مهاجرت به استرالیا به دلیل قرار گرفتن این کشور در بین مقاصد اصلی مهاجرتی در سال 2024 می‌تواند بهترین تصمیم مهاجرتی باشد؛ چرا که علاوه بر بهره‌مندی از تحصیل، کار، اخذ اقامت دائم استرالیا و زندگی در کشوری برتر در جهان در همه شاخص‌های کیفی زندگی، باید گفت که روش‌های مهاجرتی متعددی برای مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزای استرالیا در نظر گرفته شده است؛ از جمله تحصیل در استرالیا، مهاجرت به استرالیا از طریق کار، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و...

استرالیا ششمین کشور پهناور جهان است که در قاره اقیانوسیه و با 27 میلیون نفر جمعیت قرار دارد. استرالیا در سالیان اخیر توجه بسیاری از ایرانیان را به خود جلب نموده و آمار ایرانیان در استرالیا قابل توجه است؛ چرا که با انتخاب مسیر مهاجرتی درست، درهای استرالیا به روی ایرانیان باز است و استرالیا به افراد ساکن در خود فرصت‌های تحصیلی برتر در سطح جهانی، فرصت‌های شغلی عالی با اقتصاد قوی، جغرافیا و اقلیم بی نظیر، سطح زندگی و رفاه عالی، آرامش و امنیت بالا، وضعیت سیاسی، فرهنگی و حقوق بشر بسیار عالی و... را ارائه داده و در نهایت، امکان تابعیت و اخذ شهروندی استرالیا.

ما در این مقاله شما را با بهترین، اصلی‌ترین، محبوب ترین و راحت ترین راه‌های مهاجرت به استرالیا آشنا خواهیم کرد که هر شخص بسته به شرایط مالی، سنی، تحصیلی، تخصصی و... خود می‌تواند یک مسیر را انتخاب کرده و برای اطمینان خاطر از رسیدن به ویزای استرالیا، می‌تواند پروسه مهاجرتی خود را با کمک وکلای مهاجرتی معتبر پیش ببرد. مدت زمان مهاجرت به استرالیا و همچنین مراحل مهاجرت به استرالیا بسته به روش مهاجرتی انتخابی شما می‌تواند متفاوت باشد. گروه مهاجرتی ادب ویزا خدمات مشاوره تخصصی را برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا ارائه داده و همچنین در تمامی مراحل از لحظه برقراری تماس تا لحظه‌ی در دست گرفتن ویزا، متقاضیان گرامی را همراهی خواهد کرد. برای آشنایی کامل با کشور استرالیا و روش‌های مهاجرت به این کشور، شرایط اقامت استرالیا و دریافت پاسپورت استرالیا تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

درخواست مشاوره رایگان مهاجرت

جهت دریافت آنی مشاوره رایگان مهاجرت می توانید در ساعات کاری مجموعه با ما تماس بگیرید. در غیر این صورت اطلاعات خود را وارد نمایید تا در اسرع وقت مشاورین ادب ویزا با شما تماس بگیرند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

    مهاجرت به استرالیا

    مختصر اطلاعات کلیدی استرالیا

    نام رسمی

    قلمرو همسود استرالیا (Commonwealth of Australia)

    پایتخت

    کانبرا (Canberra)

    نوع حکومت

    پادشاهی مشروطه پارلمانی فدرال

    واحد پول

    دلار استرالیا (AUD)

    زبان رسمی

    انگلیسی

    مساحت کل کشور

    7.692 میلیون کیلومتر مربع (ششمین کشور بزرگ جهان)

    تعداد ایالات

    شامل 6 ایالت و 2 قلمرو

    جمعیت

    27 میلیون نفر (آمار ژانویه 2024)

    بزرگترین شهر

    سیدنی

    بهترین شهرها

    سیدنی، ملبورن، بریزبین، پرث، کانبرا، آدلاید، هوبارت، گلد کوست و...

    آب و هوا

    عموما معتدل، تابستان‌های گرم و گاها مرطوب، زمستان‌های خنک و به نسبت کوتاه‌تر

    وضعیت اقتصاد

    رتبه 13 در جهان

    متوسط درآمد

    62 هزار دلار استرالیا در سال

    متوسط هزینه زندگی برای دانشجو در سال

    20 هزار دلار استرالیا

    متوسط هزینه تحصیل برای دانشجو در سال

    35 هزار دلار استرالیا

    تعداد دانشگاه‌های معتبر و رسمی

    43

    مزایای مهاجرت به استرالیا

    مهاجرت به استرالیا به عنوان مقصد اصلی و محبوب دنیا برای سفر و زندگی، مزایا و امتیازات ویژه و منحصر به فردی را به افراد ساکن خود ارائه می‌دهد. این کشور در سالیان اخیر توجه بسیاری از ایرانیان را به خود جلب نموده، محبوبیت زیادی بدست آورده و شرایط راحتی را برای اخذ ویزای و اقامت استرالیا مهیا کرده است؛ شما با داشتن ویزای استرالیا و به دنباله‌ی آن اخذ اقامت دائم استرالیا، از ابتدای ورودتان به این کشور با یک ویزای موقت تا مرحله نهایی یعنی اخذ پاسپورت استرالیا از مزایای و امتیازات زیر بهره‌مند خواهید شد:

    • زندگی در کشوری با شاخص‌ بالای توسعه انسانی و اقتصادی 
    • برخورداری از رفاه بالا در یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای جهان
    • ثبات اقتصادی و امنیت شغلی
    • استانداردهای بالای نظام آموزشی
    • پوشش درمانی گسترده دولتی
    • فرهنگ مهاجرپذیر و وجود بافت چند فرهنگی در آن
    • مناظر طبیعی، ساختار جغرافیایی و اقلیم بی نظیر
    • داشتن هفتمین پاسپورت معتبر جهان
    • حقوق و مزایای شغلی بالا نسبت به بسیاری از کشورهای پیشرفته
    • زندگی در یکی از امن‌ترین کشورهای جهان
    • امکان همراهی خانواده
    • دارای رتبه 9 در دموکراسی و حقوق بشر در جهان
    • دارای رتبه 11 در شادی و رضایت مردمی در جهان

    معایب مهاجرت به استرالیا

    حتی کشور استرالیا هم به عنوان مقصدی برتر برای مهاجرت و زندگی همانند هر مقصد رویایی دیگر، معایب و چندی از چالش‌های مخصوص به خود را دارد. البته نکته جالب اینجاست که معایب زندگی در استرالیا هیچکدام موضوع و معضل حاد و شدیدی نیست؛ به عبارتی دیگر، همین چند معایب انگشت شمار برای مهاجرت به استرالیا و زندگی در این کشور موجب پشیمانی از مهاجرت به استرالیا نخواهند شد. برای مثال ممکن است کشوری از پایه دارای اقلیم و آب و هوای بدی باشد که هر کس نتواند تحمل کند. یا مثالی دیگر؛ شاید اقتصاد یک کشور از پایه و اساس ضعیف باشد که یک همچین موردی را باید بسیار جدی گرفت. اما معایب اقامت در استرالیا بدین شکل نیستند؛ به هر حال بهتر است با چندی از چالش‌های زندگی در استرالیا آشنا شوید:

    • وسعت زیاد استرالیا اما تمرکز جمعیت نزدیک سواحل
    • هزینه و مدت زمان بیشتر برای سفر درون کشوری
    • هزینه تحصیل و زندگی نسبتا بالاتر
    • داشتن لهجه و اصطلاحات مخصوص خود
    • برعکس بودن فصول سال با دیگر کشورها
    • نازک‌تر بودن لایه ازون در استرالیا
    • سیستم حمل و نقل در شهرهای کوچک نیاز به بهبود دارد
    • اینترنت و مخابرات در شهرهای کوچک نیاز به بهبود دارد

    راه‌های مهاجرت به استرالیا

    راه‌ها و روش‌های مهاجرت به استرالیا زیاد و متنوع هستند؛ ممکن است روشی باشد به عنوان راحت ترین روش مهاجرت به استرالیا اما هزینه‌بر باشد یا در نقطه مقابل، روشی سخت تر و با مدت زمان اخذ ویزای طولانی‌تر اما کم خرج تر. به هر حال چندی از اصلی‌ترین، محبوب‌ترین و بهترین روش‌های مهاجرت به استرالیا عبارتند از:

    • مهاجرت تحصیلی
    • مهاجرت کاری
    • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و استارت آپ
    • مهاجرت نخبگان (ویزای گلوبال تلنت)
    • مهاجرت از طریق خانواده
    • مهاجرت از طریق ازدواج
    • مهاجرت از طریق تولد
    • مهاجرت از طریق پناهندگی

    بهترین راه مهاجرت به استرالیا کدام است؟

    قطعا برایتان سوال پیش آمده که راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا کدام است؟ باید گفت که از بین روش‌های اصلی ذکر شده برای مهاجرت به استرالیا، برخی روش‌ها بیشتر از دیگر روش‌ها محبوبیت داشته و همچنین امکان پذیرتر هستند. از بین روش‌های ذکر شده، 3 روش مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری و مهاجرت سرمایه گذاری طرفدار بیشتری دارد. ویزای ویژه نخبگان، هنرمندان و مشاهیر نیز محبوبیت خاص خود را دارد اما در عمل شامل افراد محدودتری می‌شود. از طرفی طبق اعلام وزارت مهاجرت استرالیا در ابتدای سال 2024، برنامه ویزای سرمایه‌گذاری طلایی یا همان گولدن ویزا متوقف شده است.

    از سوی دیگر ویزای کار صرفا برای ایرانیانی که در تخصص خود به معنای واقعی نابغه و کم یاب هستند در دسترس است؛ وگرنه صدور مستقیم ویزای کاری استرالیا به دلیل مسائل و توافقات سیاسی، اقتصادی و... برای ایرانیان بسیار محدود است و جدای این قضیه، در کل ویزای کار برای شهروندان یک سری کشورها مانند نیوزلند، کشورهای قاره اقیانوسیه، هند، چین و... اولویت دارد. در صورتی که ویزای تحصیلی استرالیا بدون محدودیت خاص و با داشتن یک سری صلاحیت‌های ابتدایی، به راحتی برای ایرانیان در دسترس است. بنابراین در حال حاضر مهاجرت تحصیلی راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا و همچنین سریع‌ترین روش است.

