طریق جاب آفر یا پیشنهاد کار

    یکی از متداول‌ترین روش‌ها برای اخذ ویزای کاری کانادا و همچنین برای اخذ اقامت کانادا، دریافت پیشنهاد کار یا همان Job Offer از یک کارفرمای کانادایی (یا در حالت کلی شهروند کانادا) می‌باشد که به دنباله‌ی آن ویزای جاب آفر کانادا را دریافت خواهید نمود. در این طرح به دلیل وجود نیاز جدی در برخی از نقاط (استان یا شهرهای کانادا) به برخی مشاغل و نیروهای متخصص در آن شغل‌ها، لیستی از مشاغل مورد نیاز ارائه می‌گردد و آنگاه در حالتی که شرایط متقاضی نظیر داشتن تخصص پیرامون آن شغل، سابقه کار، سطح تحصیلات و... با آن شغل همخوانی داشته باشد می‌تواند با مصاحبه  با کارفرمایان و سپس توافق، پیشنهاد کار دریافت نموده و سپس ویزای کاری خود را دریافت نمایید. ویزایی که از این طریق اعطا می‌شود یک ویزای موقت بوده و شما با حضور و اشتغال به مدت 3 سال در کانادا، می‌توانید با شرکت در برنامه اکسپرس اینتری در جهت اخذ اقامت دائم اقدام نمایید. برای اخذ ویزای جاب آفر کانادا عموما تخصص و مدرک تحصیلی مرتبط با آن شغل، سابقه کار و دانش زبان (ارائه مدرک زبان با نمره قابل قبول) را نیاز خواهید داشت.

    مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

    ضمن آنکه آغوش کشور کانادا از دیرباز به روی نیروهای کاری ماهر بین‌المللی با صلاحیت‌های بالا و کافی باز بوده، در طی اقدامی نوین و منقلب کننده برای برنامه مهاجرتی به کانادا از طریق کار و همچنین در جهت تغییراتی مثبت در زیر ساخت‌های اقتصادی و بازار کار کانادا، دولت این کشور از سال 2015 برای افزایش رشد اقتصادی و جذب نیروی کار ماهر، برنامه و سیستم جدیدی را به نام اکسپرس اینتری (EXPRESS ENTRY) برای شهروندی و مهاجرت به کانادا را معرفی و به اجرا درآورده است که این سیستم تقاضاهای مهاجرت به کانادا را برای اخذ اقامت کانادا از سه طریق بررسی می‌کند:

    • برنامه‌ی نیروی کار ماهر فدرال Federal Skilled Worker Program (FSWP)
    • برنامه برنامه نیروی کار فنی The Federal Skilled Trades class (FSTP)
    • برنامه مهاجرت از طریق تجربه کار در کانادا The Canadian Experience Class (CEC)

    کارفرمایان نقش مهمی در انتخاب مهاجران ایفا می‌کنند و قادر خواهند بود از طریق بانک کاریابی که اخیراً در کانادا گسترش یافته است، کاندیداهای مناسب موقعیت شغلی خود را بیابند.

    مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی کار ماهر فدرال (FSWP)

     برای اخذ اقامت دائم کانادا از این طریق متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:

    • در طول 10 سال گذشته حداقل یک سال سابقه کار مستمر و تمام وقت یا معادل آن را در 24 موقعیت شغلی بدین شرح داشته باشند: مدیر مهندسی، تحلیلگر مالی و سرمایه‌گذاری، زمین‌شناس و اقیانوس شناس، مهندس شهری، مهندس مکانیک، مهندس شیمی، مهندس معدن، مهندس زمین‌شناسی، مهندس پتروشیمی، مهندس هوا و فضا، مهندس کامپیوتر (به استثنای مهندس و طراح نرم‌افزار)، نقشه‌بردار زمین، برنامه‌نویسان کامپیوتری و توسعه‌دهنده رسانه‌های تعاملی، تکنسین و مکانیک ابزار صنعتی، بازرسان بهداشت عمومی، محیط‌زیست، بهداشت و امنیت شغلی، متخصص شنوایی و گفتار درمانی، فیزیوتراپیست، کاردرمانگر، فن‌شناس آزمایشگاه پزشکی، تکنسین آزمایشگاه پزشکی و دستیار آسیب‌شناس، تنفس درمانگر، اپراتور اتاق عمل و تکنسین قلبی ریوی، تکنسین پرتونگاری پزشکی، سونوگراف، تکنسین اکوکاردیوگرافی(سونوگرافی قلب) و تکنسین تشخیصی الکتروفیزیولوژیک
    • در مهارت‌های گفتاری و شنیداری آزمون آیلتس حداقل نمره 5، در مهارت‌ خواندن نمره 3.5 و در مهارت نوشتن نمره 4 را کسب کنند.
    • از طرف یک کارفرما در کانادا پیشنهاد کار تمام وقت دریافت کرده و شایستگی عهده‌دار شدن آن سمت را داشته باشند.
    • در موسسه‌ای معتبر در کانادا مدرک دکترای خود را کسب کرده و یا حداقل دو سال از آغاز دکتری آن‌ها گذشته باشد. 

    مهاجرت به کانادا از طریق برنامه نیروی کار ماهر اسکیلد تریدز (FSTP)

    برای اخذ اقامت دائم کانادا از این طریق متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:

    • در طول 5 سال گذشته حداقل دو سال سابقه کار مستمر و تمام وقت یا معادل آن را در رشته‌های مهارتی اعلام شده داشته باشند.
    • در هر چهار مهارت آزمون آیلتس حداقل نمره 6 را کسب کنند.
    • در طول یک یا دو سال گذشته از طرف یک کارفرمای کار مهارتی در کانادا پیشنهاد کار تمام وقت دریافت کرده و یا گواهی رسمی یک رشته مهارتی را از طریق یکی از استان‌های کانادا کسب کرده باشند. 
    • در آخر باید بتوانند نشان دهند که مهارت‌های الزامی متناسب با شغل درخواستی را دارا هستند.

    و رشته‌های مهارتی اعلام شده برای حداقل 2 سال سابقه کاری در 5 سال اخیر عبارتند از:

    • سرپرست فرایند، سرپرست تولید و سرپرست تسهیلات
    • سرپرستی و مشاغل فنی در زمینه منابع طبیعی، کشاورزی و تولیدی‌های مرتبط
    • تجارت‌های مربوط به تجهیزات عملیاتی و تعمیراتی
    • تجارت‌های مربوط به صنعت برق و ساخت و ساز
    • اپراتور مراکز کنترل
    • مشاغل فنی و سرپرستی
    • آشپز و سرآشپز
    • قصاب و نانوا

    مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کار (CEC)

    برای اخذ اقامت دائم کانادا از این طریق، متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:

    • در هر چهار مهارت آزمون آیلتس حداقل نمره 6 را کسب کنند.
    • در طول 3 سال گذشته حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت یا معادل آن در کانادا را داشته باشند.
    • تجربه کاری مرتبط را به طور قانونی در کانادا کسب کرده باشند.

    طبق طبقه‌بندی ملی مشاغل در کانادا، تجربه کاری شما باید حداقل در یکی از این دسته قرار بگیرد:

    • مشاغل مدیریتی (سطح مهارت 0): مشاغل مدیریتی مانند مدیریت رستوران، مدیریت معدن، ناخدای کشتی
    • مشاغل حرفه ای (نوع مهارت A): مشاغل تخصصی که نیازمند مدرک دانشگاهی هستند مانند پزشکان، دندانپزشکان و معمارها
    • مشاغل فنی (نوع مهارت B): مشاغل حرفه‌ای و تکنسین‌ها با مدرک کالج یا کارآموزی مانند سرآشپز، لوله‌کش و تکنسین برق

    در جدول زیر شهرهای مهم و اصلی کانادا به همراه متوسط درآمد در هر کدام آورده شده است:

    شهر

    متوسط درآمد

    تورنتو

    4330 دلار کانادا

    ونکوور

    4670 دلار کانادا

    مونترال

    3830 دلار کانادا

    اتاوا

    4700 دلار کانادا

    کبک سیتی

    3765 دلار کانادا

    کلگری

    4800 دلار کانادا

    وینیپگ

    3000 دلار کانادا

    ادمونتون

    4050 دلار کانادا

    مهاجرت به کانادا از طریق برنامه‌های استانی

    مهاجرت به کانادا از طریق برنامه‌های استانی

    مهاجرت به کانادا از طریق برنامه‌های نامزدی استانی یا به اختصار همان برنامه‌های استانی و با عنوان اختصاری انگلیسی PNP که مخفف Provincial Nominee Program بوده، از دیگر روش‌های مهاجرت به کاناداست. همانطور که از اسم آن هم می‌توان حدس زد، این برنامه‌ها مربوط به هر استان در کانادا + برنامه پایلوت آتلانتیک که شامل 4 استان نوا اسکوشیا، نیوفاندلند و لابرادور، جزیره پرنس ادوارد و نیوبرانزویک بوده، می‌باشد. در واقع اداره مهاجرت کانادا به استان‌های مختلف کانادا اجازه داده تا بر حسب نیازمندی خود در زمینه نیروی کار، سرمایه مورد نیاز، ساخت و ساز شهری، شرایط محیط زیستی، منابع طبیعی یا ساختار جمعیتی خود و... به جذب مهاجر و اعطای اقامت و عموما از 2 طریق استخدام نیروی کار ماهر خارجی و یا جذب سرمایه بین‌المللی و همچنین گاها ترکیبی از هر دو (مانند برنامه‌ جذب نیروی کشاورز در استان ساسکاچوان و...) برطرف کنند.

    تقریبا همه‌ی استان‌های کانادا دارای برنامه‌های مهاجرتی یا همان PNP مخصوص به خود بوده که اکثرا از نظر زیر برنامه‌ها و روش‌های مهاجرتی‌ شبیه به هم هستند و همانطور که ذکر شد عموما پیرامون جذب نیروی کار بین‌الملل و جذب سرمایه فعالیت دارند. حال ممکن است یک برنامه استانی در زیربرنامه‌ایی از خود طرح اشتغال دانشجویان فارغ التحصیل را شامل نماید، یا استان دیگری زیربرنامه‌هایی مربوط به افراد خود اشتغال را شامل نماید و... اما عموما کلیه این PNP یا همان برنامه‌های استانی از یک سیستم مهاجرتی تحت قوانین اداره مهاجرت کانادا پیروی می‌کنند. فقط برخی مناطق و استان‌ها مانند استان کبک هستند که برنامه مهاجرتی مختص به خود را دارند. البته هر برنامه استانی شرایط خاص به خود را داشته؛ مانند مشاغل و مهارت‌های مورد نیاز، شرایط متقاضی مانند سن، مدرک زبان و غیره، شرایط همراهی خانواده، نحوه امتیازبندی متقاضی و سایر موارد.

    مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری برای افرادی مناسب است که در خارج از کشور صاحب کسب و کار هستند و یا بنا به توانایی‌ها، تخصص، سابقه کار، امکانات و میزان ثروت، توان ثبت شرکت در کانادا را داشته یا توان کارآفرینی، استارت آپ و نوآفرینی در کانادا را دارند. در زمینه ثبت یا انتقال شرکت چندین و چند نوع برنامه مختلف و حتی ویزای مخصوص در زمینه ثبت شرکت در کانادا وجود دارد که هر کدام شرایط خاص خود را داشته و در یک سری شرایط مشابه از جمله حداقل میزان سرمایه، سابقه کار مدیریتی، داشتن منفعت آن شرکت برای اقتصاد کانادا و... با یکدیگر اشتراک دارند. همچنین مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ، کارآفرینی و نو آفرینی نیز به گونه‌ایی زیر مجموعه مهاجرت از نوع سرمایه‌گذاری محسوب می‌شوند که در بند ذیل بیشتر درباره این مورد توضیح داده شده است.