    مهاجرت تحصیلی به استرالیا

    مهاجرت تحصیلی به استرالیا

    بهترین، راحت‌ترین و سریع‌ترین روش‌ مهاجرت به استرالیا به ویژه برای ایرانیان، مهاجرت از طریق اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی استرالیا (ساب‌کلاس 500) و در یک کلام؛ همان مهاجرت تحصیلی است. نظام آموزشی استرالیا دارای رتبه 3 در جهان است و تعداد 9 دانشگاه از 10 دانشگاه برتر این کشور دارای رتبه بندی جهانی زیر 100 هستند. مطابق با آخرین آمار، در حال حاضر بیش از 600 هزار دانشجوی بین‌المللی در استرالیا در حال تحصیل هستند. 7 شهر استرالیا شامل ملبورن، سیدنی، بریزبن، کانبرا، آدلاید، پرت و گلد کوست در لیست 100 شهر برتر دانشجویی جهان قرار دارند.

    اکثر افرادی که با ویزای دانشجویی استرالیا به این کشور وارد می‌شوند، قصد مهاجرت به استرالیا به صورت دائمی را دارند. ورود به استرالیا و  اخذ اقامت این کشور از طریق تحصیل، به دلیل افزایش تجربه زندگی در استرالیا، اخذ مدرک معتبر از دانشگاه‌های این کشور و در نتیجه کسب بالاترین شانس برای اخذ ویزای کاری و اقامت دائم استرالیا، کار بسیار هوشمندانه‌تری است. 

    کلیه دانشجویان در این کشور می‌توانند پس از فارغ‌التحصیلی، ویزای موقت فارغ‌التحصیلی (ساب کلس 485) را دریافت کرده و به طور قانونی در این کشور مشغول به کار شوند و بعد از یک الی دو سال کار، برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کنند. همچنین اخذ ویزای دانش آموزی استرالیا برای سنین زیر 18 سال نیز ممکن است و در این حالت یکی از والدین با ویزای گاردین امکان همراهی با دانش آموز را خواهد داشت. توجه داشته باشید که طبق قانون جدید استرالیا، متقاضیان 35 سال یا کمتر واجد شرایط اخذ ویزای 485 استرالیا خواهند بود.

    هزینه تحصیل در استرالیا

    متوسط شهریه مدرسه دولتی

    13 هزار دلار استرالیا در سال

    متوسط شهریه کالج‌ها

    15 تا 39 هزار دلار استرالیا در سال

    متوسط شهریه مقطع کارشناسی

    17 تا 44 هزار دلار استرالیا در سال

    متوسط شهریه مقطع کارشناسی ارشد

    20 تا 50 هزار دلار استرالیا در سال

    متوسط شهریه مقطع دکتری

    14 تا 50 هزار دلار استرالیا در سال

    متوسط شهریه رشته‌های پزشکی

    83 تا 158 هزار دلار استرالیا در سال

    متوسط شهریه رشته‌های مهندسی

    20 تا 60 هزار دلار استرالیا در سال

    متوسط شهریه رشته‌ MBA

    50 تا 115 هزار دلار استرالیا در سال

    شهریه کلاس زبان انگلیسی

    200 تا 300 دلار استرالیا در هفته

    متوسط هزینه بیمه دانشجویی

    شروع از 480 دلار استرالیا در سال

     
    برای دریافت اطلاعات کامل به صفحه تحصیل در استرالیا مراجعه نمایید. همچنین برای مشاوره و ارزیابی شرایط به صورت رایگان، رزرو وقت مشاوره تخصصی و یا شروع پروسه مهاجرت پرونده خود با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    مهاجرت کاری به استرالیا

    کشور استرالیا انواع مختلفی ویزای کار ارائه می‌دهد. متقاضیان مهاجرت کاری به استرالیا می‌توانند از طریق ویزای مهارتی استرالیا (ویزای دائم مهارتی مستقل یا همان ساب کلاس 189) و همچنین ساب کلاس‌های 188، 190، 485،  489 و 491 و... اقدام نمایند. کلیه این ویزاها جزء 2 زیر دسته اصلی "ویزای نیروی کار ماهر استرالیا" و "ویزای کار اسپانسر استرالیا" هستند. متقاضیان مهاجرت کاری به استرالیا می‌توانند در سیستم امتیاز بندی ویزای کاری استرالیا برای اخذ مجوز کار و سپس اقامت دائم این کشور شرکت نمایند. متقاضیان باید در این سیستم امتیازبندی، حداقل 65 امتیاز را کسب کنند تا واجد شرایط دریافت ویزای کاری استرالیا شوند. سیستم امتیاز بندی ویزای کاری استرالیا بر اساس فاکتورهایی چون سن، تحصیلات، دانش زبان انگلیسی، سابقه کاری، سابقه حضور در استرالیا و... تنظیم شده است.

    هر ساله دولت استرالیا مشاغل مورد نیاز در این کشور را که با کمبود نیروی کار مواجه هستند در 3 دسته مهارت‌های استراتژیک متوسط و طولانی (MLTSS)، مشاغل مهارتی کوتاه مدت (STSO) و مشاغل منطقه‌ای (ROL) ارائه می‌دهد. این لیست ارائه شده، شامل عناوین شغلی است که افراد فعال در آن حوزه می‌توانند برای کار در استرالیا اقدام کنند و در واقع تخصص‌های برتر برای مهاجرت کاری به استرالیا هستند. افرادی که حوزه شغلی آن‌ها در هیچ یک از این سه شغل نگنجد، شانس زیادی برای اخذ ویزای کاری استرالیا نخواهند داشت. از طرفی ویزای کار در مناطق کم‌ جمعیت و روستایی شانس بسیار بیشتری خواهد داشت. متوسط درآمد در استرالیا 62 هزار دلار استرالیا می‌باشد. همچنین متوسط درآمد در شهرهای بزرگ و محبوب استرالیا از قرار زیر است:

    • سیدنی: 5821 دلار استرالیا در ماه
    • ملبورن: 5709 دلار استرالیا در ماه
    • آدلاید: 4169 دلار استرالیا در ماه
    • بریزبن: 5284 دلار استرالیا در ماه
    • کانبرا: 4188 دلار استرالیا در ماه
    • پرث: 5469 دلار استرالیا در ماه
    • هوبارت: 5086 دلار استرالیا در ماه

    مهاجرت سرمایه گذاری به استرالیا

    مهاجرت سرمایه‌گذاری به استرالیا یکی از روش‌های مناسب برای دریافت اقامت دائم این کشور است. استرالیا به عنوان یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای دنیا، یکی از محبوب‌ترین کشورها برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود. این کشور برنامه‌های متعددی را به منظور جذب سرمایه‌گذاران و کارآفرینان خارجی ترتیب داده است. متقاضیان باید ابتدا برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری و نوآوری تجاری موقت (ساب کلس 188) درخواست داده و با ارائه سرمایه خود در این کشور به صورت موقت ساکن شوند. سپس بعد از گذشت چند سال حضور با سابقه درخشان در این کشور برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند. متقاضیان سرمایه‌گذاری در استرالیا می‌توانند از طریق ویزای نوآوری تجاری (مدیریت یک کسب و کار و داشتن 65 امتیاز در سیستم امتیازبندی استرالیا)، ویزای سرمایه‌گذاری (به ارزش 1.5 میلیون دلار)، ویزای سرمایه‌گذاری قابل ملاحظه (به ارزش 5 میلیون دلار)، ویزای سرمایه‌گذاری ممتاز (به ارزش 15 میلیون دلار) و یا ویزای کارآفرینی (با ارائه بیزینس پلن) اقدام کنند.

    توجه: برنامه مهاجرتی از طریق ویزای سرمایه گذاری طلایی استرالیا (یا همان گلدن ویزا) از ابتدای سال 2024 متوقف گردیده است.

    مهاجرت به استرالیا برای نخبگان (ویزای گلوبال تلنت)

    افراد نخبه و مستعد می‌توانند از طریق ویزای نخبگان و استعدادهای درخشان (ویزای سابکلس 124 و ویزای سابکلس 858) ابتدا اقامت موقت و سپس اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند. متقاضیان باید هنگام درخواست این ویزا خارج از کشور استرالیا زندگی کرده و استعداد و نبوغ آن‌ها در سطحی بین‌المللی شناخته شده باشد. افراد مستعد در سطح جهانی در زمینه‌های علمی و تخصصی، ورزشی، فرهنگی و هنری و... می‌توانند برای این ویزا اقدام کنند. دارندگان ویزای گلوبال تلنت می‌توانند به طور دائم در استرالیا به کار در حیطه استعداد خود و زندگی مشغول شوند. کسانی که موفق به اخذ این ویزا شوند می‌توانند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز با خود به استرالیا بیاورند. 3 شرط پایه برای اخذ ویزای گلوبال تلنت عبارتند از:

    • متقاضی اخذ این ویزا می‌بایست اثبات نموده که در 2 سال گذشته مشغول به فعالیت در یکی از زمینه‌های مذکور بوده‌اند.
    • متقاضی باید ثابت کند حضورش در استرالیا برای این کشور سودمند خواهد بود و نقش موثری در استرالیا به ویژه از نظر اقتصادی و فرهنگی خواهد داشت.
    • همچنین شخص متقاضی برای اقدام از این روش به یک معرف نیازمند خواهد داشت.

    مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده

    مهاجرت به استرالیا از طریق خانواده

    دارندگان شهروندی استرالیا، دارندگان اقامت دائم استرالیا و حتی دارندگان اکثر ویزاهای موقت این کشور (ویزای تحصیلی، کاری و...) می‌توانند برای ویزای اعضای خانواده خود اقدام نمایند. البته منظور از خانواده، عموما همسر و فرزندان زیر 18 سال است. اما هر شخص پس از اخذ اقامت دائم استرالیا، می‌تواند با اثبات توانایی مالی به میزان کافی، برای ویزای والدین استرالیا تحت عنوان طرح اسپانسرشیپ والدین اقدام نمایند. بنابراین مهاجرت به استرالیا برای اعضای خانواده شهروندان، دارندگان اقامت دائم یا اکثر ویزاهای موقت استرالیا مانند ویزای تحصیلی، کاری و... در کل شامل چهار دسته زیر خواهد شد:

    • همسر
    • فرزندان زیر 18 سال افراد
    • طرح اسپانسرشیپ والدین (تنها در صورت داشتن شهروندی یا اقامت دائم استرالیا)
    • ویزای گاردین (فقط یکی از والدین) ویژه دانش آموزان زیر 18 سال در استرالیا

    مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

    یکی دیگر از روش‌هایی که می‌تواند منجر به اخذ اقامت دائم، شهروندی و تابعیت استرالیا شود، ازدواج با یکی از شهروندان استرالیایی و یا دارندگان اقامت دائم این کشور است. طبق قوانین اداره مهاجرت استرالیا، همسر خارجی یک شهروند یا مقیم دائم این کشور می‌تواند ویزای همسر تحت عنوان ساب کلس 820 را دریافت نماید. سپس متقاضی با گذشت 2 سال از ازدواج، می‌تواند برای اخذ اقامت دائم این کشور و ویزای ساب کلس 801 درخواست دهد. توجه داشته باشید که در این حالت صحت ازدواج و ارتباط دو فرد به صورت کامل بررسی می‌شود و آن‌ها باید ثابت کنند که این ازدواج ناشی از یک رابطه‌ای واقعی بوده و صرفا به منظور اخذ اقامت و شهروندی استرالیا صورت نگرفته است.

    به ویژه که در سال‌های اخیر بسیاری از این طریق سوء استفاده کرده و بنابراین حساسیت روی بررسی و سنجش واقعی بودن ازدواج طرفین بالاتر رفته است. توجه نمایید در این راستا شرایط مالی شریک زندگی متقاضی (اسپانسر) و همچنین وضعیت سلامتی و شرایط پزشکی وی نیز از سوی دولت مورد بررسی قرار خواهد گرفت. پس از دریافت اقامت دائم، متقاضیان می‌توانند بعد از 2 سال از اخذ ویزای 801 برای دریافت شهروندی و سپس جمعا پس از 5 سال تابعیت استرالیا درخواست دهند. همچنین در این راستا افراد می‌توانند در دوران نامزدی از طریق ویزای ساب کلس 309 وارد خاک استرالیا شده و به مدت 9 ماه در خاک این کشور زندگی کنند و بعد از ازدواج در استرالیا، می‌توان برای ویزای همسر یا همان ویزای ساب کلس 820 اقدام کرد.

    مهاجرت به استرالیا از طریق تولد فرزند

    طبق قوانین کشور استرالیا کودکانی که در استرالیا متولد شده و در صورتی که حداقل یکی از والدین آنان دارای اقامت دائم یا شهروندی استرالیا باشند، می‌توانند برای دریافت تابعیت استرالیا اقدام کنند. همچنین اگر تولد کودک در خارج از استرالیا اتفاق افتد نیز می‌توان مجددا از این روش برای اخذ تابعیت استرالیا برای فرزند استفاده نمود. به زبان ساده، استرالیا از قانون خون پیروی می‌نماید؛ یعنی برای اخذ شهروندی فرزند متولد شده باید حداقل یکی از والدین فرزند دارای شهروندی یا حداقل اقامت دائم استرالیا باشند و بر خلاف تصور بسیاری، استرالیا از قانون خاک پیروی نمی‌نماید و اخذ تابعیت استرالیا از طریق تولد فرزند بدون داشتن شهروندی یا اقامت دائم این کشور امکان پذیر نمی‌باشد.

    همچنین فرزند تنها تا پیش از 18 سالگی امکان درخواست برای اخذ تابعیت کشور استرالیا را با شرایط فوق دارد. پس از این سن این امکان از شخص سلب می‌گردد. همچنین در صورتی که والدین از دنیا بروند و فرد دیگری سرپرستی کودک را بر عهده بگیرد، آن فرد به عنوان قیم قانونی او باید برای درخواست تابعیت کودک اقدام کند. البته توجه داشته باشید که کودکی که در خاک استرالیا متولد شود اما پدر مادر او ناشناخته باشند، یعنی رها شده و بی‌هویت باشد، در این حالت استثنائا باز می‌توان برای کودک در راستای اخذ شهروندی استرالیا در راستای جلوگیری از گسترش بی‌هویتی ساکنین در این کشور، اقدام نمود.

    مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

    از دیگر روش‌های مهاجرت به استرالیا که اخیرا در میان کشورهای فقیر، جنگ زده یا با وضعیت بد سیاسی باب شده، مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی است. در این روش افرادی که بدون مجوز قانونی وارد این کشور شده و قصد اخذ پناهندگی با ادله قابل قبول را دارند، باید برای مدتی در کمپ پناهندگان باقی بمانند. پناهنده فردی است که به دلیل سخت بودن شرایط زندگی و در خطر بودن جان خود به واسطه مسائل سیاسی، مذهبی، قومیتی و نژادی، جنگ و... در سرزمین خود، از آنجا فرار کرده‌ و به عنوان پناهجو به دیگر کشورها می‌رود و درخواست پناهندگی خود را در قالب یک پرونده قابل توجیه تسلیم می‌کنند. حال در طی این پروسه در صورتی که با درخواست پناهندگی فرد موافقت شود، به وی عنوان پناهنده به جای پناهجو اطلاق خواهد شد. این افراد در صورت قبولی، تا زمان دریافت اقامت و پاسپورت استرالیا می‌بایست در آن کشور حضور داشته و در اکثر مواقع اجازه بازگشت به کشور خود را نخواهند داشت. 

    بر اساس کنوانسیون ژنو که در سال در سال 1951 تصویب گردید و استرالیا نیز عضو آن است، برای کلیه اشخاصی که با شرایط مذکور در بند فوق به دنبال پناهندگی در استرالیا هستند، اداره مهاجرت و دولت استرالیا موظف به رسیدگی به درخواست شخص و در صورت موجه بودن ادله و استدلال وی برای پناهنده شدن، موظف به پناه و اسکان دادن به آن شخص می‌باشد. پس از آن شخص پناهنده باید مدتی را تا مشخص شدن کامل تکلیف پرونده خود در کمپ‌های پناهندگی سپری نماید که در این دوره، محل اسکان، امکانات اولیه زندگی از جمله خوراک و پوشاک و حتی اندک مبلغ نقدی به صورت هفتگی یا ماهانه برای شخص تامین خواهد شد. پس از موافقت شدن با درخواست پناهندگی شخص، خدماتی چون کمک برای پیدا کردن کار، ایجاد ارتباط با شهروندان استرالیایی، مراقبت از کودکان شخص یا خانواده پناهنده، آموزش زبان و... ارائه خواهد شد.

    معایب پناهندگی در استرالیا

    • خطرات احتمالی در مسیر رسیدن به خاک استرالیا
    • احتمال رد شدن پرونده پناهندگی به دلیل کثرت و شباهت کیس‌های پناهندگی
    • عدم برخورداری از حقوق اجتماعی برابر تا اخذ شهروندی
    • شرایط بسیار سخت زندگی در کمپ‌های پناهندگی
    • دید منفی جامعه به شما
    • سختی و مشقت کاریابی و اشتغال
    • ایجاد حالت روحی و روانی بد در شخص
    • بلاتکلیفی حتی تا بیش از 10 سال...

    لازم به ذکر است که موسسه مهاجرتی ادب ویزا هیچ‌گونه اقدام و یا مشاوره برای پناهندگی هیچ کشوری از جمله استرالیا را انجام نخواهد داد.

    مهاجرت به استرالیا با ویزای توریستی

    بسیاری تصور دارند که می‌توانند با اخذ ویزای توریستی استرالیا وارد این کشور شده و سپس با تغییر ویزای توریستی استرالیا به ویزای کاری، تحصیلی و... در این کشور بمانند و به عبارتی، بتوانند با ویزای توریستی به این کشور مهاجرت کنند که این قضیه متاسفانه صادق نیست. توجه نمایید که با صدور ویزای توریستی استرالیا، یک سری قوانین و شروط (Conditions) به آن ضمیمه می‌شود که دارنده‌ی ویزای توریستی ملزم به رعایت آن‌ها خواهد بود. به غیر از اینکه ویزای توریستی به شما اجازه کار نداده و همچنین با این ویزا اجازه شرکت در دوره‌های تحصیلی بالای 3 ماه را نخواهید داشت، در راستای این موضوع سه کاندیشن 8503، 8531 و 8558 برقرار هستند. شرط یا کاندیشن 8503 می‌گوید که امکان تبدیل ویزای توریستی به ویزاهای دیگر وجود ندارد. شرط یا کاندیشن 8531 نیز می‌گوید شما باید تا قبل از اتمام اعتبار ویزای توریستی، خاک استرالیا را ترک نمایید و شرط یا کاندیشن 8558 هم اجازه اقامت شما بیشتر از 12 ماه در هر 18 ماه را نخواهد داد. پس پاسخ سوال "آیا امکان مهاجرت به استرالیا با ویزای توریستی وجود دارد" یک کلمه است؛ خیر

    وکیل مهاجرت به استرالیا

    گروه مهاجرتی ادب ویزا با داشتن کادری مجرب از وکلای مهاجرتی و مشاوران متخصص و مجرب در زمینه امور مهاجرت به استرالیا و به صورت تخصصی، در زمینه تحصیل در استرالیا، تمامی مراحل و امور شما متقاضیان گرامی برای مهاجرت به استرالیا از لحظه‌ی تماس تا لحظه‌ی در دست گرفتن ویزا را بر عهده تیم اجرایی خود قرار خواهد داد.