    همچنین به غیر از روش‌های فوق، دو روش سرمایه‌گذاری کلاسیک که صرفا نیاز به انتقال سرمایه داشته نیز تحت عنوان برنامه سرمایه‌گذاری فدرال و برنامه سرمایه‌ گذاری کبک نیز وجود دارند که از شباهت‌ها آن دو می‌توان به ضروری بودن تداوم سرمایه‌گذاری برای یک دوره 5 ساله در یک صندوق سرمایه گذاری معتبر اشاره کرد. البته توجه نمایید که اگرچه از ژوئن سال 2014، برنامه‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری فدرال متوقف شده و همچنین برنامه سرمایه‌ گذاری استان کبک نیز تا اپریل سال 2023 به حالت تعلیق درآمده است. در کلیه روش‌های فوق یعنی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌ گذاری، متقاضیان می‌توانند همسر و فرزندان خود را به عنوان همراه با خود ببرند.

    مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ و کارآفرینی

    مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ و کارآفرینی

    هرچند که مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ و کارآفرینی زیر مجموعه‌ایی از مهاجرت سرمایه‌ گذاری محسوب شده اما از آنجا که تصور بسیاری از مهاجرت از طریق سرمایه‌ گذاری، صرفا خرید یک ملک یا زمین، اوراق بهادار یا سرمایه گذاری در یک شرکت در کشور مقصد برای یک مدت مشخصی بوده و از طرفی از آنجایی که در روش‌های استارتاپ و کارآفرینی، شخص در کنار سرمایه می‌بایست در زمینه کاری، اشتغال و بیزینس نیز مستقیما فعالیت داشته باشد بنابراین جا دارد که در این باره کمی بیشتر توضیح داده شود تا با روش‌های صرفا نیاز به سرمایه اشتباه نشود.

    مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ

    در این روش مهاجرت به کانادا اگر شما صاحب یک استارت‌ آپ نوآورانه هستید و می‌خواهید در محیطی تعاملی‌تر و خلاقانه‌تر از نظر ساختار اقتصادی و اشتغال مانند کشور کانادا به ادامه کار خود بپردازید، این روش مناسب شماست. از مزایای مهاجرت به کانادا از طریق استارت‌ آپ این است که علاوه بر امکان همراهی خانواده شخص (همسر و فرزند زیر 21 سال)، متقاضی می‌تواند برای 1 تا سقف 5 نفر (در حالت کلی اما این امر باز بسته به برنامه مهاجرتی شخص دارد) به عنوان نیروی کار ماهر همراه در آن استارت آپ نیز درخواست ویزای کانادا را بدهد. به طور میانگین بررسی ویزای استارت آپ بین 12 الی 16 ماه و گاها کمتر نیز به طول خواهد انجامید. همچنین زمانی که درخواست برای ویزای دائم استارتاپ در حال بررسی است، افراد می‌توانند برای اقامت موقت و اجازه کار موقت در خاک کانادا نیز اقدام کنند. در کلیه روش‌های فوق همچنین متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌ گذاری می‌توانند همسر و فرزندان خود را به عنوان زیر مجموعه همراه خود ببرند.

    مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی

    از دیگر انواع روش سرمایه گذاری در این کشور، کارآفرینی در کانادا است که تقریبا در همه استان‌های کانادا قابل اجرایی است. مطابق این برنامه متقاضی بر حسب فاکتور‌های مختلفی از جمله مقدار سرمایه، میزان سابقه کار مدیریتی و یا سابقه کارآفرینی (یا در مواقعی مالکیت یک بیزینس به مدت زمانی مد نظر اداره مهاجرت)، سن متقاضی، سطح دانش زبان، میزان تحصیلات و تخصص و… سنجیده شده و در سیستم امتیازبندی برای اعطای اقامت قرار خواهد گرفت. در این سیستم امتیازبندی در صورت فراهم آوردن امتیاز لازم، اقامت کاری کانادا را بدست آورده و سپس به شما فرصت داده خواهد شد تا طرح کارآفرینی خود را اجرایی نمایید و به طور حدودی بعد از 1 سال و نیم تا نهایت 2 سال از سمت اداره مهاجرت برای شما در راستای تحقق و موفقیت طرح شما تصمیم‌ گیری شده و در صورت موفقیت در این امر، اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل می‌گردد. میزان سرمایه برای این روش مهاجرتی بسته به استان انتخابی از کمتر از 500 هزار دلار تا 800 هزار دلار ممکن خواهد بود و ضمن آنکه شرایط لازم برای این روش مهاجرتی در هر استان دارای تفاوت است.

    مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

    این روش بیشتر مخصوص افراد برجسته یا حداقل دارای فعالیت حرفه‌ایی در زمینه فرهنگی، هنری، ورزشی و... می‌گردد. همچنین برخی از مشاغلی که مستقیم با این موارد در ارتباط شغلی مستقیم هستند، نیز همراه با متقاضیان اصلی به عنوان کاندیدهای مهاجرت در نظر گرفته خواهند شد. در این روش یک شخص فعال و دارای سابقه کار و فعالیت قابل توجه در زمینه‌های مذکور تحت یک سری شرایط مانند میزان سابقه کار (که معمولا حداقل 2 سال تا 5 سال می‌خواهند)، ارائه آثار منتشر شده (برای افراد فعال در زمینه فرهنگی و هنری) و دیگر معیارها مانند سن، دانش زبان، مدرک تحصیلی مرتبط با تخصص و... و همچنین میزان درآمد فعلی از طریق حرفه‌ی خود اشتغال خود سنجیده شده و تحت سیستم امتیازبندی قرار خواهد گرفت و در صورت کسب امتیاز لازم و اینکه اثبات شود شخص با ورود به کانادا و ادامه حرفه‌ی خود می‌تواند با خود اشتغالی برای زندگی خود و همچنین به نفع اقتصاد کانادا درآمد و کسب و کار داشته باشد، می‌تواند اقامت دائم کانادا را اخذ نماید. بهترین حرفه‌های کاندید برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی از این قرار هستند:

    کتابداران

    عکاسان

    تکنسین‌های و دستیاران کتابداری و آرشیو سازی

    مشاغل تخصصی مرتبط با  موزه و گالری‌های هنری

    فیلم‌برداران و متخصصین ضبط صدا و ویدیو

    متخصصان گرافیک / طراحان گرافیک و تصویرسازی

    مجریان برنامه، گویندگان، گزارشگران خبری

    طراحان مد و فشن، تئاتر و نمایشگاه

    طراحان الگو محصولات نساجی و تزئینیِ البسه

    ورزشکاران و مربیان / مقامات ورزشی و داوران

    مدیران و برنامه‌ریزان برنامه‌ها ورزشی، بدنسازی و تفریحی

    محافظان و سرپرستان

    نویسندگان و ویراستاران

    روزنامه‌نگاران و مقاله‌نویس‌ها

    مشاغل حرفه‌ایی در امور اجتماعی و ارتباط بین افراد جامعه

    مترجمان، اصطلاح‌شناسان و مفسران

    تهیه‌کنندگان، کارگردانان

    آهنگسازان، تنظیم کنندگان، متخصص میکس و مستر

    موزیسین‌ها و خوانندگان / رهبران ارکستر

    بازیگران و کمدین‌ها

    نقاشان، مجسمه‌سازان و سایر هنرهای تجسمی

    متخصصان صنایع دستی

    مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانوادگی

    مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده

    مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده از دیگر روش‌های مهاجرت به این کشور است. در این روش شخص متقاضی در صورتی که بیش از 18 سال سن داشته و دارای شهروندی کانادا یا اقامت دائم این کشور باشد، می‌تواند برای برخی از بستگان خود از طریق برنامه اسپانسرشیپ درخواست اقامت دهد. در این طرح متقاضی علاوه بر شرط حداقل سن 18 سال و داشتن شهروندی یا داشتن اقامت دائم کانادا، باید چندین شروط دیگر از جمله موارد زیر را برآورده کند:

    • حضور در کانادا در مدت زمان اسپانسرشیپ
    • داشتن تمکن مالی لازم و درآمد سالانه به ازای هر نفر همراه
    • حمایت و ساپورت افراد اسپانسر شده به مدت 20 سال (و 10 سال برای استان کبک)
    • نداشتن سوء سابقه یا تخلف مالی یا سابقه ورشکستگی
    • امضای قرارداد با اداره مهاجرت در جهت عملی کردن تعهدات و...

    با داشتن این شرایط، شخص می‌تواند کلیه افراد زیر را اسپانسر کند:

    همسر و یا شریک زندگی قانونی

    فرزند زیر 21 سال

    فرزند زیر 21 سال همسر یا شریک زندگی قانونی

    والدین

    پدربزرگ و مادربزرگ

    و افرادی که برای زندگی از همه نظر مانند مالی و معیشتی، مراقبتی و... وابسته به والدین متقاضی باشند.

    توجه داشته باشید که نه تنها بدون داشتن اقامت دائم، بلکه حتی با داشتن یکی از انواع ویزاهای موقت کاری، تحصیلی و... همسر و فرزندان زیر 18 سال از همان ابتدا امکان همراهی با متثاضی اصلی را خواهند داشت و ذکر همسر و فرزند در جدول بالا بری وقتی است که شخص اقامت دائم کانادا را گرفته و آنگاه می‌خواهد برای افرد اشاره شده اقدام نماید. همچنین برای متقاضین زیر 18 سال حاضر در این کشور باید گفت که یکی از والدین (پدر یا مادر) متقاضیان زیر 18 سالی که می‌خواهند برای تحصیل در کانادا به این کشور مهاجرت کنند نیز تحت عنوان سرپرست یا همان گاردین و با ویزای گاردین، اجازه‌ی همراهی و اقامت در کانادا را با فرزند زیر 18 سال دارند.

    این نکته مهم را هم در نظر داشته باشید که در این طرح شما به طور مستقیم نمی‌توانید خواهر یا برادر خود را از طریق اسپانسرشیپ به کانادا بیاورید اما بنا به مورد آخر از موارد مذکور فوق، به طور غیر مستقیم و تحت شرایط خاصی، همانطور که گفته شد آن‌ها هم می‌توانند در این طرح شامل شوند. توجه داشته باشید زمان بررسی مدارک برای همسر 12 ماه، برای والدین و پدربزرگ - مادربزرگ 20 تا 24 ماه و برای فرزندان نیز 10 الی 12 ماه به طول می‌انجامد.

    همچنین هزینه‌ی درخواست مهاجرت به کانادا از طریق روش اسپانسرشیپ برای همسر، والدین و پدر بزرگ / مادر بزرگ 1050 دلار و برای فرزندان 150 دلار است. از طرفی امضای مشترک همسر متقاضی برای اسپانسر شدن والدین و دیگر افراد می‌تواند همسر را هم در تامین تمکن مالی لازم شریک نموده و در نتیجه بار روی دوش متقاضی را از نظر فراهم آوردن تمکن مالی و هزینه‌ها کمتر نماید.

    مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

    ازدواج با یک شخص کانادایی یا دارای شهروندی کانادا نیز از دیگر روش‌های مهاجرت به کانادا است. منتهی از آنجا که انجام این پروسه از روش ازدواج‌های صوری، به ویژه از روش‌هایی که منجر به سود مادی بردن طرفین شود، نه فقط در کانادا و بلکه در اکثر مقاصد محبوب مهاجرتی جهان زیاد شده است، بنابراین اداره مهاجرت کانادا بسیار در بررسی این نوع پرونده حساس بوده و به بیان ساده باید به معنای واقعی اداره مهاجرت کانادا قانع شود که ازدواج شما صوری نیست و نخواهد بود. حال اگر شخص متقاضی قصد مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج را داشته باشد، همسر وی باید شرایط اولیه زیر را داشته باشد:

    • حداقل سن 18 سال
    • داشتن شهروندی و یا اقامت دائم کانادا
    • تمکن مالی همسر مقیم کانادا برای ساپورت یک خانواده و زندگی مشترک
    • توانایی اثبات حقیقی بودن و اصالت داشتن ازدواج (ازدواج صوری نباشد)

    و همانطور که ذکر کرده‌ایم، این‌ها صرفا شرایط اولیه بوده و برای شرح شرایط کامل همسر و در کل این روش مهاجرتی می‌بایست همه نکات را در مقاله‌ای جداگانه توضیح داد اما مسلما شروط دیگری برای همسر مقیم کانادا (اسپانسر کننده) وجود دارد از جمله:

    • نداشتن سوء سابقه در جرایمی سنگین
    • نداشتن سابقه حکم اخراج از کانادا
    • در طی 3 سال اخیر اسپانسر همسر دیگری نشده باشد
    • به غیر از معلولیت، به هیچ دلیل از سوی دولت کمک مالی دریافت  ننموده باشد و...

    همچنین حتما توجه نمایید که در راستای مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج، ازدواج زوجین باید حداقل به میزان 2 سال باید حفظ گردد و آنگاه فردی که با شخص دارای شهروندی کانادا ازدواج کرده، می‌تواند برای دریافت اقامت دائم خود اقدام نماید.

    مهاجرت به کانادا از طریق تولد

    مهاجرت به کانادا از طریق تولد

    کشور کانادا از جمله کشورهایی بوده که از قانون خاک پیروی می‌نماید. بر حسب این قانون، اگر نوزادی در خاک کانادا یا در حال عبور از خاک کانادا؛ حال حتی می‌خواهددر هواپیما، کشتی و... باشد متولد شود، آن نوزاد رسما شهروند کانادا محسوب شده و از کلیه حقوق شهروندی کشور کانادا بهره‌مند خواهد بود. لازم به ذکر است که تا به زمان حال که این مقاله نگارش شده، تنها 30 کشور در دنیا از قانون خاک پیروی کرده که کانادا و آمریکا به دلیل محبوبیت‌شان از نظر مهاجرت، در این لیست 30 تایی بسیار مورد توجه هستند.

    بنا به این قانون بسیاری از روی قصد هم که شده برای آنکه فرزندشان بتواند شهروندی کانادا را دریافت نماید، در نزدیکی زمان تولد فرزندشان در خاک کانادا از هر طریقی (ویزای توریستی و...) حضور داشته و بدین ترتیب تولد نوزاد در خاک کانادا اتفاق افتاده و در نتیجه آن طفل، شهروندی کانادا را از همان ابتدا اخذ می‌نماید. اما نکته توجه در این راستا آن است که به هیچ طریقی از این روش، شهروندی یا حتی اقامت به پدر یا مادر طفل تعلق نخواهد گرفت و برای اخذ اقامت یا شهروندی کانادا، والدین باید از دیگر روش‌ها (مانند دیگر روش‌های مذکور در این مقاله) استفاده نمایند.

    مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

    پناهندگان افرادی هستند که به دلیل سخت بودن شرایط زندگی و یا بدتر از آن، در خطر بودن جان آن‌ها به دلایل سیاسی، مذهبی، قومیتی و نژادی، جنگ و... در کشور مادریشان، از کشور خود فرار کرده‌ و به عنوان پناهجو به دیگر کشورها رفته و درخواست پناهندگی خود را در قالب یک کیس و پرونده به اداره مهاجرت کشور مقصد تسلیم می‌کنند. در صورتی که با درخواست پناهندگی شخص موافقت گردد، به وی بجای پناهجو، عنوان پناهنده اطلاق می‌گردد و تا دریافت اقامت و پاسپورت کشور مقصد می‌بایست در آن کشور حضور داشته و معمولا در اکثر موارد توانایی بازگشت به کشور خود را نخواهند داشت.

    بر اساس کنوانسیون ژنو که در سال در سال 1951 تصویب گردید و تقریبا همه‌ی کشورهای توسعه یافته و غربی از جمله کانادا عضو آن هستند، به اشخاصی که تحت عنوان شرایط شرح داده شده در بند فوق دنبال پناهندگی هستند، این کشورها موظف به رسیدگی به درخواست شخص و در صورت موجه بودن دلیل پناهندگی وی، موظف به پناه و اسکان دادن به آن شخص هستند.

    برنامه‌های حمایت از پناهندگان در کانادا

    سیستم پناهندگی کانادا دارای دو بخش اصلی است:

    • برنامه پناهندگی در کانادا برای افرادی که از خارج از مرزهای کانادا درخواست پناهندگی می‌دهند.
    • برنامه پناهندگی در کانادا برای افرادی که پس از ورود به کانادا درخواست پناهندگی می‌دهند.

    افراد زیر برای دریافت اقامت کانادا به شیوه پناهندگی واجد شرایط نیستند:

    • مرتکب جرایم  خطرناک و جدی شده باشند.
    • ادعاهای پناهندگی پیشین آن‌ها توسط دولت کانادا رد شده باشد.

    براساس برنامه کمک به اسکان پناهندگان، دولت کانادا یا حامیان خصوصی به پناهجویان تا هر زمان که بتواند از پس هزینه‌های زندگی خود برآیند،کمک هزینه‌‌ای را برای زندگی اعطاء می‌کنند. همچنین در طی چهار تا شش هفته اول پس از ورود پناهندگان خدمات زیر را ارائه می‌کنند:

    • از آن‌ها در فرودگاه استقبال می‌کنند.
    • اسکان دادن شخص در اماکن موقت ویژه پناهندگان.
    • اسکان دادن شخص در اماکن دائمی ویژه پناهندگان تا زمان به نتیجه نهایی رسیدن پرونده شخص.
    • ارزیابی نیازهای آن‌ها و تامین آن‌ها.
    • دادن هرگونه اطلاعات و کمک به آشنایی بیشتر با کانادا از جمله آموزش‌ زبان، تاریخ و فرهنگ کانادا و... .