    برای استرالیا به عنوان مقصدی پرطرفدار باید در نظر داشت که رقابت بسیار بالایی وجود دارد و تنها افرادی به ویزای استرالیا و در نهایت اقامت دائم این کشور دست پیدا می‌کنند که مسیر مهاجرتی خود را درست پیش برده باشند. در این راستا بهترین انتخاب، طی نمودن مسیر با کمک و راهنمایی افراد با تجربه و متخصص در زمینه امور مهاجرت می‌باشد تا مسیر را اشتباه نرفته یا با وعده‌های تو خالی افراد سودجو، وقت و هزینه خود را در این مسیر قربانی نکنید.

    برای اطلاعات بیشتر و یا مشاوره رایگان برای مهاجرت به استرالیا با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    شرایط مهاجرت به استرالیا

    ذکر چند مورد و تبصره به طور کلی برای شرایط مهاجرت به استرالیا شاید چندان دقیق نباشد؛ چرا که هر روش مهاجرت به استرالیا شرایط مخصوص به خودش را دارد؛ شرایط مربوط به سن، میزان تحصیلات، سابقه کار، دانش زبان و حتی مسائل کوچکتر مانند داشتن یا نداشتن اجازه کار برای همسر، تحصیل رایگان یا غیر رایگان برای فرزندان و... اما برای اکثر روش‌های مهاجرتی در جهت اخذ ویزای استرالیا مانند ویزای تحصیلی، ویزای کاری و غیره و در نهایت اخذ اقامت استرالیا، شرایط عمومی و کلی زیر حاکم هستند:

    تمکن مالی: هر روش مهاجرتی به استرالیا نیاز به تمکن مالی دارد. حتی اخذ ویزای استرالیا از طریق یک سفر توریستی ساده که حتی جزء روش‌های مهاجرتی حساب نشده نیز تمکن مالی خودش را نیاز دارد.

    مدرک تحصیلی: داشتن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم برای بزرگسالان

    مدرک زبان: داشتن دانش کافی زبان و شرکت در یکی از آزمون‌های  مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا

    سن مناسب: سن مناسب مهاجرت به استرالیا به ویژه برای روش‌هایی مانند مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی زیر 35 سال است. حال شاید برای ویزاهای کارآفرینی انعطاف بیشتری وجود داشته باشد و یا برای مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج تقریبا محدودیتی وجود نداشته باشد.

    سوابق قانونی: ضمن ارائه کلیه اصل مدارک هویتی مورد نیاز، شما نباید سوء سابقه داشته باشید، خود یا خانواده به دولت استرالیا بدهکار نباشید، ترجیحا سابقه ریجکتی ویزای استرالیا را نداشته باشید و...

    سایر موارد: دیگر مدارک مربوط به روش مهاجرتی انتخابی مانند انگیزه نامه برای مهاجرت تحصیلی، توصیه نامه و معرفی نامه برای مهاجرت کاری، پلن اقتصادی برای مهاجرت کارآفرینی و استارتاپ و...

    مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا

    با شرح شرایط مهاجرت به استرالیا، تا حد زیادی مدارک لازم برای مهاجرت به استرالیا و موردهای اصلی در این راستا نیز مشخص خواهد شد. لیست دقیق مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای استرالیا کاملا به برنامه مهاجرتی انتخابی شما بستگی خواهد داشت. برای مثال برای ویزای کاری یا ویزای تحصیلی، احتمالا با لیست بلندی از مدارک مورد نیاز مواجه شوید، در حالی که برای مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج، صرفا ارائه مدارک هویتی و مدارک مربوط به زندگی مشترک از طرف شما کافی باشد. با این حال به طور مشترک در اکثر راه‌های مهاجرت به استرالیا مدارک زیر ممکن است مورد نیاز باشد:

    • کلیه مدارک هویتی خود و همچنین خانواده در صورت همراهی (عکس، پاسپورت و...)
    • کلیه مدارک تحصیلی اخذ شده
    • مدرک اثبات دانش زبان انگلیسی
    • گواهی تمکن مالی
    • مدارک سابقه کار و بیمه
    • انگیزه نامه برای ویزای تحصیلی
    • توصیه نامه تحصیلی یا کاری (ویزای تحصیلی و کاری)
    • نامه پذیرش تحصیلی (ویزای تحصیلی)
    • پیشنهاد شغلی (ویزای کاری)
    • پروپوزال و برنامه اقتصادی (ویزاهای کارآفرینی و استارتاپ)
    • گواهی سوء سابقه
    • و...

    مدرک زبان مورد نیاز مهاجرت به استرالیا

    طبق اعلام وب‌سایت اداره مهاجرت استرالیا، کلیه متقاضیان اخذ هر نوع سابکلس ویزای استرالیا به طوری که آن سابکلس ویزا الزام به داشتن دانش زبان انگلیسی داشته باشد، باید یکی از 5 مدرک زبان زیر را ارائه دهند:

    • آزمون زبان آیلتس با عنوان"سیستم بین المللی آزمون زبان انگلیسی" (IELTS)
    • آزمون تافل با عنوان "انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی" (TOEFL)
    • آزمون انگلیسی کمبریج پیشرفته (CAE)
    • آزمون پیرسون انگلیسی (PTE)
    • آزمون زبان انگلیسی شغلی (OET)

    نکته 1: کلیه مدارک زبان تافل (TOEFL) از تاریخ 25 ژوئن 2023 به بعد دیگر مورد قبول سفارت استرالیا نخواهد بود.

    نکته 2: برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا باید در آزمون‌های آکادمیک موارد ذکر شده شرکت کرد؛ مانند آیلتس آکادمیک، PTE آکادمیک و...

    نکته 3: در حالت کلی بهتر است نمره آزمون زبان برای ویزاهای کاری، تحصیلی و... حداقل آیلتس 6 (و 6.5 برای ویزای تحصیلی) یا معادل آن برای دیگر مدارک زبان ذکر شده باشد.

    برای مهاجرت به استرالیا از کجا شروع کنم؟

    این سوال که برای شروع پروسه مهاجرت و اخذ ویزای استرالیا باید از کجا شروع کنم و چه الزاماتی را باید برآورده کنم نیز کاملا به روش مهاجرتی منتخب شما بستگی خواهد شد. باید در این راستا پیش خود این سوالات را مطرح کنید:

    • چقدر بودجه و هزینه دارم؟
    • هدفم از مهاجرت به استرالیا چیست؟
    • روش مورد نظرم برای مهاجرت به استرالیا کدام است؟
    • آیا شرایط من با روش انتخابی و مد نظر من سازگار است؟
    • قصد اقامت دائم استرالیا را دارم یا اقامت موقت؟
    • چقدر از فرهنگ استرالیا، سیاست این کشور، کیفیت زندگی، کار و اقتصاد، امنیت، وضعیت حقوق بشر و... اطلاع دارم؟

    شما ابتدا باید شرایط اولیه ذکر شده در بند "شرایط مهاجرت به استرالیا" را داشته باشید؛ مدارک هویتی لازم، مدرک تحصیلی، مدرک زبان، تمکن مالی، عدم مشکل قانونی و... سپس برای پاسخ به همه سوال‌های مطرح شده در این بخش، با یک موسسه یا وکیل مهاجرتی استرالیا مشورت کرده و از این طریق اقدام کنید و یا اگر به تنهایی در این مسیر قدم می‌گذارید، خودتان از کلیه منابع معتبر، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

    مدت زمان مهاجرت به استرالیا

    مدت زمان مهاجرت به استرالیا مجدد مانند خیلی از فاکتورهای بررسی شده دیگر در این مقاله مستقیما به روش مهاجرتی انتخابی شما بستگی دارد. همچنین تعریف شما از مدت زمان مهاجرت به استرالیا چه می‌تواند باشد؟

    • اخذ ویزای استرالیا؟
    • اخذ اقامت استرالیا؟
    • اخذ شهروندی استرالیا؟

    مدت زمان اخذ ویزای استرالیا بسته به سابکلس انتخابی بسیار می‌تواند متغیر باشد و حتی برای یک سابکلس خاص هم باز مدت زمان صدور ویزا و اخذ اقامت استرالیا بسیار می‌تواند متفاوت باشد. برای مثال برای اخذ ویزای کار یک زمان ثابت و دقیق نمی‌توان گفت؛ شهروندان کشور نیوزلند، کشورهای قاره اقیانوسیه، کشورهایی دیگر مانند هند، فیلیپین و... برای ویزای کار در اولویت هستند و بنابراین ممکن است به سرعت ویزا شوند. در حالی که اگر یک ایرانی درخواست ویزای کار دهد، در بهترین حالت حتی اگر با درخواست وی موافقت شود، ممکن است حتی بیش از یک یا دو سال در صف انتظار و بررسی باشد. از طرفی اخذ ویزای دیگر مانند ویزای تحصیلی استرالیا برای ایرانیان زیر 6 ماه به راحتی ممکن است. بنابراین بسته به ویزای انتخابی، اخذ ویزای استرالیا می‌تواند بین 2 ماه تا حتی 2 سال طول بکشد.

    اگر هم بحث بر سر اخذ اقامت دائم استرالیا باشد، در اکثر راه‌های مهاجرت به استرالیا، شخص می‌تواند بین 1 تا 3 سال بسته به روش مهاجرتی انتخابی خود، برای اخذ اقامت دائم استرالیا درخواست دهد. برای مثال دارندگان ویزای تحصیلی پس از فارغ التحصیلی با تقریبا 2 سال کار می‌توانند برای اقامت استرالیا درخواست دهند. یا مثلا دارندگان ویزای کاری با حداقل 3 سال کار در این کشور می‌توانند درخواست اقامت دائم دهند. مثالی دیگر؛ برای پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج، زوج مهاجر با حداقل 2 سال زندگی مشترک در استرالیا می‌تواند درخواست اقامت دائم دهد.

    برای اخذ تابعیت، شهروندی و اخذ پاسپورت استرالیا نیز فارغ از برنامه مهاجرتی انتخابی، قانون کلی بدین صورت است که شخص 5 سال پس از لحظه دریافت کارت اقامت دائم خود، می‌تواند برای اخذ شهروندی استرالیا و تابعیت و پاسپورت این کشور اقدام نماید.

    ویزای استرالیا

    ویزای استرالیا سندی است که به دارنده‌ی آن اجازه اقامت کوتاه مدت و میان مدت در استرالیا را خواهد داد. نمونه ویزای کوتاه مدت، ویزای توریستی استرالیا است که معمولا اجازه اقامت حداکثر 90 روز را خواهد داد. همچنین نمونه ویزای میان مدت، ویزای تحصیلی است که برای مثال به دانشجویان مقطع دکتری، اجازه اقامت تا حتی 4 الی 5 سال ضمن تحصیل را می‌دهد.

    هر ویزای استرالیا با یک سابکلس (Subclass) شناخته می‌شود؛ برای مثال ویزای توریستی سابکلس 600 است، یا ویزای تحصیلی سابکلس 500 است، یا سابکلس 189 یک نوع ویزای کار است و... جالب آنکه هر روش مهاجرتی لزوما یک سابکلس ندارد، برای مثال ویزاهای تحصیلی و کاری هر کدام دارای چندین سابکلس مختلف هستند و هر سابکلس برای یک کاربرد خاص.

    جدای بحث مدت زمان ویزای استرالیا، بحث قابل تمدید یا نبودن آن نیز وجود دارد که برخی ویزاها قابل تمدید بوده و برخی دیگر خیر. همچنین هر ویزا دارای محدودیت‌های خاص به خود است؛ مثلا دارنده ویزای توریستی اجازه کار در این کشور و شرکت در دوره‌های آموزشی بالای 3 ماه را ندارد، یا مثلا دارنده ویزای تحصیلی نمی‌تواند بیشتر از 48 ساعت در هر 2 هفته کار کند و...

    همچنین مسئله تبدیل انواع سابکلس ویزای استرالیا دغدغه مهمی برای دارندگان انواع ویزاهای این کشور است. برای مثال تبدیل ویزای توریستی به هیچ سابکلس ویزای دیگر امکان ندارد؛ اما برای مثال دارنده ویزای سابکلس 500 (ویزای تحصیلی) می‌تواند پس از اتمام تحصیل، ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار ویژه فارغ التحصیلان (سابکلس 485) تبدیل کرده و پس از حدود 2 سال کار در خاک این کشور برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام نماید.

    شرایط اقامت در استرالیا

    دولت و اداره مهاجرت استرالیا برای تقریبا کلیه دارندگان ویزاهای موقت این کشور اعم از ویزای تحصیلی، کاری، استارتاپ و... یک سری شرایط را فراهم کرده تا راه و مسیر برای متقاضیان اخذ اقامت استرالیا و زندگی در این کشور هموار باشد. این مزیت یعنی امکان اعطای اقامت دائم و سپس شهروندی استرالیا به متقاضیان دارنده ویزای معتبر، خود دارای شرط و شروط خود می‌باشد که این شرایط و ضوابط باز بسته به روش مهاجرتی فرد متغیر است اما در حالت کلی:

    • احتمال زیاد، مجددا نیاز به اثبات مهارت زبان خود خواهید داشت.
    • برای اکثر ویزاها مانند ویزای تحصیلی، ویزای کاری و... باید حداقل بین 1 تا 3 سال در خاک استرالیا کار کرده باشید.
    • در طول اقامت خود مالیات پرداخت کرده و به اعمال غیرقانونی مرتکب نشده باشید.
    • از نظر سنی، دارای سن مناسب برای اخذ کارت اقامت استرالیا باشید. معمولا برای ویزاهای تحصیلی و کاری، از ژانویه 2024 محدودیت سنی حداکثر 35 سال اعمال شده است.
    • و در یک کلام در سیستم امتیازبندی استرالیا، امتیاز کافی را کسب نمائید که شامل همان موارد فوق است؛ مدرک تحصیلی، سطح دانش زبان، میزان سابقه کار، سن، تجربه زندگی در استرالیا و...

    دریافت پاسپورت و شهروندی استرالیا

    پس از آن که موفق به دریافت ویزای استرالیا شده و تحت برنامه مهاجرتی و اختیارات ویزای خود، موفق به اخذ اقامت استرالیا شدید، در صورت تداوم به حضور مفید خود در این کشور، رعایت قوانین تحت نوع اقامت خود (اقامت کاری، سرمایه گذاری، از طریق ازدواج و...)، پرداخت مالیات در صورت مشمول بودن و عدم ارتکاب به جرم و جنایت، طبق قوانین اداره مهاجرت استرالیا شما نیز مشمول دریافت پاسپورت و شهروندی استرالیا خواهید بود. تحت شرایط و تبصره‌های مختلف، ممکن است مدت زمان لازم برای اخذ پاسپورت و شهروندی استرالیا متغیر باشد اما در حالت کلی، قانون بدین صورت است که شما بعد از 5 سال از لحظه‌ی دریافت کارت اقامت دائم استرالیا،  واجد شرایط درخواست تابعیت و شهروندی استرالیا خواهید بود.

    هزینه مهاجرت به استرالیا

    هزینه مهاجرت به استرالیا

    منظور از هزینه مهاجرت به استرالیا، کلیه هزینه‌های مورد نیاز برای اخذ ویزای استرالیا، ورود به خاک استرالیا و مایحتاج اولیه برای شروع زندگی جدیدتان در این کشور می‌باشد. این هزینه‌ها عموما شامل موارد زیر خواهد شد:

    • هزینه قرارداد با موسسه یا وکیل مهاجرتی
    • هزینه مربوط به روش مهاجرتی انتخاب شده و ارائه تمکن مالی
    • هزینه تست پزشکی، بیمه مسافرتی و صدور ویزا از سمت سفارت
    • هزینه سفر به استرالیا و اسکان اولیه در این کشور

    هزینه قرارداد با موسسه یا وکیل مهاجرتی

    در صورتی که شما مایل باشید پروسه و پرونده مهاجرتی خود را با همراهی یک وکیل یا موسسه مهاجرتی پیش ببرید، قراردادی بین شما و آن وکیل یا شرکت مهاجرتی عقد خواهد شد. بسته به نوع روش مهاجرتی، موسسه مهاجرتی منتخب و مفاد قرارداد عقد شده، همه یا بخشی از پرونده مهاجرتی شما توسط آن وکیل یا موسسه مهاجرتی پیش برده خواهد شد. قرارداد و تشکیل پرونده با یک موسسه مهاجرتی یا وکیل دارای هزینه مربوط به خود می‌باشد که این هزینه پرداختی، می‌‌تواند شامل بسیاری از هزینه‌های جدای از حق الزحمه آن شخص یا موسسه نیز باشد؛ مانند ترجمه مدارک، پرداختی‌ها به سفارت، هزینه صدور پذیرش تحصیلی، هزینه صدور ویزای کاری و غیره. برخی هم ممکن است هزینه این موارد را جدای از هزینه قرارداد از شما دریافت نمایند.

    هزینه مربوط به روش مهاجرتی انتخاب شده و ارائه تمکن مالی

    با توجه به روش مهاجرتی انتخابی شما، یک سری هزینه‌ها در راستای آن باید پرداخت شود؛ به علاوه الزام به ارائه تمکن مالی به سفارت استرالیا بر حسب همان روش مهاجرتی خود. برای مثال برای تحصیل در استرالیا، شما باید هزینه دپازیت (ودیعه) و ثبت نام دانشگاه و... را بپردازید و تمکن مالی به میزان هزینه یک سال تحصیل + یک سال زندگی در استرالیا را به سفارت این کشور نشان دهید. یا مثال دیگر برای مهاجرت کاری به استرالیا، شما باید هزینه‌های مربوط به صدور پیشنهاد شغلی و... را پرداخت کرده و سپس برای ویزا، به سفارت این کشور تمکن مالی به اندازه هزینه‌های ابتدایی زندگی در استرالیا برای سه چهار ماه اول را نشان دهید.

    هزینه تست پزشکی، بیمه مسافرتی و صدور ویزا از سمت سفارت

    هنگامی که شما برای اخذ ویزای استرالیا درخواست می‌دهید، باید هزینه صدور ویزای استرالیا را بپردازید که هزینه هر نوع ویزای استرالیا مانند تحصیلی، توریستی، کاری و... با یکدیگر متفاوت است. همچنین سفارت از شما ارائه نتایج یک سری تست‌های پزشکی را خواهد خواست که آزمایش‌های پزشکی نیز بسته به نوع ویزا و مدت زمان اقامت شما در استرالیا فرق خواهد داشت. از طرفی برای سفر به استرالیا نیاز به بیمه دارید که آن هم با توجه به نوع ویزای شما هزینه متفاوتی خواهد داشت؛ برای مثال هزینه بیمه مسافرتی ویزای توریستی با هزینه بیمه دانشجویی ویزای تحصیلی بسیار ممکن است متفاوت باشد.

    هزینه سفر به استرالیا و اسکان اولیه در این کشور

    پس از آنکه موفق به اخذ ویزای استرالیا شدید، تنها هزینه‌ای که پیش رو خواهید داشت، هزینه‌های مربوط به سفر به استرالیا و اسکان در این کشور خواهد بود. هزینه سفر به استرالیا عموما شامل تهیه بلیط هواپیما خواهد شد. بنا به نرخ سال 1402 هزینه بلیط پرواز به استرالیا بسته به نوع پرواز انتخابی می‌تواند بین 60 تا 200 میلیون تومان باشد. هزینه اسکان در استرالیا نیز عمدتا مربوط به هزینه مسکن، خورد و خوراک و دیگر مایحتاج اولیه خواهد شد. برای مثال یک دانشجو باید قبل از عزیمت به استرالیا نسبت به تهیه خوابگاه دانشجویی یا اجاره مسکن در این کشور اقدام کرده یا هزینه اقامت در هتل تا زمان تهیه مسکن را داشته باشد؛ همچنین هزینه‌‌های مربوط به خوراک و پوشاک، رفت و آمد شهری و دیگر هزینه‌های احتمالی. در بخش بعد با جزئیات بسیار بیشتر پیرامون هزینه‌های زندگی در استرالیا صحبت خواهیم کرد.