    علاوه بر کمک های مالی به پناهندگان، پس از موافقت شدن با درخواست پناهندگی شخص، خدماتی چون کمک برای جستجو برای پیدا کردن شغل، ایجاد ارتباط با شهروندان کانادایی، مراقبت از کودکان، خدمات حمل و نقل، تقویت مهارت‌های زبان آموزی، کمک به افراد دارای ناتوانی جسمانی و دسترسی به مشاوره های کوتاه مدت در صورت نیاز تا زمانی که پناهجویان تبدیل به شهروند رسمی کانادا شوند، ادامه خواهد داشت.

    اما با همه این تفاسیر که به نوعی پناهندگی را در نگاه اول نه تنها راحت، بلکه با کلی مزایا نیز جلوه داده و همچنین از طرف دیگر شایعات پراکنی بسیاری در این زمینه که پناهندگی کم هزینه‌‌ترین و راحت‌ترین روش اخذ اقامت کانادا بوده، باید گفت که اصلا و ابدا اینطور نیست! ضمن آنکه ما روش پناهندگی را به هیچ وجه برای هیچ شخصی به دلیل مغایرت با قانون و همچنین خطرات و سختی‌های طی کردن مسیر آن توصیه نمی‌کنیم، باید گفت که به زبان عام‌تر تا خود شخص در موقعیت آن قرار نگیرد، نمی‌توان صرفا با بیان چند جمله از سختی و ناخوشایندی‌های این روش مهاجرتی توصیفی ارائه کرد و اگر هم شخصی چنین هدفی دارد، باید از همه عواقب آن، نحوه تشکیل پرونده پناهندگی، قوانین آن و در کل همه زیر و بم آن اطلاع پیدا کند؛ چه بسا بسیاری که تا لب مرز تصمیم‌گیری نیز رفته بودند، با کسب اطلاعاتی بیشتر، از این مسیر منصرف شده‌اند. ضمن آنکه بسیاری نیز صرفا از روی مشقت زندگیشان پرونده سازی کرده و اقدام به پناهندگی می‌کنند، راه برای آن‌ها سخت‌تر بوده و چه بسا احتمال دیپورت به ایران را هم رند؛ چرا که اولویت برای قبولی کیس پناهندگی برای افرادی است که به معنای واقعی جانشان در خطر بوده، کشورشان در جنگ است و مواردی از این قبیل.

    معایب پناهندگی در کانادا

    خطرات احتمالی در مسیر رسیدن به خاک کانادا

    احتمال رد شدن پرونده پناهندگی به دلیل کثرت و شباهت کیس‌های پناهندگی در سال‌های گذشته

    عدم برخورداری از حقوق اجتماعی و شهروندی برابر تا سال‌های سال

    شرایط بسیار سخت زندگی در کمپ‌های پناهندگی

    همواره جامعه به دید منفی به شما نگاه خواهد کرد، حتی بعد از اخذ اقامت

    سختی و مشقت در کاریابی و پیدا کردن شغل

    ایجاد حالت روحی و روانی بد در شخص به دلیل روش مهاجرتی و مشقت‌ها

    • لازم به ذکر است که به علت مغایرت با قانون، موسسه مهاجرتی ادب هیچ‌گونه اقدام و یا ارائه مشاوره برای اخذ اقامت از طریق پناهندگی هیچ کشوری از جمله کانادا انجام نخواهد داد.

    استان‌های پرطرفدار کانادا برای مهاجرت

    استان‌های پرطرفدار کانادا برای مهاجرت

    با افزایش جمعیت مهاجر به کانادا در طی سال‌های اخیر، برخی از استان‌های کانادا بیشتر از دیگر استان‌ها در میان مهاجران محبوبیت پیدا کردند. دلایل متعددی برای این امر وجود دارد که شاید اصلی‌ترین آن‌ها مربوط به سطح رفاه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، موقعیت‌های شغلی و سطح درآمد افراد، کیفیت نظام تحصیلی و... در آن استان باشد.

    استان انتاریو

    انتاریو به عنوان محبوب‌ترین استان‌ کانادا بیشترین جمعیت مهاجر در این کشور را در خود جای داده است. این استان محل قرارگیری پرجمعیت‌ترین شهر کانادا، تورنتو، و پایتخت آن، اوتاوا نیز هست. انتاریو بالاترین میزان تنوع قومی-فرهنگی را دارا بوده و مقصد اول افرادی است که قصد اخذ اقامت دائم کانادا را دارند.

    استان کبک

    پس از انتاریو، استان کبک در مقام دومین استان محبوب کانادا در میان مهاجرین قرار می‌گیرد. شهر مونترال به عنوان شهر دو زبانه کانادا با فرهنگ و رسوم فرانسوی –انگلیسی خود به مقصد ایده‌آلی برای مهاجران اروپایی، آفریقایی و آسیایی تبدیل شده است.

    استان بریتیش کلمبیا

    استان بریتیش کلمبیا که در غربی‌ترین بخش کانادا قرار گرفته، بهترین شرایط آب و هوایی را در میان استان‌های کانادا از آن خود ساخته است. منابع طبیعی رکن اصلی اقتصاد این استان بوده و شهرهای ونکوور و ویکتوریا پرجمعیت‌ترین مناطق مسکونی آن به شمار می‌روند. علیرغم هزینه‌های بالای زندگی در این استان، با این حال جمعیت مهاجرت آسیایی (به ویژه چینی‌ها) در آن به نحو قابل توجهی رو به افزایش است. همچنین شهر ونکوور به عنوان یکی از بهترین شهرهای جهان برای زندگی شناخته می‌شود که از استانداردهای بالایی برخوردار است.