    هزینه زندگی در استرالیا

    هزینه زندگی در استرالیا به همان نسبت حقوق‌ها و درآمدهای بالا در این کشور، در مقایسه با برخی کشورهای دیگر نسبتا بالاتر است. اما باز به طور کلی با یک جمع و تفریق کلی از دخل و خرج در این کشور، بین حقوق و درآمد تناسب وجود دارد. البته این هزینه‌های بالای زندگی در شهرهای بزرگ استرالیا مانند سیدنی و ملبورن و... بیشتر به چشم می‌خورد. در جدول زیر می‌توانید برخی از هزینه‌ها برای زندگی در استرالیا را مشاهده نمایید:

    عنوان

    هزینه به دلار استرالیا

    اجاره ماهانه آپارتمان 1 خوابه (مرکز شهر)

    2356

    اجاره ماهانه آپارتمان 1 خوابه (به دور از مرکز شهر)

    1882

    اجاره ماهانه آپارتمان 3 خوابه (مرکز شهر)

    3842

    اجاره ماهانه آپارتمان 3 خوابه (به دور از مرکز شهر)

    2786

    خرید 1 متر خانه (مرکز شهر)

    13310

    خرید 1 متر خانه (به دور از مرکز شهر)

    10320

    هزینه مواد غذایی

    عنوان

    هزینه به دلار استرالیا

    یک وعده غذا در رستوران

    20

    یک وعده غذای حاضری

    15

    یک فنجان قهوه

    5.27

    یک شیشه 300 میلی نوشابه

    4

    یک لیتر شیر

    2.29

    1 کیلو مرغ

    12.86

    1 کیلو گوشت

    21.85

    12 عدد تخم مرغ

    5.92

    1 کیلو برنج

    3.32

    قرص نان به وزن نیم کیلو

    3.67

    1 کیلو گوجه ‌فرنگی

    6.75

    1 کیلو سیب زمینی

    3.73

    1 کیلو پیاز

    3.28

    1 کیلو سیب

    4.92

    1 کیلو موز

    4.02

    1 کیلو پرتقال

    4.57

    هزینه تسهیلات و حمل و نقل

    عنوان

    هزینه به دلار استرالیا

    اجاره قبوض آب، برق، گاز و...

    340

    قبض ماهانه تلفن همراه

    43

    اینترنت ماهانه با سرعت 60 مگابیت بر ثانیه

    86

    بلیط یک طرفه مترو و اتوبوس

    5

    هزینه ماهانه حمل و نقل

    168

    تاکسی (صرفا سوار شدن)

    6

    تاکسی به ازای هر کیلومتر

    2.83

    1 لیتر بنزین

    1.90

    متوسط قیمت یک خودروی خوب و ساده

    32000

    هزینه تفریح و امور متفرقه

    عنوان

    هزینه به دلار استرالیا

    صرف یک وعده شام در رستورانی معمولی

    30

    صرف یک وعده شام در رستورانی گران

    75

    قیمت اشتراک 1 ماه باشگاه بدنسازی

    83

    هزینه کرایه 1 ساعت زمین بازی (فوتبال، بسکتبال، تنیس و...)

    27.84

    بلیط سینما

    22

    بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی

    بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی

    با وجود آب و هوای آفتابی و استانداردهای بالای زندگی در شهرهای بزرگ استرالیا، جای تعجب نیست که سالانه افراد زیادی برای مهاجرت به این کشور و حتی یک سفر توریستی چند روزه اقدام می‌کنند. اگرچه سیدنی و ملبورن به عنوان خانه اصلی مهاجران شناخته می‌شوند و فرصت‌های شغلی فراوانی برای آن‌ها فراهم کرده‌اند، هزینه‌های زندگی در این شهرها به نسبت بالا است. در حالی که شهرهایی چون آدلاید، پرث، بریزبن و کانبرا می‌توانند محیط زندگی آرام‌تر و مقرون به صرفه‌تری را برای مهاجران فراهم کنند. به طور کلی بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی عبارتند از:

    سیدنی

    با جمعیت بیش از پنج میلیون نفر، سیدنی بزرگ‌ترین شهر استرالیا و خانه برخی از مهم‌ترین جاذبه‌های این کشور محسوب می‌شود. مهاجران جوان و دانشجویان اغلب برای زندگی به مرکز شهر سیدنی با خیابان‌های نورانی، آسمان‌خراش‌ها و انواع مراکز تفریحی متنوعی می‌روند اما زندگی خانوادگی نیز در حومه‌های شهر جریان دارد. سیدنی گران‌ترین شهر استرالیا و یکی از گران‌ترین شهرهای جهان است که هزینه‌های مسکن در آن با نیویورک برابری می‌کند. با این حال این شهر بارها به عنوان یکی از بهترین شهرهای جهان برای زندگی انتخاب شده و فرصت‌های شغلی بسیار زیاد آن سالانه مهاجران زیادی را به خود جذب می‌کند. سیدنی خواهرخوانده شهر مونترال در کانادا می‌باشد.

    ملبورن

    شهر ملبورن برای تنوع فرهنگی خود مشهور بوده و به عنوان پایتخت فرهنگی استرالیا نیز شناخته می‌شود. ملبورن شهر فستیوال‌های هنری، ورزش‌های گوناگون، موزه‌های بسیار زیبا و دیدنی‌های بی‌شمار است. مهاجران از سراسر جهان با سبک زندگی‌های مختلف به این شهر آمده و فضایی پویا و جذاب را رقم زده‌اند. در مناطق جنوبی، آب و هوای ملبورن پیشبینی‌ناپذیر و متغیر می‌شود تا جایی که ممکن است هر چهار فصل را در یک روز تجربه کنید. هزینه‌های زندگی در این شهر نسبتا بالاست، اگرچه نسبت به سیدنی کمی ارزانتر است. البته سطح درآمد افراد در این شهر از میانگین ملی بیشتر بوده و در مشاغل حوزه هوانوردی، ساخت و ساز، مهندسی اتومبیل، امور مالی و فناوری فرصت‌های شغلی متعددی برای مهاجران وجود دارد.

    آدلاید

    مرکز استان استرالیای جنوبی، آدلاید در سال‌های اخیر به دلیل فرهنگ دوستانه و هزینه‌های مسکن مقرون به صرفه خود محبوبیت زیادی پیدا کرده است. فرصت‌های شغلی در این شهر در حدی است که سالیانه حدود 5000 نفر از میان مهاجرین متخصص را به ویژه در حوزه‌های سلامت، آموزش و تولید استخدام می‌کند. همچنین شهر آدلاید در میان مهاجران خانوادگی به دلیل آرامش، امنیت و فضای سبز خود طرفدار بیشتری دارد. فستیوال‌های مختلف غذا و موسیقی به همراه رستوران‌هایی با انواع غذاهای محلی از ویژگی‌های این شهر است.

    بریزبن

    سومین شهر بزرگ استرالیا که تمامی جذابیت‌های زندگی در یک شهر بزرگ را شامل شده اما ارزان‌تر از سیدنی و ملبورن است. بریزبن به دلیل طبیعت دوگانه خود، مرکز شهر شلوغ با آسمان‌خراش‌ها در برابر حومه شهر سرسبز و روستایی، طیف متنوعی از افراد را به خود جذب می‌کند. همچنین اقتصاد در حال رشد این شهر فرصت‌های شغلی متعددی را در حوزه‌های گردشگری، سلامت و تولید برای مهاجران ایجاد کرده است. حومه‌های روستایی بریزبن از طبیعتی فوق‌العاده زیبا برخوردار هستند، اما قیمت مسکن در این مناطق نسبتا بالاست.

    کانبرا

    پایتخت سیاسی استرالیا و البته بهترین شهر برای زندگی خانوادگی بدون شک کانبرا است. علیرغم اهمیت سیاسی این شهر، جمعیت آن حدود 400 هزار نفر بوده و در واقع شهری کوچک است که با خیابان‌هایی درخت‌کاری شده خود شناخته می‌شود. هزینه مسکن در این شهر بسیار مقرون به صرفه بوده و از میانگین ملی پایین‌تر است. اهالی کانبرا در طول تابستان برای پیک نیک، دوچرخه‌سواری، ماهیگیری و قایقرانی به حومه‌های شهر می‌روند. جاذبه‌های هنری این شهر همچون موزه هنرهای ملی استرالیا به همراه رستوران‌های مشهور گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کنند.

    پرث

    کلان‌شهر پرث در غرب استرالیا گرم‌ترین آب و هوا را در سراسر استرالیا از آن خود کرده است. پارک‌های دوست‌داشتنی، اقتصادی پویا، آسمانی آفتابی، مدارس عالی و مناظر طبیعی خارق‌العاده از دیگر ویژگی‌های شهر پرث است. چشم‌انداز شغلی به ویژه در حوزه‌های صنایع معدن، گردشگری، سلامت و فناوری برای مهاجران مناسب است. ساکنین این شهر می‌توانند از انواع فعالیت‌های فرهنگی همچون اپرا لذت ببرند و یا زمان خود را در سواحل شنی و گرم آن سپری کنند.

    هوبارت

    شهر تاریخی هوبارت به لحاظ قدمت، دومین شهر استرالیا محسوب می‌شود و در جنوب این کشور واقع شده است. آب و هوای این منطقه نسبت به دیگر مناطق استرالیا خنک‌تر بوده و سبک زندگی آرامی دارد. رنج وسیعی از خانه‌های مسکونی در هوبارت وجود دارد که برخی از آن‌ها ارزان و مقرون به صرفه بوده و حومه‌های اطراف رودخانه آن برای زندگی خانوادگی بسیار مناسب هستند. به طور مثال کینگزتون اخیرا به عنوان بهترین محل زندگی خانوادگی در استرالیا انتخاب شده است. اگرچه فرصت‌های شغلی در این شهر چندان زیاد نیست، اما چشم‌انداز و امنیت شغلی بسیار بالایی دارد. مهاجران متخصص به ویژه در حوزه‌های مهندسی و تولید شانس بالایی برای استخدام در این شهر دارند.

    هزینه زندگی در شهرهای استرالیا

    آمار ایرانیان در استرالیا

    درباره تعداد مهاجران ایرانی در استرالیا شاید آمار دقیقی در دسترس نباشد؛ چرا که در این راستا باید تعریف درستی از مهاجر ارائه کرد: آیا منظور صرفا افراد دارای شهروندی استرالیا است؟ یا دارندگان اقامت دائم و حتی اقامت موقت استرالیا نیز جزء مهاجران محسوب شده؟ آمار فرزندان متولد شده در این کشور چطور؟ افراد با هویت نه چندان شناخته شده چطور؟ ایرانیان بسیار قدیمی با حضور حتی از بیش از یک قرن پیش در این کشور و نوادگان آنان چطور؟

    به هر روی، با در نظر گرفتن این فاکتورها و بررسی منابع اصلی و موثق و یک میانگین گیری کلی، طبق تخمین تعداد 125 هزار نفر ایرانی در کشور استرالیا حضور دارند. از این تعداد:

    • 52.6 درصد آقا و 47.4 درصد خانم هستند.
    • 62.6 درصد دارای شهروندی استرالیا و مابقی دارای اقامت دائم استرالیا یا اقامت موقت هستند.
    • 53 هزار خانواده ایرانی در استرالیا هستند که حدود 25 هزار نفر خانواده کامل هستند، 15 هزار نفر زوج بدون فرزند، 5 هزار نفر فرزندان با یکی از والدین و مابقی دارای آمار نامشخص هستند.

    تاریخچه مهاجرت به استرالیا

    نخستین مهاجران به استرالیا از ناحیه دریایی جنوب شرقی آسیا و پاپوآ گینه نو بودند که حدود 80 هزار سال پیش وارد این کشور شدند. پس از آن از اوایل قرن هفدهم به بعد، این قاره اولین استقرار و اکتشافات ساحلی را توسط اروپایی را تجربه کرد. و در مابین سال‌های 1788-1868 این کشور به عنوان تبعیدگاه مجرمان انگلیسی در ایالت نیو ساوت ولز استفاده می‌شد و به تدریج جمعیت این کشور رو به افزایش گذاشت. با شروع دوران "تب طلا" در سال 1851، مهاجران اروپایی به ویژه انگلیسی‌ها و آلمانی‌ها به جستجوی طلا و کسب ثروت وارد این کشور شدند. همزمان با آن‌ها نیز چینی‌ها به استرالیا مهاجرت کردند، اما به دلیل تبعیض‌‌های نژادی مدت زیادی در آنجا باقی نماندند. پس از آنکه کلونی‌های اسپانیایی در سال 1901 تبدیل به یک کشور واحد شدند، تصمیم گرفتند تا موج مهاجرت را محدود سازند و به همین دلیل سیاست استرالیای سفید را اجرا کردند. طبق این قانون، افراد غیر اروپایی، از مهاجرت به کشور استرالیا منع می‌شدند.

    این سیاست برای سال‌های متمادی دنبال می‌شد و در دوران پس از جنگ جهانی دوم موجب افزایش جمعیت اروپایی در کشور استرالیا گشت. در نهایت در دهه 1970 سیاست جدید چندفرهنگ گرایی جایگزین شده و فرصت جدیدی برای مهاجران غیر سفید پوست فراهم ساخت تا در این کشور ساکن شوند. به طور حدودی از سال 1945 تا به الان بیش از 7.5 میلیون نفر در این کشور مستقر شدند و در نتیجه 30 درصد از مردم استرالیا، متولد در کشوری دیگر هستند. استرالیا در سال‌های اخیر بطور متوسط سالانه 170 هزار مهاجر را اسکان داده و همچنین در هر سال بین 250 تا 300 هزار ویزای اقامت کوتاه مدت (ویزای دانشجویی و ویزای موقت کار) صادر نموده است.

    این اعداد و ارقام شامل توریست‌ها نمی‌گردد (و در کل مفهوم گردشگری با مهاجرت کاملا متفاوت است) و همچنین بیشترین اقامت‌های دائم اعطاء شده در میان این آمار و ارقام، متعلق به 3 دسته‌ی نیروی کار، دانشجویان فارغ‌التحصیل با شروع به اشتغال در این کشور و الحاق خانوادگی می‌باشد. در طی سالیان اخیر، استرالیا در کنار کانادا به عنوان مهاجر پذیر ترین کشورهای جهان تلقی می‌شوند.

    وضعیت سیاسی و اجتماعی در استرالیا

    نظام سیاسی استرالیا از نوع مشروطه سلطنتی است که به عنوان یکی از کشورهای همسود زیر نظر خانواده سلطنتی انگلستان است. پادشاه انگلستان فرماندار کل کشور را تعیین می‌کنند و مجلس نمایندگان صلاحیت نخست‌وزیران را تایید کرده و نخست وزیر کشور توسط مردم انتخاب می‌شود. حزب لیبرال، حزب کارگر، حزب سبز و حزب یک ملت، احزاب اصلی کشور استرالیا را تشکیل می‌دهند. اگرچه فرماندار کل کشور بنا بر قانون اساسی، از اختیارات فراوانی برخوردار بوده اما در عمل شخص اول اجرایی در این کشور، نخست‌وزیر آن می‌باشد که در طی یک پروسه دموکراتیک توسط مردم انتخاب و منتسب می‌شود. سپس دولت را تشکیل می‌دهد. آنتونی آلبانیزی از سال 2022 میلادی تا به امروز نخست وزیری کشور استرالیا را بر عهده دارد.

    استرالیا در شاخص‌هایی چون سلامت، کیفیت زندگی، آموزش، امنیت، حقوق سیاسی، آزادی‌های اقتصادی و مدنی رتبه جهانی بالایی را همه ساله کسب می‌نماید؛ به طوری که همانطور که اشاره نیز شد، در سال جاری میلادی کشور استرالیا دارای رتبه 9 در دموکراسی، دارای رتبه 11 در شادی و رضایت مردمی، دارای رتبه 17 در آزادی مطبوعات، رتبه 3 در ملی‌گرایی، رتبه 8 در امید به زندگی، رتبه 11 در کمترین میزان فساد، رتبه 15 در حقوق زنان، رتبه 10 در حقوق اقلیت‌های جنسی، رتبه 10 در رفتار ضد نژادپرستی، رتبه 9 در آزادی دینی را کسب کرده و همچنین در ده‌ها معیار دیگر با رتبه‌های خوب و بالای دیگر؛  چنین شرایطی مسلما میل به مهاجرت به این کشور برای زندگی، تحصیل، کار، سرمایه‌گذاری، تشکیل خانواده و... را به شدت افزایش خواهد داد.

    وضعیت سیاسی و اجتماعی در استرالیا

    ساختار اقتصادی استرالیا

    اقتصاد کشور مقصد یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در ذهن و تصمیم‌گیری متقاضی در فرآیند مهاجرت است. در واقع آگاهی از میزان درآمد، هزینه‌های زندگی، نرخ بیکاری، توان اقتصادی کشور و مشکلات معیشتی در انتخاب مقصد برای مهاجرت تاثیر مهمی دارد. چرا که بیشتر مهاجران برای دستیابی به شرایط بهتر زندگی از کشور خود خارج می‌شوند؛ از جمله شرایط اقتصادی. کشور استرالیا یکی از کشورهای توسعه‌یافته و سیزدهمین اقتصاد بزرگ جهان بر حسب میزان تولید ناخالصی است. همچین این کشور در جایگاه دهمین کشور جهان از نظر درآمد سرانه ملی، دارای رتبه 23 در بهترین صادر کننده و رتبه 18 در بهترین وارد کننده در جهان قرار دارد. همچنین استرالیا از نظر شاخص‌های توسعه انسانی نیز در رتبه‌ی هفتم در سال جاری میلادی قرار گرفته است. متوسط درآمد در استرالیا 62 هزار دلار استرالیا می‌باشد و همچنین نرخ بیکاری در استرالیا مطابق با آخرین برآورد، 3.9 درصد است. ارز رایج این کشور، دلار استرالیا بوده که با نشان اختصاری AUD شناخته می‌شود. در سال 2024 میلادی هر دلار استرالیا معادل 65 سنت آمریکا است. یعنی هر دلار آمریکا معادل 1.53 دلار استرالیا است. 

    دانشگاه‌ها و سیستم آموزشی استرالیا

    نظام آموزشی استرالیا جایگاه مهمی در اقتصاد و فرهنگ این کشور را به خود اختصاص داده است. سیاست‌های آموزشی در این کشور بر عهده دولت کل و همچنین دولت‌های ایالتی و قلمروها می‌باشد. نظام آموزشی استرالیا یکی از قوی‌ترین نظام‌های آموزشی حال حاضر در جهان است که در رتبه 3 جهانی در رتبه بندی QS قرار دارد. همچنین 9 دانشگاه برتر این کشور دارای رتبه زیر 100 جهانی در رتبه بندی QS هستند. به طور کلی کودکان استرالیایی موظفند از سنین 5 تا 16 سال به مدرسه بروند. همچنین در برخی از ایالت‌ها یادگیری مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در سنین 16-17 سالگی بسیار رایج است. در کشور استرالیا 37 دانشگاه دولتی و 5 دانشگاه خصوصی به همراه چندین موسسه آموزشی و کالج با کیفیت آموزشی بسیار بالا وجود دارند. هزینه تحصیل در دانشگاه‌های استرالیا می‌توان گفت به نسبت بالا است؛ اما در مقابل دیگر رقبای انگلیسی زبان مانند آمریکا و انگلیس ارزان‌تر و با کانادا نیز تقریبا هم قیمت است. تحصیل در دانشگاه‌های استرالیا حتی برای شهروندان این کشور رایگان نیست و عموما شهریه دانشگاه‌های این کشور برای دانشجویان بین‌المللی به نسبت شهروندان استرالیایی بالاتر است. 