    استان آلبرتا

    در سال‌های اخیر به دلیل پیشرفت‌های تکنولوژیک و صنایع ایجاد شده در حوزه انرژی، نیمه غربی کانادا نیز محبوبیت زیادی پیدا کرده است. استان آلبرتا با دارا بودن جمعیت قابل توجهی از مهاجر، به دلیل فرهنگ غربی و منابع عمده نفتی‌ به تگزاس کانادایی نیز شهرت دارد. در واقع با گسترش صنایع مرتبط با انرژی نیاز به نیروی کار ماهر و متخصص افزایش یافته و تقاضا برای مهاجرت نیز دستخوش تغییر شده است.

    استان مانیتوبا

    استان منیتوبا در قلب کانادا در سال‌های اخیر شاهد افزایش جمعیت مهاجر به مناطق شهری و روستایی خود بوده است. مرکز این استان، وینی پگ به عنوان پایتخت فرهنگی و کشاورزی کانادا شناخته شده و علیرغم زمستان‌های سرد و خشکش، محبوبیت زیادی در بین مهاجران حوزه کشاورزی و صنایع غذایی دارد.

    استان ساسکاچوان

    این استان شاید در سال‌های اخیرتر نام آن به عنوان استانی محبوب برای مهاجرت به چشم می‌خورد اما برنامه‌های استانی (PNP) این استان و سیاست‌های اقتصادی آن برای جذب مهاجر، محصل و نیروی کار ماهر بین‌المللی باعث شده که این استان زیبا نیز به یکی از استان‌های محبوب برای مهاجرت و البته همچنین راحت به دلیل سیاست‌های دولتی استان گردد. در ساسکاچوان در میان گزینه‌های مهاجرتی مختلف در برنامه استانی آن، گزینه کشاورزی و جذب نیروی ماهر کشاورز بسیار پر رونق بوده و افراد دارای تخصص و یک سری صلاحیت‌ها در این زمینه به راحتی می‌توانند به این استان مهاجرت کنند.

    در جدول زیر شهرهای محبوب و مهم کانادا به طور مختصر با یکدیگر مقایسه شده‌اند:

    شهر

    جمعیت

    متوسط هزینه زندگی

    متوسط درآمد

    تورنتو

    2.93 میلیون نفر

    3855 دلار کانادا

    4330 دلار کانادا

    ونکوور

    675 هزار نفر

    3830 دلار کانادا

    4670 دلار کانادا

    مونترال

    1.8 میلیون نفر

    2660 دلار کانادا

    3830 دلار کانادا

    اتاوا

    995 هزار نفر

    3160 دلار کانادا

    4700 دلار کانادا

    کبک سیتی

    550 هزار نفر

    2355 دلار کانادا

    3765 دلار کانادا

    کلگری

    1.34 میلیون نفر

    3000 دلار کانادا

    4800 دلار کانادا

    وینیپگ

    750 هزار نفر

    2380 دلار کانادا

    3000 دلار کانادا

    ادمونتون

    981 هزار نفر

    2640 دلار کانادا

    4050 دلار کانادا

    مهاجرت به کانادا از طریق موسسه مهاجرتی ادب ویزا

    اگرچه که کانادا در دنیای امروز و به ویژه سال‌های اخیر تبدیل به یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا گردیده اما این را هم باید در نظر داشت که این کشور توسعه یافته و پیشرفته از همه نظر با این همه تقاضا برای مهاجرت، باعث به وجود آمدن یک فضای بسیار رقابتی در این مسیر گردیده است و بنابراین متقاضیان مهاجرت به کانادا باید بدانند که برای مهاجرت به این کشور از هر روش قانونی ذکر شده در این مطلب، باید از شرایط و صلاحیت‌های بالایی در زمینه علمی و تحصیلی، دانش زبان، کاری و تخصصی، سنی، انطباق‌پذیری فرهنگی، پشتوانه مالی و ده‌ها فاکتور دیگر در سطح خوب و بالایی باشند و چه بسا با وجود صلاحیت‌های لازم در هر روش مهاجرتی برای شخص، هیچ تضمینی برای ویزا شدن صد در صد آن شخص متقاضی نبوده و هیچ کسی هم نمی‌تواند چنین تضمینی دهد.

    .همکاران، مشاوران و تیم اجرایی تخصصی ما در موسسه مهاجرتی ادب ویزا به شما کمک می‌کنند تا با خیالی آسوده از طریق بهترین روش ممکن، مسیر مهاجرتتان به کانادا را آغاز کرده و تا لحظه موفقیت و ویزا شدن شما در کنار شما خواهند بود و این قضیه "عدم امکان تضمین ویزا" را حداقل به یک شانس بسیار بالا برای شما تبدیل نمایند. لازم به ذکر است که در حال حاضر گروه مهاجرتی ادب در زمینه مهاجرت و اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا فعالیت تخصصی دارد. برای اطلاعات بیشتر و یا مشاوره رایگان برای مهاجرت تحصیلی به کانادا با ما تماس بگیرید: 02171400111

    به اشتراک بگذارید

    سوالات متداول مهاجرت به کانادا

    دیدگاه یا سوال خود را با ما در میان بگذارید
    دیدگاه ها (49 پاسخ)
    2023-11-26

    سلام بنده رشته ریاضی هستم با معدل دهم و یازدهم 19 و امسال هم باید دیپلم بگیرم. برای فاند اول برم دانشگاه بهتره یا بعد گرفتن معدل؟

    2023-11-27

    سلام. اگه منظورتون بورسیه هست که بورسیه برای مقطع کارشناسی در کانادا کمی سخت تر از دیگر مقاطع هستش، مخصوصا از نوع فول فاند. اما برای بورسیه های غیر فول فاند باز شانس بهترین دارید. ترجیحا سعی کنین مدرک زبان با نمره آیلتس حداقل 7.5 اخذ نمایید. در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-08-30

    با عرض سلام و خسته نباشید می خواستم بپرسم در صورت رسیدن حزب محافظه کار به قدرت شرایط ویزا تحصیلی کانادا برای دانشجویان بین المللی بهتر می شود یا خیر؟

    2023-09-02

    سلام. مشخص نیست اما صحبت های رهبر این حزب همواره در راستای جذب همچنان مهاجر بوده است.

    2023-07-07

    سلام. من 47 ساله هستم و لیسانس علوم اجتماعی دارم. مجرد و 18 سال سابقه کار دارم. زبانم در حد متوسط است. از چه طریقی می توانم به کانادا مهاجرت کنم؟

    2023-07-12

    سلام. با توجه به سابقه کارتون بله امکانش هست براتون تحصیلی اقدام کنیم و البته بهتره که شرایطتون بیشتر بررسی بشه و برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-06-11

    سلام وقت بخیر . من 18 سال سن دارم و به زبان های انگلیسی المانی مسلط هستم و به تازگی یادگیری زبان فرانسوی رو شروع کردم و دانشجوی ترم 2 مهندسی کامپیوتر هستم . خیلی از همکلاسی های زبانم به من میگن از طریق زبان هرچه زودتر اقدام کنم بهتره تا مدرک دانشگاه . میخواستم بدونم برای شخصی با شرایط من مهاجرت تحصیلی با مدرک دانشگاهی بهتره یا از طریق زبان فرانسوی اقدام کنم؟ شانس کدوم بیشتره و روش بهتری هستش؟

    2023-06-27

    سلام. برای کانادا و استرالیا اقدام کنین بهترین گزینه هست و از اونجا که فقط ترم 2 هستید بنابراین بهترین فرصته که برای کارشناسی مجدد این دو کشور اقدام نمایید؛ اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان: 02171400111

    2023-05-27

    سلام، من از طریق یه سایت به اسم برتر ویزا با شما آشنا شدم که شما رو به عنوان بهترین موسسه مهاجرت به کانادا معرفی کرده بود. خیلی خوشحالم که موسسه شما رو پیدا کردم.

    2023-05-29

    سلام. نظر لطفتون هست و در راستای خدمات مهاجرت تحصیلیتون در خدمت هستیم.

    2023-05-23

    سلام 38 سال سن دارم متاهل و دارای دو فرزند 1 و 3 ساله و مدرک تحصیلیم دیپلم فنی کامپیوتر هستش و در موسسه NIIT تحصیل کردم اما به دلیل تحریم موفق به اخذ مدرک نهایی نشدم ولی ریز نمرات و مدرک 9 ماه آموزشی موجود است. حدود 10 سال سابقه برنامه نویسی دارم. همچنین همسرم هم لیسانس حسابداری داره و تا سال 96 حدود 7 سالی سابقه کار داره. در حال حاضر نمره زبان خیلی بالایی نداریم. آیا امکانی برای مهاجرتم به کانادا وجود دارد؟

    2023-05-29

    سلام. میتونیم براتون تحصیلی اقدام کنیم و اجازه کار تمام وقت هم خواهید داشت و همچنین همراهی همسر و فرزندان؛ اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان: 02171400111

    2023-05-02

    سلام 33 سال سن دارم متاهل مدرک تحصیلیم دیپلم فنی نرم افزار هست. مالی در حال حاضر حدود 4میلیارد میتونم هزینه کنم شانسی برای مهاجرت دارم؟

    2023-05-09

    سلام. بله و به راحتی برای تحصیل میتونیم براتون اقدام کنیم؛ برای اطلاعات بیشتر در این زمینه و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-04-24

    سلام یه باشگاه تو کانادا حاضر برای دخترم که در رده سنی نونهال در تکواندو قهرمان کشور شده نامه اسپانسری بده خودم هیچ اطلاعاتی راجب این موضوع ندارم لطفا میتونید راهنمایی کنید ایا با نامه اسپانسری برای دخترم میشه اقامت کانادا گرفت سپاس

    2023-04-24

    سلام. زمینه فعالیت ما صرفا مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا، قبرس شمالی و نیوزلند است.

    2023-03-19

    سلام وقت شما بخیر. بنده 14 سال سن دارم. مسلط به زبان انگلیسی هستم و همچنان درحال یادگیری زبان انگلیسی به صورت مداوم هستم و به اطمینان تا چند سال آینده میتوانم مدرک آیلتس با نمره حداقلی برای مهاجرت را بگیرم. بنده به برنامه نویسی علاقه دارم و درحال یادگیری برنامه نویسی پایتون هستم. سوالی که از شما دارم این هست که آیا باید برای مهاجرت کاری به کانادا حتما مدرک دانشگاه داشته باشم؟ و اگر به مدرک دانشگاه نیاز داشته باشم بهتر است در ایران مدرک دانشگاهی را بگیرم یا در ابتدا از روش تحصیلی به کانادا مهاجرت کنم و مدرک دانشگاهی را در کانادا برای انجام کار های برنامه نویسی بگیرم؟ -سپاس

    2023-03-25

    سلام. با توجه به شرایط شما، قطعا باید برای ویزای تحصیلی اقدام کنین

    2023-01-17

    سلام بنده 42سال سن دارم و مدرک کاردانی معماری به همراه همسر و دو پسر 7و15ساله در شغل املاک و ساخت و ساز مشغول هستم و تمکن مالی هم به صورت ملک و نقدی دارم از چه روشی میتونیم مهاجرت کنیم.ممنون

    2023-01-21

    سلام. ما تحصیلی براتون میتونیم اقدام کنیم و برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    جهت نمایش پاسخ های بیشتر کلیک کنید

    موسسه آراد دانان برنا دارای مجوز رسمی از وزارت علوم و تحقیقات برای کشورهای استرالیا و کانادا می باشد و دیگر مطالب وبسایت که با دقت بالا توسط تیم تولید محتوای ادب ویزا تولید شده است برای اطلاع رسانی شما عزیزان است.

    مشاوره رایگان مهاجرت و رزرو وقت مشاوره

    021 71 400 111 مشاوره رایگان واتساپ