    خدمات درمانی و رفاهی

    پوشش درمانی استرالیا بر پایه بیمه‌ای درمانی است که توسط دولت استرالیا به شهروندان، افراد دارای اقامت دائم استرالیا و همچنین دارندگان ویزاهای موقت توریستی این کشور اعطا می‌شود. این پوشش درمانی تمام و یا بخشی از هزینه‌های خدمات درمانی ضروری را تامین می‌کند. بسیاری از خدمات درمانی تکمیلی مانند آزمایشات پزشکی، مشاوره روانشناسی یا روان‌شناختی، بینایی سنجی، فیزیوتراپی و شنوایی سنجی نیز شامل بیمه سراسری دولتی شده و بخشی از هزینه‌های آن‌ها توسط دولت پرداخت می‌شود. لازم به ذکر است که هزینه درمان در بیمارستان‌های دولتی تحت این پوشش درمانی به صورت کاملا رایگان محاسبه می‌شود.

    علاوه بر بیمه دولتی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی نیز در استرالیا اقدام به ارائه بیمه درمانی می‌کنند. بنابراین افراد می‌توانند علاوه بر بیمه دولتی، برای برخورداری از پوشش درمانی بیشتر، بیمه خصوصی نیز برای خود تهیه کنند. همچنین برخی از بیمارستان‌ها و متخصصین مستقر در آن‌ها هستند که به طور خصوصی فعالیت کرده که بیمه درمانی سراسری استرالیا خدمات آن‌ها را پوشش نمی‌دهد. بنابراین افرادی که قصد استفاده از بیمه درمانی دولتی را دارند تنها می‌توانند به بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و متخصصین دولتی مراجعه کنند.

    مقایسه مهاجرت به استرالیا با کانادا

    استرالیا و کانادا هر دو از برترین مقاصد محبوب مهاجرت در جهان هستند. این دو کشور انگلیسی‌ زبان شباهت‌های زیادی به یکدیگر دارند؛ هر دو کشورهای تحت نظر خاندان سلطنتی بریتانیا هستند و تنوع قومی-فرهنگی بسیار بالایی دارند، نظام آموزشی آن‌ها به دلیل برخورداری از استانداردهای بالای آموزشی و دانشگاه‌های برجسته در سطح جهان شهرت زیادی داشته و حتی سیستم سیاسی فدرال و وضعیت اقتصادی آن‌ها نیز تا حدود زیادی شبیه به یکدیگر است. اما در موارد آشکاری نیز دارای تفاوت‌های آشکاری با یکدیگر هستند:

    • رسیدگی به پرونده‌های مهاجرتی استرالیا سریع‌تر از کاناداست؛ به خصوص برای مهاجرت تحصیلی
    • اخذ ویزای تحصیلی استرالیا از کانادا راحت‌تر است.
    • در مقابل، اخذ ویزای کاری کانادا از ویزای کاری استرالیا راحت‌تر است.
    • رتبه و امتیاز دانشگاه‌های استرالیا نسبت به دانشگاه‌های کانادا بالاتر است.
    • ثبات بازار کار، نرخ بیکاری و میزان حقوق و درآمدها در استرالیا بیشتر است.
    • استرالیا به عنوان کشوری مهاجرپذیر، به صورت کنترل شده‌تر مهاجر می‌پذیرد و اصالت جمعیتی خود را حفظ کرده است.
    • به دنبال دلیل فوق، کانادا دارای فرهنگ مهاجرپذیر بیشتری نسبت به استرالیا است.
    • هزینه تحصیل در کانادا به مراتب کمتر از استرالیاست؛ به ویژه برای تحصیل در مقطع دکتری
    • مرتبط بودن تحصیلات با سابقه کار در استرالیا اهمیت بیشتری نسبت به کانادا دارد.
    • برای مهاجرت به استرالیا تنها داشتن دانش زبان انگلیسی معیار است، در حالی که برای مهاجرت به کانادا هر دو زبان فرانسه و انگلیسی بسته به محل زندگی شما، قابل قبول خواهد بود.
    • کانادا آزمون‌های زبان انگلیسی متنوع‌تری را به نسبت استرالیا می‌پذیرد.
    • برای اپلای تحصیلی، استرالیا انعطاف بیشتری برای اقدام بدون مدرک زبان یا اخذ پذیرش مشروط دارد.
    • و...
    به اشتراک بگذارید

    سوالات متداول مهاجرت به استرالیا

    دیدگاه یا سوال خود را با ما در میان بگذارید
    دیدگاه ها (86 پاسخ)
    2023-12-14

    امسال مکتب خود را خلاص کردیم می خواهم به کشور دیگر تحصیل کنم

    2023-12-18

    سلام. متاسفانه موسسه برای اتباع اقدامی نداره، در صورتی که اتباع نیستید لطفا با شماره 02171400111 تماس بگیرید

    2023-10-10

    سلام من رشتم یازد کامپیوتر تصویر سازی دوساله دیگه میتونم دیپلم گرفتم میتونم برم استرالیا ؟

    2023-10-18

    سلام. بله میتونید و همچنین ما میتونیم همین الان هم برای گرفتن دوره فاندیشین براتون اقدام کنیم که سال آخر دبیرستان رو استرالیا باشید و بعد پایان دبیرستان هم مستقیم برید دانشگاه که در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-09-27

    با سلام وقت بخیر، من 37 سالمه فوق لیسانس مکانیک دارم. 10 سال فارغ ااتحصیل شدم. چند سال سابقه کاری مرتبط با رشتمو دارم چند سالش غیر مرتبط بوده. آیا امکان دریافت ویزای تحصیلی با مدرک آیلتس 7 هست؟ ممنون

    2023-09-30

    سلام. به دلیل چند سال سابقه کار غیر مرتبط کمی چالش برانگیز بله میتونیم اما در کل میشه براتون اقدام کنیم و باید شرایطتون بیشتر بررسی بشه

    2023-09-08

    سلام من ۱۹ سالمه بخاطر شرایطی  نتونستم معدل دیپلم خوبی بگیرم ۱۵.۶۶ شدم ولی الان که شرایطم اوکی شده قصد مهاجرت دارم بیشتر دانشگاها باید مدرک دیپلم ارائه داد با این معدل شانسی دارم برا پذیرش؟ یا باید دورهای فاندیشن شرکت کنم؟ دوره‌های فاندیشن مدرکش جایگزین دیپلمه؟

    2023-09-09

    سلام. ما با معدل های بسیار پایین تر از شما هم به راحتی اقدام کردیم و اگه که مدرک زبان با نمره مناسب دارید که میتونیم همین الان براتون اقدام کنیم اگه هم که مدرک زبان ندارید میتونیم براتون پذیرش تحصیلی بگیریم و تا زمان مراجعه به سفارت برای ویزا، برای اخذ مدرک زبان فرصت خواهید داشت، در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-08-20

    دکتری و فوق دکتری (که البته دکتری مورد قبول تر هست از نظر دانشگاهی) دارم از دانشگاه های سراسری تهران. 44 سال سن دارم با بیش از 15 سال تجربه کاری، متأهل و مشغول به کار در ارگان دولتی. می خوام اقامت دائم بگیرم در استرالیا یا از طریق تحصیل به صورت پست داک یا نخبگی. آیا می تونم برای مهاجرت اقدام کنم به استرالیا؟

    2023-08-27

    سلام. ما میتونیم فقط برای دکتری مجدد براتون اقدام کنیم و در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-08-05

    با سلام 34 ساله مدرک کارشناسی ارشد مدیریت و 10 سال مدیریت در حوزه های برنامه ریزی و اجرایی، دارای 5 گواهی بین المللی ماساژ و گواهی فنی حرفه ای کاربر ماساژ، برای مهاجرت می تونم اقدام کنم؟

    2023-08-07

    سلام. فعالیت ما در زمینه مهاجرت تحصیلی برای کشورهای کانادا و استرالیا هستش که میتونیم براتون اقدام کنیم و در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-08-04

    سلام من ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه تهران دارم آیا امکان مهاجرت تحصیلی برای مقطع دکتری همین رشته هست؟ و اینکه آیا می توان برای ارشد مجدد اقدام کرد؟

    2023-08-07

    سلام. بله برای هر دو روش میتونیم براتون اقدام کنیم؛ در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-08-02

    وقت بخیر .من متولد 79 هستم .سال سوم در رشته مهندسی صنایع دانشگاه ازاد شیراز. و هنوز مدرک زبانم رو نگرفتم.هزینه تقریبی از 0 تا 100 چقدر لازم هست؟

    2023-08-07

    سلام. هزینه موسسه ما که بدون مدرک زبان هم میتونیم براتون پذیرش بگیریم، 4800 دلار آمریکا هستش و هزینه تمکن مالی استرالیا هم حداقل 50 هزار دلار استرالیا در سال

    2023-08-01

    سلام با لیسانس زیست شناسی میشود برای master of teaching primary/secondary در استرالیا اپلای کرد؟

    2023-08-02

    سلام. رشته تحصیلی باید مرتبط باشه اما در این باره ممکن است تبصره هایی وجود داشته باشه که در این راستا برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان ما در تماس باشید: 02171400111

    2023-07-18

    با سلام و وقت به خیر.من خانمی ۴۴ ساله هستم دارای کارشناسی پژوهشگری علوم اجتماعی و کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی و میتونم گواهی آیلتس را چند ماهه بگیرم و دارای ۱۵ سال سابقه کار در یکی از فرمانداری های وزارت کشور در حوزه اجتماعی و فرهنگی و امور شهری و شوراها میخواهم بدونم برا ادامه تحصيل در ارشد جامعه شناسی در استرالیا چیکار باید بکنم؟

    2023-07-23

    سلام. تماس بگیرید تا کارشناسانمون کامل راهنماییتون کنن: 02171400111

    جهت نمایش پاسخ های بیشتر کلیک کنید

    موسسه آراد دانان برنا دارای مجوز رسمی از وزارت علوم و تحقیقات برای کشورهای استرالیا و کانادا می باشد و دیگر مطالب وبسایت که با دقت بالا توسط تیم تولید محتوای ادب ویزا تولید شده است برای اطلاع رسانی شما عزیزان است.

    مشاوره رایگان مهاجرت و رزرو وقت مشاوره

    021 71 400 111 مشاوره رایگان واتساپ